Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalım 12 sine kadar 58 bekliyoruz senden. Benim diyette 14 ünde bitecek...
ay o zaman a kadar bildirim yapmayacağım. Heyecanlı olsun biraz.

nilsub benim eşim benimle alışverişe gitmiyor kız ne istersen al ama ben olmayim der benim de işime gelir o varken istemediğim şeyi bile almak zorunda kaldım çok yakıştı ayağına o yüzden böyle iyi

Kız bel ağrısı çok kötü o halde bu işleri yaptıysan Tebrikler yani... Kendimi düşündükçe korkuyorum
Canim annemin en buyuk ugrasi bahceleri..patates cikti fasulyeleriyle ugrasiyo haftaya da findik baslicak karadeniz demek is demek ic isleri bakanlığına ben atandim o yuzden mecburennn mecburen mecburiyetten mfo ye selam olsun :)

Ay ben de yanliz alisverisi severim canim..ne arkadas ne sevgili.. yanliz oluca daha guzel parcalar buluyorum

Bugün yediklerim kizlar. Sabah ki meyve hakkimi sabahla oglen arasinda kullandim
...10 uzum
...2 dilim elma seklinde

ikindinde

kocam almis normalde soguk diye dondurma almayan adam 2 gundur alalim beraber yiyelim diye stixe takti. Dun reddettim. Bugun almis getirmis. Kacarin yok yiyeceksin diye. Yedim ben de....

suyum 3 lt oldu bile
sodali yesilcau kurude bitmek uzere

Yaaa bu nedir senin kocandna çektiğin ne kocaymış ne zaman tam diyete başlıycam diye gaza geliyosun kesin bişey alıp geliyo illede yiycen diye.Kocanın kilo problemi varmı merak ettim.yada çok kıskançmı acaba

Kilo problemi yok canım 180 boyunda 70 kilo. Kiskançlıği da yoktur. Ama kilo takıntılı birisi de değil... beraber yemeyi seviyor. Zehir de olsa benimle beraber ye diyen bir kocam var düşün artık. Zehir yiyeceğime tatlı yerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…