• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dayan şölee heh gel gülüm gel destek ol ve bu hafta neler yapacaz söle bakimmm:delphin: kimsorarsa çok öğün beslendim.. herkeste zayıflıyorsun diyor beni sinir ediyorsengözlerimebaksanab zayıflasam tartı gösterir demisenağlama carnitini spora giderken alayım ben belki fayda sağlar... başka ne yapayım söle.. sende bana sor bende sana söliyimkaydirigubbakcemile5 off burda ortada kaldık iyimi biri gelsede cezamızı kesse, tamda hafta sonuna denk geldik pazartesiye kadar böle beklermişiz :çok üzgünüm: ayağıma basmasanaaaaa:mymeka:
AAAAA. BEN VARIM DEDİMYA PAZARTESİYE KADAR .....sırnaşık şey SÖLEN BAKEM NE CEZA İSTİYOSUNUZ ......delikafadulden 1 HAFTA AKŞAM YEMEK YASAGI KOYAMMI .....:jeyyar:

annemmmm gelmişşşş hg şekerimm nasılsın balım
delikafadulden 300 GR.CIK VERMENıN ŞEFEFıNE AHENKLE DANS EDıYOM ..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol: BıLıYOM ANAN BEN DEGıLEM EMME . NıYEYSE ÜSTÜME ALINMIŞIM HG Nı ...:roflol:

oyy aebnim canım gülüm benim sende hg bebeğim ilk cezayı bana ver katıksız 40 gün olsun :))

hosbuldum birtanemmmmmmmmm ayyyyyyyyy ne güzel karsiladin yaaaaa sicacik oldu icim gel bir sarilayimm güzel mehalim benim oyyyyyyyyyy

ahanda bak birdaha yazıyorum bu hafta bene derece yapmazsam eş.....oğ eş .. olumm emiii ben 1 aydır 60-62 arasındayım artık çoook sıkıldım çokkk ve bu hafata bu sınırı kıracam artık yeterrrrrrrrrrrr hepinizde şahit olun

banada katiksiz 40 gün
yok beni 80den asagisi kurtarmaz benim kilom sizinkinin iki kati ay kilo almak acaip strass yapti sinirim cok bozuk

kardeşciklerim üzgün gördüm sizi. Üzülmeyin bu size motive olsun. hiç 10. da olmadık demezsiniz. Ne olacak bugün 10. yarın 1.
hadi haftaya görelim sizi.
çok öpüyorum, sakın moralinizi bozmayın, silkelenin azıcık.

delikafadulden 300 GR.CIK VERMENİN ŞEFEFİNE AHENKLE DANS EDİYOM ..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol: BİLİYOM ANAN BEN DEGİLEM EMME . NİYEYSE ÜSTÜME ALINMIŞIM HG Nİ ...:roflol:

ahenkle dansmı ediyosun :roflol::roflol: tvyi aç deprem oldu diyor Ankara'da:roflol: dans etmeyi kes aeben... bana saat 17.00 dan itibareb ver cezayı çocukların telefonlarını vereyim yersem seni arasınlar..

ahanda bak birdaha yazıyorum bu hafta bene derece yapmazsam eş.....oğ eş .. olumm emiii ben 1 aydır 60-62 arasındayım artık çoook sıkıldım çokkk ve bu hafata bu sınırı kıracam artık yeterrrrrrrrrrrr hepinizde şahit olun
:a015: ah ah mehalim seninkide bişimi ben 3 aydır 67 65 arası geziniyom baskülbi inat ettimi inmiyo . bu hafta şükür tekrar 64 küsürleri gördüm ...:dance:

59.9 da razıyım artık 60 lardan bıktım.

melisim kallisle benim bir fikrimiz geldi hadi pylaşalım kallis ne dersinn:emir_bebek:

ankarada depremmi oluyor aeben ahenkle dansedince?
ozaman benim kocisim cok hakli evi basimiza gecireceksin trampolin atlarken derken:roflol:

Şeniz oldu cok güzel olduyerimseniben
nasilsin canim?. masallah iyisin ya icim kararmisti son birkac hafta
saol annem vallaha silkelendim azcık hergün daha iyi oluyorum eski neşeli günlerime dönüyorum bide havalar ısınsa artık sıcakları özledim hava bozunca bende bozuluyorum güneş açtıkça içim neşeyle doluyor.. bu hafta süper olacak inşallah sen nasılsın tatlişkom benim
:a015: ah ah mehalim seninkide bişimi ben 3 aydır 67 65 arası geziniyom baskülbi inat ettimi inmiyo . bu hafta şükür tekrar 64 küsürleri gördüm ...:dance:

sorma be aebim şöyle geriye bir baktım boşo oyalanmışım yaff ama kabahat benim 2 gün dayandıysam 3 gün cılkını çıkardım eski düzenim kalmamıştı. ama hayırr bitti artık ben geliyorum anacımmm

ahenkle dansmı ediyosun :roflol::roflol: tvyi aç deprem oldu diyor Ankara'da:roflol: dans etmeyi kes aeben... bana saat 17.00 dan itibareb ver cezayı çocukların telefonlarını vereyim yersem seni arasınlar..
tamam kalişim ben bir ruh olaraktan yanındayım farzet . (hislerim güçlüdür ha ) 6. takımdada gestapo ilan edildim zaten .....sırnaşık şey:roflol:her yiyecege uzandıgında aklına geleyim .( bu işe yarıyo )bizim kızlarda ..yerimsenibendelikafadulden b hafta gerçekten fark ettiler ...sengözlerimebaksanab

iyiyim canim iste hafta sonu cok sükür. yarinda hava güzel olacakmis ona seviniyorum. soguktan kardan bende biktim bu yil bana kis cok uzadi gibi geldi bahar gelsin istiyorum.

tamam kalişim ben bir ruh olaraktan yanındayım farzet . (hislerim güçlüdür ha ) 6. takımdada gestapo ilan edildim zaten .....sırnaşık şey:roflol:her yiyecege uzandıgında aklına geleyim .( bu işe yarıyo )bizim kızlarda ..yerimsenibendelikafadulden b hafta gerçekten fark ettiler ...sengözlerimebaksanab

canım arada bize de gel, bize de bir gestapo lazım.

Back