• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hello girls, ben de dun Y Yuppiyayye 'in de gazina da gelerek biraktim akdeniz'i kendi diyetimi yapacagim :)

12'sinde b'r sinavim var ona hazirlaniyorum sonra 2 gun tatile cikacagim yine :KK70:
12'sine kadar hedefim 58leri yeniden gormek insallah :KK70:

Hadi bakalım 12 sine kadar 58 bekliyoruz senden. Benim diyette 14 ünde bitecek...
ay o zaman a kadar bildirim yapmayacağım. Heyecanlı olsun biraz.

nilsub nilsub benim eşim benimle alışverişe gitmiyor kız ne istersen al ama ben olmayim der benim de işime gelir o varken istemediğim şeyi bile almak zorunda kaldım çok yakıştı ayağına o yüzden böyle iyi

Kız bel ağrısı çok kötü o halde bu işleri yaptıysan Tebrikler yani... Kendimi düşündükçe korkuyorum
Canim annemin en buyuk ugrasi bahceleri..patates cikti fasulyeleriyle ugrasiyo haftaya da findik baslicak karadeniz demek is demek ;) ic isleri bakanlığına ben atandim o yuzden :işsiz::KK48: mecburennn mecburen mecburiyetten :D mfo ye selam olsun :)

nilsub nilsub benim eşim benimle alışverişe gitmiyor kız ne istersen al ama ben olmayim der benim de işime gelir o varken istemediğim şeyi bile almak zorunda kaldım çok yakıştı ayağına o yüzden böyle iyi
Ay ben de yanliz alisverisi severim canim..ne arkadas ne sevgili.. yanliz oluca daha guzel parcalar buluyorum

2016-08-02 19.36.18.webp

Bugün yediklerim kizlar. Sabah ki meyve hakkimi sabahla oglen arasinda kullandim
...10 uzum
...2 dilim elma seklinde

ikindinde
20160802_154635.webp

kocam almis normalde soguk diye dondurma almayan adam 2 gundur alalim beraber yiyelim diye stixe takti. Dun reddettim. Bugun almis getirmis. Kacarin yok yiyeceksin diye. Yedim ben de....

suyum 3 lt oldu bile
sodali yesilcau kurude bitmek uzere

Eki Görüntüle 1865523
Bugün yediklerim kizlar. Sabah ki meyve hakkimi sabahla oglen arasinda kullandim
...10 uzum
...2 dilim elma seklinde

ikindinde
Eki Görüntüle 1865524

kocam almis normalde soguk diye dondurma almayan adam 2 gundur alalim beraber yiyelim diye stixe takti. Dun reddettim. Bugun almis getirmis. Kacarin yok yiyeceksin diye. Yedim ben de....

suyum 3 lt oldu bile
sodali yesilcau kurude bitmek uzere
Yaaa bu nedir senin kocandna çektiğin :KK48: ne kocaymış ne zaman tam diyete başlıycam diye gaza geliyosun kesin bişey alıp geliyo illede yiycen diye.Kocanın kilo problemi varmı merak ettim.yada çok kıskançmı acaba :110:

Yaaa bu nedir senin kocandna çektiğin :KK48: ne kocaymış ne zaman tam diyete başlıycam diye gaza geliyosun kesin bişey alıp geliyo illede yiycen diye.Kocanın kilo problemi varmı merak ettim.yada çok kıskançmı acaba :110:

Kilo problemi yok canım 180 boyunda 70 kilo. Kiskançlıği da yoktur. Ama kilo takıntılı birisi de değil... beraber yemeyi seviyor. Zehir de olsa benimle beraber ye diyen bir kocam var düşün artık. Zehir yiyeceğime tatlı yerim bende:halay:

Back
X