bak hele bak.mesajı iletiyomuş preh pneh.özümü ömrümü yidin.aynen mesajınızı iletecem efemm:))
içimdekini görmüyolar malesef.benim ruhum ince ama hepsi irecep ivedik gibi diyo,diyolarki ruhlar aleminde yaşamıyoz.keşke dış görünüşümli iç görünüşümü değiştirebilseydim.tamam bundan kelli kimse dimeden poyrazlama dalacam .Sulu gözlü kurbağaa:1shok: hayrolaa o sen misin kaptanım kraliçem yaff sulu gözü anladıkta kurbağ nerden çıktı be anacım.
cocostar bir kere senin nickin yasaklı güzelim çikolata markası ile bizi baştan mı çıkaracan sen her gördüğümde canım çikolota istiyor olmazz olamazzzz:roflol:
zenanım nasılda merak etmiş allah iyiliğini versin yaffff
umutum çok saol herzaman bana gerçekten umut veriyosun bak açıldım biraz sanırım epidir kimseye doğru düzgün mesaj yazmıyodum
kallisim buseyle konuştum mesajını ilettim bak ne diyor. buse:--yok yok bu kallis kafayı taktı banaa beni zayıflatacak bu hatun ( bunlar şaka tabiki) şey şöyle dedi kendisi bana bişey sorulmadığı için yazmaya çekiniyorum dedi.ay efendim sormayın birde kendisi ilgi bekliyor verdiği kilo nerdeyse 4 kg ulaştıya hanımın banada sorsunlar nasıl yaptın ne yaptın diyee.ben dedimki sormalarına gerek yok onlar zaten senin yazmanı bekliyorlar diyee offf bu buse ömrümü yedi benim hayatımda onun kadar görüntüsü kalın ruhu ince biri daha görmedimyerimseniben onada diyorum takılma bu kadar içindeki buse ne kadar ince diye:))
amma sana bunu kim sordu ne alaka dimeyin .aklıma geleni dimezsem.herbişeyi paylaşcam.:teytey:
ha oldu buda oldu.mehalim cümle siteyi bana düşman etti.umudum ,sen uyma valla çekiniyom bazen.bide sizin bi geçmişiniz var sonradan geldim diye çekindim.ama şimdi yerleştim .artıkın vinç dahi hiçbir alet beni burdan kaldıramaz,ne planlarım var,ne planlar:jeyyar:selamlar
aşağıda bi misafir dışında sadece kendimi görüyorum.yakalayamıyorum kimsecikleri.
kadiscim gelmiş hoşgelmiş.özletiyosun kendini.nasıl gidiyor kilo durumları:))
kallistecim afiyet olsun.eşin madem o kadar ısrar etti yememek olmazdı bence de.
emelcim sen de mi bozdun düzenini.ya nasıl oluyor da yediğimiz ufak bir kaçamak ile alt üst oluyoruz.ben geçen perşembe çikolata yedim demiştim ya burada size.işte o sebep oldu.hastane telaşesi filan derken tam 4 gün saçmaladım.neler yemedim ki.yazmaya utanıyorum valla.ama tartıldım bu sabah biraz hareket var moralim yerine geldi.
mehalim buseye iletmek üzere ben de bi mesaj yazayım:))busecim sana hitaben ben dahil arkadaşlar zaman zaman mesaj yazıyor ama cevap alamıyoruz canım:))böyle olunca da iletişimsizlik doğuyor bir şekilde.
mehalim yazdıklarım umut oluyor demek.çok sevindim canım işe yaramasına:))
zenancım sen de mi adet öncesi şiş durumlarındasın.bu dönemlerde ben de kendimi feci çirkin hissediyorum.bir kaç gündür o psikolojideyim mesela.
allahım ben biliyom ben ben .inanmıyorum maya ile ilgili bi şi biliyom.ben biliyom onlar bilmiyo.yuppi.sonunda sizin bilmediğiniz bişi de varmışayy tv izliyorumda adamın biri adı nedir bilmiyorum ama seda sayanda diyorki maya ve tuzdan uzak durun çünkü vucutta su tutar maya vücudunuzu bozar diyor bunun içinde yoğurtta var mayalı ne varsa uzak durun diyor.kadis bir arar çok şişkinlikten bahsediyordu maya içiyordu hatırlıyomusnuz
bunun tadını çıkarıyım biraz.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy uzun zamandır böle hissetmemiştim.:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
şimdi nerden başlasam ki ,şimdi şöyle oluyo .kefir .aslında bi maya çeşidiymiş.kafkaslarda çok kullanılıyo ve içenler baya uzun ömürlü oluyomuş.ekmek poaça gibi mayalar isi bölünerek çoğalan maya cinsi olduğundan insan da bi süre sonra ekşime hazımsızlık olarak beliriyo.ama yoğurt ayrı bi olay.kesinlikle tüketilmesi gerekiyo.probiyotik bakteriler var onda.işte böle ...bunu bi programda dinlemiştim,engin dimağım saklamış .
ya o değilde kızlar benim bilgisayarımın olmaması paylaşımı azaltıyo .okul ortamı da her daim uygun olmuyo.
3,5 kilo verdim 1 haftada .tabi anca bildirimdeki kiloma yaklaşabildim,ama bu sefer çok istikrarlıyım.kendime şaşıyom.evde çikolata var ama yemiyom.lahana suyunu deniyom şimdi .size gelişmeliri bildirirrim
bu arada elma kromunu araştırıyom mehalimlede konuşup almayı düşünüyom neyse çokk öptüm selamlarkaydirigubbakcemile3
maya ile ilgili bilgi veren doktorun adı faruk öncel miş