nasıl bir bağımlılıkdır bu valla kaç saattir okuyorum alıntı yapıyorum sonra diyeceksiniz bana '' e bi gitsen artık'' sizin suçunuz şekerler kendinizi böööyle sevdirmeyecektiniz ben sizlerle birlikte büyütecem bu miniği kusura bakmayın kovsanızda gitmiycem ha ha haaadelikafadulden
honeyim bak sonradan çok üzülür çok pişman olursun bu yüzden bebeğinin iyice tutunduğuna emin olmadan etraf toparlamaya filan bir ara ver lütfen geçen hafta 7. takımdaki juliet arkadaşımızda bebeğini düşürdü ve çok ama çok üzgün onunda yeniydi oda çok uzun zamandır bekliyordu.... yatmaktan sıkılma kitap oku örgü ör vs ama dinlen ve bebeğini iyice garanti altına al, sen daha bir şey hissetmiyor olabilirsin ama o senden güç almaya çalışıyor lütfen onu desteklediğini sevdiğini koruduğunu şimdiden göster...
kerneni istedim hazırlanınca haber veririm canım..
kallisim bak yine gözlerim doldu yaaa ben pek ağlak oldum zaten 2 gündür kaç kere ağladım bilmiyom yani ama dediğini yapacam canım zaten biliyorsun sınavım var ona çalışmam lazım yatarım kalkmam söz ben seni çok seviyom yaaaaŞeniz
herkeze merhabalar guzel hafta basi dilerim
emelcim bu haftaki listemi gece yazamadim bu gece yazacam canim insallah kizlar bu hafta sonu buraya ugradim gecmisi okudum ama bisiy yazamadim kusura bakmayin cumartesi pazarim cok kotuydu butun ev halki hastalandik cocuklar 4 ude ateslendi yediklerini cikardi sesleri kisildi pazar gunu bende aynen efenin dun gece cok atesi vardi kulagi agridi kucagimda uyur uyanik sabahladi
simdilik biraz toparladik cocuklari okula gondermiycektim biri dedi benim onemli derslerim var not verilecek digeri dedi biz bugun trafikte bisiklet binmeyi ogrencez not verilcek e buyukler bunlari soyleyince kucuk cadi konusmasa olurmu bizde bugun sinif fotografi cekilcez hem arkadasimin okulda dogum gunu var pasta yicez dedi hepsi gitti yine okuluna biz kaldik efe ile evde yalniz oyle cok kirli birikti ve oyle cok ev isi varki canim yapmakta istemiyo hala yorgun halsizim ve migdem bulaniyo ama yinede sukur allaha su cocuklardaki enerjiyi hic almasin rabbim herkeze saglik versin
zenanım ailece hastalanmışsınız çok geçmiş olsun canım iyileştinizmi?hiç msn de de karşılaşamıyoruz bir ara görüşelim özledim yani:1hug:
honeycim hamilemiymiş ya
ay çok sevindim
inşallah darısı tüm isteyenlere
kallisim sana ne diyim sütçüden haaa ne güldüm ya
mezunda olmuş ne güzel
honeycim çok sevindim adına
kallisim sıkma canını ya bak özür dilemiş arayıp benim ki küserdi üstüne üstelik
yine bozuştuk yaaa
kadisim bitanem özelden mesajını aldım buraya da yazmışsın güzelim çok teşekkür ederim canım arkadaşım
kız bu senin kocanı ben bir ara soteye çekip dövecem bak aaa nedir bunlardan çektiğimiz şekerim yaa allaha şükür biz bu aralar iyiyiz ama belli olmuyo ki bunların kaprisleri tuttumu tutuyo of offf
kadisim canım hoşgeldin ..
aman mevsimler filan vuruyor bu erkekleri galiba ne diyimki şeker sıkma canını.. beni pek etkilemiyor artık bir fincan kahveye bakıyor sakinleşmem ahh tabiki çok canım sıkılmadıkça ... özür dilemeyi geçte olsa öğrendi önceleri oda küserdi ama küstüğü zamanlar ne işe kaldırdım ne yemek verdim yani sen küstün bende küstüm dedim öğrenene kadar işe geç kaldı ve aç kaldı sonunda öğrendi ne diyimki ...
kaptanım karizmatikim bende kadis gibi aç bırakamıyom adamı sadece konuşmuyorum bütün işlerini de yapıyorum önüne yemeğini koyuyorum aslında oh canıma minnet konuşmayan her işimide yapan bir hanım diyorlar belki de senin taktiğimi yapsakki iyi fikir gibi geldi bak şimdi:jeyyar:
ya ben linki verdimmi unuttum honeyimin karnesi hazır...
böyle istedik karneyi :roflol:
buda karnen şeker.. nor yazmak istersen püsküüte flan karnenin olduğu yere yazabilirsin hatıra kalıra.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-9.html
kallistem ben nereye not yazacam onu anlamadım bir anlatıversen verdiğin linke yorum yazan olmamış da o bakımdan yanikaydirigubbakcemile3
Ben kaçtım arkadaşlar az dinleneyim mutfağı felan toplayım bu arada takıma birileri gelip bizmi birinciyiz diyolar.:1closedeyes: ayy rüya görmek ne güzel bir şeyyykaydirigubbakcemile3 rüyalar gerçek olsa değilmiikaydirigubbakcemile2 bu hafta sınırları ben zorlayacağım ben ben bennnnnnnn lülülülülülü
mehalim ben inanıyorum sana güzelim hatta tek kişilik taraftarınım
ya ya ya şa şa şa mehalim çok yaşa :lepi: oyum sana kızkaydirigubbakcemile3
hosgeldin honeyim nasilsin bakalim
hoşbulduk bitanem oku oku anca geldim ama sen gitmişsindir herhal şimdiye nasıl olayım ki uyku düzenim şaştı iyice yemekden sonra uykum geliyo akşam üstü uykum geliyo sabahın köründe cin gibi uyanıyom ööööyle işte 2.testim de iyi çıktı (225)cumaya doktora gideceğim bakalım görebilecekmiyiz keseyi?kaç haftalıkmış onu öğreneceğiz inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:
ayrıca reyhan ablam , emelim, umutcuğum,cedric,buse,şaşkınperi,gül hepinizi tek tk öpüyorum 5. takımın güzelleri Şeniz