Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olsun yaşamışınız boşver.... en azından yerken eğlenmişsiniz :) gene yaparsınız ..... gönüller bir olsun....

Tatlım benim işim çok güzeldi bide işden önce ortamdaki öğretmenler müdür diğer görevliler bence çok önemli hepsi sevmişti beni süper anlaşıyordum hepsiyle buranın ortamı çok pahalı çalışmazsam kabus o zaman başlar asıl burda devlet çoçuk okula başlayana kadar para veriyor annelik işsizlik bakıcı parası ben bu dönemde gittim çalıştım hep yalan yok üni kredilerimi devlet sağolsun o ödedi ben taksit taksit ödüyorum gerişimdi kızım okula gidiyor benim evde oturma şansım bitmiş oldu oturmadanyani kısacası gelince çalışmam lazım hayırlısı artık

olsun yaşamışınız boşver.... en azından yerken eğlenmişsiniz :) gene yaparsınız ..... gönüller bir olsun....
Hee valla betüşüm benim yahudi hocam bana hep şöyle derdi bırak yaşadıkların dünde kalsın o gerekmiş onu yapmışsın belki gençliğin belki cahilliğinden ama yaşadın bitti dönüp dönüp arkana bakma eğer bakarsan illaki keşken olur üzülmek için adam hep böyle derdi aynen kız yedim içtim şimdi yasınımı tutcam sonuçda çalışmasaydım eşimin parasıyla ihtiyaçlarımızı giderirdik manoton yaşardık biz gezdik gördük eğlendik gençliğimizde yaşlanınca nereye gitcez ayol dayımın ne kadar iyi geliri var neye yarıyor geçen tatile gitmiş 5 yıldızlı sosyeti oteline sen yengem git otelin havuzuna tuvaletini yap dayım nasıl uyandım nasıl diyor herkesler aaa aaa söylenip bakmış bunlarabak paran olsa bile gidemezsin hiçbir yerlere

nilsub birde chentiq var onun topiğine küçük oda fotosu gelmeden gelme dedi diye girmiyom :))) gizli giriyom şşş :)))

Selamlar bugün biraz geç kalktım 13:20 idi gözlerimi açtığımda :) kahvaltı yapmadım kısır yaptım ayranla onu yedim 16:30 gibi meyve yiyeceğim 18:00 gibi de zeytinyağlı pazı yiyeceğim ,daha sonra da otlu ayranımı içeceğim

Spor olarak ta 2 haftalık bi programa başladım onu yapacağım hiit cardio

Suyumu bolca içiyorum

inatettimolacak morordek

öff ordaki hatunlar çılgın gibi temizlik yapıyor :))) arada bende giriyom araların evi temizliyom sonra bi daha keyfim gelen kadar uğramıyom azerin 3 üz doğurdu tabi eskisi gibi giremiyor artık :)))
anam kaç yere yetişiyon bacım sen birde tembelim diyon ayak yapıyon beni götür kız bakayım nasıl yapıyorlar bizde yapalım:)

İyiyiz tatlım sen nasılsın toparlandınmı amannn düşün düşün nereye kadar boş ver kız sal gitsin dertlerini anne evi gibisi varmııı bendeee gidiyorum bendeee
kız anne evine donmuyorum ben, bi arkadasta kalıyorum istabbulda, zmanla daha iyi olcam umarım :)

biz iyiyük sen nassın rakibim.... nasıl gidiyo uyumaya devam mı :)) uyu sen uyuu ben sporlarımı yaptım bilee...
yooo uyanıgım, ders felam calıstım idare ediyorum :)

ne güzel listeymiş böyle, hem aç kalmazsın hem uygulaması kolay hem de guzel verdiriyormuş. başlıyor musunuz kızlar? listeye bağlı kalabilirsem bende yapayım diyorum.kimler başlıyor bakalım?

Ben bi menü güncelleme yapmak istiyorum morordek inatettimolacak

13:20 de uyandım kısır ve ayran yedim
Ara siyah erik
Şimdi sporum bitti o yüzden akşam yemeği yerine otlu ayran içeçeğim sonra da sodalı limonlu yeşil çay yaptım onu içeçeğim ,suyumu içtim bolca

Sporumu yeni bitirdim 15 dk Leslie , 15 dk hiit cardio, 30 dk jilian Michael 30 day level 1/3 duş alıp dinlenme vakti benim için
Protein tozum vardı yeterli protein almadığımda onu takviye yapacağım bir de L carnitine kullanıyorum hemde selülite süper etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…