Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu o kadar çok sevdimki alıntı yapmadan duramadım...yasakkelimekızım kendine gel ne sabotajı bizi bizden başkası yönlendiremez yiyeceksek kimse tutamaaz yemeyeceksek de yedirtemez haberin olsun
kaçamak yapan tüm arkadaşlara sesleniyorum allah aşkınıza yapmayın artık bir toparlayn kendinizi yaa.. dün moralim iyi değildi kocayla tartışıp yola yolladım sonra bir kahve alıp oturdum kızım ve arkadaşıyla sohbet ettim az sonra onlar çıktılar ve ben kendimi doğruca mutfakta buldum yiyebileceğim o kadar kötü yiyecek buldumki kendime bir çoğunu elime aldım sonra dedimki şimdi bunları yersem borazmıyım acaba devamı gelirmi.. amannn dedim sonra ye yaa ne olacak devamı gelse ne olacakki zaten herkes yapıyor bozuyor ölçüsünü bilmeden günlerce yiyor kızacak kimse yok eleştirmeye kimsenin yüzü yok....böyle düşündüm sonra ekmeğin ucundan kırıp içine bir çay kaşığı bal alıp oturup yedim, kendim için yapmadım.. ama siz beni sinir etmeye başladınız :mymeka:toparlanmayacaksanız yazmayın bari... bu hafta eksiye düşenin eline patates kızartması yanına köfte oda kızartma ve börek ekleyerek kocaman bir şişede cola vererek açıpa alıcam yeni kuralımda bu :roflol:dün de uğrayamadım.yemek listelerini pek yazan olmamış.benim yazmaya yüzüm yok valla.2 gündür acayip yedim içtim misafirler vardı.
aperim tıss sana .. daha gidemedinmi yahuu hayret bişi....çabuk git gel...kaydirigubbakcemile5Kızlaaar ben geldim nassınız bakem? Ben dün akşam itibariyle lahana çorbası diyetine başladım -tatlicadiarzu- haftaya yolcuyum gidene kadar tutayım şu boğazımı dedim Bu arada çok şükür 66,900 oldum hihoyyyt ilk hedefim olan 65 e az kaldı çok şükür :lepi:
ay hemenn.....delikafaduldenkızlar demek nereus buraya da dalmış, bizi de perişan etti, kallistem bizim pastaları da pokuslasana.
emelim çok üzüldüm yaa sende gelmişsin.... benim akşam aliş kötüydü ateşlenir gibi oldu ses filan gitti bende onun yanında durdum bırakıp gelemedim, bir ara ayça varken ayak üzeri gelip bakıp kaçtım hemen ama erkendi yoktunuz siz... ay bu akşam gelin yaaaa söz gelecemiyi geceler gece kuşları bugün ben de size takıldım
kendime bir hoşluk yaptım bugün o yüzden bütün yorgunluğum geçti moralim düzeldi hayatta olduğumun farkına vardım
efeyi uyuttum gece buluşacaklar vardı aramızda onları yakalayabilirmiyim diye geldim bir koşu
emelim bu kadar sevindirici bir haber yok yahu....bu akşam çok güzel bir akşamdı bir arkadaşla sinemaya gittik sonra da alsancağa yürüyüp orda bir çay içip ayrıldık evlerimize geldik çok hoş sohbet ettik ne zamandır bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi beni anlıyor gibi bakıyordu gözleri ama ben hala akşamın etkisindeyim
günaydın ben sabah kuşu gece kuşu hayalet olaraktan geziniyorum yine geldim yani
gece 2yi çoktaaan geçmişti yattığımda sabah da işe geldim tabiki ama yorgun değilim keyifliyim çok şükür