moralinin yerinde olmasina coook sevindim canim arkadasim daha guzel gelismelere insallahmoralim gayet yerinde ağlayan ben değilim o çünkü benim ağlayacak bişeyim kalmadı kaybettiğim bişeyim yok kaybedeceğim kadarını kaybettim zaten daha ne vereyim canımımı
tanidikca daha cok seviceksin gercekten bende cok seviyorum butun takimimasevgili emel,
ne kadar güzel gerçekten çok güzel dostluklar kurmuşunuz, bu kadarını tahmin etmemiştim,
iyi ki diyorum iyi ki girmişim bu kulübe hemde 5,takım elemanı olmak gerçekten de ayrıcalıklıymış
yaşadıklarına benzer tecrübeler bende yaşadım, zor günler insanın hayatından geçiyor, ama geçiyor inan orda kalmıyor.
Artık çok daha pozitif bakıyorum hayata, istemediğim hiçbirşeyi barıdırmıyorum, istediklerimi de hayatımın içine alıyorum, çünkü buna karar verecek sadece bizleriz
Şu kilo çizelgene maşallah diyorum helal olsun, başarının devamını diliyorum
sevgiler
cannimm beniim cok gecmis olsun dikkat et kendine fazla yuklenme canim galiba sen cok ac kaliyosun bilmiyourm amaSelam canlarım havalar süper ancak ben pek bir keyifsizim nedenide yine midem dünden beri çok ağrıyor teklokma yemek istemişyorum bulanıyor ağrıyor bu nedenle ne konuşmak istiyorum nede bişiler yapmak tek istediğim yatmak yatmak yatmak..... bu nedenle takıma sıklıkla giremezsem merak etmeyin emi...
geçmişi okudum gülün ameliyat işi benide üzdü ama hayırlısı olsun.
emelim sanada verdiğim sözü tutamadım yazı hazırlayacaktım ancak gerçekten toplanıota iki kelimeyi bir araya getiremedim sana karşı çok mahcup oldum sen benim için çabalarken....
ozledim seni karsilasamadik bu ara cook optum canimay kallisim bende kaçırmışım ya
siz ne güzel yüreklisinz
kızına da çok güzel örnek oluyosun tebrik ederim canım
ben ara ara geldim kimi açık kaldı bura
emel çok sevindim bırak yalvarsın sana
az etmedi ama
aman ha cedric cim tut kendini gordugun rakamdan daha guzelini gor bu cumaya canim aklina celen ne varsa kaldir ortadan bende kacamak yapmiyorum bisiy var dondurucuya koydum cocuklar esim dun aksama yediler ben cumaya kadar bekliycem cuma gunu yicem azcik bozmiycam bu sefer sizlere surpriz yapmak istiyorum insallahaaa emel canım sonucu bıze bıldır gulle ılgılı canım.allah yardımcısı olsun kolayca gecsın ıns.kallıste bıyere gıttıgınızı anlamısdım ama ne oldugunu anlamamısdım yuregıne saglık canım.bana soylıyecegın sey neydı meraklandım canım ya.kızlar bı aksılık olmaz ve ben yemezsem bende bıraz once tartıda bı rakam gordumku cok heycanlandım dua edın arkadaslar cumaya kadar ben bı delılık yapmayım mesela bundan:icecream:cunku canım cok cekıyor
bizde senii opuyoruz vee seni cooook seviyoruz canim beniim sorunlar bitmiyoki biri btiyo digeri basliyo allah dermansiz dert vermesiiin herseyin basii saglik gerisi halledilebilir sikintilar bir anonce saril diyetine don aramiza takimin sana ve guzel yazilarina ihtiyacci var canim:1hug:iyi akşamlar takımcım
epeydir kayboldum elimde olmayan sebeplerle.
bu hafta daha iyiceyim.merak eden etmeyen herkesi öpüyorum.
ben hepinizi seviyorum...
seni bekliyoz ozlettin kendini ne oo cok mu calisiyon cumaya derecemi var yoksamkızzlaarr napayonuuzz nasılsınıızz
bekliyoz goruselim takimin tatliya ihtiyaci var kan sekeri dusuk biraz cabbbuuuk geelmerhaba canlar...
sevgili sportie ve reyhan... cok tesekkur ederim kizlar,Allaha sukur iyiyim...kendimi iyi hissediyorum,sadece stres yaptigimdan buraya yeterli zamani ayiramiyorum..desteginiz icin sagolun..
kizlar ben bu hafta size yeterli zaman ayiramadigimin farkindayim,hergun 1 kere ugramaya calisiyorum..insallah birkacgune daha iyi olacagim...gorusmek uzere...
bu kadina hayranim benim gibi bizim alintilarimiz antika demi reyhan ablam hic biryerde esi benzeri yokkallisim alintima dikkatdelikafadulden
benim cevap senin mesajin icinde sakli. aman allahim:roflol::roflol:
bennuyu ozlediimhosgeldinizzzzzzzzzzz
bennu , kallisimmmmm canim sikiliyordu kendi kendime konusmaktan ne iyi ettinizŞeniz
aaah bu efeler hep ayniiiyi geceler yatmadan bir bakayım dedim önceki girişimlerim efe tarafından cebren ve hile ile engellendi malesef
ozledik valla ccoook opuyoz onuubizden selam götür emelim . cabucak iyilessin cok özledik gülü öyle söyle canim
allah bol zihin acikligi versin caniim sende kendine iyi bakiyi geceler kızlar ben sınavları olan bir öğrenci olarak çalışıyorum:çok üzgünüm: şu sınavları hayırlısıyla bir atlatayım kızlar burdayım:teytey: şu sıralar sürekli çalıştığımdan sabit oturuyorum bu hafta kilo veremeyeceğimden eminim senağlama ama tabii sonrası için öyle olmayacak gidecek bu kilolar istemiyorumkaydirigubbakcemile hepinize sağlıklı, mutlu, ince günler dilerim kendinize iyi bakına.s.
en buyuk eksiklik evde aynanin olmamasi bizim salonla mutfak arasinda var kizlarin odasinda var merdiven bosliginda var her aynanin onuden gecisimde kendime goz kirp madan bide ku ku yapmadan gecmem yakinlasip aynaya suratimada bisiy varmi disime takilmis maydanoz kirintisi varmi diye bakmadan gecmiyorum delikafadulden deliyim bu konuda azicikcedriccim ben sayende sorunumun ne olduğunu anladım Allah senden razı olsun canım
benim evde boydan ayne yok ondan kendimin farkına varamıyorum demekki ilk fırsatta ayna alıcam demek oluyor bu sağol
he hee bizdede genelde tv izleken ayaklar konuluyo evde demkki butun erkekler ayni diycem ama kallsiminki farkliymiskaydirigubbakcemile3emel canım benım salonda dev bır ayna var bıde en az 5 6 kılo zayıf gosterıyor.ben son ıkı aydır aynadan ayrılamıyorum.esım kaldırmakla tehdıt edıyor.cunku saatlerce kendıme orama burama bakıyorum.bende etkısını gosteren ıkı sey var bırıncısı bu ayna olayı dıgerıde evde bıle kıyafet gıyınmek.dıyete ılk basladıgımda her zaman daracık kotumu uyanır uyanmaz gıyınıyordum.cunku kıyafet dar olunca rahatca yatmıyosun yan gelıp oturamıyosun.kıbar kıbar oturuyosunkanepenın ucunda.sımdı kotlarım ıkı beden bol.esım dun gece kendıne dar kot al yada daralt dedı.moralın dahada yerıne gelır dedı.ama sımdı almayıp daralttıracam.ısde boyle eskıden evde esofman bazende pıjama t shırt gıyınırdım ama kılo aldıgımı farketmezdım.boyle ıyı artık.kallıste canım reyhan abla da bana 70 lık al demısdı bende oyle yapıcakdım ama cocuk tasımıyacagını ıma ettı resmen.bı yerde ucuza buldum ordanda kucugunu alcam 99 olunca.sımdılık ustunde zıplıyorum ustunde yatıp yuvarlanıyorum.bacaklarımla hızlı hızlı vuruyorum eglenıyorum ısde kendımce.ha bıde esım tv ızlerken bacaklarını uzatıyo cok fonksıyonlu bı alat yanı:lepi:
alekumselam reyhan abla sihhatler olsun :teytey:günaydin canlarim..
berbere gidiyorum bir selam vereyim diye actim. öpüyorum hepinizia.s.
bahar alrejiside var tabiii ama 1 ayini atlattik 1 ay kaldi bakalim bu ay nasil olur bu alerji eger hava hem gunesli hem yagmurlu olursa guzel gecer ama ruzgar olursa kotu gecer alerjini en buyuk dusmani ruzgar butun ciceklerin tozlari havada gezer insani cabuk etkiliyo buda goz acilmaz kafa kalkmaz insallah duzelir havalar iste boyle kizlarkallıste canım bende en ıyısı dısarı cıkınca kucuk top olayım mekıkı yapabılıyorum ama dıger hareket olmuyo topun buyuklugunden.su fantazı olayını banada anlata malum topda buyuk.ay cok utanmaz gordum kendımı.delikafadulden.canım msj ı okudum daha oncede okumusdum sorun yok benım adıma.reyhan ablam nıhayet karsılasdık.ıyımısın ablacıgım.zenan bende bahar allerjısı yuzunden keyfın yok sandım benımde delı gıbı burnum kasınıyor hapsuruyorum.ama hıc takmıyorum bugun balkonda guneslenmeyı planlıyorum valla.tabı kıyafetlerımle.bızım karsı sıtede bı kadın var catı katında oturuyorlar.yaz boyu bıkınısını gıyıp guneslenır.bende heveslenıyorum ama maalesef-tatlicadiarzu-
simdi ben cumaa aksami doktora gittim diyette oldugumu her yedigimi yazdigimi ve emelimin benim icin yaptigi listeyi o hafta neler yedigimi esimee anlattirdim ve bu duyet suresince kilo veremedigimi sadece gram verdigimi mide soylettim kadinin diyetisyen arkadasi varmis soylediklerimizi not aldi arkadasinaanlatmak icin bizde dedikki madem biz gidelim o diyetisyene dedik bosa para vermeyin ben konusurum sizin oyle cook kilonuz yok dedi bizde yesekkur ettik telefonlan gorustu arkadasiylan anlatti durumu haaaa regli olmdigimida soyledik bak onu atladimm neyse arkadasii ck guzel oldugunu boyle devam etmemi fakat 2 hafta listeye gore 1 haftada normal az yememi tavsiye etti ben test falan yaptirayim hani troit falan diye supheleniyorum dedim evet dedi yapalim bisiy yokmus yaptik onuda neyse reglim kendimi cok gerdigim icin gecikmis normalmis simdi reglimde geldi ve emelimi sordu kadin nasil bu hazirladi bu diyeti listesini dedi ben esime esimde doktora anlatti emelimin ne kadar kilo verdigini soyleyince kadin afalladi bu kadar kilo vereni gordum fakat hepsi operasyon sunucu verdiler diyetle vereni hic duymadigini soyledi istee boyle kizlarr simdi herseyden yiyorum az yiyorum yazmayi bu hafta biraktim haftaya devam ederim yine ve hafifledigimi hissediyorum
emeliiim allah senden bin kere razi olsun canim arkadasim Şeniz yanii biz dogru yoldayiz sadece germiycez kendimizi sakin agir yol alcaz hersey daha guzel olcak hadin kizlarr bismillah ben pazartesiden itibaren guzel devam ediyorum kilo vermeyince birakmak yok aynen devam nasil olsa gidecek
mehalimin sozu biz pes etmeyecez kilolar pes edecek:lepi: