- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.421
Şahin gözlü kedi
hello girls, ben de dun Y Yuppiyayye 'in de gazina da gelerek biraktim akdeniz'i kendi diyetimi yapacagim :)
12'sinde b'r sinavim var ona hazirlaniyorum sonra 2 gun tatile cikacagim yine
12'sine kadar hedefim 58leri yeniden gormek insallah
betyüş boşver 60 i 63 olunca ye bak ona çok yoksonra zaten 60 yetmiş uçmuş gitmiş... gerisini hatırlamıyorum :))
betyüş boşver 60 i 63 olunca ye bak ona çok yok
Cok sevindim canım, hadi bakalım güzel sonuclarla gel :)Bende motivasyon iyimorordek cim bu hafta güzel bi rakam söyleyeceğim insallah
Canim annemin en buyuk ugrasi bahceleri..patates cikti fasulyeleriyle ugrasiyo haftaya da findik baslicak karadeniz demek is demekKız bel ağrısı çok kötü o halde bu işleri yaptıysan Tebrikler yani... Kendimi düşündükçe korkuyorum
Ay ben de yanliz alisverisi severim canim..ne arkadas ne sevgili.. yanliz oluca daha guzel parcalar buluyorumnilsub benim eşim benimle alışverişe gitmiyor kız ne istersen al ama ben olmayim der benim de işime gelir o varken istemediğim şeyi bile almak zorunda kaldım çok yakıştı ayağına o yüzden böyle iyi
Keşke canım yaaaAcaba acaba herkescikler neredeeeee
Napiyonuz hepiniz deniz kum güneş parti parti geziyonuz mu...aloooo niden kimsecikler gelip biseyler yazmiyiii buraya acabaaa?!?!
Yaaa bu nedir senin kocandna çektiğinEki Görüntüle 1865523
Bugün yediklerim kizlar. Sabah ki meyve hakkimi sabahla oglen arasinda kullandim
...10 uzum
...2 dilim elma seklinde
ikindinde
Eki Görüntüle 1865524
kocam almis normalde soguk diye dondurma almayan adam 2 gundur alalim beraber yiyelim diye stixe takti. Dun reddettim. Bugun almis getirmis. Kacarin yok yiyeceksin diye. Yedim ben de....
suyum 3 lt oldu bile
sodali yesilcau kurude bitmek uzere
Keşke canım yaaasıcaktan bayıldım resmen enerjim sıfır
Yaa zaten çocukların enerjisine yetişmek imkansız.Ahh ahh çocukken ne enerjikmişiz şimdi yaşlandık vallaAh ah ben de çocuklardan baygın gibiyim. Çok şükür bu halimize ama yoruluyorum. Dinlenmek için arkadasa gidiyorum . Çocuklar oynarken ben de uzanıyorum vallahi.
Yaaa bu nedir senin kocandna çektiğinne kocaymış ne zaman tam diyete başlıycam diye gaza geliyosun kesin bişey alıp geliyo illede yiycen diye.Kocanın kilo problemi varmı merak ettim.yada çok kıskançmı acaba
Yaa zaten çocukların enerjisine yetişmek imkansız.Ahh ahh çocukken ne enerjikmişiz şimdi yaşlandık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?