• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öyle düşünüyorum sportiecim merak etme
aceleden kızgın bir edayla yazmışım cümlelerimi sadece
yoksa gayet sakinim
ve kazandıklarımın ve kurtardıklarımın hatta elde edebileceklerimin oldukça farkındayım şükür
adliyeden dönüşte büro çok kalabalıktı nefes almadan işe girişmem gerekti aklımda sizde kaldı size biran önce haber vermek istedim küçük avukatı kaldırıp pc başından hemen 1 cümle yazıp gönderdim zaten

şimdi biraz daha sakin ortam ama öznurcum ameliyata girdi yarım saat kadar oldu dua edin iyileşsin biran önce arkadaşımız

sportiecim siz tanışmadınız öznur GÜL78 nickli takım arkadaşımızdı 2 hafta kadar önce ayağı kırıldı malesef şimdi de ameliyatta bir süre daha aramızda olamayacak gönlümüzde yeri ayrı
biz öznurla aynı şehirde yaşıyoruz 5. takım sayesinde tanıştık arkadaş olduk artık sürekli görüşürüyoruz işte böyle

emelim senden boş bir anında ricam olacak.. ablam aradı sokaktayken 22 yaşında yeğenim var 176 boyunda, biraz kilolu görüntüsü var kalçalarda filan toplanıyor orantısız yani... bir haftadır kendi kafasına diyet yapıyormuş ama üzerine almış ablama sordum ne yapıyor diye hiç bir şey yemiyor salata elma geçiştiriyor her günde 1 saat yürüyor dedi.. metabolizmayı bozmadan müdahale etmemiz gerek diye düşündüm ama sen daha tecrübelisin o yüzden s.o.s diyorum ve öpüyorum:1rolleyes:

ay yaıyorum ama ya eksik ya boş allam ya yok yok yerinde değil benim beyincik :)) emelim 70 kilo civarı yeğenim

gülüm şu an ameliyattamı off korkmuştur canım benim yaaa, ağrısız sızısız geçse bari... matemimizde uğramaz oldu onun durumu nasıl acaba..

sevgili emel,

ne kadar güzel gerçekten çok güzel dostluklar kurmuşunuz, bu kadarını tahmin etmemiştim,

iyi ki diyorum iyi ki girmişim bu kulübe hemde 5,takım elemanı olmak gerçekten de ayrıcalıklıymış

yaşadıklarına benzer tecrübeler bende yaşadım, zor günler insanın hayatından geçiyor, ama geçiyor inan orda kalmıyor.

Artık çok daha pozitif bakıyorum hayata, istemediğim hiçbirşeyi barıdırmıyorum, istediklerimi de hayatımın içine alıyorum, çünkü buna karar verecek sadece bizleriz

Şu kilo çizelgene maşallah diyorum helal olsun, başarının devamını diliyorum

sevgiler

sevgili kalliste

çok yoğunsun anlıyorum, cuma günkü başarımı görünce daha da merak edeceksindir beni :))

kalliste !

süpersin herkes hikayesini paylaşmış ne hoş

bende toparlanıp size içimi dökeceğim

Selam canlarım havalar süper ancak ben pek bir keyifsizim nedenide yine midem dünden beri çok ağrıyor teklokma yemek istemişyorum bulanıyor ağrıyor bu nedenle ne konuşmak istiyorum nede bişiler yapmak tek istediğim yatmak yatmak yatmak..... bu nedenle takıma sıklıkla giremezsem merak etmeyin emi...

geçmişi okudum gülün ameliyat işi benide üzdü ama hayırlısı olsun.

emelim sanada verdiğim sözü tutamadım yazı hazırlayacaktım ancak gerçekten toplanıota iki kelimeyi bir araya getiremedim sana karşı çok mahcup oldum sen benim için çabalarken
....

selam herkeze oglen cocuklar yemegini yerken azicik ugramistim gecmise okurken zaman akmis olkula gitme zamani gelmis pc yi kapatmadan firlamisim kucuk kizim otobusle gidiyo yan koye okula otobusu kacirmamak icin ecele ciktik ve cikis ocikis eve gelemdik bir turlu efenin gezme kayfini ve benim yurume keyfimi cikardik biraz once geldik yorulmus uyudu kucuk bey simdide esim gelecek yani bugunde size doyamadan cikiyorum simdilik opuyorum kocaman tum takimima gorusuruz kizlar

ay kallisim bende kaçırmışım ya
siz ne güzel yüreklisinz
kızına da çok güzel örnek oluyosun tebrik ederim canım

ben ara ara geldim kimi açık kaldı bura

emel çok sevindim bırak yalvarsın sana
az etmedi ama

kallisim yeğenine ne desem faydası olur bilmemki
aslında diyete değil sadece spora ihtiyacı var ama gel de ona anlat bunu şimdi
o yaşta o kafayla illaki aç kalması gerektiğine hükmediyordur

sadece proteinsiz bırakmasın kendini yoğurt ve beyaz et veya peynir mutlaka yesin salatanın yanında
tabiki de meyve bir de kahvaltılarda en azından 2şer dilim ekmek yesin bol tahıllı kepeklisinden

tabiki hesaplı kitaplı bir liste dersen hazırlarım ilk fırsatta ama fayda sağlamaz bilirim kimbilir hangi koca kafalının hangi lafına kızıp kendine bunu yapıyordur
inşallah sağlığı bozulmadan ikna edebilirsiniz herşeyden ama çok az yemesi gerektiğine ve de yağlı yiyeceklerden ve hamurişi tarzından vazgeçse bunun ona yeteceğine
kolay gelsin size

kadisim gel gör adam hiç ben ettim sen etme demiyor o bana ne yapmış dövmemiş sövmemiş mişde miş uzatıp duruyor ben de sus yorma kendini dedim sadece ne değişti de benim fikrim değişcek bitti anla artık

aaa emel canım sonucu bıze bıldır gulle ılgılı canım.allah yardımcısı olsun kolayca gecsın ıns.kallıste bıyere gıttıgınızı anlamısdım ama ne oldugunu anlamamısdım yuregıne saglık canım.bana soylıyecegın sey neydı meraklandım canım ya.kızlar bı aksılık olmaz ve ben yemezsem bende bıraz once tartıda bı rakam gordumku :nazar:cok heycanlandım dua edın arkadaslar cumaya kadar ben bı delılık yapmayım mesela bundan:icecream:cunku canım cok cekıyor

sabırlı ol cerdiccim harikasın dondurma da neymiş cumaya ne kaldı zaten cuma gün ben sana yiyebileceğin bir miktar dondurma değişimi yazarım ama nolur sabret olur mu

mehalim çok geçmiş olsun canım dkkat et kendine
umutu aradım cevaplamadı sonra kendisi aramış konuştuk uzun uzun
oğluşu 2 gündür ateşlenmiş hastalanmış
eşi ile kötü bir hafta geçirmiş bu dönemde de diyetten kopmuş malesef
yediklerini dağıldığını buraya da yazamayınca iyice bozulmuş morali
ben biraz teselli etmeye çalıştım bu akşam gelmeye çalışacak ama ben garanti verdim sen yaz dağıldığını neler yaptığını dedim çünkü bundan destek aldığını burada okuduğu bir cümleden bile çok etkilendiğini toparladığını söledi
bend e yaz içinden ne geliyorsa birbirimize destek olacağız tabiki dedim yeni arkadaşları anlattım enerjik kızlar geldi motivasyon artacak dedim
kızlar yüzümü kara çıkarmayın ona göre

gülü aradım ameliyattan çıkmış yeni ağrıları başlamış sesi iyidi tamamen uyutmamışlar zaten belden altını uyuşturup yapmışlar ameliyatı pilatin ve kopan bağa vida takmışlar inşallah çabuk iyileşir

sonra görüşrüüz dönüyor benim avukatlar birer birer

ıns bıranonce ıyılesır emel canım.sabırlı olmaya calısıyorum kendımı tutuyorum ya bıde ben kotu bısey yapıyorum soyleyım burda belkı utanır bıdaha yapmam.canım tatlı cekdımı gıdıp esımın nutella sınıkokluyorum ya.bı tarafdanda kızıyorum kendıme cocuk gıbı davranma dıye ama engel olamıyorum kendıme.tadını degılde kokusunu canım cekıyor artık.bıtsın zaten almıycam bıdaha sabrımı zorluyor:utangac:

birkere yaptığın ayıp değil cedriccim yememişsin ki koklamışsın sadece
bulundurmamak daha güzel tabi olmazsa yemezsinde ya da kendini tutmak zorunda kalmazsın en azından

benim de biraz işim var patroncum görev verdi nette onu araştırıyorum malesef

Back