- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.201
Canım bende birazdan yapıcam sana resim atıcam aşama olarak bak gör süper oluyor ve tam diyetlik bencenilsub gittim 2.kez dediğin gibi yapıp annemle kardeşime yedirdim bukez biberleri yaktım ama yinede çok beğendiler kız kardeşim az daha geliştirmen lazım dedi ,erkek kardeşimde patlıcanlar biraz çiğ kalmış dedi ama tabağı silip süpürdüler
yağlı kağıt olmayınca diyetlikten çıktı benimki , atta bakıyım merakla bekliyorum :)Canım bende birazdan yapıcam sana resim atıcam aşama olarak bak gör süper oluyor ve tam diyetlik bence
Bence sogansiz her menemen yalancidir canimYalancı menemen nedir acaba
soğanlı menemenden nefret ediyorumBence sogansiz her menemen yalancidir canim
Bende çok sevmem soğanlı bol yeşil biberlisini severimsoğanlı menemenden nefret ediyorum
Sen benim menemenimi yemedin ondandir datlumsoğanlı menemenden nefret ediyorum
şuan herkesinkini yiyebilecek durumdayımSen benim menemenimi yemedin ondandir datlum
1lt ödem çayımı içtim ortim sende yaptın mı kızlar bir taraftan ev yerleştiriyorum oturuyorum cevap yazıyorum sizede:)Sen benim menemenimi yemedin ondandir datlum
Ilık çay gibi şeyler iç yada bir yanık kahve patlatşuan herkesinkini yiyebilecek durumdayım
İyiyim canım dun azcık halılar ağır geldi bel ağrım var senin belin nasıl oldu?Gunaydinlar bu arada hanimlar..pazar kahvaltisi faslindan anca bakabildim..nasilsiniz bugun..
Gecmis olsun orticim nasilsin bugunnilsub
kaççç feyzaa kaççç kabusssssssBenim en efsane menemenimi soyliym mi size.. tereyagi sogan booll yesilbiber bollll kirmizi biber miss gibi yaz domatesi yumurtalar cok pismeden ustune kaşar bi deama tam bir kalori bombesi oldugundan yapmıyorum uzun zamandir
Bence sabah yenilebilir başka birşey yemeden çay ile superBenim en efsane menemenimi soyliym mi size.. tereyagi sogan booll yesilbiber bollll kirmizi biber miss gibi yaz domatesi yumurtalar cok pismeden ustune kaşar bi deama tam bir kalori bombesi oldugundan yapmıyorum uzun zamandir
Canim bana cok kriz geldiginde boyle tarcinli sutle ceviz ikilisini kullaniyodumm.kesiyordu beni bi dene istersenöfff 2.kahvaltı bile kesmedi ,çıldırcam hala açım yaaa ,su içiyorum geçmiyor ben nerelere gideyim
Aynen bendesoğanlı menemenden nefret ediyorum
doğru gidip onu deneyim :) sağ ol canım :)Canim bana cok kriz geldiginde boyle tarcinli sutle ceviz ikilisini kullaniyodumm.kesiyordu beni bi dene istersen
Ignelerin yeri fena uyustu agrim mi var igneler mi yakiyo pek anlamıyorumİyiyim canım dun azcık halılar ağır geldi bel ağrım var senin belin nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?