• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen mesajınızı iletecem efemm:))
bak hele bak.mesajı iletiyomuş preh pneh.özümü ömrümü yidin.

Sulu gözlü kurbağaa:1shok: hayrolaa o sen misin kaptanım kraliçem yaff sulu gözü anladıkta kurbağ nerden çıktı be anacım.
cocostar bir kere senin nickin yasaklı güzelim çikolata markası ile bizi baştan mı çıkaracan sen her gördüğümde canım çikolota istiyor olmazz olamazzzz:roflol:

zenanım nasılda merak etmiş allah iyiliğini versin yaffff

umutum çok saol herzaman bana gerçekten umut veriyosun bak açıldım biraz sanırım epidir kimseye doğru düzgün mesaj yazmıyodum

kallisim buseyle konuştum mesajını ilettim bak ne diyor. buse:--yok yok bu kallis kafayı taktı banaa beni zayıflatacak bu hatun ( bunlar şaka tabiki) şey şöyle dedi kendisi bana bişey sorulmadığı için yazmaya çekiniyorum dedi.ay efendim sormayın birde kendisi ilgi bekliyor verdiği kilo nerdeyse 4 kg ulaştıya hanımın banada sorsunlar nasıl yaptın ne yaptın diyee.ben dedimki sormalarına gerek yok onlar zaten senin yazmanı bekliyorlar diyee offf bu buse ömrümü yedi benim hayatımda onun kadar görüntüsü kalın ruhu ince biri daha görmedimyerimseniben onada diyorum takılma bu kadar içindeki buse ne kadar ince diye:))
içimdekini görmüyolar malesef.benim ruhum ince ama hepsi irecep ivedik gibi diyo,diyolarki ruhlar aleminde yaşamıyoz.keşke dış görünüşümli iç görünüşümü değiştirebilseydim.tamam bundan kelli kimse dimeden poyrazlama dalacam .
amma sana bunu kim sordu ne alaka dimeyin .aklıma geleni dimezsem.herbişeyi paylaşcam.:teytey:

selamlar
aşağıda bi misafir dışında sadece kendimi görüyorum.yakalayamıyorum kimsecikleri.
kadiscim gelmiş hoşgelmiş.özletiyosun kendini.nasıl gidiyor kilo durumları:))
kallistecim afiyet olsun.eşin madem o kadar ısrar etti yememek olmazdı bence de.
emelcim sen de mi bozdun düzenini.ya nasıl oluyor da yediğimiz ufak bir kaçamak ile alt üst oluyoruz.ben geçen perşembe çikolata yedim demiştim ya burada size.işte o sebep oldu.hastane telaşesi filan derken tam 4 gün saçmaladım.neler yemedim ki.yazmaya utanıyorum valla.ama tartıldım bu sabah biraz hareket var moralim yerine geldi.
mehalim buseye iletmek üzere ben de bi mesaj yazayım:))busecim sana hitaben ben dahil arkadaşlar zaman zaman mesaj yazıyor ama cevap alamıyoruz canım:))böyle olunca da iletişimsizlik doğuyor bir şekilde.
mehalim yazdıklarım umut oluyor demek.çok sevindim canım işe yaramasına:))
zenancım sen de mi adet öncesi şiş durumlarındasın.bu dönemlerde ben de kendimi feci çirkin hissediyorum.bir kaç gündür o psikolojideyim mesela.
ha oldu buda oldu.mehalim cümle siteyi bana düşman etti.umudum ,sen uyma valla çekiniyom bazen.bide sizin bi geçmişiniz var sonradan geldim diye çekindim.ama şimdi yerleştim .artıkın vinç dahi hiçbir alet beni burdan kaldıramaz,ne planlarım var,ne planlar:jeyyar:

ayy tv izliyorumda adamın biri adı nedir bilmiyorum ama seda sayanda diyorki maya ve tuzdan uzak durun çünkü vucutta su tutar maya vücudunuzu bozar diyor bunun içinde yoğurtta var mayalı ne varsa uzak durun diyor.kadis bir arar çok şişkinlikten bahsediyordu maya içiyordu hatırlıyomusnuz
allahım ben biliyom ben ben .inanmıyorum maya ile ilgili bi şi biliyom.ben biliyom onlar bilmiyo.yuppi.sonunda sizin bilmediğiniz bişi de varmış
bunun tadını çıkarıyım biraz.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy uzun zamandır böle hissetmemiştim.:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
şimdi nerden başlasam ki ,şimdi şöyle oluyo .kefir .aslında bi maya çeşidiymiş.kafkaslarda çok kullanılıyo ve içenler baya uzun ömürlü oluyomuş.ekmek poaça gibi mayalar isi bölünerek çoğalan maya cinsi olduğundan insan da bi süre sonra ekşime hazımsızlık olarak beliriyo.ama yoğurt ayrı bi olay.kesinlikle tüketilmesi gerekiyo.probiyotik bakteriler var onda.işte böle ...bunu bi programda dinlemiştim,engin dimağım saklamış .

ya o değilde kızlar benim bilgisayarımın olmaması paylaşımı azaltıyo .okul ortamı da her daim uygun olmuyo.
3,5 kilo verdim 1 haftada .tabi anca bildirimdeki kiloma yaklaşabildim,ama bu sefer çok istikrarlıyım.kendime şaşıyom.evde çikolata var ama yemiyom.lahana suyunu deniyom şimdi .size gelişmeliri bildirirrim
bu arada elma kromunu araştırıyom mehalimlede konuşup almayı düşünüyom neyse çokk öptüm selamlarkaydirigubbakcemile3

maya ile ilgili bilgi veren doktorun adı faruk öncel miş

40 mı oda nee sen daha 25.5 ayol bende 18.5 :)) lütfen böyle yaş muhabbetlerine girmeyelim şekerim :)))

annem bir gün şöyle senle karşılıklı kahve içmek nasip olur inşlh yaa ne hoş sohbetler ederiz eminim bide takımca bir araya gelsekk allah nee keyifli zamanlar olur ama:))
aman yok be şekerciğim ben kendi yaşımı yazmamıştım selülitlerin yaşıydı o :roflol:

ya mehalim ne yap ne et gidelim yaza ızmire .... unutulmaz iki gün geçirip döneriz hayatıızın sonuna dekte anarız..

ayy tv izliyorumda adamın biri adı nedir bilmiyorum ama seda sayanda diyorki maya ve tuzdan uzak durun çünkü vucutta su tutar maya vücudunuzu bozar diyor bunun içinde yoğurtta var mayalı ne varsa uzak durun diyor.kadis bir arar çok şişkinlikten bahsediyordu maya içiyordu hatırlıyomusnuz
o adam şeydir Gürkan Kubilaydır hep o çıkardı eskiden .. değişmediyse iyi bir doktordur severim kendisini ama bir tane fazladan biber dolması yedim diye beni azarlamıştı :mymeka:

mayayı tatlı isteiğini kessin diye içiyorud kadis ve aebende içiyordu hala içiyormu bilmem..

selamlar takımcım
dün efe gelmişti ya eve akşam eve gittiğimde ateşi vardı öksürüyordu da biraz gece daha da fazlalştı sabaha kadar sürekli uyndı uyandırdı sabah hastaneye götürdüm penisilin iğne yaptılar birsürü ilaç verdiler demin göderdim annemle birlikte eve
bademcikleri şişmiş yine malesef

gülle konuştum ayağının şişi tam inmemiş hala yarım alçıyla oturuyor 10 güne kadar tam alçı yapacaklar 5 hafta ayağını yere basmayacaksın demiş doktor morali bozulmuş işimden olucam diye endişeli ama patronu onunlaçalışıcaz biz bekleriz demişler hayırlısı artı
selamlarınızı ilettim onun da size selamı var canım sıkıldı diyor gelen giden yok bunaldım evde diyor elişi örüyor şimdi

dün akşam teyzemin eşinin prostat kanseri olduğunu öğrendik annem çok üzüldü tabi hem eniştesi hem halasının oğlu sonuçta çok da yakınlardı teyzemlerle sürekli görüşürlerdi konyada

halam da hala doktorlarda kciğerinde böbreküstünde ve karaciğerinde kist tespit edilmiş birkaç doktorla görüşücek ameliyattan önce burası Türkiye tek doktora güven olmaz malesef

felaket tellalı oldum sabahtan ama sayfayı açar açmaz abetüşün haberini gördüm Allah şifa versin inşallahona da msn den sohbet ederdik biz yakından tanıyorum betüşü çok üzüldüm Allah evladına bağışlasın

benim eski takımımdan yani 7. takımdan arkadaş trafik kazası geçirmiş yoğun bakımdamış belki biri haber alırda yazar diye bekliyorum ama yok çok üzüldüm... hani biz hikayelerimizi yazarken oda yazmıştı abetüş diye belki hatırlarsınız.. allah çocuğuna bağışlasın...
kallistecim iyi haberlerini alırız inşallah.Allah ailesine sevdiklerine bağışlasın.Üzülünmezmi gencecik bir anne.

bak hele bak.mesajı iletiyomuş preh pneh.özümü ömrümü yidin.
ha oldu buda oldu.mehalim cümle siteyi bana düşman etti.umudum ,sen uyma valla çekiniyom bazen.bide sizin bi geçmişiniz var sonradan geldim diye çekindim.ama şimdi yerleştim .artıkın vinç dahi hiçbir alet beni burdan kaldıramaz,ne planlarım var,ne planlar:jeyyar:
3,5 kilo verdim 1 haftada .tabi anca bildirimdeki kiloma yaklaşabildim,ama bu sefer çok istikrarlıyım.kendime şaşıyom.evde çikolata var ama yemiyom.lahana suyunu deniyom şimdi .size gelişmeliri bildirirrim
bu arada elma kromunu araştırıyom mehalimlede konuşup almayı düşünüyom neyse çokk öptüm selamlarkaydirigubbakcemile3
düşman filan olmayız canım.daha çok paylaşıma davet ediyoruz seni fırsat buldukca tabi.ayrıca sen de hepimizle aynı şartlarda aynı haklara sahipsin.eskisi yenisi yok bu işin.destek olabiliyomuyuz birbirimize önemli olan bu canım.
verdiğin kilo için tebrik ederim.çikolatayı kesinlikle ama kesinlikle yeme.yerimseniben
maya ile ilgili verdiğin bilgi için sağol canım.mayanın cinsi ile alakalı demekki.
selamlar takımcım
dün efe gelmişti ya eve akşam eve gittiğimde ateşi vardı öksürüyordu da biraz gece daha da fazlalştı sabaha kadar sürekli uyndı uyandırdı sabah hastaneye götürdüm penisilin iğne yaptılar birsürü ilaç verdiler demin göderdim annemle birlikte eve

gülle konuştum ayağının şişi tam inmemiş hala yarım alçıyla oturuyor 10 güne kadar tam alçı yapacaklar 5 hafta ayağını yere basmayacaksın demiş doktor morali bozulmuş işimden olucam diye endişeli ama patronu onunlaçalışıcaz biz bekleriz demişler hayırlısı artı
selamlarınızı ilettim onun da size selamı var canım sıkıldı diyor gelen giden yok bunaldım evde diyor elişi örüyor şimdi

dün akşam teyzemin eşinin prostat kanseri olduğunu öğrendik annem çok üzüldü tabi hem eniştesi hem halasının oğlu sonuçta çok da yakınlardı teyzemlerle sürekli görüşürlerdi konyada

halam da hala doktorlarda kciğerinde böbreküstünde ve karaciğerinde kist tespit edilmiş birkaç doktorla görüşücek ameliyattan önce burası Türkiye tek doktora güven olmaz malesef

felaket tellalı oldum sabahtan ama sayfayı açar açmaz abetüşün haberini gördüm Allah şifa versin inşallahona da msn den sohbet ederdik biz yakından tanıyorum betüşü çok üzüldüm Allah evladına bağışlasın
emelcim efe için geçmiş olsun canım.çabucak toparlar inşallah.bademcikleri sıkmı şişiyor.
teyzenin eşi için de üzüldüm canım.üzücü haberler üstüste geliyor ailenizde.Allah ona da acil şifalar versin.başarılı bir tedavi ile kanseri yenmesi mümkün tabiki.halan için de en iyi dr u bulursunuz inşallah.dediğin gibi birkaç dr a göstermek şart.

buseye artık bir şey yazmayacağım :( o geldiğinde mehalime yazmaya devam etsin..

emelim valla söylediklerin karşısında şok oldum be canım.. Efeye geçmişler olsun dileyelimde off ne çok kötü haber verdin sen böyle allah herkese şifa ve dayanma gücü versin...

abetüş iyiymiş arkadaşlar evine gitmiş dün müşahade altına almışlar ama yanındaki kızcağız şoka girdiği için anlatamamış durumu.....

ayy tv izliyorumda adamın biri adı nedir bilmiyorum ama seda sayanda diyorki maya ve tuzdan uzak durun çünkü vucutta su tutar maya vücudunuzu bozar diyor bunun içinde yoğurtta var mayalı ne varsa uzak durun diyor.kadis bir arar çok şişkinlikten bahsediyordu maya içiyordu hatırlıyomusnuz[/QUO

mehalim evet bir ara içtim ama tatlı isteğini kesmek için
ama fazla iz-çmedim evet oara şiştim galiba
bence bilmiyorum ama gerek yok ya

canım sanada geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görüp mutluluk çığlıkları atarsın canım
ama en önemlisi hayırlısını istemek

mayayı tatlı isteiğini kessin diye içiyorud kadis ve aebende içiyordu hala içiyormu bilmem..

evet kallisim aynen
ben aebengilden görmüştüm zaten
onlarda ii sonuç verdi bünyeye göre değişiyo galiba

selamlar takımcım

emelcim efeciğine geçmiş olsun canım çok üzüldüm
ve teyzenlerede

kadisim hosgeldin kiz epeydir ugramadin nassinkilon nasil inis cikis varmi yine

canım evet pek fırsatım olmuyo nete girmeye işler çok yoğun yine ama haftaya azalacak inşallah
bende çok yoruldum ya

kilomda iniş çıkış yok çok şükür
abartımda yok sabitledik yani burda

kadiscim gelmiş hoşgelmiş.özletiyosun kendini.nasıl gidiyor kilo durumları:))
.

umutcum evet bende sizleri çok özlüyorum inan naptılar acaba diyorum
kaçamak yapıp kilo vermene sevindim bu arada :)

metabolizmana dikkat et aman canım

kadisim hoşgeldin şekerciğim..

ya arkadaşlar emelimden aşağı kalır yanım yok bir haberde benden az önce msnde Serkan bey yani minik Eylül'ün babasıyla görüştüm 2 yaşında bir bebeğimiz daha çıktı çok acil durumda olan.. nedir bu çocukların çilesi..

selam herkese. herkes iyidir inşallah.
bende hala iyileşmeye çalışıyorum. ara ara misafirlerimiz oluyor.
annem de 5-6 güne kadar gidiyor.yine gurbette kocamla baş başa kalıcaz.
işe başlama tarihi geldikçe kendimi acemi gibi hissediyorum. bu arada 4-5 yakın arkadaşım yeni atamayla burdan ayrıldılar. yeni gelen arkadaşlar olmuş onlarıda tanımıyorum tabi.
bakalım inşallah kafama uygun birileri gelmiştir.
benim diyete gelince az yiyorum(süt ve yumurta hariç.)zaten biraz fazla kaçırınca hemen sırtım ağrıyor.
durum böyle işte. şimdi biraz geçmişe bakmaya gidiyorum.

Ben geldimmm:emir_bebek:
evet tahlil sonuçlarım süper çıktı vallaha doktor taş gibisin dedi bende sevindm hatta troid ameliyatını yapan doktor süpermiş (bunu başka doktorlardanda duymuştum) hiç sorun yok dedi 3-4 yıl oldu ameliyattan buyana tsh değerlerim hep normal çıkıyor çok seviniyorum.Ya birde %NEUT(nötrofil) değeri az düşük çıktı ne anlama geldiğini bir türlü bulamadım araştırdım doktordo çokönemli değil diyor ama kafam takıldı nasıl düşük çıkar neyse normala dönderecek onu yapam değil misengözlerimebaksanab

emelim bebmize çok geçmiş olsun ya kıyamıyorum onlar hastalanınca benim canım daha çok acıyor yaa oğluşum 12 yaşında hala ne zaman azcık ateşi çıksa allahım ben hasta olayım o olmasın derim hemencecik iyileşir inşlh.

Matem hadi bakalım canım günden güne daha çok düzeliyorsun sanırım biran evel eski sağlığına kavuş emi.

stepimi yapacam canım hiç istemiyor ama yapacam hıı bu arada doktor bana l-carniten yazdı yorgunum falan diyince aslında kullanmıcam ama bugun step yaparken bir kez denicem çok merak ediyorum dedikleri gibi yorgunluk nedir bildirmiyormu aslında birazda herzamnki gibi stepi yarıd bırakmamak için denicem ama devamında kullanmam sanırım :))

aklıma ne geldii sakın gülmeyin haa acaba bu l-carniteni gecelerimi kullansam ben .her akşam yorgunum offff uyucam demekten eşim beni kapı önüne koyacak ne dersiniz işe yarar mıkaydirigubbakcemile3

amannnn unuttum yinee kadisimm hoşgeldin canım nasılsın kilodanda sabitmiş sevindim bak gözünü sevem alma geri biliyosun neler çektik verene kadar azını yiyim bak yemekte abartma emiiiii

Son düzenleme:
aklıma ne geldii sakın gülmeyin haa acaba bu l-carniteni gecelerimi kullansam ben .her akşam yorgunum offff uyucam demekten eşim beni kapı önüne koyacak ne dersiniz işe yarar mıkaydirigubbakcemile3

amannnn unuttum yinee kadisimm hoşgeldin canım nasılsın kilodanda sabitmiş sevindim bak gözünü sevem alma geri biliyosun neler çektik verene kadar azını yiyim bak yemekte abartma emiiiii
canım ya l carnitini spor öncesi kullanıyoruz ki seninki başkamı acaba? birde aldınmı nasıl bi tarif et bakimm bi soru daha doktor yazdı dedin özel doktormu özeldenmi yazdı yoksa kurum adınamı yazdı

kallisim bahsettiğimiz ilaç aynı ilaç sana şöyle anlatayım bu ilaçcın asıl amacı doping etkisi yapması enerjı vermesi acilde çalışan nöbet tutan doktorların çoğu kullanmakta bu ilacı yorgun düşmemek ve uzun süre ayakta kalmak maksadı ile evet devlet hastanesine gittim ve ilacı kurum karşılıyor karneme yazdı yani.ben sadece bugun step yaparken kullanıcam ilacı aldım 30-45 dk sonrada spora başlamamı önerdi zamanı bekliyorum

kadisim hoşgeldin şekerciğim..

ya arkadaşlar emelimden aşağı kalır yanım yok bir haberde benden az önce msnde Serkan bey yani minik Eylül'ün babasıyla görüştüm 2 yaşında bir bebeğimiz daha çıktı çok acil durumda olan.. nedir bu çocukların çilesi..
hoşbulduk canım
ama hep üzücü haberler alıyorum yaburaya gelince
inşallah tüm bebbişlere kısa zamanda en güzel yardımlar ulaşır

selam herkese. herkes iyidir inşallah.
bende hala iyileşmeye çalışıyorum. ara ara misafirlerimiz oluyor.
annem de 5-6 güne kadar gidiyor.yine gurbette kocamla baş başa kalıcaz.
işe başlama tarihi geldikçe kendimi acemi gibi hissediyorum. bu arada 4-5 yakın arkadaşım yeni atamayla burdan ayrıldılar. yeni gelen arkadaşlar olmuş onlarıda tanımıyorum tabi.
bakalım inşallah kafama uygun birileri gelmiştir.
benim diyete gelince az yiyorum(süt ve yumurta hariç.)zaten biraz fazla kaçırınca hemen sırtım ağrıyor.
durum böyle işte. şimdi biraz geçmişe bakmaya gidiyorum.
matemcim biraz düzelmene sevindim
yeni arakdaşyların olcak
gurbette olmak zor da olsa güzel yanlarıda var ama bil canım

mehalim ii fikir canım ya
benim kocada hasta olunca daha enerjik oluyo ya

evet çok şükür almıyormu dikkat ediyorum aslında yeme krizlerim gelmiyo
gelsede ben görmemiş gibi yapıyorum diyet modundan çıkınca rahatladım gibi yaaa

arada sizede tavsiye ederim:içelim:

ooo aşşada umutu görüyorumm zenanı görüyorum kadisi görüyorum ne mutlu oldum yaa.kallisde burda zaten reyhan annem yok bir kaç haftadır onlada ilgilenemdim benn sizlerlede ama telafi edecem ben geliyorumm

ben burda sitedeyim ancak spor yapacam haberiniz olsun işim bitince okurum artık yazdıklarınızı

kallisim bahsettiğimiz ilaç aynı ilaç sana şöyle anlatayım bu ilaçcın asıl amacı doping etkisi yapması enerjı vermesi acilde çalışan nöbet tutan doktorların çoğu kullanmakta bu ilacı yorgun düşmemek ve uzun süre ayakta kalmak maksadı ile evet devlet hastanesine gittim ve ilacı kurum karşılıyor karneme yazdı yani.ben sadece bugun step yaparken kullanıcam ilacı aldım 30-45 dk sonrada spora başlamamı önerdi zamanı bekliyorum

anladım canım aynı şeyden bahsediyoruz o zaman bende kulladım ve haftada 1.5 gibi veriyordum kullanınca spordan önce yağ yakımını kolaylaştırıp enerji açığa çıkarttığı için evet aynı şey ama madem kurum yazıyor bende istiyorum adını alınca yazarsın dışarda çok pahalı 30 tanesi 60 filan

pc açık ama fazla oturamıyorum ki.ardanın peşinde koşturup duruyorum.
bu ev işleri de bitmek bilmiyo ya.üff sıkıldım.bi yeri siliyorum başka yer batıyo.
gelen giden de oluyo.evi topluca tutmak için baya koşturuyorum.
kadiscim uğramış.kilo almamış olmana sevindim canım.aynen devam et.

ilk defa pes etmeden yarıda bırakmadan stepi tamamladım ve gerçekten yorgun hissetmiyorum hava güzel olsa bunun üstüne birde yürürm Kallisim ve kızlar carniten gerçekten işe yarıyor yorulmama açısından ancak uzun süreli kullanımlarda böbreklere zarar veriyormuş ve biliyosunuz kimyasallara olan tepkimi

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için
uyksuzluk bitirdi beni sabahtan da kalabalık ve zorlu bir hastane turu üstüne geldi oturduğum yerde uyukluyorum resmen akşam olsa da uyusam modundayım

diyet filan da hak getire sabah erkenden ilaç içince 30 dk beklemem gerekiyor o saatte de otobüsteyken bişey yiyemedim sonra da hastane sıra muayene derken efeye iğne yapılışı zaten bir roman olur anlatmayla bitmez annem bir kolundan ben br kolundan sürükleyerek götürdük enjeksiyon odasına

taa büroya gelene kadar bişey yiyemedim gelince de simitti peynirdi derken tonla yemişim tabi o kadar saati aç geçirdikten sonra doymak ne mümkün hala açım ama kendimi tutmaya çalışıyorum şimdilik

size faydam değil zararım olacak bu hafta bu da birinci uyarımı alacağım demek oluyor eğer haftaya doğru düzgün bir rakamla gelemezsem karşınıza oylamaya kalacak takım geleceğim

ben en iyisi çıkıyım artık moral bozmaktan başka işe de yaramıyorum bugün sonra görüşürüz

emelcim hastalıkla uğraşmak kolay değil.hasta bi çocukla sabaha kadar uğraşmışsın hastanelerde koşturmuşsun.yeme içme düzeni bozulur ister istemez canım.efe iyileşsin de sen gerisini halledersin eminim.
mehalim ne güzel sporunu yapmışsın canım.tebrikler tüm spor yapan güzellere:))

Back