• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moralim gayet yerinde ağlayan ben değilim o çünkü benim ağlayacak bişeyim kalmadı kaybettiğim bişeyim yok kaybedeceğim kadarını kaybettim zaten daha ne vereyim canımımı
moralinin yerinde olmasina coook sevindim canim arkadasim daha guzel gelismelere insallah

sevgili emel,

ne kadar güzel gerçekten çok güzel dostluklar kurmuşunuz, bu kadarını tahmin etmemiştim,

iyi ki diyorum iyi ki girmişim bu kulübe hemde 5,takım elemanı olmak gerçekten de ayrıcalıklıymış

yaşadıklarına benzer tecrübeler bende yaşadım, zor günler insanın hayatından geçiyor, ama geçiyor inan orda kalmıyor.

Artık çok daha pozitif bakıyorum hayata, istemediğim hiçbirşeyi barıdırmıyorum, istediklerimi de hayatımın içine alıyorum, çünkü buna karar verecek sadece bizleriz

Şu kilo çizelgene maşallah diyorum helal olsun, başarının devamını diliyorum

sevgiler
tanidikca daha cok seviceksin gercekten bende cok seviyorum butun takimima

Selam canlarım havalar süper ancak ben pek bir keyifsizim nedenide yine midem dünden beri çok ağrıyor teklokma yemek istemişyorum bulanıyor ağrıyor bu nedenle ne konuşmak istiyorum nede bişiler yapmak tek istediğim yatmak yatmak yatmak..... bu nedenle takıma sıklıkla giremezsem merak etmeyin emi...

geçmişi okudum gülün ameliyat işi benide üzdü ama hayırlısı olsun.

emelim sanada verdiğim sözü tutamadım yazı hazırlayacaktım ancak gerçekten toplanıota iki kelimeyi bir araya getiremedim sana karşı çok mahcup oldum sen benim için çabalarken
....
cannimm beniim cok gecmis olsun dikkat et kendine fazla yuklenme canim galiba sen cok ac kaliyosun bilmiyourm ama

ay kallisim bende kaçırmışım ya
siz ne güzel yüreklisinz
kızına da çok güzel örnek oluyosun tebrik ederim canım

ben ara ara geldim kimi açık kaldı bura

emel çok sevindim bırak yalvarsın sana
az etmedi ama
ozledim seni karsilasamadik bu ara cook optum canim

aaa emel canım sonucu bıze bıldır gulle ılgılı canım.allah yardımcısı olsun kolayca gecsın ıns.kallıste bıyere gıttıgınızı anlamısdım ama ne oldugunu anlamamısdım yuregıne saglık canım.bana soylıyecegın sey neydı meraklandım canım ya.kızlar bı aksılık olmaz ve ben yemezsem bende bıraz once tartıda bı rakam gordumku :nazar:cok heycanlandım dua edın arkadaslar cumaya kadar ben bı delılık yapmayım mesela bundan:icecream:cunku canım cok cekıyor
aman ha cedric cim tut kendini gordugun rakamdan daha guzelini gor bu cumaya canim aklina celen ne varsa kaldir ortadan bende kacamak yapmiyorum bisiy var dondurucuya koydum cocuklar esim dun aksama yediler ben cumaya kadar bekliycem cuma gunu yicem azcik bozmiycam bu sefer sizlere surpriz yapmak istiyorum insallah

iyi akşamlar takımcım
epeydir kayboldum elimde olmayan sebeplerle.
bu hafta daha iyiceyim.merak eden etmeyen herkesi öpüyorum.

ben hepinizi seviyorum...
bizde senii opuyoruz vee seni cooook seviyoruz canim beniim sorunlar bitmiyoki biri btiyo digeri basliyo allah dermansiz dert vermesiiin herseyin basii saglik gerisi halledilebilir sikintilar bir anonce saril diyetine don aramiza takimin sana ve guzel yazilarina ihtiyacci var canim:1hug:

kızzlaarr napayonuuzz nasılsınıızz
seni bekliyoz ozlettin kendini ne oo cok mu calisiyon cumaya derecemi var yoksam

merhaba canlar...
sevgili sportie ve reyhan... cok tesekkur ederim kizlar,Allaha sukur iyiyim...kendimi iyi hissediyorum,sadece stres yaptigimdan buraya yeterli zamani ayiramiyorum..desteginiz icin sagolun..

kizlar ben bu hafta size yeterli zaman ayiramadigimin farkindayim,hergun 1 kere ugramaya calisiyorum..insallah birkacgune daha iyi olacagim...gorusmek uzere...
bekliyoz goruselim takimin tatliya ihtiyaci var kan sekeri dusuk biraz cabbbuuuk geel

kallisim alintima dikkatdelikafadulden
benim cevap senin mesajin icinde sakli. aman allahim:roflol::roflol:
bu kadina hayranim benim gibi bizim alintilarimiz antika demi reyhan ablam hic biryerde esi benzeri yok

hosgeldinizzzzzzzzzzz
bennu , kallisimmmmm canim sikiliyordu kendi kendime konusmaktan ne iyi ettinizŞeniz
bennuyu ozlediim

iyi geceler yatmadan bir bakayım dedim önceki girişimlerim efe tarafından cebren ve hile ile engellendi malesef
aaah bu efeler hep aynii:emir_bebek:

bizden selam götür emelim . cabucak iyilessin cok özledik gülü öyle söyle canim
ozledik valla ccoook opuyoz onuu

iyi geceler kızlar ben sınavları olan bir öğrenci olarak çalışıyorum:çok üzgünüm: şu sınavları hayırlısıyla bir atlatayım kızlar burdayım:teytey: şu sıralar sürekli çalıştığımdan sabit oturuyorum bu hafta kilo veremeyeceğimden eminim senağlama ama tabii sonrası için öyle olmayacak gidecek bu kilolar istemiyorumkaydirigubbakcemile hepinize sağlıklı, mutlu, ince günler dilerim kendinize iyi bakına.s.
allah bol zihin acikligi versin caniim sende kendine iyi bak

cedriccim ben sayende sorunumun ne olduğunu anladım Allah senden razı olsun canım
benim evde boydan ayne yok ondan kendimin farkına varamıyorum demekki ilk fırsatta ayna alıcam demek oluyor bu sağol
en buyuk eksiklik evde aynanin olmamasi bizim salonla mutfak arasinda var kizlarin odasinda var merdiven bosliginda var her aynanin onuden gecisimde kendime goz kirp madan bide ku ku yapmadan gecmem yakinlasip aynaya suratimada bisiy varmi disime takilmis maydanoz kirintisi varmi diye bakmadan gecmiyorum delikafadulden deliyim bu konuda azicik

emel canım benım salonda dev bır ayna var bıde en az 5 6 kılo zayıf gosterıyor.ben son ıkı aydır aynadan ayrılamıyorum.esım kaldırmakla tehdıt edıyor.cunku saatlerce kendıme orama burama bakıyorum.bende etkısını gosteren ıkı sey var bırıncısı bu ayna olayı dıgerıde evde bıle kıyafet gıyınmek.dıyete ılk basladıgımda her zaman daracık kotumu uyanır uyanmaz gıyınıyordum.cunku kıyafet dar olunca rahatca yatmıyosun yan gelıp oturamıyosun.kıbar kıbar oturuyosunkanepenın ucunda.sımdı kotlarım ıkı beden bol.esım dun gece kendıne dar kot al yada daralt dedı.moralın dahada yerıne gelır dedı.ama sımdı almayıp daralttıracam.ısde boyle eskıden evde esofman bazende pıjama t shırt gıyınırdım ama kılo aldıgımı farketmezdım.boyle ıyı artık.kallıste canım reyhan abla da bana 70 lık al demısdı bende oyle yapıcakdım ama cocuk tasımıyacagını ıma ettı resmen.bı yerde ucuza buldum ordanda kucugunu alcam 99 olunca.sımdılık ustunde zıplıyorum ustunde yatıp yuvarlanıyorum.bacaklarımla hızlı hızlı vuruyorum eglenıyorum ısde kendımce.ha bıde esım tv ızlerken bacaklarını uzatıyo cok fonksıyonlu bı alat yanı:lepi:
he hee bizdede genelde tv izleken ayaklar konuluyo evde demkki butun erkekler ayni diycem ama kallsiminki farkliymiskaydirigubbakcemile3

günaydin canlarim..
berbere gidiyorum bir selam vereyim diye actim. öpüyorum hepinizia.s.
alekumselam reyhan abla sihhatler olsun :teytey:

kallıste canım bende en ıyısı dısarı cıkınca kucuk top olayım mekıkı yapabılıyorum ama dıger hareket olmuyo topun buyuklugunden.su fantazı olayını banada anlata malum topda buyuk:utangac:.ay cok utanmaz gordum kendımı.delikafadulden.canım msj ı okudum daha oncede okumusdum sorun yok benım adıma.reyhan ablam nıhayet karsılasdık.ıyımısın ablacıgım.zenan bende bahar allerjısı yuzunden keyfın yok sandım benımde delı gıbı burnum kasınıyor hapsuruyorum.ama hıc takmıyorum bugun balkonda guneslenmeyı planlıyorum valla.tabı kıyafetlerımle.bızım karsı sıtede bı kadın var catı katında oturuyorlar.yaz boyu bıkınısını gıyıp guneslenır.bende heveslenıyorum ama maalesef-tatlicadiarzu-
bahar alrejiside var tabiii ama 1 ayini atlattik 1 ay kaldi bakalim bu ay nasil olur bu alerji eger hava hem gunesli hem yagmurlu olursa guzel gecer ama ruzgar olursa kotu gecer alerjini en buyuk dusmani ruzgar butun ciceklerin tozlari havada gezer insani cabuk etkiliyo buda goz acilmaz kafa kalkmaz insallah duzelir havalar iste boyle kizlar
simdi ben cumaa aksami doktora gittim diyette oldugumu her yedigimi yazdigimi ve emelimin benim icin yaptigi listeyi o hafta neler yedigimi esimee anlattirdim ve bu duyet suresince kilo veremedigimi sadece gram verdigimi mide soylettim kadinin diyetisyen arkadasi varmis soylediklerimizi not aldi arkadasinaanlatmak icin bizde dedikki madem biz gidelim o diyetisyene dedik bosa para vermeyin ben konusurum sizin oyle cook kilonuz yok dedi bizde yesekkur ettik telefonlan gorustu arkadasiylan anlatti durumu haaaa regli olmdigimida soyledik bak onu atladimm neyse arkadasii ck guzel oldugunu boyle devam etmemi fakat 2 hafta listeye gore 1 haftada normal az yememi tavsiye etti ben test falan yaptirayim hani troit falan diye supheleniyorum dedim evet dedi yapalim bisiy yokmus yaptik onuda neyse reglim kendimi cok gerdigim icin gecikmis normalmis simdi reglimde geldi ve emelimi sordu kadin nasil bu hazirladi bu diyeti listesini dedi ben esime esimde doktora anlatti emelimin ne kadar kilo verdigini soyleyince kadin afalladi bu kadar kilo vereni gordum fakat hepsi operasyon sunucu verdiler diyetle vereni hic duymadigini soyledi istee boyle kizlarr simdi herseyden yiyorum az yiyorum yazmayi bu hafta biraktim haftaya devam ederim yine ve hafifledigimi hissediyorum
emeliiim allah senden bin kere razi olsun canim arkadasim Şeniz yanii biz dogru yoldayiz sadece germiycez kendimizi sakin agir yol alcaz hersey daha guzel olcak hadin kizlarr bismillah ben pazartesiden itibaren guzel devam ediyorum kilo vermeyince birakmak yok aynen devam nasil olsa gidecek
mehalimin sozu biz pes etmeyecez kilolar pes edecek:lepi:

emel canım ıns efe ıcın hayırlı bır sonuc alırsın.buseyram napıyosun ne var ne yok.gorunmuyordun epeydır yada ben karsılasmadıgımız ıcın oyle dusundum bılemedım sımdıkafamçokkarıştı.cok sukur ıslerı yoluna koydum yemek yıycem bılg acık olur bugun gunboyu

iyidir canım.bu havada okullar hiç çekilmiyo ve daha temmuz 1 e kadar burdayız..ben fırsat buldukça giriyom galiba karşılaşmıyoz

iyi akşamlar takımcım
epeydir kayboldum elimde olmayan sebeplerle.
bu hafta daha iyiceyim.merak eden etmeyen herkesi öpüyorum.
emelim sağolsun aradı bugün.çok sevindim gerçekten.ilgine ve alakana teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım.
kallistecim en sonun mesaj seninmiş sadece onu okudum.geçmişi okuyamadım henüz.
takıma uğrayamamın başlıca sebebi ailevi sorunlardı.çok kötü günler geçirdim.bir iki mesajda da durumumu belirtmiştim.zaman zaman çok bunaldığımızda gelip burada birbirimizden destek almaya çalışıyoruz.ben de o mesajları yazarken çok kötüydüm.moral verici birkaç söz okumayı beklerken
farklı şeyler okuyunca üzüldüm.dediğim gibi moral olarak çökmüş durumdaydım.
benim en büyük problemim sıkıntı ve stresli anlarımda deli gibi yemeye yöneliyorum.ne yaparsam yapayım bu kötü huyumdan vazgeçemiyorum.kaçamağın ötesinde bir yeme bozukluğu bu aslında.işte o günlerde gelip kaçamak yaptım diye yazıyorum ve kaçamakları yazmak taraftarıyım.en azından kendi adıma söyleyeyim yazıp itiraf edince ve bir kaç arkadaşımın pozitif yönde düşünmeye yöneltecek yazılarını okuyunca kendime biraz çeki düzen veriyorum.tartıda zaten bir artış görüyorum.olumlu uyarıları da önemsiyorum ve hemen toparlanmaya gayret ediyorum.uyarılara her zaman açığım.senin gayretini çabanı çok takdir ediyorum ve teşekkür ediyorum kallistecim.asla nankörlük edemem.yanlış ta anlamadım ben seni.sadece uyarının yanında birkaç güzel söz de ilişiverseydi o mesaja heralde daha mutlu olurdum.bildiğin gibi böyle kriz dönemlerinde insan daha hassas ve teselliye muhtaç oluyor.
yüzyüze tanışmış olmasak ta sanal bir alemi paylaşıyor olsak ta zamanla birbirimize alışıyor ve birbirimizi önemsiyoruz.önemsenmek te istiyoruz ilgi de.bu sadece benim için değil hepimiz için geçerli.
hayat zor ,gerçek dost az.bazen dostlukları birkaç satırda arıyoruz.
bazen gözyaşları yazılan kelimelerin arasına sıkıştırılıveriyor ki belki bir gören olur.
belki bir teselli eden olur.
ben hepinizi seviyorum...
canım benim bende senin gibiyim.moralim bozulunca dişlerimin arasında bişeyler olsun ısırmak koparmak istiyorum.ne varki burdaki dostlarımız sadece bizim iyilyğimizi istiyo.söylediklerinde haklılar ve en iyi onlar anlıyo.sakın bırakma.bak ben 3 ay olmuş buraya gireli.başladım bıraktım başladım bıraktım ve umuudum var hala.bi şeyler olmalı .dün hiç uyumadım sabah ne giyecem diye.yaz geldi millet şıkır şıkır giyiniyo.ben ise hala şalla geziyorum.kim bilir nasıl gülüyolardır diyorum.aşağıda öğretmen arkadaşlar masa tenisi oynuyo ben kedi gibi bakıyorum....çünkü oramı buramı kapatmalıyım....offffffffff lanet olsun diyorum niye böyle oldum niye dur demedim.işin özü şuki.ya hep böyle utanç içinde yaşayacağım yada dur diyeceğem

son yazıp kaçayım..
umutum yok alınganlık yaptığını filanda düşünmedimki ben kendi durumumu anlattım mesajların hepsine yetemedim seninde yardım istediğini görmedim demeye getirdim ama ben şu günlerde hem düşünce hemde anlatma özürlüyüm:roflol: öpüyorum hepinizi
canım nasıl gidiyo seni arıyom valla.mehalim bana bakmıyo artık .aşağıda ha bire masa tenisi oynuyo.
http://www.kadinlarkulubu.com/3587444-mesaj1.html

şu mesajı herkesin okuması gerekiyor ve her okuyan okudum diye yazsınki sonradan anlaşılmama durumu olmasın, okuyanlar için not alacağım okumayan kalırsa tekrar edeceğim mesajı.. onay mesajlarınızı rica ediyorum...

ben okudum canım,eğer benle uğraşmayı göze alırsan varım:1shok:

moralinin yerinde olmasina coook sevindim canim arkadasim daha guzel gelismelere insallah

tanidikca daha cok seviceksin gercekten bende cok seviyorum butun takimima

emeliiim allah senden bin kere razi olsun canim arkadasim Şeniz yanii biz dogru yoldayiz sadece germiycez kendimizi sakin agir yol alcaz hersey daha guzel olcak hadin kizlarr bismillah ben pazartesiden itibaren guzel devam ediyorum kilo vermeyince birakmak yok aynen devam nasil olsa gidecek
mehalimin sozu biz pes etmeyecez kilolar pes edecek:lepi:

zenancım ne zamandır karşılaşmıyoruz.azimli olman ne güzel.mehalim uzaktanda olsa sizi etkemiş.ben dibindeyim beni bi adam edemedi yavv-tatlicadiarzu-

yaşasın zenanım ne güzel haberler bunlar hem utandım hem şımardım yazdıklarından demekki öğrenmişim bu işi tek sıkıntım azim bir de o gelse geri herşey çok güzel olacak
tiroidit olmadığına sadece psikolojik bir gecikme olduğuna da ayrıca sevindim canım
tabiki başarıcaz bu işi hep birlikte hem de

busecim ben senin basaracagina eminim bak inaniyorum demiyorum eminim diyorum sen sadece bize azkatilabiliyosun sadece okul gunleri oda ders aralari zor tabiii ama sen yaparsin canimm inat et kilor gitsin baska ne ypabilirizki hersey kendimize bagli sen simdi hicbiseye kafaya takma zayiflayinca bak neler giyeceksin ben ne zamandir kendime bisiy almadim almiycam da zayiflayinca herseyi giyecem sakliyorum haala bircok guzel giysimi nasil olsa eski ince halime donecem giyecem onlari foto koyacam buraya bakin diycem bunlar nisanimdaki zayifken giydigim kiyafetlerimdi simdi giyebiliyorum diycem bunlari hepiimiz yasayalim istiyorum

yaşasın zenanım ne güzel haberler bunlar hem utandım hem şımardım yazdıklarından demekki öğrenmişim bu işi tek sıkıntım azim bir de o gelse geri herşey çok güzel olacak
tiroidit olmadığına sadece psikolojik bir gecikme olduğuna da ayrıca sevindim canım
tabiki başarıcaz bu işi hep birlikte hem de
sen ne diyosun bende cok heycanlandim delikafadulden ben artik herseye guzel bakiyorum tabiki olucak olumsuzluklar hayatimizda ama hersey insanlar icin bize dusen sabir aziiim :dance:eee simar tabii :delphin: hakkin bu senin kallisim sen mehalimm soyle yapsak boyle yapsak diye az ugrasmadiniz bizlerllen
insallah guzel devam edecek hersey basari oykulerimizi yazacaz fottolar koyacaz zayiflama grublarindan mezun olup guzellesme gruplari kuracaz insallah

heee bisiy daha artik cikmam gerek cikmadan sunuda yazayim
hele bir zayiflayalim kaportayida duzeltecez sarkmalar cizikler var onlari onaracaz tanponlar falan hafif sagdan soldan sarkiyo zayifladik caCADIARZU onlar duzelecek daha hadi opuyom ciktim ben

zenancım ben senin o dediğin duyguyu yaşadım nişanda giydiğim takımı giydim bayramda
tek hedefim oydu sanki içimde kalmıştı ne kadar isteyerek almıştım ve de giyememiştim sonradan giydim bol bol geçen yaz

evet bende sadece nisanda giydim baskada giyemedim hamilleikler dogumlar bikere giyer gibi oldum onunde guzel dugmeleri var oyle acildilarki ic camasirim goruktu deliklerden ama bu yaz abimin oglu sunnet olacak giymeyi hayl ediyorum bakalim

sporumu yapdım dusumu aldım yemegımı yedım geldım nıhayet.zenan cıgım yıne butun ıcdenlıgıyle yazmız.sonuclarından bısey cıkmamasına cok sevındım zenan ım.bende bu ay regl olamadım henuz.ama bız pek bırbırımızı takmıyoruz o yuzden umursadıgım soylenemez.kızlar yarın eve kombı almayı dusunuyorum kısmetse.dogalgaz kullananlar hangı markadan menun oldugunuzu yazarmısınız rıca etsem.benım oncekı kombım bosch du ve cok memnundum ama esım tutturdu bosch almanya sogugu ıcın uretılen bı kombı dıye bılmıyorum adamı ıkna edemıyorum.su andakı kombıde arcelık ama artık uretılmıyomus

gülle konuştum az önce ağrıları devam ediyormuş ama daha iyiymiş düne göre cuma gün eve çıkaracaklarmış ama kesin diyemedi öyle demişler şimdilik
selamlarınızı iyi dileklerinizi ilettim hepinize çok selamı var

canlarım merhabalar ben yine sokak yapıp geldim, pazardan 1 poşetlik yeşillik alıp döndüm sadece hava çok güzel diye çıktım yani evde vardı gerekli şeyler..yürümekte istedim ama alişe geç kalırım diye yürümedim... eve gelirken yolda canım ne çekti bilseniz, gelir gelmez yaptım tabiki semizotu ile yoğurtlu salata.. yine sardım salataya şu sıralar.. birde dün emelime bahsettiğim yeğenimi çağırdım bana gel beraber yürüyüş filan yapalım onunda köpeği var gezdiririz bahane olur diyetinide güzelleştiririm annen beceremez dedim:roflol: bakalım artık inşallah gelir..

şimdi çıkıp spor yapıp tekrar gelicem çok canım istedi spor yapmayı çünkü..
mehalimin midesi nasıl oldu acaba ya buse yazmış ama masatenisi filan oynuyo diye...
zenancım canım benim öyle hoş yazmışsınki doktor maceranı... çok sevindim duyduğun sözlere.. emelim içinde tabiki...tahlillerede iyi olmuş bende hep suçu troidime atmak için yaptırmıştım geçen yıl bir şey çıkmamıştı..

cedricim ben bu kış yaptırdım biliyorsun doğalgazı kombiyi zartı zurtu...yapanlar eşimin fabrikadan tanıdığı 3 mühendisti.. 3üde demirdöküm kalisto modelini önerdiler ben 3 kat için kullanıyorum yüksek kalorili ve tüm kış hiç söndürmeden 3 katta 24 saat boyunca yaktım en çok faturamda bir kereye mahsus 370 geldi ocak ayında diğerleri normaldi kombinin çok rolü var sanıyorum 3 kat için 250 ortalama fatura ödedimki ben ayda 1 ton kömür yakıyordum bu yıla kadar... çok memnunum yani ama boshta iyi biliyorum ablam kullanıyor yoğuşmalı...

kallıste canım bende demırdokum dusunmuyor degılım cunku fıyatları uygun kullandıgın ıcın soruyorum sıcak sıu performansı nasıl.mesela banyoya ne kadar sürede sıcak su gelıyor.benım bosch da vuruldugum nokta bu.muslugu kapatıp ıkıncı kez acdıgında sıcak su hemen gelıyordu eskı evımde.ama sımdıkı arcelıkde 10 dk yı buluyor ama dus alırken zırt bırt soguyor.

cedricim benim kombi giriş katında mutfakta banyo ise bir üst katta ama sadece girmeden açıyorum bir kaç saniye sonra istediğin sıcaklıkta su hazır yani düşündüğün buysa hiç düşünme ben bir kat için bile hiç beklemiyorum...

cedricim ve diğer istanbuldaki güzeller bu buluşmayı gördünüzmü 3.sü izmirde olacakmış... ya eşimi kandırıp gelsemmi diye düşündümde gidecek olanlarını varmıdırki...http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...67081-kknin-buyuk-acik-hava-toplantisi-8.html

-tatlicadiarzu-kallıste sen gelırsen bende gelırımdelikafadulden.valla gelırım yalnız ales e gırıcem yıne.ama ayarlancakmıs galıba.bı aksılık olmazsa vede evdekı mınık danacıgımı ıkna edebılırsem :Saruboceq: gelırım hatta bırılerını de pesımden suruklerım:enbuyukkk:

-tatlicadiarzu-kallıste sen gelırsen bende gelırımdelikafadulden.valla gelırım yalnız ales e gırıcem yıne.ama ayarlancakmıs galıba.bı aksılık olmazsa vede evdekı mınık danacıgımı ıkna edebılırsem :Saruboceq: gelırım hatta bırılerını de pesımden suruklerım:enbuyukkk:

Ozaman yaz cedricim ales için ayarlanırsa gelirim diyede bilinsin... anketide onaylamayı unutma... valla aksilik olmazsa ben kandırırım kocayı sanırımsırnaşık şey yada bişi uydururuzkaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/3587444-mesaj1.html

şu mesajı herkesin okuması gerekiyor ve her okuyan okudum diye yazsınki sonradan anlaşılmama durumu olmasın, okuyanlar için not alacağım okumayan kalırsa tekrar edeceğim mesajı.. onay mesajlarınızı rica ediyorum...

Sevgili kalliste,

bende okudum ve inanamadım bu işin bu kadar ciddiye alındığını her okuduğum mesajdan sonra yeniden anlıyorum
bu harika birşey
hiçbir diyetisyen bu kadar kimseyle ilgilenmez pes diyorum valla süpersiniz.
Bunca imkanlar varken gelde kilo verme
hergün kararlılığım artıyor bu gidişle mankenlerle yarışacağım kesin:dance:

ben izmire gelmenizi bekliycem malesef kallisim haberin olsun mesajımı yazdım zaten

iyiyim sportiecim nasıl olsun sıradan bir iş günü işte
efe ile uyuduk bu gece çok güzeldi sarıldık sıkı sıkı
dün psikoloğa annemle kalmak istiyorum demiş ama bize sır söylemem dedi ananesine söylemiş ondan öğrendim
5 yaşında ama acayip sır tutuyor benden daha sırcı benim ruhum daralır diyemezsem

Back