• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

allah sevdiklerine bagislasin canim.
dedigin dogru hayatin gercekleri. insan hastaneye doktora gidince biliyor görüyor ne kadar hasta var. dünyada ne kadar aci var üzüntü var. ve bizim yasadigimiz iste kilo sorunu yada iste yetmedi artmadi günlük sorunlar nekadar komik kaliyor. düsünüyor insan 3 günlük dünyada kalp kirmaya degermi. iyi saglikli güzel günlerimizde etrafla iyigecinsek. kalp kirmasak elimizden geldigince birbirimizin elinden tutsak bu dünya daha bir güzel olur. daha bir yasanasi olur. eminim insanlarda daha bir mutlu olur

kesinlikle öyle ablacım ama anlamayana bunu iletmek zor bazı insanlar dediğim dediktir sen kendini paralasan fayda etmez... ah keşke hastalık diye kaza diye bir şey olmasaydı sadece yaşlanıp ölseydik..nasıl olurdu acaba..

eşim işten hala gelmedi dün gitmediğinin acısını çıkardılar adamdan valla, şimdi gelir çıkmıştır uykumda geldi ama o gelene dek bir kahve içeyim.. ablacım öpüyorum seni.. takımcığımıda tabiki, hiç bir şeye canınızı sıkmayın sağlığınızı bozmayın... hepinize huzurlu geceler dilerim...

ben geldim
once misafirimizden basliyayim hosgeldin siyah 24 kilolari verip tekrar geri almana uzuldum ama once basardiysan yine basarirsin insallah kolay gelsin canim
bennucum aslinda seni anliyorum ben ama gelmezsen paylassmazsan atlatamazsin canim zorla kendini hayata tutun yine kendini etrafini sev yine reyhan abla guzel anlatmis senin adin listede olmasada sen gonlumuzdesin canim saskinda sende geleceksiniz yine cekiseceksiniz siz bizim grubun yaramazlarisiniz sac bas yolunacakti galiba en son demi firsat buldukca ugra canim osledik sizi
kallisim sorma ya benimde oluyo o oksuruk ama birazdaha sonra basliyo astim gibi oluyo nefes alamz hale geliyom ve geceleri yatamiyom sonlara dogru mayisin 20 larine dogru bitiyo artik dinleniyom yazda gelecek be kallisim saglik olsun yeterki yaz turkiyede oluyo burada cok az yaz oluyo hayirlisiylan bu yaz kullan artik ortulerini pazara cikarsam aklimda olsun bende alayim bari ortuluk kumas bizim disariya koydugumuz masanin ortasi kirildi ya koca bir delik oldu hem orayi kapatmis olurum bak bisiy hayal edrken neyi getirdin aklima sagolasin bazi kotu goruntuleri kamufle etmek gerek
mehalim hadi guzel haberler bekliyoz yarin aksama bakalim
umutum emelim cok guzel yerlere dokundunuz aslinda bu kendimizi kaybetme ve diyeti bozma hepimizde oluyo bende su aralar hep ekmegin arasina bisiyler kistirip yemek istiyorum ama gece hafta caylan yedigim biskuviler cuma gunu beni husrana ugratti boyle olunca yaptigim yurumenin ve diyetin bosa gittigini dusunuyom allahtan buyuk kizim ve esim beni cok uyariyolar ne zaman elimi ekmek sepetine uztacak olsam elimden kapiyolar ikinci kizimda ekmegi cok seviyoya gizlice bana masanin altindan vereyimmi diyo ba ba ba bak ama buyuk hemen olaya el koyuyo gule gule benim ekemk krizi geciyo yani diyecegim oki bende defalarca kacamak yapma pesindeyim ama iyiki firsat verilmiyo bide ise yarasa gram gram gidiyo buna uzuluyom daha ne yazacaktim benya neyse sonra yine yazarim kimbilir ne kadar uzamistir bu yazi

cok uzuldum kallisim allah yardimcisi olsun biran once atlatsin yavrucuguna bagislasin yarabbim ne olur uzucu haberlerin hemen ardindan guzel haber almayi nasip et
reyhan abla kallisim soylediklerinize kesinlikle katiliyorum yarin ne gelir basimiza bellimi onun icin hep kendimiz kadar etrafimizdakileri de dusunmeliyiz saglikli huzurlu geceler herkeze

emelim geçen haftadan 3 günüm vardı zaten yedim diyebildiğim yazayım bakalım boş olunca bir bakarsın..
3 tatlı kaşık yağ - 400 gr süt - 3 meyve - 150 gr et - 3 kaşık sebze yemeği - salata - çiğ sebze - 4 dilim ekmek

bunlar vardı verdiğin ölçüde
gün içinde kahvemi şekersiz içiyorum tatlandırıcı ile meyveyi zor yiyorum 3 ay yemesem aramam ve hiç kaçırdığım atıştırdığım bir tek lokma olmuyor bunuda gururla ekliyim:utangac:

sabah kalkınca
limonlu su

kahvaltı
50 gr peynir 5 zeytin salatalık 1 dilim ekmek

ara
1 portakal

öğle
5 etli yaprak sarma-yeşil salata-

ara
bir bardak süt 250 ml kadar - bir grissini

akşam
tavuk suyuna şehriyeli çorba - 1 orta boy fırında patates - yeşil salata - yoğurt 1 kase 200 ml kadar

yarım elma- yarım portakal

kalknınca bir parça peynir çatal ucuyla

kahvaltı
250 ml sütle yulaf ezmesi

ara
yağsız tavada 1 yumurta bir grissini

öğle
yarım simit - diyet cola

ara
kiwi

akşam
3 kaşık makarna - 2 kaşık yoğurt - yeşil salata - haşlanmış tavuk göğüs

çay yanına 2 pötibör bisküvi akşam yemeğinden 2 saat sonra

sabah kalkınca limonlu su - 1 çay kaşığı bal

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta - 50 gr peynir 2 dilim ekmek

ara
5 fındık - 2 form bisküvi tahta gibi olanlardan :delphin:

öğle
şehriye çorba - 250 gr yoğurt - salatalık

ara
200 ml sütle corn flakes

akşam
nohut - 3 kaşık pilav - yeşil salata

yarım portakal - yarım elma

günaydın canlarım benim, mehalim bugün güzel haberlerle gel şekerciğim nolur..

emelim gülden haber varmı nasıl oldu acaba alçıya alındımıki ayağı...

zenanın kendini çirkin hissetmesi gibi bende acaip kilo aldım gibi hissediyorum sabah kalkarken bir baktım sanki bacaklarım filan patlayacak ne şişko geldim kendi kendime:1no2: akşam yeni kremimi sürüp yatttım, reyhan abla o ne biçim krem :roflol: benim daha önce kullandıklarım biraz fazla oğuşturunca dökülür böyle pıtır pıtır ama bu yeni olan ellerime bir yapıştı macun gibi yemyeşil oldu panik oldumdelikafadulden çok hoş kokuyor ama ... ya işte dediğim gibi kilo vermek yerine durmadan kilo almış hissine kapılıyorum, yarın tartılmak zorunlu olmasada bir ay tartılmasam sonra tartılıp güzel bir sonuç görsem diye düşünüyorum sürekli:delphin: tartılmak istemiyorum beni takımdan atsanızakaydirigubbakcemile3 fobi gibi bir şey oldu bu bende cidden nefret ediyorum tartılmak önce zevk verirdi şimdi ise hep cuma gelecek diye sinirleniyorum cumaya yakın strese giriyorum kilo vermeden bir hafta daha kaybedeceğim korkusu yaşıyorum boşa geçmiş zaman gibi sürekli kendime neden çok yedin - neden az yedin - sporu az yaptın - çay içmedin vs. vs. bu tür düşüncelerdeyim işte...

geçen hafta perşembe ve bu salı spora gittiğimde yaptığımız hareketlerden dolayı sanırım hiç yaşamadığım bir sırt ağrısı yaşamaya başladım çünkü çok zorladı hocamız ve zorlandığım yerde bırakmama rağmen yinede bir şeyler oldu ve bu ağrı geldi işte sinir oluyorum bakayım bu gün soracağım başka yaşayan varmı aynı ağrıyı.. step tahtasının üzerine oturup dizleri kırdık ayaklar havaya kalkık şekilde yarım mekik ektik 150 kez ve her yaptığımız hareketi en az 50 kez yapıyoruz buda çok acıtıyor canımı çünkü vücut böyle çalışmaya alışmamışki şoka giriyor... çok alıştım aslında yarım saat süren aerobik hareketlerinde filan hiç zorlanmıyorum pıtır pıtır yapıyorum size söylemeyi unuttum geçen hafta mekik için bir alet var sırtını dayıyorsun ağırlık ayarını yapıyorsun ben 85 kg ile yaptım ve sırtındaki aparatı itip geriye düşüyorsun sonra o ağırlık sayesinde hiç zorlanmadan tekrar geri kalkıyorsun mekik çekilmiş oluyor cumartesi günü bundan tam 600 kez yaptım bana yakında nazar değidirecekler sürekli her alette gösterdiğim azimi konuşuyorlar sürekli soruyorlar nasıl o kadar çok yapıyorsun diye artık rahatsız olmaya başladım...çünkü oraya bir amaç için gidiyoruz çene çalmaya değil ve onlar aynen çeneye devam ediyorlar her aleti en fazla 3 dakika kullanıyorlar baktıkça gülesim geliyor...

kocaman kelebek şeklinde kar yağıyor bir saattir kur kuru ne hoş görüntü var... kaç gündür yağıyor ama kalmıyor hemen rüzgardan kuruyor..

ay ne çok konuştum yahu bugün ben...

günaydinn
hayret be canim buradada 16 derece sicak günlük güneslik tam bahar havasi yani görmeye deger.
insan bir yasama sevinciyle uyaniyor böyle günlerde. ben bir terasa cikayim.
simdi zenanim der. ne ehlikeyifsin reyhan ablam ic cayini iki firtta mutfakta at köseye bardagini diyeŞenizyerim seni ben ne gülmüstüm o gün ya:roflol:

Günaydın güzeller güzellerine ben sabah hastaneye gittim kan verdim öğleden sonrada sonuçları alacam.hastanede kanda gebelik testi yapmıyolrmış bende tekrar idrar testi yaptım sonuç yine negatif artık eminim yok bebek falan.allah hayırlısını nasip etsin ne yapalım:)

bu arada gurubunuza slm olsun
Hg sefalar getirdin herzaman bekleriz

bi yerlerden tutunmam lazım hayata...gruptan çıkarıldım ben,üzüldüm ama kurallar böyle,henüz yeni başlamıştım ama bi türlü sorunlardan dolayı paylaşım yapamadım ve atıldım:(...gelip okuyorum geçmişi,birşeyler yazmak konuşmak istiyrum ama olmuyor...herşey tersine gidiyor sanki,neşem çalınmış gibi...

hepinizi çok özledim hepinizi çok seviyorum ben...hep aklımdasınız..

.

canım lütfen takımdan atıldım diye düşünme sen sadece listeden çıkarılındın okadar ama herzaman bu gruba dahilsin.Atıldım sözü bile güzel değil duymayalım bir daha :))

ablam görmedim geldiğini baknıyordum öyle sağa sola.. evet o seninkinden aldı cedricin eşi.. anladım nasıl kullanldığını bende duştan sonra kullanırım hep normalde.. ablam mucize beklemem çünkü tamamen suyla alakalı bir şey bu ve ben vücuduma şimdiye kadar yapacağımı yapmışım hiç su içmezdimki 40 yaşından sonra eh işte kötü görüntü gitsin yeter...
40 mı oda nee sen daha 25.5 ayol bende 18.5 :)) lütfen böyle yaş muhabbetlerine girmeyelim şekerim :)))

bende cok su icmem canim halada alismis degilim. kadisin bir sözü var onu aklimda tutmaya calisiyorum hep. tuvaletten cikince hemen bir bardak su icin diyordu. aslinda iki bardak diyorduda ben bir bardagi icmeye calisiyorum en azindan. sen simdi spor yapiyorsunya kallisim? spor bir mucize gerceklestiriyor vücudunda. yag tabakasi yerini kas tabakasina birakiyor yagin vicik vicik hali ve görünüsü gidip yerine sert kaslar geliyor. 1 kilo kas her saat 9 kalori fazla harcatiyor senden yatarkende uyurkende devamli.
insanin moralini bile düzeltiyor spor insanin ne üzüntüsü kaliyor nede hayatinda kötü düsüncelere yer kaliyor. yani her bakimdan positif. keske hepimiz yapsak

Annecim bende öyle su içmeyen biriydim ancak 1 yıldır biberon gibi elimden düşmüyor su içtikçe ferahlıyorum gibi geliyor aslında en büyük hatamız bu kadar basit şeyleri alışkanlık haline getirmemk oluyor bizim için sanırım ee biz kadınlar birer çiçeksek susuzda olmaz demi:))

benim eski takımımdan yani 7. takımdan arkadaş trafik kazası geçirmiş yoğun bakımdamış belki biri haber alırda yazar diye bekliyorum ama yok çok üzüldüm... hani biz hikayelerimizi yazarken oda yazmıştı abetüş diye belki hatırlarsınız.. allah çocuğuna bağışlasın...

çokçok geçmiş olsun sizinde dediğiniz gibi allahım yavrusuna bağışlasın şimdiki acı dolu günleri ilerde tebessümle anacağı anılara dönüşsün inşlh

günaydinn
hayret be canim buradada 16 derece sicak günlük güneslik tam bahar havasi yani görmeye deger.
insan bir yasama sevinciyle uyaniyor böyle günlerde. ben bir terasa cikayim.
simdi zenanim der. ne ehlikeyifsin reyhan ablam ic cayini iki firtta mutfakta at köseye bardagini diyeŞenizyerim seni ben ne gülmüstüm o gün ya:roflol:

annem bir gün şöyle senle karşılıklı kahve içmek nasip olur inşlh yaa ne hoş sohbetler ederiz eminim bide takımca bir araya gelsekk allah nee keyifli zamanlar olur ama:))

ayy tv izliyorumda adamın biri adı nedir bilmiyorum ama seda sayanda diyorki maya ve tuzdan uzak durun çünkü vucutta su tutar maya vücudunuzu bozar diyor bunun içinde yoğurtta var mayalı ne varsa uzak durun diyor.kadis bir arar çok şişkinlikten bahsediyordu maya içiyordu hatırlıyomusnuz

mehalim merhaba güzelim.
olsun takma kafana biz hayirliysa olsun dedik illede bebek olsun demedik. hayirli olacak zamani rabbim bilir.
güzelim hos positif bir enerji aldim bugün senden cokta mutlu oldum.
niye olmasin seker birgün karsilikli birseyler icer sohbette ederiz. belkide tüm takim insallah.insan isterse yollar kisalir
kallisim gecmis olsun canim sirt agrisi kötü oluyor bendede bu ara var ama örgü örmekten kaynakli. saatlerce hep ayni sekilde durmaktan

mayali seylerden uzakmi duralim? iyide güzelim herseyde var maya. peynir yogurt tüm süt mamulleri ekmek pasta simit iste akla gelen herseyde. bilmemki herkes birseyler söylüyor. onlari dinlersek hem hicbirsey yiyemeyiz, hemde her dedikleri bitkiden yiyip caydan icerek cok affedersiniz inege döneriz.
ben birkac gün dinleyip etkilendim. sonrada baktimki herkes kendine göre konusuyor. isim yapmak icin söhret olmak icin coguda. sallamiyorum artik. nenelerimiz dedelerimiz sadece bulgur ve ayranla 80 90 yaslarini bulmuslar. allah nekadar ömür nasip ettiyse onu yasiyacagiz

evet annem 2 gündür bende iyi hissediyorum kendimi :)) havalarda az ısınsa sen ozman bak bana nasıl neşeli oluyorum :)))

vallaha annem benimde kafam karışıyor adam ekmekte bile maya var mayasız yapsın fırıncılar diyor maya bağırsaklarda su çeker vucutta ödem yaparmış mümkün olduğunca uzak durun diyor işte şimdi ben yoğurt süt peynir bayılırı en fazla mayalı hamur işlerinden uzak dururum vallaha :))

allah iyilik versin canim aman hastalik demeyin hep iyi olun hep saglikli olun olalim insallah
öpüyorum canim byeeeee

Back