Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yağlı kağıt yok onsuz olmaz mı

ay ben güzel bol köpüklü bir kahve yapayım kendime yanındada ödem çayımı alayım bu sefer akşamdan yaptım dolaba attım buz gibi olmuştur

günaydın sanada sende çıkarsın bugun gezmelere ... ah bekarlık sultanlık anacım
niye kiz bende evli ve çocukluğum ama gezeriz bugün burda ki adı mazakaland ama kocaman eğlence yeri hayvanat bahçesi buz kayagı lazer game ı şu kayağı falan var lunapark i da var oraya gitcez kardeşimi de yanıma götürüyorum ki bizde bişeyler binelim diye

kız olmaz önce patlıcanları güzelce pişiricen sonra sotelediğin domatesleri koyucan dedim ya tabi hepsi beraber olmaz
oluyor nilsub cum ben geçen yaptım hepsini dilim ledimi koydum yağlı kağıt a piti güzelce aynı mangal üstünde közlenmiş gibi sarımsaklı yoğurtla da yedim oh mis

evet oda benim tarifimdi pis boğazlık işte tarif üstüne tarif veriyorum

nilsub gittim 2.kez dediğin gibi yapıp annemle kardeşime yedirdim bukez biberleri yaktım ama yinede çok beğendilerkız kardeşim az daha geliştirmen lazım dedi ,erkek kardeşimde patlıcanlar biraz çiğ kalmış dedi ama tabağı silip süpürdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…