• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi geceler kızlar ben sınavları olan bir öğrenci olarak çalışıyorum:çok üzgünüm: şu sınavları hayırlısıyla bir atlatayım kızlar burdayım:teytey: şu sıralar sürekli çalıştığımdan sabit oturuyorum bu hafta kilo veremeyeceğimden eminim senağlama ama tabii sonrası için öyle olmayacak gidecek bu kilolar istemiyorumkaydirigubbakcemile hepinize sağlıklı, mutlu, ince günler dilerim kendinize iyi bakına.s.

bu arada mealim sana kilom 60.2 demiştim ya canım ertesi sabah tartıldım 61 kilo olmuşum:1shok: ve o zamandan beri de 61 kiloyum canım haberin olsun

canlarım günaydın...

buralardayım bir içecek buldum konu açacağım...

güle çok üzüldüm ya ama reyhan ablamın dediği gibi yalnız olmamak bu olaylarda en çok moral verici şey oluyor.... onunda annesi yanında sanırım aradığımdada bir sürü ses geliyordu kalabalıklar yani.. ağrıları varmış yazık ya kızcağız durduk yere başına iş aldı..

günaydın takımcım

sabah gülün eşi ile konuştum işyerlerimiz yakın demiştim ya karşılaşıyoruz sık sık
6 hafta üstüne basamayacakmış ayağının sonra vidaları çıkarmak için tekrar ameliyat edeceklermiş
en az 2,5 ay sürer tamamen iyileşmesi demişler
görüşünce selamlarınızı ileteceğim inşallah
ben de şimdi geldim sayılır ilk size bakıyım dedim sonra görüşürüz

Günaydın kızlar,

herkese iyi bir gün diliyorum, tanımasamda gül'e geçmiş olsun dileklerimi iletmenizi rica ederim.

sevgiler

gunaydın kızlar bugun bıraz gec uyandım.sıze soylemedım sanırım ama kendıme pılates topu aldım.magazada yardımcı olan cocuk kıbarca 95 cm de daha rahat edersınız kucugunu almayın dedı.evde sısırdık hatta annem ayakları ıcın sehba olarak kullandı ve cok sevdı bıtanede ona aldık.neyse dun aksam topun ustunde esıme sebeklıkler yapıyodum top belımın altında bıde kotum ustumden dusuyo onu tutmaya calısıyorum koltuga dogru kaydım koltukla topun arasında sıkısdım.tırnagımın bırı yarıya kadar kalkdı kolum morarmıs bırazda belım agrıyo.ama oyle onemlı bısey degıl kalkıp ustunde zıplamaya devam ettım yanı.eskıden hareket edemedım yurumeye bıle usendıgım gunlere ınat hareket edıyorum artık cok sukur.:nazar:.ısde ne bılıym bıraz belım agrıyodu sabah bırazda yataga gunes dusmus hosuma gıttı 8 e kadar yatdım esımı gonderdım sebze yıkadım yesıllıklerı ayıkladım bu saat oldu ısde.gul ıcın cok uzgunum.kaza gelıyorum demıyor.allah sıfasını versın ıns bıran once:Saruboceq:.reyhan ablacıgım canım ablacıgım yemedım dondurma falan.emel ın dedıgı gıbı hafta sonu yerım ıns.gercı yemesemde olur.aynada popoma bakınca tum yıyeceklerden soguyorum valla-tatlicadiarzu-

cedriccim ben sayende sorunumun ne olduğunu anladım Allah senden razı olsun canım
benim evde boydan ayne yok ondan kendimin farkına varamıyorum demekki ilk fırsatta ayna alıcam demek oluyor bu sağol

gül için çok üzüldüm ne kadar uzun bir süre bu allahyardımcısı olsun...

cedricim sen neden burada sormadan aldın bak daha önce reyhan ablada ölçü vermişti oysa.. 95 cm de neymiş bizim için 60 - 70 cm olanlar en uygunları... 90 cm olanla kendini sakatlarsın, bacak arana alıp sıkıştırmalısın ayak bileklerinle kavrayıp rahatça indirip kaldırabilmeilisin, yattığında bacaklarını üzerine uzatıp rahat hareket edebilmelisin off çok ama çok büyük ölçüde vermişler bence değiştirmelisin ama sen bilirsin tabiki... biz salonda 65 cm kullanıyoruz hocanın her dediği hareketi herkes rahatlıkla yapabiliyor....

Son düzenleme:
emel canım benım salonda dev bır ayna var bıde en az 5 6 kılo zayıf gosterıyor.ben son ıkı aydır aynadan ayrılamıyorum.esım kaldırmakla tehdıt edıyor.cunku saatlerce kendıme orama burama bakıyorum.bende etkısını gosteren ıkı sey var bırıncısı bu ayna olayı dıgerıde evde bıle kıyafet gıyınmek.dıyete ılk basladıgımda her zaman daracık kotumu uyanır uyanmaz gıyınıyordum.cunku kıyafet dar olunca rahatca yatmıyosun yan gelıp oturamıyosun.kıbar kıbar oturuyosunkanepenın ucunda.sımdı kotlarım ıkı beden bol.esım dun gece kendıne dar kot al yada daralt dedı.moralın dahada yerıne gelır dedı.ama sımdı almayıp daralttıracam.ısde boyle eskıden evde esofman bazende pıjama t shırt gıyınırdım ama kılo aldıgımı farketmezdım.boyle ıyı artık.kallıste canım reyhan abla da bana 70 lık al demısdı bende oyle yapıcakdım ama cocuk tasımıyacagını ıma ettı resmen.bı yerde ucuza buldum ordanda kucugunu alcam 99 olunca.sımdılık ustunde zıplıyorum ustunde yatıp yuvarlanıyorum.bacaklarımla hızlı hızlı vuruyorum eglenıyorum ısde kendımce.ha bıde esım tv ızlerken bacaklarını uzatıyo cok fonksıyonlu bı alat yanı:lepi:

.ha bıde esım tv ızlerken bacaklarını uzatıyo cok fonksıyonlu bı alat yanı:lepi:

yahu herkesin eşi sehpa filan yerine kullanırken benimkisi abuk fanteziler peşinde:utangac: yanında yapmıyorum bu yüzden..:dilcikar:

tartmaz diye atmışlar, bizim salonda 120 civarı kişiler var tartmayanı görmedim henüz..

belini topun üzerine koy ama iyice arkaya doğru olman gerek bir kaç yapışta ayarlarsın sen kendinde... ayak bileklerini birbirine paralel arada 40-50cm olacak şekilde aç ve belini topa iyice yaslayarak poponu yere değecek kadar öne gel.. bir arkaya bir öne çömelip kalkacaksınbu hareket alt ve süt bacak kaslarını sıkılaştırıyor ben çok seviyorum..birde yine belini dayayacaksın ve yarım sıkıştırma yani yarım mekik yapacaksın yormadığı için ben 100-150 kez yapıyorum...

birde dikenli top denilen oyuncakçılarda satılan toplar var onlardan aldım ben evde çok güzel hareketler buldum onunla, bacak altından geçirmek veya ayakbileklerimle sıkıştırarak aşağı yukarı hareketler yapmak... isteyene detaylı anlatabilirim...

gunaydin takimima gulum icin bende uzuldum kendide cok uzulmustur simdi emelcim annesinin evindemi su an birdaha araiyayim moral olsun kiza yaaa cook uzun bir sure gercekten keske evden katilabilseydi cabuk atlatir insallah simdi gecmise gideyim dun sadece yurumelerimi bildirip cabuk ciktim gece geldim fakat gecmisi gozatip fazla bisiy yazamadan cikiyorum geliyorum okuyorum ne yazacagimi bilmiyorum cikiyorum neden boyle anlamiyorum buralardayim kizlar

analiz konusunu guzelce okudum kallisim hersey mantikli guzeeel kurallar canimm
esiinin daha oncee gittigi yer bize cook uzakmis canim bu sefer yakinlara gelse bariii biliyomu bu sefer nereye gelecegini ayni yere ise uzak neyse herseyin hayirlisi bee naaapalim amaa ben ister burda olsun ister turkiyede kesinlikle takimadaki arkadaslarimi gormek istiyorum duaa ediyorum bulustur bize rabbim diyee

kallıste canım bende en ıyısı dısarı cıkınca kucuk top olayım mekıkı yapabılıyorum ama dıger hareket olmuyo topun buyuklugunden.su fantazı olayını banada anlata malum topda buyuk:utangac:.ay cok utanmaz gordum kendımı.delikafadulden.canım msj ı okudum daha oncede okumusdum sorun yok benım adıma.reyhan ablam nıhayet karsılasdık.ıyımısın ablacıgım.zenan bende bahar allerjısı yuzunden keyfın yok sandım benımde delı gıbı burnum kasınıyor hapsuruyorum.ama hıc takmıyorum bugun balkonda guneslenmeyı planlıyorum valla.tabı kıyafetlerımle.bızım karsı sıtede bı kadın var catı katında oturuyorlar.yaz boyu bıkınısını gıyıp guneslenır.bende heveslenıyorum ama maalesef-tatlicadiarzu-

Back