• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub nilsub gittim 2.kez dediğin gibi yapıp annemle kardeşime yedirdim :D bukez biberleri yaktım ama yinede çok beğendiler:21:kız kardeşim az daha geliştirmen lazım dedi ,erkek kardeşimde patlıcanlar biraz çiğ kalmış dedi ama tabağı silip süpürdüler :D
Canım bende birazdan yapıcam sana resim atıcam aşama olarak bak gör süper oluyor ve tam diyetlik bence ;)

Benim en efsane menemenimi soyliym mi size.. tereyagi sogan booll yesilbiber bollll kirmizi biber miss gibi yaz domatesi yumurtalar cok pismeden ustune kaşar bi de :kk77: ama tam bir kalori bombesi oldugundan yapmıyorum uzun zamandir ;)

Benim en efsane menemenimi soyliym mi size.. tereyagi sogan booll yesilbiber bollll kirmizi biber miss gibi yaz domatesi yumurtalar cok pismeden ustune kaşar bi de :kk77: ama tam bir kalori bombesi oldugundan yapmıyorum uzun zamandir ;)
Bence sabah yenilebilir başka birşey yemeden çay ile super;)

İyiyim canım dun azcık halılar ağır geldi bel ağrım var senin belin nasıl oldu?
Ignelerin yeri fena uyustu agrim mi var igneler mi yakiyo pek anlamıyorum :( gecmis olsun sana da canim dikkat et kendine..
Yesilcayi bikac gundur sicak iciyorum canim biseyi cok yapinca bikiyorum sicaga gectim aksamustu menusune aliyorm kendilerini ;)

Back
X