Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam güzellerim .yine okuya okuya herkesi kacirdimdelikafadulden
ay kallisim zahmet oldu canim cok tesekkür ederim cok hos modeller koymussun hemen birine basliyacagim bu aksam.

kalisim saolasın zaten biz ballandırarak övgüyle anlattık yaptıklarımızı belirli kişiler özellikle sen dışında ilgilenen olmadı. bir ara özelden atarım sıkıntımı. emelede söyledim gerçi. yazarım bir ara sana cnm.[/QUOTE
GÜLÜM bende anliyamadim sorunun ne oldugunu. sonrada gülüm bosa sitem etmezdi dedim. simdide kafama taktim ne olacak simdi?senağlama bu konuda ne diyecegimide bilemedim simdi
neyse iyi tatiller tekrar canim

tşkler melisim .
reyhan ablam seni aşşada görüyorum sanırım geçmişe bakıyosun nasılsın güzel ablam iyisindir inşallah .kimsecikler yok bakım bir dedim ama sizle saat farkı var değil mi aramızda yanılmıyorsam hadi görüşürüz ablacım
iyiyim mehalim sagol birtanem. sanirim sende iyisin cok güzel kilo verdin candan kutluyorum canimhihoyyyt
bugün yediklerimide yazayim
sabah bir dilim ekmek8 zeytin iki dilim peynir 40 gr vardir iki sekerli iki cay domates
yarim litre yagsiz ayran 200 kalori yaziyor üzerinde
100gr iste kurutulmus balik 4 kasik kabak yemegi iki kasik cacik
iki portakal bir sütlü kahve kocaman fincan ama 200ml

bir şey değil ablacığım umarım işine yarar..

gülün dediklerinden kimse alınmasın hiç sorun yok söyleyeyim ben :) sanki sorun varmış gibi geldi herkese ama bir kaç yazdığı havada kalınca üzülmüş kızcağız ama hallettik...

geri dönüp okuyacagim merak ettim kallisim..
nasil kalirmis havada bakayim ben her mesaji okuyorum nasil kaciririm ya

Mehalim bugün yediklerimi yazıyorum eline bi hesap makinesi alsan iyi olacak, ancak hesaplabilirsin çünkü :jeyyar:

1/2 simit
2 avuç beyaz leblebi
1 domates 1 salatalık ve 1 adet yeşil biber söğüş üzeri zeytin yağ
1/2 kk light peynir
1 dilim tam tahıl ekmeği 72 kalorilikten
2 kayısı
1 kepekli galeta
çiğ köfte dürüm ( içi bol )
1 bardak acı şalgam suyu
1 adet büyük levrek ızgara

kızlar haftanın bi günü keyif günüm ve bu keyif günüm genelede ya Cuma ya da c.tesi günü olur. Ve bugün tercihimi genelde çiğ köfteden yana kullanıyorum. Napim çook seviyorum :roflol:
Ha unutmadan bu hafta 300 gr verdim yaa ben regl olmuştum ve 2 gün wc çıkmamıştım. Neyse çiğ köfteyi yedimde rahatladım.. E bağırsaklarda haklı ne yiyomda çıkım wc ye dimi kaydirigubbakcemile3 inş haftayada böyle olmaz :1no2:

Son düzenleme:
senin kaçırdığını kim söyledi:icecream::icecream:

ablam ben kaçıyorum gözlerim çok ağrıdı gidip dinlendireyim azcık...:bbo: sana huzurlu geceler...

şaşkınım sanada iyi geceler tatlım hatta aşağıda zenan ve cedric var kaçtım ben geldikçe geldiniz:roflol::roflol: toptan bir iyi geceler geçeyim en iyisi ben öptüm hepinizi..

zaten bulamadim birsey kallisim
sanada hayirli geceler canim
saskin masallah moralin düzelmis biraz canim. haftada bir gün kendini simartma fikri bencede iyi.
haftaya daha iyi bir sonuc alacaksin insallah.

ıyıgeceler kızlar.kacdım geldım sıze bakamaya.herkesde burdaymıs.moralımı duzelttım cok sukur.aksam yemegınde duzgun yedım ıkı kasık pılav ve 4 kasık barbunya yedım 4 kasık dedım de gul un kulakları cınlasınkaydirigubbakcemile3.bu arada mehalım senı ve umutu tebrık edemedım kusura bakmayın havada gezıyorum resmen.reyhan abla buradaysan bana bı 10 dk ayırabılırmısın ablacıgım cok oluyorum bılıyorum ama:eek:

saskın sende benım gıbı cıgkoftecısın anlasılan.bende her hafta ctesı yada pazar cıgkofte yıyorum dıyetısyenımde daha once ızın vermısdı 6 parca kofte ve 1 lavas yıyebılırsın dıye ustelık bagırsaklarıda cok ıyı calısdırıyokaydirigubbakcemile3

saskın sende benım gıbı cıgkoftecısın anlasılan.bende her hafta ctesı yada pazar cıgkofte yıyorum dıyetısyenımde daha once ızın vermısdı 6 parca kofte ve 1 lavas yıyebılırsın dıye ustelık bagırsaklarıda cok ıyı calısdırıyokaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey harbimi? valla bu duyduğum en güzel haber sositososito çünkü kaç kalori olduğunu bilmiyorum ne kadar diyete uygun olduğu hakkında da hiçbir fikrim yoktu! Zaten Mehalim'im de nasıl hesaplıcak çok merek ediyorum sırnaşık şey Ya ben inanılmaz çok seviyorum bol acılısından yanında da şalgam ooohhh cokacimcoook

ama saskın canım bunu yıyınce 2 porsıyon et hakkını azalt canım bıde salgamı bende ıcıyorum ama ıcmememız lazım ıcındekı tuz oranı yuzunden

ama saskın canım bunu yıyınce 2 porsıyon et hakkını azalt canım bıde salgamı bende ıcıyorum ama ıcmememız lazım ıcındekı tuz oranı yuzunden

Canım normalde bi öğün yerine yiyorum çiğ köfteyi ama bugün tesadüf denk geldi ve hem balık hem çiğ köfte bi arada yedim... Ayıptır sölemesi bugün üni mezuniyet belgemi aldım da. Onu kutlamak amaçlı balık ısmarladım bizimkilere :içelim: yani bugünkü özel bi durumdu :eek:

tebrikler saskinim. yürekten kutluyorum . hayirli olsun ne mutlu bir haber. tabiki cig köfteyide levregide haketmissin afiyet olsun

çiğköftemi dedi birisi bende istiyorum ya bende bayılırım çiğköfteye ve yerim anacım kilo falan dinlemem ben bazı şeyleri asla kaçırmak istemem bunlardan biride çiğköfte .
ayrıca bir çiğköfte 30 kalori civarı.yedim yerim olsa yiyeceğim :))))

bu arada tebrk edern arkadaşlarımı çok çok öpüyorum

zaten bulamadim birsey kallisim
sanada hayirli geceler canim
saskin masallah moralin düzelmis biraz canim. haftada bir gün kendini simartma fikri bencede iyi.
haftaya daha iyi bir sonuc alacaksin insallah.

Çiğ köfte sevdasına daldım Rayhan ablamı unuttum, özür dilerim ablacım. :1hug:
Evet haftada bigün kendimi çok abartıya kaçmadan ödüllendiriyorum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 Haftaya vücudum kendini toparlamış olur inşallah :Saruboceq:

reyhan ablacıgım ya senı yoruyorum ama esımın aldıgı urunlerın uzerınde ıng etıket yok bı zahmet turkcelerını yazabılırmısın abla.cien marka ucude sensitive gesichtscreme,augenkonturen creme bu goz kremı galıba,washfluid

X