• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menülerinizi yazın ortimi kızdırmayın....eline sopa aldırmayın..:KK66:
ben kızsanız da sopayıda elinize alsanız menümü yazamayacağım. yazarsam atarsınız beni:KK17: neyse buradan anladığınız üzere menüm çok kötüydü ve diyet güne gitti. moralim bozuk kızlar ve böyle zamanlarda hiç de dikkat etmiyorum yediklerime. yarın kendime çekidüzen vermem lazım

Son düzenleme:
Selamlar , menümü yazayım birazdan spor yapacağım inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Sabah: haşlanmış yumurta, yarım domates, acı biber, iki dilim kepek ekmeği
Öğlen : Can'ım pek bi şey istemiyordu yoğurt içine iki kayısı doğradım yedim
Akşam: dolma yiyecektim ama pişmesi geçikeceği için dün yaptığım çok az yağlı bol yeşillikle kısırdan yedim
Ara: 1 haşlanmış Mısır

Suyumu içiyorum ,birazdan sporumu yapacağım

ben kızsanız da sopayıda elinize alsanız menümü yazamayacağım. yazarsam atarsınız beni:KK17: neyse buradan anladığınız üzere menüm çok kötüydü ve diyet güne gitti. moralim bozuk kızlar ve böyle zamanlarda hiç de dikkat etmiyorum yediklerime. yarın kendime çekidüzen vermem lazım
kız ne yedin o kadar dökül bakalım :sopa:

13912308_1090233601090271_5512276246475707908_n.webp

BİZE DİYOR KIZLAR......:KK70::KK70::KK70:

canım her yere bulaşmayın sizde ben hiç bakmıyorum diğer sayfalara bile oralara yazıcanıza buraya yazında motivemiz yükselsin sana demiyorum herkese söylüyorum :sopa:
bana desende olur :D ama dayanamıyorum yazyorum. burası kadınlar klübü olduğu için sorun olmadı galiba (erkeklere şerefsiz dedim de)hala banlanmadım :D

bu günün raporu

sabah 1 kase lor

öğlen 1 mandalinalı soda

akşam anca şu saatte yedim
3 baget
yanınada fırında patates yağsız tuzsuz

4 parça bitter ile günü taçlandırdım :)

spor : yürüyüşşş 1 saat

ayağım mor ve ağrıyor

başka bişi yapmıcam bu gün....

bele yatcam mööö gibi

Back