- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.081
500 ev yok kankim burda haftalık 1000 bin tl oluyorkredi çeksem ödemem 1200-1400 arası olcak depozitom vardı onuda eşimle iş yeri açtık teee yıllar önce elimizde patladı giyim üzerineydi sonra tekrar topladık yiyecek üzerine açalım o tutulur dedik eşim ev depozitosu olsun dedi sonra iki delüüü bir araya gelince nemi oldu ikimizde araba aldık tatillerde yedik içtik kızıma doğum günü partisi yaptım o paracıklarla yani züğürtler çöplüğümüze geri döndük
hiç bilmiyorum ben bakayım birayy nasıl bilmzesin azerinin sayfasını çılgın bir hatun bilmem kaç aylık hamişken tavan falan siliyodu... onun yazılarını okurken benim başım dönüyordu.... masanın üzerine sandalye falan koyan çılgın hatun :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-hanimlar-buyurun-topigime.532179/page-2857
hiç bilmiyorum ben bakayım bir
Tatlım benim işim çok güzeldi bide işden önce ortamdaki öğretmenler müdür diğer görevliler bence çok önemli hepsi sevmişti beni süper anlaşıyordum hepsiyle buranın ortamı çok pahalı çalışmazsam kabus o zaman başlar asıl burda devlet çoçuk okula başlayana kadar para veriyor annelik işsizlik bakıcı parası ben bu dönemde gittim çalıştım hep yalan yok üni kredilerimi devlet sağolsun o ödedi ben taksit taksit ödüyorum geriGeçmiş olsun tatlım ..
inatettimolacak canım sana da geçmiş olsun beni pert etti bel ağrısı 3 gündür yatıyorum ağrıdan
savurgan hakkında hayırlısı olsun sana kattıklarından fazlasını götürüyormuş işin baksana ..inşallah daha güzel ve huzur bulduğun bir iş bulursun cnm
Hee valla betüşüm benim yahudi hocam bana hep şöyle derdi bırak yaşadıkların dünde kalsın o gerekmiş onu yapmışsın belki gençliğin belki cahilliğinden ama yaşadın bitti dönüp dönüp arkana bakma eğer bakarsan illaki keşken olur üzülmek için adam hep böyle derdi aynen kız yedim içtim şimdi yasınımı tutcam sonuçda çalışmasaydım eşimin parasıyla ihtiyaçlarımızı giderirdik manoton yaşardıkolsun yaşamışınız boşver.... en azından yerken eğlenmişsiniz :) gene yaparsınız ..... gönüller bir olsun....
o ne peki bilmiyorum kız bennilsub birde chentiq var onun topiğine küçük oda fotosu gelmeden gelme dedi diye girmiyom :))) gizli giriyom şşş :)))
inşallah değildir oysa da çok ilerlemez inşallah canimDoktor bel fitigi olabilir dedi haftaya cikacak sonuclarim agrimi hafifletsin diye ilac igne verdi..
çok şükür iyiyim ben sen de iyisindir umarim tatlımnasılsınız hanımlar
anam kaç yere yetişiyon bacım sen birde tembelim diyon ayak yapıyon beni götür kız bakayım nasıl yapıyorlar bizde yapalım:)öff ordaki hatunlar çılgın gibi temizlik yapıyor :))) arada bende giriyom araların evi temizliyom sonra bi daha keyfim gelen kadar uğramıyom azerin 3 üz doğurdu tabi eskisi gibi giremiyor artık :)))
ruhum daraldıhe kız baktım amma iş yazmışlar yapılcak listesine
kız anne evine donmuyorum ben, bi arkadasta kalıyorum istabbulda, zmanla daha iyi olcam umarım :)İyiyiz tatlım sen nasılsın toparlandınmı amannn düşün düşün nereye kadar boş ver kız sal gitsin dertlerini anne evi gibisi varmıııbendeee gidiyorum bendeee
yooo uyanıgım, ders felam calıstım idare ediyorum :)biz iyiyük sen nassın rakibim.... nasıl gidiyo uyumaya devam mı :)) uyu sen uyuu ben sporlarımı yaptım bilee...
ne güzel listeymiş böyle, hem aç kalmazsın hem uygulaması kolay hem de guzel verdiriyormuş. başlıyor musunuz kızlar? listeye bağlı kalabilirsem bende yapayım diyorum.kimler başlıyor bakalım?ya canim baktim da ben akdeniz diyeti var onu da begendim; gondereyim sana sec sen icinden?
kushan'i biliyorsun zaten akdeniz de soyle, bu da kushan'in diyetlerinden zaten cok farkli degil ama ben icerigini daha cok begendim
AKDENİZ DİYETİ
2 hafta için de 8 kilo verdiren bir diyettir.
PAZARTESİ
Kahvaltı: 4adet tuzsuz zeytin, az yağlı beyaz peynir, arzu edildiği kadar domates ve salatalık, 5 fındık, 1 adet ceviz i.i, 1 küçük boy elma, 2 dilim lıght ekmek.
Öğle yemeği: 1 bardak tuzsuz ayran, simit ve arzu edildiği kadar domates ve salatalık.
Akşam yemeği: et sote ve bol yeşillikli az yağlı salata.
SALI
Kahvaltı: 2 dilim lıght ekmek, bir kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir, istenildiği kadar domates ve salatalık, 3 badem, 2 ceviz ve 4 adet fındık içi, bitki çayı, 1 orta boy elma
Öğlen yemeği: 1 küçük boy simit, domates, salatalık, ayran ve ya yoğurt
Akşam yemeği: Bol salata ve etli fasulye
ÇARŞAMBA
Kahvaltı: 1 adet kivi, 3 adet badem, 5 adet fındık içi, bir ince dilim yağsız peynir, arzu edildiği kadar domates ve salatalık, 5 adet tuzsuz yeşil zeytin, 2 dilim kepekli ekmek.
Öğlen yemeği: küçük boy peynirli sandviç, portakal suyu, salatalık ve domates
Akşam yemeği: kıymalı ıspanak yemeği ve yoğurt.
PERŞEMBE
Kahvaltı: domates, salatalık, tuzsuz zeytin, yağsız peynir, 2 dilim lıght ekmek, orta boy 1 adet elma, ceviz içi.
Öğlen yemeği: bütün meyve çeşitlerinden
Akşam yemeği: sebzeli tavuk yemeği ve bol yeşillikli salata
CUMA
Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, ceviz, badem ve fındık içi, bitki çayı, domates, salatalık.
Öğle yemeği: yarım kilo kadar meyve
Akşam yemeği: mantar soslu makarna ve salata
CUMARTESİ
Kahvaltı: 4 adet tuzsuz zeytin, domates, salatalık, az yağlı beyaz peynir, 1 dilim kepekli ekmek 1 orta boy kivi.
Öğlen yemeği: peynirli omlet ve salata
Akşam yemeği: 1 balık ızgara ve salata
PAZAR
Kahvaltı: 2 dilim lıght ekmek, domates, peynir, salatalık, 4 tuzsuz zeytin,4 fındık ve 1 elma.
Öğlen yemeği: peynirli sandviç ve domates
Akşam yemeği: mantarlı güveç ve 4 yemek kaşığı pirinç pilavı, salata, ayran.
kız anne evine donmuyorum ben, bi arkadasta kalıyorum istabbulda, zmanla daha iyi olcam umarım :)
yooo uyanıgım, ders felam calıstım idare ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?