Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar çok yorgunum hemen menümü paylaşayom sızabilirim her an
inatettimolacak nilsub morordek
Sabah: 1 dl çavdar ekmeği+1 tabak menemen+1/2kk peynir +4 zeytin
Öğlen:2 kaşık bulgur pilavı+yarım tabak taze fasulye+yarım kase yoğurt+1 kase salata
Ara:1 az şekerli türk kahvesi+1 ice latte
Akşam:1 kase ayran aşı +yarım dilim kavun

Su:3 lt üstü
Spor: çok yürüdüm bugün yarım saati kesin geçmiştir zira ayaklarım altı ağrıyo

Kiz tam adam almaya kalktik baska takimlara öncelik verdiler..bi de sonradan ben farkettim ki yeni gelenlerden dokulenler cok oldu vazgectiler 10gun sonra gelen gitmis..biz de hazir canlanmisken bozmayalim dedim duzeni.. kendiliginden istekli gelen arkadaslar daha güvenilir olacak gibi geliyo bana

Hoşbuldum bende daha yeni geldim, btlbetul saolsun bana önerdi, kilolarımla boğuşan biri olarak bende katılmak istetim aranıza
Hosgeldin canim.. ilk sayfada gormussundur kaptanimiz kollontai bi de buyuk kaptan var mezun o arada yoklamaya geliyo toplight.. nilsub morordek ve ben de yardimci olmaya çalışıyoruz.. cesitli bi grubuz yeni annelerden erkek dusmanlarina organigimizden ogrencisine her telden var yazdikca millet tanırsın zaten..
Sadece menu yazmaya degil muhabbete de gel motivasyon önemli
Bize kendinden bahseder misin taniyalim seni sarilalim sımsıkı teletabiler gibiiiii

Şimdi bi haber gördüm, seren Serengil tüp mide ameliyatı olmuş 19 kg vermiş, 19 kg için insan ameliyat olur mu ya NE kadar mantıksız bir karar, biz ne yapalım p Zaman :)) ve Elinde imkan olan bir kadın ilginç geldi bana ,sizin fikriniz ne

bence zamanı vardır spor yapsa daha iyi olurdu

Hoşgeldinnnn :)
hoşgeldin canim

Hoşbuldum :))
kendinden bahsedermisin seni daha iyi tanımamız için :)

bahsediyim tabi, il dışında üniversite okumaya gitmeden önce 48 kilo inceciktim :) sonra aileden uzak kalıp sorumluluklar dersler ağır basınca ve fast food güzel gelince her gün yemeye başladım, alışkanlık yaptı yanında kalıp kalıp çikolata da cabası, 3 yıl sonra 62 kiloya çıktım sonra o yaz hırs yaptım nasıl yaptıysam evde spor diyet yaparak 55 e kadar düştüm, zaten idealimde oydu daha azı güzel durmuyor bende kemiklerim çıkıyor çiroz oluyorum :) ama okul açılıp da geri dönünce eski alışkanlıklar geri geldi bu sefer 62 ye tekrar çıktım, şuan da 60 civarlarındayım amacımda tekrar 55 olmak ama çok stresli bir dönemdeyim şuaralar buda boğazımı etkiliyor o yüzden. Bir aya yakın süredir gün aşırı spor yaptım hemde baya iyi hareketlerle ama boğazımı tutamadığım için pek bir işime yaramadı maalesef :)

Hoşbuldum, kesinlikle bende motivasyona ihtiyacım olduğu için geldim büyük ölçüde :) kendimi anlattım biraz üstteki mesajda, teşekkür ederim

Orticim yazmis ben de deyiverem bugunki menuyu
nilsub morordek

Sabah ogle bir oldu gec uyandim
2dl sucuk
1domates
2yumurtadan yalanci menemen :)
1yk lor salatalik cay

Ara
1bardak ayran

Aksam
1ortaboy kabak az yagla sote
1parca haslanmis tavuk
Az salata

Su 3lt 1lt kadar da yesilcay karisimini ictim
Spor ara verilmis durumda

Yalancı menemen nedir acaba

az kaldı datlum biraz daha ask acım azalsın doncem eski formuma, 4 gundur hic konusmadık esimle o da aramadı, bende aramıycam, demek ki gercekten bitmis anladım bunu

Canim erkekler bayanlar gibi o acıyı üzüntüyü başta yaşamıyorlar. Sonradan sen toparlanmaya başlayınca bu sefer o acı içinde kalacak... üzülme demek isterdim ama insan elinde olmadan yaşıyor o acıyı üzüntüyü. Zamanla toparlanacaksın canım benim

Günaydın herkese....
Ay çok feciyim akşamdan beri dun halıları yıkayınca belim sırtım tutuldu yürüyemiyorum bile sabah çocukları alıp eşim kv gitti bende peşlerinden yavaş yavaş indim kahvaltı hazırladılar çayımı içtim kv çocuklar kalsın sen gitte biraz uzan dedi şimdi geldim eve.... akşam yine çeneniz düşmüş..:)

az kaldı datlum biraz daha ask acım azalsın doncem eski formuma, 4 gundur hic konusmadık esimle o da aramadı, bende aramıycam, demek ki gercekten bitmis anladım bunu

daha pek yeni zamanla düzelirsin... düzelmezsen kafanı kırarız burda :) taciz ederiz hoohhh hoohh..... güzel planlar yap kendinle ilgili ve onları uygulaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…