- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.061
Aynen tatlım yaa bizim buraya seneye yeni okul açılacak oraya hemen vercem cvmi resumemisavurgan işin için üzülme canım,Allah daha iyisini verir sana inşallah .
hakkında en hayırlı olanı nasip etsin rabbim inşallah,kardeşinin düğününe gitmemek olmaz asla ,bence en doğrusunu yapıyosun :)Aynen tatlım yaa bizim buraya seneye yeni okul açılacak oraya hemen vercem cvmi resumemigittim biraz bilgi topladım 3 ay tamiri varmış tam ben gelene kadar tamamlanmış olur
Eee elin vatanında su elektrik çuuuukkk pahalı anneme maaşımı söyledim ayyy ne çokk para dedi ben sadece 2 bin lira kira ödüyorum haberi yok oda çookk lüks yeri olan bir yer değildirek su parasından girdin ya bekleyin bende geliyorum
Aman düğün olsa neyse seneye küçük evleniyor ondan sonra erkek kardeşim en iyisimi ben 2 yıl iş bulmayım kızzzhakkında en hayırlı olanı nasip etsin rabbim inşallah,kardeşinin düğününe gitmemek olmaz asla ,bence en doğrusunu yapıyosun :)
abbooo 2 bin ev kirası mıııı maaşını düşünemiyorum:):)Eee elin vatanında su elektrik çuuuukkk pahalı anneme maaşımı söyledim ayyy ne çokk para dedi ben sadece 2 bin lira kira ödüyorum haberi yok oda çookk lüks yeri olan bir yer değil
Bence peynir yerine yumurta yenebilir ikiside protein sonuçta
Doktor bel fitigi olabilir dedi haftaya cikacak sonuclarim agrimi hafifletsin diye ilac igne verdi..
nasılsınız hanımlar
öldümm diyorummm,beyazım zaten kıpkırmızı oldum yolda herkes bana baktı ,sen daha halı diyosun yıka diyosun ,yardım diyosunbırak bırak pis kalsın,biz seni pisde severiz
Ne diyeti bu tatlıtambak merak ettim hani senin yaptığın protein diyetinmi bide 1 haftada 2 kilomu verdirttiyorPeynir ile yumurta değişimi olur tabiki de ama iki aynı anda olmasın diye düşünüyorum ben de
Ben geleyim kuzum gelirken benim halılarıda getireyim beleşşş suve yıkayıcı nasıl ama kızlar 10 numara hadi toplayın bütün halılarınız nilsub kampanyalı
direk su parasından girdin ya bekleyin bende geliyorum
Eee elin vatanında su elektrik çuuuukkk pahalı anneme maaşımı söyledim ayyy ne çokk para dedi ben sadece 2 bin lira kira ödüyorum haberi yok oda çookk lüks yeri olan bir yer değil
getir kız sende yıkarım benayyy kızlar ev leş gibi @azerinnn duys beni keser... biraz temizlik sayfalarını okiyimde gaza geliyim.... ooyyşşş...nilsub kız valla benim halıların hali de içler acısı diğer odaların kini rulo yaptım yıkamaya vercektim ben kem küm ederken yıkamacı kapanmış ayol kaldım öyle rulo rulo halılarla başbaşa :))) bi el atıver :))
kız neresi orası bende geleyim hangi sayfaayyy kızlar ev leş gibi @azerinnn duys beni keser... biraz temizlik sayfalarını okiyimde gaza geliyim.... ooyyşşş...nilsub kız valla benim halıların hali de içler acısı diğer odaların kini rulo yaptım yıkamaya vercektim ben kem küm ederken yıkamacı kapanmış ayol kaldım öyle rulo rulo halılarla başbaşa :))) bi el atıver :))
Ne diyeti bu tatlıtambak merak ettim hani senin yaptığın protein diyetinmi bide 1 haftada 2 kilomu verdirttiyoreğer öyleyse bende yapayım aç gezip duruyom bizim bahçeye gelen komşunun kedisi gibi bön bön yiyeceklere bakıyom oda ağaçdaki güvercinlere bakıyor arada güvercin avluya uçtumu kediii çıldırıyor bana geldi diye ağzını 10 metre açıyor o panikle aynı ben düşün halimi
Geçmiş olsun tatlım ..Doktor bel fitigi olabilir dedi haftaya cikacak sonuclarim agrimi hafifletsin diye ilac igne verdi..
kız neresi orası bende geleyim hangi sayfa
500 ev yok kankim burda haftalık 1000 bin tl oluyorabboooo ne çokmuş ben 500 tl veriyom içim yanıyo valla....
getir kız sende yıkarım ben
anam hepimiz bir araya gelince lak lak yapmaktan halı yıkayamazdık ay yakardık mangalı balkonda oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?