• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cikolatam resimlerine baktim. masallah ne kadar güzel ve sevimlisin canim. insanin kani kayniyor birden. allah bahtini güzel etsin güzelimşakkıdı

ayol nolmuş bu takıma ben gittim diyemi dağıldınız?:roflol:
takım kaptanı da dahil herkes köşesine çekilmiş geliyorum 2 sayfa okuyorum bitiyor:1shok: reyhan ablam haklı yani alışmışız oku oku bitmeyen sayfalara
bu arada umut nerde kızlar yaa uzun zamandır görmedim izinli falanmı? :uhm:
zenancığım gece kuşun geldi okudu yazdıklarını alınganlıgım had sayfada çözmüşsün beni aferimmmŞenizŞeniz
ayrıca kocakafalı kocama tavır almaya karar verdim (kallisimin dediği gibi) bugünlerde pek havalanmış gördüm kendisini yakında yere iner sanırsamkaydirigubbakcemile
yarın bir kıpırtı gelir inşallah takıma hihoyyythadi öptüm herkesiiiikaydirigubbakcemile4

bu arada bu kız uyumuyormu dinlenmiyormu dediğinizi duyar gibi oldum:jeyyar:
nerdeyse bütün günü uyuyarak geçiriyorum arkadaşlar sonrada gece saat 2de yine uykum geliyor yine uyuyorum
yarın doktora gideceğim ilk kez dua edin bizim için güzeller ok?:emir_bebek:

canlarım bakıp çıkıyorum bir kaç saat sonra gelebileceğim.. valla reyhan ablam keyifsiz filan değilimde bahardan aşırı yorgunluk var üzerimde bu yüzden çok halsizim ama gelmeme sebebim bu değil tabiki... el işlerim vardı onları bitirdim eski siparişlerimdi ... az daha kaldı bir iki gün içinde başlayıp bitiririm onlarıda sonra rahat... öpüp kaçım hepinizi..

GUNAYDIN HERKESE BUGUN KACINCI KEZ YAsıyorum bu msjı umarım bu kez yollıyabılırım.sıtede problem var sanırım.hayırdır bu sabah ne kallıste nede mehalım gelmemıs.kallıste canım rehatsız degılsın demı.bugun ıslerımı bıtırmem lazımkı sporumu yapabıleyım.cunku kosu bandının oldugu odada camasırlar asılı ve utu masası orda utulerı bıtırınce yururum artık
cedric kendimden vazgectim seninle ugrasiyorum. senin metabolizman hizli güzelim masallah diyelim önce.. 1 mayista 99.9 kilo olmaya ne dersin? canim benim can sikintisindan sana satasiyorum nazim gecer biliyorum cünkü.. kizmadin degilmi?
nıye kızayım ablacıgım.ben senın ıyı nıyetınden o kadar emınımkı bana ne desen kırılmam.bende cok ıstıyorum ablacıgım.sana soz verıym dıyetımı hıc aksatmayım sporumuda bı engel cımazsa 1 mayısda 99 lara gecmıs olayımkaydirigubbakcemile2

Merhaba

bahar yorgunluğu sanırım hepimizi sarstı, bikaç güne geçer, bende de halsizlik yorgunluk biraz başağrısı var ama geçer, hep kalıcak değil ya

sevgili choclate,

senin yazını okuyamadım, ama sıkıntıların olduğu gelen cevaplardan belli,
canım üzülme, resimlerine baktım gerçekten çukulata gibi çok tatlı ve güzelsin, hiçbişeyin seni üzmesine izin verme
kendine iyi bak, hadi yenilenme zamanı !

evet canım tanısmadık aramıza hosgeldın.mutlaka yazmısındır kendınle ılgılı bıseyler ama ben kacırmısım musaıt bı zamanında tekrar rıca etsem yazarmısın canım

sevgili cedric,

memnuniyetle :)
geçen seneden beridir aldığım kiloları vermek için çok iyi yardımcı bu site.
Biraz dolaşırken keşfettim çok hoşuma gitti, nerdeyse bütün takımlara da mesaj attım beni de alın diye,
sağolsun mehalim önayak oldu, artık bu takımdayım

Ama ben hırslıyımdır söyliyim baştan, madem bi yarıştayız nal toplayan takım olmak istemem :)

nereus beni kızdırmaya çalıştı ama, cuma görüşücez artık :)

valla azami dikkat ediyorum yediklerime, birde spora başladım bakalım hayırlısı

senin durumun nedir ?

sportıe bende ortalama 5 aydır bu grupdayım.pısman olmıycaksın buraya gelmekle.bır aıle sıcaklıgı ıle bırbırımıze destek olmaya calısıyoruz

selamlar takımcım ben adliye psikoloğundan döndüm az önce
şükür benim açımdan güzel geçti tabi ama diğer taraf neler dedi blemiyorum efe ile de ayrıca görüştüler çok şükür herkesin keyfi yerinde ayrıldık adliyeden şimdi iş yerime geldim
şikayetlermi neden ayrılmak istediğimi anlattım

x eşim dışarda dediki tekrar deneyelim neden bırakayım ki seni
tabi benim gibi salak enayiyi bidaha kolayına bulmaz niye bıraksınki herşeye katlanan birini
sevgili mert bey pc sırası bekliyor sonra görüşürüz

canlarim merhaba... nasilsiniz,topic arkalara dusmus??
zenan cigim sormussun beni sagol cnm,hayat iste iyi olmaya calisiyorum.
kizlar bugun ilk kez giriyorum siteye,evet 2 gundur bosladim ama karmakarisigim,affiniza siginiyorum..henuz tanisamadik bile sizlerle dogrudurust ,bir toparliyayim,hersey oturacak insallah... hepinizi seviyorum...

not : birsey yiyemiyorum zaten karisikliktan,kilo almam heralde

canım hoşgeldin,ben anca hafta içi girebiliyorum.okuldaki bilgisayardan girebiliyorum alamadım çünkü.gelişmeleri zor takip ediyorum .umarım buranın faydasını görürsün. ki göreceksin bence.........

ayol nolmuş bu takıma ben gittim diyemi dağıldınız?:roflol:
takım kaptanı da dahil herkes köşesine çekilmiş geliyorum 2 sayfa okuyorum bitiyor:1shok: reyhan ablam haklı yani alışmışız oku oku bitmeyen sayfalara
bu arada umut nerde kızlar yaa uzun zamandır görmedim izinli falanmı? :uhm:
zenancığım gece kuşun geldi okudu yazdıklarını alınganlıgım had sayfada çözmüşsün beni aferimmmŞenizŞeniz
ayrıca kocakafalı kocama tavır almaya karar verdim (kallisimin dediği gibi) bugünlerde pek havalanmış gördüm kendisini yakında yere iner sanırsamkaydirigubbakcemile
yarın bir kıpırtı gelir inşallah takıma hihoyyythadi öptüm herkesiiiikaydirigubbakcemile4
hey honeyim nirdesin yavvvvv.valla herkes nerede.gerçi az sayfa benim işime geldi.zor okuyodum...................

canlarım bakıp çıkıyorum bir kaç saat sonra gelebileceğim.. valla reyhan ablam keyifsiz filan değilimde bahardan aşırı yorgunluk var üzerimde bu yüzden çok halsizim ama gelmeme sebebim bu değil tabiki... el işlerim vardı onları bitirdim eski siparişlerimdi ... az daha kaldı bir iki gün içinde başlayıp bitiririm onlarıda sonra rahat... öpüp kaçım hepinizi..
kallisim kolay gelsin.bizle uğraştığn yetmiyo bide el işin mi var.maharetli bayanhihoyyyt

Merhaba

bahar yorgunluğu sanırım hepimizi sarstı, bikaç güne geçer, bende de halsizlik yorgunluk biraz başağrısı var ama geçer, hep kalıcak değil ya

sevgili choclate,

senin yazını okuyamadım, ama sıkıntıların olduğu gelen cevaplardan belli,
canım üzülme, resimlerine baktım gerçekten çukulata gibi çok tatlı ve güzelsin, hiçbişeyin seni üzmesine izin verme
kendine iyi bak, hadi yenilenme zamanı !
hoşgeldim canım seni yeni gördüm.nasıl gidiyo bakem alıştın mı bizim gruba,5, takım olmak ayrıcalıktır.................

selamlar takımcım ben adliye psikoloğundan döndüm az önce
şükür benim açımdan güzel geçti tabi ama diğer taraf neler dedi blemiyorum efe ile de ayrıca görüştüler çok şükür herkesin keyfi yerinde ayrıldık adliyeden şimdi iş yerime geldim
şikayetlermi neden ayrılmak istediğimi anlattım

x eşim dışarda dediki tekrar deneyelim neden bırakayım ki seni
tabi benim gibi salak enayiyi bidaha kolayına bulmaz niye bıraksınki herşeye katlanan birini
sevgili mert bey pc sırası bekliyor sonra görüşürüz

canım benim hakkında hayırlısı olsun.senin yanındayız,çok öpüyorum kaydirigubbakcemile5

emel canım ıns efe ıcın hayırlı bır sonuc alırsın.buseyram napıyosun ne var ne yok.gorunmuyordun epeydır yada ben karsılasmadıgımız ıcın oyle dusundum bılemedım sımdıkafamçokkarıştı.cok sukur ıslerı yoluna koydum yemek yıycem bılg acık olur bugun gunboyu

moralim gayet yerinde ağlayan ben değilim o çünkü benim ağlayacak bişeyim kalmadı kaybettiğim bişeyim yok kaybedeceğim kadarını kaybettim zaten daha ne vereyim canımımı

sevgili emel,

herşey yoluna girer, merak etme,
kaybettiklerini değil kazançlarını düşün,

biraz önce öğle yemeğimi yedim,sizlerle paylaşıyım

1 adet kabak dolması
2 kaşık yoğurt
elma kompostosunun sadece elmasını yedim

sabahta kepekli ekmeğe peynirli sandviç bir bardak çayla yemiştim.

akşam yine spor ve hafif birşeyler atıştırmayı düşünüyorum.

cuma sabahı süper bir sonuçla gururlandıracağım sizleri sevgili takımım

canlarım merhabalar ay kadisimde gelmiş yanımda aşağıda :))

sokaktan şimdi geldim amann mehalime derken gezikolu başkanı ben oldum ama lüzümsuz işler müdür desem daha yeri galiba.. bağkur ödemem vardı ayın son günü yüklü bir miktar ödemek hem beni hem kocayı strese sokmaya başladı 5 ayım kaldı allahım hiç bu kadar zamanın hızlı akmasını istemezdim ....

hava nasıl sıcak tshirt ve üzerine deri ceket giymiştim ama ceketi atasım geldi ter akmayan yerim kalmadı eve dar geldim... hava beni pek fena etkiledi Ayçayla beraberdik oda aynı şeyi söylüyor anne sanki geçen hastanede baygınlık geçirdiğim gibi oluyor hep beynim diyor aşırı yorgunum diyor fena çarptı ah bir atlatsak...

emelim senin adına bu gününde geçmes,ne sevindim canım atlattın sağ salim haydi hayırlısı... şey beyede çok güldüm:roflol: ay bu adda pek yakıştı şey bey:roflol: demek tekrar deneyecek, hahahahaaaaa olmayan bir şey nasıl tekrar denenirki sırnaşık şey

cedricim akşamdan beri sabah geldiğimde sana şunu yazacağım diye bir şey vardı kafamda ama ne sen sor nede ben söyleyeyim ahh unutkan oldum iyicekaydirigubbakcemile3

Back