Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen bende menemende domates tadı gelecek yumurta gelecek , soğanlı olunca soğan geliyo böyle yumuşak desen değil sert desen değil
Kiz ben hic oyle bisey hissetmedim simdiye kadar pisiriyorum iyice ondandir belki.. ev arkadasimla tek kavgamiz buydu menemen soganli mi olur sogansiz mi diye bayila bayila yer benimkini ama

Ay iğneyi hiç sevmem kaza yapınca 50 gün hergun ağrı kesici kas gevşetici olmuştum totomda yer kalmamıştı sonra iğnelerde fayda etmemeye başlamıştı ay çok kotu....

Benim en efsane menemenimi soyliym mi size.. tereyagi sogan booll yesilbiber bollll kirmizi biber miss gibi yaz domatesi yumurtalar cok pismeden ustune kaşar bi de ama tam bir kalori bombesi oldugundan yapmıyorum uzun zamandir
Kaşarlı menemeni bende seviyorum mmmh kaşar varsa kaçmaz yaparım :)

Bence de ispanak yerine taze fasulye veya semizotu olabilir ya yesil sebze olsun maksat ama semizotu daha iyi sanki cidden :) Portakal suyu yerine de seftali suyu-kayisi suyu falan alternatif cok bu mevsim :)

Hiç bilmiyorum inanki canım. Ama şahsi kanaatim yumurtayı eklersek peyniri cikartmamiz lazım....
B blanche_ea ne der bekleyelim görelim. O Pizzaları götürecek bugün. Pazartesi 61 gelirse sasirmayiz yani
Ahaha aynen ya bir de benim regl bir sancili oldu bu sefer dun o kadar suratsizdim ki tatil bile pek enerjimi kaldiramadi :) Ben ptesi tartilmayabilirim ya cunku odemim falan da olacak moralim bozulur. Bence de peyniri cikartip yumurta ekleyebiliriz. Bence daha bile faydali olur ya yumurta daha faydali.

ne güzel listeymiş böyle, hem aç kalmazsın hem uygulaması kolay hem de guzel verdiriyormuş. başlıyor musunuz kızlar? listeye bağlı kalabilirsem bende yapayım diyorum.kimler başlıyor bakalım?
Basla basla pisman olmazsin :) Kizlar nilsub T tatlitambak haftada 6 gun spor da dahil ediyoruz bu ise anlasildi mi? Menu saglikli guzel ok ama porsiyon kontrolu lazim 1 spor lazim 2 en az 3-4 kilo bekliyorum valla :)

Basla basla pisman olmazsin :) Kizlar nilsub T tatlitambak haftada 6 gun spor da dahil ediyoruz bu ise anlasildi mi? Menu saglikli guzel ok ama porsiyon kontrolu lazim 1 spor lazim 2 en az 3-4 kilo bekliyorum valla :)
kızlar bana kıskanç diyosunuz ama cidden bir elifi kıskanıyorum birde mor baykuşumu
maşallah diyeyim bari

kızlar bana kıskanç diyosunuz ama cidden bir elifi kıskanıyorum birde mor baykuşumu
maşallah diyeyim bari
Yavrum kendi adima konusayim benim colugum cocugum yok; cocuktan sonra da fit olma planim var tabii ama o zaman olursam o zaman kiskan bak bir sey diyemem :)

O degil de sahilde burada kadinlar goruyorum cocuklari var masallah vucutlari cok iyi ya olay budur arkadas :) Spor ve saglikli beslenme ve tabii ki bunu yasam tarzi haline getirme iste bunlar hep :)

Ben cidden burada ozellikle anneleri bir kere daha tebrik etmek istiyorum : spor ve duzenli beslenme kolay degil emek isi buna cocuklarina ragmen caba gosterip yapmaya calisan kadinlara ayri saygim var. Kendini onemseyen, kendine deger veren kadinlarsiniz siz, benim hep ornek alacagim anne modeli. Bir kere daha sizi takdir ediyorum sevgili anneler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…