- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.181
yağlı kağıt yok onsuz olmaz mıveriyorum kızlar tarifi nilsub patlıcan tost ..:)
2 patlıcanı alacalı soydun ama 2 tarafından 2 çizgi yani ortadan 2 ye böldüm uzun olarak benim patlıcanlarım inceydi kalınsa 3 -4 de bölünebilir
sonra tost makinesine yağlı kağıt serip içine patlıcanları koyuyorum pişene kadar bekliyorum güzelcene pişiyor hatta makinenin çizgileri çıkıyor çok ince yapmayın erimesin patlıcanlar
patlıcanlar pişerken 1 yeşil. biber 2 kabukları soyulmuş domates 2 diş sarmısak karabiber pul biber azcık zeytinyağı ile tavada soteliyorum sonra pişen patlıcanların üzerine döküyorum üzerinede azcıkın eriyen peynir koyuyorum biraz daha makinede bekletiyorum sonra tabağa alıyorum süper bişey oluyorkızlar hiç patlıcan kokusu olmuyor güzel pişirin aynı közlenmiş patlıcan tadı oluyor
olabiluuuuuusende var o zaman bir musibetlik
yapışabilir belki canım patlıcan azcık yağ sür o zaman makineye bilemicem ben batmasın diye kullanıyorum çok iyi oluyor ben tost yaparkende yağlı kağıt koyarım hem plakalar çizilmiyor hemde pislenmiyor :)yağlı kağıt yok onsuz olmaz mı
öğlene doğru bi deneyim bende :)yapışabilir belki canım patlıcan azcık yağ sür o zaman makineye bilemicem ben batmasın diye kullanıyorum çok iyi oluyor ben tost yaparkende yağlı kağıt koyarım hem plakalar çizilmiyor hemde pislenmiyor :)
ben yapıcam resim çeker atarım :)öğlene doğru bi deneyim bende :)
olmaz öyle 2. kahvaltıda ne kızzzzz hayır yapma öğlene 1 bardak ayranla 10 numara olur
bugünde doyduk yarabbi çok şükürolmaz öyle 2. kahvaltıda ne kızzzzz hayır yapma öğlene 1 bardak ayranla 10 numara olur
ohoooo sen beni hiç saymıyosun küstüm işteeebugun pazar herkes gezmelere gittide bir ben mi kaldım yalnız
yapıp yedin mi yoksa ?bugünde doyduk yarabbi çok şükür
sende gidince yazdıydım :)ohoooo sen beni hiç saymıyosun küstüm işteee
yedim vallayapıp yedin mi yoksa ?
sende gidince yazdıydım :)
neden tavaya azcık zeytinyağı koyup biberleri soteleyip domatesleri sonradan koyucaktınyedim vallabiberler çiğ kaldı ,patlıcanları yaktım ,pul biber ve tuz atmayı unuttum ama olsun yedim
ben patlıcanlarla birlikte attım hepsini :/neden tavaya azcık zeytinyağı koyup biberleri soteleyip domatesleri sonradan koyucaktın
kız olmaz önce patlıcanları güzelce pişiricen sonra sotelediğin domatesleri koyucan dedim ya tabi hepsi beraber olmazben patlıcanlarla birlikte attım hepsini :/
niye kiz bende evli ve çocukluğum ama gezeriz bugün burda ki adı mazakaland ama kocaman eğlence yeri hayvanat bahçesi buz kayagı lazer game ı şu kayağı falan var lunapark i da var oraya gitcez kardeşimi de yanıma götürüyorum ki bizde bişeyler binelim diyegünaydın sanada sende çıkarsın bugun gezmelere ... ah bekarlık sultanlık anacım
veriyorum kızlar tarifi nilsub patlıcan tost ..:)
2 patlıcanı alacalı soydun ama 2 tarafından 2 çizgi yani ortadan 2 ye böldüm uzun olarak benim patlıcanlarım inceydi kalınsa 3 -4 de bölünebilir
sonra tost makinesine yağlı kağıt serip içine patlıcanları koyuyorum pişene kadar bekliyorum güzelcene pişiyor hatta makinenin çizgileri çıkıyor çok ince yapmayın erimesin patlıcanlar
patlıcanlar pişerken 1 yeşil. biber 2 kabukları soyulmuş domates 2 diş sarmısak karabiber pul biber azcık zeytinyağı ile tavada soteliyorum sonra pişen patlıcanların üzerine döküyorum üzerinede azcıkın eriyen peynir koyuyorum biraz daha makinede bekletiyorum sonra tabağa alıyorum süper bişey oluyorkızlar hiç patlıcan kokusu olmuyor güzel pişirin aynı közlenmiş patlıcan tadı oluyor
oluyorkız olmaz önce patlıcanları güzelce pişiricen sonra sotelediğin domatesleri koyucan dedim ya tabi hepsi beraber olmaz
evet oda benim tarifimdi pis boğazlık işte tarif üstüne tarif veriyorumniye kiz bende evli ve çocukluğum ama gezeriz bugün burda ki adı mazakaland ama kocaman eğlence yeri hayvanat bahçesi buz kayagı lazer game ı şu kayağı falan var lunapark i da var oraya gitcez kardeşimi de yanıma götürüyorum ki bizde bişeyler binelim diye
oluyornilsub cum ben geçen yaptım hepsini dilim ledimi koydum yağlı kağıt a piti güzelce aynı mangal üstünde közlenmiş gibi sarımsaklı yoğurtla da yedim oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?