- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.221
Kiz ben hic oyle bisey hissetmedim simdiye kadar pisiriyorum iyice ondandir belki.. ev arkadasimla tek kavgamiz buydu menemen soganli mi olur sogansiz mi diyeAynen bendemenemende domates tadı gelecek yumurta gelecek , soğanlı olunca soğan geliyo böyle yumuşak desen değil sert desen değil
Ay iğneyi hiç sevmem kaza yapınca 50 gün hergun ağrı kesici kas gevşetici olmuştum totomda yer kalmamıştı sonra iğnelerde fayda etmemeye başlamıştı ay çok kotu....Ignelerin yeri fena uyustu agrim mi var igneler mi yakiyo pek anlamıyorumgecmis olsun sana da canim dikkat et kendine..
Yesilcayi bikac gundur sicak iciyorum canim biseyi cok yapinca bikiyorum sicaga gectim aksamustu menusune aliyorm kendilerini
Belki sen farklı yapıyorsundur denemek lazım bişey diyrmiycimmm :) ama menemen soğansız olurKiz ben hic oyle bisey hissetmedim simdiye kadar pisiriyorum iyice ondandir belki.. ev arkadasimla tek kavgamiz buydu menemen soganli mi olur sogansiz mi diyebayila bayila yer benimkini ama
Sende arada laf atıp çıkıyon haaa....Belki sen farklı yapıyorsundur denemek lazım bişey diyrmiycimmm :) ama menemen soğansız olur
Kaşarlı menemeni bende seviyorum mmmh kaşar varsa kaçmaz yaparım :)Benim en efsane menemenimi soyliym mi size.. tereyagi sogan booll yesilbiber bollll kirmizi biber miss gibi yaz domatesi yumurtalar cok pismeden ustune kaşar bi deama tam bir kalori bombesi oldugundan yapmıyorum uzun zamandir
Sorma tatlım sabah sabah misafir gelmeye başladı.Amcamı kaybetmiştikya ,haftasonu başsağlığına gelen çok oluyor.Bende arada fırsat bulunca okuyorum yazıyorum kaçıyorum :)Sende arada laf atıp çıkıyon haaa....
hamaratsın kız sen, maşallah1lt ödem çayımı içtim ortim sende yaptın mı kızlar bir taraftan ev yerleştiriyorum oturuyorum cevap yazıyorum sizede:)
seviyorum kız sizinlede konuşmayıhamaratsın kız sen, maşallah
sorma benim belim zaten sakat ağır bir hareketle başlıyornilsub inatettimolacak geçmiş olsun kızlar, aman dikkat edin belinize. aniden yapacağınız bir hareket bile fıtığı ilerletebilir.
Bence de ispanak yerine taze fasulye veya semizotu olabilir ya yesil sebze olsun maksat ama semizotu daha iyi sanki cidden :) Portakal suyu yerine de seftali suyu-kayisi suyu falan alternatif cok bu mevsim :)B blanche_ea canım listeyi inceledim ve bayıldım. Hiç korkma di gözüm. Sadece gözüm yumurta aradı ama yoktu.. Neyse portakal suyu ve ıspanak mevsimi değil onun yerine alternatif var mı. Ispanak yerine semizotu geldi aklıma portakal suyu yerine şekersiz limonata yaparım olmaz mı ki. Ya da ayran. Aklıma takılan olurda sorarım sana canım
Ahaha aynen ya bir de benim regl bir sancili oldu bu sefer dun o kadar suratsizdim ki tatil bile pek enerjimi kaldiramadi :) Ben ptesi tartilmayabilirim ya cunku odemim falan da olacak moralim bozulur. Bence de peyniri cikartip yumurta ekleyebiliriz. Bence daha bile faydali olur ya yumurta daha faydali.Hiç bilmiyorum inanki canım. Ama şahsi kanaatim yumurtayı eklersek peyniri cikartmamiz lazım....
B blanche_ea ne der bekleyelim görelim. O Pizzaları götürecek bugün. Pazartesi 61 gelirse sasirmayiz yani
Basla basla pisman olmazsin :) Kizlarne güzel listeymiş böyle, hem aç kalmazsın hem uygulaması kolay hem de guzel verdiriyormuş. başlıyor musunuz kızlar? listeye bağlı kalabilirsem bende yapayım diyorum.kimler başlıyor bakalım?
vay vay gıcık etme adamı tabi fitsin ne olcakBasla basla pisman olmazsin :) Kizlarnilsub T tatlitambak haftada 6 gun spor da dahil ediyoruz bu ise anlasildi mi? Menu saglikli guzel ok ama porsiyon kontrolu lazim 1 spor lazim 2 en az 3-4 kilo bekliyorum valla :)
Ya menemen sogansiz olur mu ya?? Sogansiz menemen ben yiyemiyorum cok yumurta yumurta geliyor :)Aynen bendemenemende domates tadı gelecek yumurta gelecek , soğanlı olunca soğan geliyo böyle yumuşak desen değil sert desen değil
kızlar bana kıskanç diyosunuz ama cidden bir elifi kıskanıyorum birde mor baykuşumuBasla basla pisman olmazsin :) Kizlarnilsub T tatlitambak haftada 6 gun spor da dahil ediyoruz bu ise anlasildi mi? Menu saglikli guzel ok ama porsiyon kontrolu lazim 1 spor lazim 2 en az 3-4 kilo bekliyorum valla :)
Ya fitim fit olmasina da daha incelebilirim nilguncum ya; her zaman cok fit hissetmiyorum. 5 kilo versem hic derdim kalmayacak.vay vay gıcık etme adamı tabi fitsin ne olcak
Yavrum kendi adima konusayim benim colugum cocugum yok; cocuktan sonra da fit olma planim var tabii ama o zaman olursam o zaman kiskan bak bir sey diyemem :)kızlar bana kıskanç diyosunuz ama cidden bir elifi kıskanıyorum birde mor baykuşumu
maşallah diyeyim bari
Sen basliyor musun kesin yarin? Baslayalim ya 2 haftacik sadece sonra 1 hafta biraz ara verir normal duzene doner 2 hafta daha bir seyler yapariz :)kızlar bana kıskanç diyosunuz ama cidden bir elifi kıskanıyorum birde mor baykuşumu
maşallah diyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?