Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah işine devam edebilirsin canım ,gidersen çıkaracakları kesin mi ?
Kesinmiii evettt şu saatten sonra işsizimbu sabah banka hesabıma bakdım internetten yatırmışlar ne kadar param varsa içerde zaten pazartesi gelmeme gerek olmadığını kibar emaille bildirdiler neyse hayırlısı artık

Olsun bee denizcim bu çoçuklar yani kardeşlerim üniden mezun oldular gidemedim hastalık geçirdiler gidemedim benim bir küçüğüm evlendi gidemedim eee nerde kaldı benim ablalığım kiii kardeşimin düğününe gelemedim de ne oldu ne maaşıma zam oldu nede kariyerde tavan yaptım işten ilk ayrıldığımda kötü oldumda şimdi eşimde aman bebek bırak şimdi iş düşünmeyi tatilin tadını çıkaralım boşver yaa işmi yok sana olmasa ne olcak hem diyor morel verdi biraz olsun rahatladım gelince bakarım iş buldum buldum bulamadım internet sitesi kurup birşeyler satarım

Anladım tatlım sen daha iyi bilirsin tabi

Bugün bende öyleyim bugün neden acaba daha kahvaltımı yeni yaptım ama canım çok tatlı istiyor....
Hemşerim nerdesin gelde bir kız bana
Kiz bel agrima bas agrisi eklendi bi de gec uyandim bugun..
Bebegim neydi tatli krizlerinde kurtaricimiz.. hadi hemen sute tarcin atip ic.. ister sicak ister soguk nasil istersen..siz de belki hava sicaktir ama burda yagmur yagiyo hirkaylayim su an

bencede canım ,yoksa hiç yememek çok katı geldi bana
Datlum biz takim olarak cozutmaya musaitiz ödül deyince guvenemiyorum ben bize bazilarimiz uzun suredir duraksamada yeni basladi guzel sonuclar bulandırma kiz datluslarimin aklini
Ordekcim hem adaletli davraniyo herkese haftaici yaramazliklardan alinan uyarilari siliyo guzel sonuclarq karsilik

Kiz bel agrima bas agrisi eklendi bi de gec uyandim bugun..
Bebegim neydi tatli krizlerinde kurtaricimiz.. hadi hemen sute tarcin atip ic.. ister sicak ister soguk nasil istersen..siz de belki hava sicaktir ama burda yagmur yagiyo hirkaylayim su an
ay burası yanıyor kışlık halıların vardı ardiyede onları çıkardım yıkıyorum oturdum şimdi birazdan devam edicem geçmiş olsun oku kendini zayıflamış diye nazar deydiriyorlardır belki

oda doğru bizim kızların bir ortası yok hepimiz ayarsızız

Bugunkiii mikemmel menumu yazayim
Sabah
Arkadasla telde 4 saat muhabbet etmisizesim zor koparip kahvalti ettirdi
Omlet
Zeytin
Peynir
1 sote edilmis domates 2 yagsiz tavada kizarmis biber
Ogle
Hicbirsey
Sadece kahveee ictim
Aksam
Greek salad yunan salatasi
Izgara balik
Bide diyette oldugumu unutmusum kizimin verdigi 4-5 tane patlamis misiri yemis oldum
2 litre su
1 litre yesil cayesimide alistirdim birlikde iciyoruz millet siyah cay biz sekersiz yesil cay iciyoruz
50 dk yurudum 1 saatde kizima bisiklet surmesi icin yardim ettim aman onume alip gezdirseydim daha iyiydi bu kadanda yorulmazdik sonuc kizim fenalasdi ates agri babasina annem beni hasta etti dedineyseki ilacini verdim uyuyor nilsub morordek inatettimolacak

ay burası yanıyor kışlık halıların vardı ardiyede onları çıkardım yıkıyorum oturdum şimdi birazdan devam edicem geçmiş olsun oku kendini zayıflamış diye nazar deydiriyorlardır belki
2Yil once gittigimdede annem ortadan kayboldu havada nasil sicak nasil yaniyor bakdim bizim gaciii isi biliyor kuveti doldurmus icinde oturuyor deniz anasi gibibikinilerimi giydim bende girdim yanina oturuyorken dedimki ayyy anne ikimiz birlikde altkatta dussek kuvetle x abide bizi gorup kut bayilsa hayal etsene annem gulmekden kriz gecirdi sonuc beni disari atti kuvetten kapiyida arkadan kilitledi banyoda gereksiz kahkahamdandusunsene kankim o sicaklarda balkona legen koyup icine su doldurdum ayaklarimida icine soktumdayimda karsidan soruyor yegenim sen sicaklamiyormusun balkonda diye yukkk dedim ustum antalya altim marmariss

tamam canım :)
kız fyzanur bana nerdesin dedin sen nerdesin?
pazara gittim canım ,öldüm bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…