Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAAAA. BEN VARIM DEDİMYA PAZARTESİYE KADAR .....sırnaşık şey SÖLEN BAKEM NE CEZA İSTİYOSUNUZ ......delikafadulden 1 HAFTA AKŞAM YEMEK YASAGI KOYAMMI .....:jeyyar:dayan şölee heh gel gülüm gel destek ol ve bu hafta neler yapacaz söle bakimmm kimsorarsa çok öğün beslendim.. herkeste zayıflıyorsun diyor beni sinir ediyorsengözlerimebaksanab zayıflasam tartı gösterir demisenağlama carnitini spora giderken alayım ben belki fayda sağlar... başka ne yapayım söle.. sende bana sor bende sana söliyimkaydirigubbakcemile5 off burda ortada kaldık iyimi biri gelsede cezamızı kesse, tamda hafta sonuna denk geldik pazartesiye kadar böle beklermişiz :çok üzgünüm: ayağıma basmasanaaaaa:mymeka:
delikafadulden 300 GR.CIK VERMENıN ŞEFEFıNE AHENKLE DANS EDıYOM ..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol: BıLıYOM ANAN BEN DEGıLEM EMME . NıYEYSE ÜSTÜME ALINMIŞIM HG Nı ...:roflol:annemmmm gelmişşşş hg şekerimm nasılsın balım
hosbuldum birtanemmmmmmmmm ayyyyyyyyy ne güzel karsiladin yaaaaa sicacik oldu icim gel bir sarilayimm güzel mehalim benim oyyyyyyyyyy
delikafadulden 300 GR.CIK VERMENİN ŞEFEFİNE AHENKLE DANS EDİYOM ..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol: BİLİYOM ANAN BEN DEGİLEM EMME . NİYEYSE ÜSTÜME ALINMIŞIM HG Nİ ...:roflol:
:a015: ah ah mehalim seninkide bişimi ben 3 aydır 67 65 arası geziniyom baskülbi inat ettimi inmiyo . bu hafta şükür tekrar 64 küsürleri gördüm ...:dance:ahanda bak birdaha yazıyorum bu hafta bene derece yapmazsam eş.....oğ eş .. olumm emiii ben 1 aydır 60-62 arasındayım artık çoook sıkıldım çokkk ve bu hafata bu sınırı kıracam artık yeterrrrrrrrrrrr hepinizde şahit olun
saol annem vallaha silkelendim azcık hergün daha iyi oluyorum eski neşeli günlerime dönüyorum bide havalar ısınsa artık sıcakları özledim hava bozunca bende bozuluyorum güneş açtıkça içim neşeyle doluyor.. bu hafta süper olacak inşallah sen nasılsın tatlişkom benimŞeniz oldu cok güzel olduyerimseniben
nasilsin canim?. masallah iyisin ya icim kararmisti son birkac hafta
:a015: ah ah mehalim seninkide bişimi ben 3 aydır 67 65 arası geziniyom baskülbi inat ettimi inmiyo . bu hafta şükür tekrar 64 küsürleri gördüm ...:dance:
tamam kalişim ben bir ruh olaraktan yanındayım farzet . (hislerim güçlüdür ha ) 6. takımdada gestapo ilan edildim zaten .....sırnaşık şey:roflol:her yiyecege uzandıgında aklına geleyim .( bu işe yarıyo )bizim kızlarda ..yerimsenibendelikafadulden b hafta gerçekten fark ettiler ...sengözlerimebaksanabahenkle dansmı ediyosun :roflol::roflol: tvyi aç deprem oldu diyor Ankara'da:roflol: dans etmeyi kes aeben... bana saat 17.00 dan itibareb ver cezayı çocukların telefonlarını vereyim yersem seni arasınlar..
tamam kalişim ben bir ruh olaraktan yanındayım farzet . (hislerim güçlüdür ha ) 6. takımdada gestapo ilan edildim zaten .....sırnaşık şey:roflol:her yiyecege uzandıgında aklına geleyim .( bu işe yarıyo )bizim kızlarda ..yerimsenibendelikafadulden b hafta gerçekten fark ettiler ...sengözlerimebaksanab