• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili cedric,

emele katılıyorum bende, dolabında olunca insan dayanamayıp yiyiveriyor, iyi sen koklamakla yetinmişin :)
o zaman iradesinde daha da zorlanıyor, en azından hiç bulundurmamak, o zaman daha kolay başa çıkabiliyorsun
benim iradem iyidir hoşturda evde çukulata olduğunda yememek için çok zorlanırım

ben uzun zamandır cıkolataya olan ılgımı kaybettım kızlar.evımde de hıc eksık omaz.pasta yapdıgım ıcın 3 kıloluk kuverturlerden ıkı yada uc tane herzaman bulundururum.yurt dısından gelmıs cıkolatalar vardır amakırk yılda bır yerım.ekmegıme surup yemıyelı de o kadar uzun zaman oldukı.benım derdım tatlılarla.unv dede kahveyle her defasında yedıgım karamıo yu bıle unutdum.ama korkuyorum yınede koklarken ırademe yenık dusermıyım dıye.esım sevıyor ama erkekler enteresan sabahları bı lokma yer bırakır.gercı pek zayıfda sayılmaz ama

canlarım ben bir uyumuşum 1 saat aralıksız ve yemeğimi hazırlamak için çıkıyorum hemen koca gelecek aç kaldık ..

umutum gelirsen diye yazayım... dağıldığımız zaman bizi elbette destek toparlayacak ben zaten yanlış anlaşıldığımı sezinlemiştim sadece her gün gelip üst üste şunu yedim bunu yedim yazmayalım cidden kaçamak yapmayanların canı çekiyor heleki uzunca süre düzenli gidilmişse kopma noktası çabuk oluşuyor canım ama yaşadıklarımızı diyetimizi bozduğumuzu vs vs tabiki burada anlatacağızki tekrar toparlanabilelim değilmi... lütfen bu şekilde yanlışlıklara maruz kalırsak rahatsızlığımızı dile getirelim böyle olunca ben cidden üzülüyorum ve bir yazmak istemiyorum hevesim kaçıyor .... oysa ben sana uzunca anlatmıştım yazmıştım mehalim dağıttı ardından emelim yazdı sende yazınca bu kez dağıtmaya yüzüm oldu demiştim yani aklımdan geçenleri yapmak istedim ve nasıl olsa herkes yapıyor bende bozsam kimsenin sesi çıkmaz hakkı olmaz dedim anlatabiliyormuyum... belkide anlatamadığım için böyle yanlış anlaşılıyorum.... neyse yazarken daha dikkatli olmam gerekiyor biliyorum ama çenem durmuyor işte... vaktim bitti kaçıyorum..

iyi akşamlar takımcım
epeydir kayboldum elimde olmayan sebeplerle.
bu hafta daha iyiceyim.merak eden etmeyen herkesi öpüyorum.
emelim sağolsun aradı bugün.çok sevindim gerçekten.ilgine ve alakana teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım.
kallistecim en sonun mesaj seninmiş sadece onu okudum.geçmişi okuyamadım henüz.
takıma uğrayamamın başlıca sebebi ailevi sorunlardı.çok kötü günler geçirdim.bir iki mesajda da durumumu belirtmiştim.zaman zaman çok bunaldığımızda gelip burada birbirimizden destek almaya çalışıyoruz.ben de o mesajları yazarken çok kötüydüm.moral verici birkaç söz okumayı beklerken
farklı şeyler okuyunca üzüldüm.dediğim gibi moral olarak çökmüş durumdaydım.
benim en büyük problemim sıkıntı ve stresli anlarımda deli gibi yemeye yöneliyorum.ne yaparsam yapayım bu kötü huyumdan vazgeçemiyorum.kaçamağın ötesinde bir yeme bozukluğu bu aslında.işte o günlerde gelip kaçamak yaptım diye yazıyorum ve kaçamakları yazmak taraftarıyım.en azından kendi adıma söyleyeyim yazıp itiraf edince ve bir kaç arkadaşımın pozitif yönde düşünmeye yöneltecek yazılarını okuyunca kendime biraz çeki düzen veriyorum.tartıda zaten bir artış görüyorum.olumlu uyarıları da önemsiyorum ve hemen toparlanmaya gayret ediyorum.uyarılara her zaman açığım.senin gayretini çabanı çok takdir ediyorum ve teşekkür ediyorum kallistecim.asla nankörlük edemem.yanlış ta anlamadım ben seni.sadece uyarının yanında birkaç güzel söz de ilişiverseydi o mesaja heralde daha mutlu olurdum.bildiğin gibi böyle kriz dönemlerinde insan daha hassas ve teselliye muhtaç oluyor.
yüzyüze tanışmış olmasak ta sanal bir alemi paylaşıyor olsak ta zamanla birbirimize alışıyor ve birbirimizi önemsiyoruz.önemsenmek te istiyoruz ilgi de.bu sadece benim için değil hepimiz için geçerli.
hayat zor ,gerçek dost az.bazen dostlukları birkaç satırda arıyoruz.
bazen gözyaşları yazılan kelimelerin arasına sıkıştırılıveriyor ki belki bir gören olur.
belki bir teselli eden olur.
ben hepinizi seviyorum...

hayat zor ,gerçek dost az.bazen dostlukları birkaç satırda arıyoruz.
bazen gözyaşları yazılan kelimelerin arasına sıkıştırılıveriyor ki belki bir gören olur.
belki bir teselli eden olur.
ben hepinizi seviyorum...
umutum ben seni çok iyi anlıyorum şeker ama bu son zamanlarda varya iyice dağıldım biliyorsunuzki son açtığım bir kaç konu beni çok farklı düşünmeye yöneltti hayata bakışım çocuklara bakışım düşüncelerim değişti ve nasıl olsa diyetide rayına oturttum diyerek diğer son açtığım konuma yani kan bağışı knusuna yönelttim tüm düşüncelerimi ve vaktimi... bir zamanda öyle gidecek sadece şu günlerde durulmuş haldeyim yoğunluk yok ama bir çok zaman buraya geldiğimde inanın 15 özel mesajla karşılaşıyorum mesaj kutumda ve tek tek o kişilere cevap yazmak çok vaktimi alıyor birde konu kontrollerini ekle sen söyle ne kadar vakit gider, kalan zamanıda kan bağışı için kişi bulmayla geçiriyorum çünkü sözkonusu olan ufacık yüreklerin hayatları yani her şeyden ama herşeyden daha önemli benim için.... herkesin ilgiye desteğe ihtiyacı olduğu gibi benimde var inan.... bende eşimle sorun yaşayabiliyorum bende çocuklarımın bazı durumlarına üzülüp sıkılıyorum hayat benide yoruyor... bu düşünceler ve koşturmacada her zaman herkese ilgi gösteremiyorum inanın yetmiyor çünkü yani veresim gelmiyor tükeniyorum, şimdi anlatsam gülersiniz ama dün geceden beri eşimle kavgalıyız hemde ne kadar saçma sapan bir konudan sebep konuşmuyoruz ve haksız yere suçlandım fakat moralimi bozamıyorum çünkü büyütülmeyecek şeyler olduğunu gördüm inan hayatımdaki son değişikliklerden sonra.... değmiyor hayat ne kalp kırmaya nede başkası için üzülmeye.. bir nefeste hoşçakal diyiveriyorsun tüm elinde olanlara....bu düşüncelerleyim ben .... neyse boşverin herşeyi bende düzelirim elbet..

söyleyeceğim şuki, vakitsizlikten ben son dönemde mesajlarda görmek istediklerimi görüyorum bazen çok kişiye cevap yazmaya vaktim olmuyor yetemiyorum sendede böyle oldu kırmak istemedim ama görmek istediğimi görüp yazdım, çünkü herkeste son dönemde bir kaçamak furyası alıp gitmişti ve çok düzene girdim derken alt üst lmak istemedim.. nasılki sen teselli bulmak istedin bende kendimi düşünmüşüm o an işte..
yine vakitsizim öpüyorum hepinizi, emelimi görmüştüm az önce bakalımhaber getirdimi gülden...yada.... hayattana.s

umutum ben seni çok iyi anlıyorum şeker ama bu son zamanlarda varya iyice dağıldım biliyorsunuzki son açtığım bir kaç konu beni çok farklı düşünmeye yöneltti hayata bakışım çocuklara bakışım düşüncelerim değişti ve nasıl olsa diyetide rayına oturttum diyerek diğer son açtığım konuma yani kan bağışı knusuna yönelttim tüm düşüncelerimi ve vaktimi... bir zamanda öyle gidecek sadece şu günlerde durulmuş haldeyim yoğunluk yok ama bir çok zaman buraya geldiğimde inanın 15 özel mesajla karşılaşıyorum mesaj kutumda ve tek tek o kişilere cevap yazmak çok vaktimi alıyor birde konu kontrollerini ekle sen söyle ne kadar vakit gider, kalan zamanıda kan bağışı için kişi bulmayla geçiriyorum çünkü sözkonusu olan ufacık yüreklerin hayatları yani her şeyden ama herşeyden daha önemli benim için.... herkesin ilgiye desteğe ihtiyacı olduğu gibi benimde var inan.... bende eşimle sorun yaşayabiliyorum bende çocuklarımın bazı durumlarına üzülüp sıkılıyorum hayat benide yoruyor... bu düşünceler ve koşturmacada her zaman herkese ilgi gösteremiyorum inanın yetmiyor çünkü yani veresim gelmiyor tükeniyorum, şimdi anlatsam gülersiniz ama dün geceden beri eşimle kavgalıyız hemde ne kadar saçma sapan bir konudan sebep konuşmuyoruz ve haksız yere suçlandım fakat moralimi bozamıyorum çünkü büyütülmeyecek şeyler olduğunu gördüm inan hayatımdaki son değişikliklerden sonra.... değmiyor hayat ne kalp kırmaya nede başkası için üzülmeye.. bir nefeste hoşçakal diyiveriyorsun tüm elinde olanlara....bu düşüncelerleyim ben .... neyse boşverin herşeyi bende düzelirim elbet..

söyleyeceğim şuki, vakitsizlikten ben son dönemde mesajlarda görmek istediklerimi görüyorum bazen çok kişiye cevap yazmaya vaktim olmuyor yetemiyorum sendede böyle oldu kırmak istemedim ama görmek istediğimi görüp yazdım, çünkü herkeste son dönemde bir kaçamak furyası alıp gitmişti ve çok düzene girdim derken alt üst lmak istemedim.. nasılki sen teselli bulmak istedin bende kendimi düşünmüşüm o an işte..
yine vakitsizim öpüyorum hepinizi, emelimi görmüştüm az önce bakalımhaber getirdimi gülden...yada.... hayattana.s

kallistecim sen beni anladın ben de seni anladım.kimseden özel bir ilgi beklediğim yok yanlış anlaşılmasın.herkesin derdi kendine yetiyor da artıyor.elimizden geldiğince ucundan kıyısından paylaşıp destek olmaya çalışıyoruz.hepsi bu işte.alınganlık yapmış konuma düşmek istemem.sadece bazen bazı mesajlar aşırı duygusal anlarda yazılabiliyor bunu anlatmak istedim.
hayatta çok çok öncelikli durumlar var, acılar var görebilene.bu konuda haklısın.ben de bunların bilincindeyim ve aynı hassasiyetteyim.

Son düzenleme:
son yazıp kaçayım..
umutum yok alınganlık yaptığını filanda düşünmedimki ben kendi durumumu anlattım mesajların hepsine yetemedim seninde yardım istediğini görmedim demeye getirdim ama ben şu günlerde hem düşünce hemde anlatma özürlüyüm:roflol: öpüyorum hepinizi

reyhan ablam senide öpeyim.. gece gelicem bir mesaj kontrolü için o yüzden yazın bir şeylerde gelince okuyayım :)) son günlerde az yazıyorsunuz......:)))

selam güzellerim. ben geldimmmmmkaydirigubbakcemile2
mehalim merak etme seker ben geldim cokta iyiyim.. ama seni iyi görmedim hayirdir canim ne olduki?

merhaba canlar...
sevgili sportie ve reyhan... cok tesekkur ederim kizlar,Allaha sukur iyiyim...kendimi iyi hissediyorum,sadece stres yaptigimdan buraya yeterli zamani ayiramiyorum..desteginiz icin sagolun..

kizlar ben bu hafta size yeterli zaman ayiramadigimin farkindayim,hergun 1 kere ugramaya calisiyorum..insallah birkacgune daha iyi olacagim...gorusmek uzere...

GUNAYDIN HERKESE BUGUN KACINCI KEZ YAsıyorum bu msjı umarım bu kez yollıyabılırım.sıtede problem var sanırım.hayırdır bu sabah ne kallıste nede mehalım gelmemıs.kallıste canım rehatsız degılsın demı.bugun ıslerımı bıtırmem lazımkı sporumu yapabıleyım.cunku kosu bandının oldugu odada camasırlar asılı ve utu masası orda utulerı bıtırınce yururum artık
nıye kızayım ablacıgım.ben senın ıyı nıyetınden o kadar emınımkı bana ne desen kırılmam.bende cok ıstıyorum ablacıgım.sana soz verıym dıyetımı hıc aksatmayım sporumuda bı engel cımazsa 1 mayısda 99 lara gecmıs olayımkaydirigubbakcemile2
canim benim canimmmmmmmmŞeniz kendi güzel huyu güzel melegim. istikrarlisin isteklisin. ve en önemlisi güclüsün. kendine karsi güclüsün. ben yapacagindan eminim. basaracaksin birtanem.. bak önündeki ilk engel bu 3 haneli rakamlari geride birakmak. iki hanelilere indigin zaman hem cok cok rahatliyacak hemde inanilmaz birsey basarmis olacaksin. 5 ayda. 20den fazla kilo vermis olacaksin. ben cok mutlu olacagim :Saruboceq:
reyhan ablam sanki benim Ankaraya gittiğimi kaçırdı gibi geldi yada o yazdıda ben kaçırdım ama yinede marifetimi getirdim:utangac:
http://www.kadinlarkulubu.com/5967105-mesaj487.html
ankaraya gideceksin diye biliyordum canim kallisim.. spike in firari oirtaligi ve benim aklimi kacirdi kallisim :utangac: yazini gözyaslari icinde okudum. inan tüylerim ürperdi. söyliyecek cok sey bulamiyorum. ben gittigini anlamadim gideceksin diye biliyordum güzelim. ilgisiz diye düsünme canim ne olur. bebegimizin ilk hareketini hissettik bugün. heyecan yaptik ya.. yakinda cinsiyetinide ögrenmis olacagiz hayirlisiyla.
dedigin dogru canim benim fazla yazmiyoruz artik . son zamanda bir durgunluk var.
gülün hastaliginada cok üzüldüm.simdi bebek bekliyen kizim dügününden tam 2 hafta sonra kolunu kirdi sporda.. hemde nekadar kötü. hemen dirsegin üzerinden kirildi iki metreden düsmüs ters bir düsme herhalde.. o aksam birsey yapmadilar sabaha kadar durdu sabah hastaneye götürdük. ögleden sonra saat 5te ameliyat edecegiz dediler. kriz gecirecek sandim esi . hemen bir oda bulun doktorada görüsmek istedigimi söyleyin dedi.
cocugun her hareketi gözünde simsekler cikartiyor. öylesine acisi var. neyse uzatmiyayim 45 dakika sonra ameliyat edildi. 15 cm uzunlugunda 6,5 cm genisliginde bir platin levha konuldu. 6 vida ile vidalandi. ameliyat 2,15 saat sürdü.cok kötü birsey. allah korusun
http://www.kadinlarkulubu.com/5968553-mesaj496.html

aaa emel canım sonucu bıze bıldır gulle ılgılı canım.allah yardımcısı olsun kolayca gecsın ıns.kallıste bıyere gıttıgınızı anlamısdım ama ne oldugunu anlamamısdım yuregıne saglık canım.bana soylıyecegın sey neydı meraklandım canım ya.kızlar bı aksılık olmaz ve ben yemezsem bende bıraz once tartıda bı rakam gordumku :nazar:cok heycanlandım dua edın arkadaslar cumaya kadar ben bı delılık yapmayım mesela bundan:icecream:cunku canım cok cekıyor
yapma güzelim. börek yemek istedigim zaman demistinya hani pismanligina degmiyor ablam diye. benim hic aklimdan cikmiyor bu söz. asla degmiyor yapma canim. bu sabah okadar güzel bir sonuc almisken cumaya kadar daha güzel olmasini ummak dururken yapis yapis bir dondurma icin yapma güzelim asla degmiyor pismanligina:1hug:
reyhan ablam senide öpeyim.. gece gelicem bir mesaj kontrolü için o yüzden yazın bir şeylerde gelince okuyayım :)) son günlerde az yazıyorsunuz......:)))
bende seni öpüyorum canim benim Şeniz

kallisim alintima dikkatdelikafadulden
benim cevap senin mesajin icinde sakli. aman allahim:roflol::roflol:

ablam bulmaca gibi yapmışsın :roflol: ablam bana yazmamış diye gidiyordum :utangac:

kızına çok üzüldüm ablam çok çok geçmiş olsun sizede.. bebiş için çok sevindim :dance: ne hoş bir duygu değilmi ne mutlu ve heyecanlıdır kızın ve damadın ahh birde dedeyi görmek gerek tabiki, belli etmeselerde içten içe yaşarlar heyecanlarını...

kocaman kocaman öpücükler bırakıyorum, huzur dolu sağlık dolu geceler ve günler olsun inşallah..a.s.

valla bulmaca gibi. arada bul hehehe.
sagol canim benim. evet cok güzel bir duygu. bu aralar o platinin alinmasi gerekiyordu ama bebek olana kadar beklenecek simdi. bebek oluncada kolundan ameliyat edilmesi cok kötü olacak ama:sm_confused:
neyse allahtan yalniz degil kardesleri var ben varim allaha sükür kocasida izin alir

amanin balli gelmisssss hosgelmisssss.
doktora yarinmi gidecektin güzelim sen?
hayirli haberler alirsin insallahhhhhhhhhh

iyi geceler yatmadan bir bakayım dedim önceki girişimlerim efe tarafından cebren ve hile ile engellendi malesef

gül ağrılarıyla uğraşıyor malesef, eşi ile konuştum 8 mi ne vida takmışlar detayları bilmiyorum tabi yaım alçı varmış tek bildiğim bu
yarın işten izin alıp ziyaretine gitmk istiyorum inşallah fırsat olur

reyhan ablam sende burdasın öpiyim kaçıyım

kallisim umarım haberler seni tatmin etmiştir başka bir değişiklik yok bende yine yanlız hep yanlız

Back