• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bişey farkettim arkadaşlar.bir kaç hafta diyete düzgünce devam edip sonra 2-3 gün bozuyorum.bu genelde böyle.o 2-3 gün süresince de epeyce yiyorum.ama metobolizma şaşırıyor heralde ki tekrar diyete döndüğümde hızlıca kilo veriyorum.kilo olarak değil tabi ki gram olaraktan.:))
acaba doğrumu ki böyle bir mantık.yoksa ben mi uyduruyom işime öyle geldiği için.delikafadulden

yok umutum uydurmuyorsun iyide yapıyorsun şu bizim son konulardan biri vardı 3 gün az bir gün çok ye diye nilgünün cdsindemiydi valla kafam karıştı bu yüzden duraksama yaşamıyorsundur

selam herkeze ben geldim
kadisim hosgeldin sevindim kilo durumuna oh be insallah bizde gorelim zayiflayip o kiloda kalmayi
emelim cok gecmis olsun canim hem efeye hemde teyzenin esine ve halana canim tez zamanda atlatsinlar insallah efelere nazar deydi benim efede dun ateslendi kustu falan soguk almis disarda oynarken ama simdi iyi
mehalim testlerin temiz cikmasina sevindim canim hep saglikli kalalim insallah bebek iside hayirlisi canim ayrica moralinin duzelmeside guzel allah bozmasin
matemim bir an once iyileste yeterki calis bitanem sagliktan otesi yok ama kendine beslenmene dikkat etceksin artik guclu olman lazim daha fazla vakit kaybetmeyelim kiz yaz kapida ne zaman guzel olcaz biz bir anonce zayiflayalim artik
reyhan abla havalarinizda guzelmis devamini dilerim allahtan terasta cayini icmissin yine hadi bakalim afiyet olsun
umutum kuzun nasil yaramazliklara basladimi kerata ana ogul guzel vakit gecirin hadi bakalim
buse cok dinamik gordum kiz seni bizede ver su enerjinden hadi sende yaza kadar kurtul su kilolarindanda taniyamasin sizinkiler seni aksam fransiz tv de boyle senin gibi cok neseli cok esprili bir kiz vardi hep kola icip abur cuburla beslendigini hic yemek yemedigini soyluyodu sende kolayi cok seviyodun yanlis hatirlamiyosam sen geldin aklima 20 kusur yasinda bir kiz 3 ayda kendi basina az ve saglikli yiyeceklerle hic ac kalmadan spor yapmadan zayiflamis 37 kg vermis spora simdi baslamis artik kas gelistiriyomus vermesi gereken 20 kg daha varmis gorsen onceki haliylen simdiki halini oyle guzellesmiski hic alisveris yapmamis kac beden giydigini bilmiyo daha diyecegim oki bence sende yaza cok kilo verirsin metobolizman bizimki gibi yavas diildir senin canim boyle devam et hic bozma
kallisim arkadasiniz iyiymis buna sevindim ama kucuk kiza uzuldum ya yine allahim acil sifasini versin

mehalim senin iyi yaşam günlüğüne lütfen cevap verdiler yaptığımı tüm görüşme ve temaslardan netice çıkmamıştır diye birde bir şan s kitap istemiştim emelimden cesaret alıp ama muhasebe varken benim insiyatifim işlemez demiş görüştüğüm çocuk... üzgünüm..

saolun kızlar bişeler yamıştım ama silinmiş bir o işe bir buraya bakınca
kendinize iyi bakın

arkadaslar nıhayet bı zaman bulup gırebıldım.sabahda bıa raa cdım ama yazamadım maalesef.dısardan yenı geldım cok soguk altı ınce bı ayakkabı gıymısdım yagmurdan cok ıslandım ayaklarımı hala hıssetmıyorum.corablarım sırılsıklam olmusdu.ıns usutmem.cay koydum kaynayana kadar bakayım dedım.dıyetım cok yolunda pazartesıden berı kacamagım yokdu ama dun aksam kuru kayısı ıle cevız yedım kucuk bır kase.ıns etkılemez kallıste sana msj yazıcam ılk fırsatta.

merhaba millet
dün tv nin karşısında uyuyakalmışım bir uyandım saat 3 geri uyudum bu aralar çok uyumak istiyorum kızlar yaaa hatta bu akşamda eşimi beklerken kestirmişim 1 saat uykum iyice düzensizleşti depresyondayım desem depresyon ilacını da kullanıyorum
geçmişi okuyup geleyim biraz uzun sürecektir buradayım gelen olursa ok?

merhaba sekerler..
allah hastalarimiza acil sifalar versin insallah. cok cok gecmis olsun.
ne kadar üzücü olaylar oluyor bu son zamanda allah hayirlara getirsin

Saol kallisim ne yapalım ilacı alınca sana resmini koyayımmı buraya.tariften daha iyidir
ay çok sevindirik olurum...

merhaba millet
dün tv nin karşısında uyuyakalmışım bir uyandım saat 3 geri uyudum bu aralar çok uyumak istiyorum kızlar yaaa hatta bu akşamda eşimi beklerken kestirmişim 1 saat uykum iyice düzensizleşti depresyondayım desem depresyon ilacını da kullanıyorum
geçmişi okuyup geleyim biraz uzun sürecektir buradayım gelen olursa ok?
şu sıra herkes uyuyor, havaların etkisi sanırım .. ay depresyona nede çabuk giriyorsunuz anlamadımki sizişutarafagitti ilaç kullanıyorum ama yinede depresyon olabilirmi diyor :delphin: ben hiç giremedim o şeye, girdiysemde kendi başıma çıktım bilmiyorum yani şakkıdı

merhaba sekerler..
allah hastalarimiza acil sifalar versin insallah. cok cok gecmis olsun.
ne kadar üzücü olaylar oluyor bu son zamanda allah hayirlara getirsin
evet ablam sorma ama her gün oluyor bunlarda yakına geldide duyuyoruz öyle değilmi...

yahu ben ne dicektimki aklımdakinide unuttum iyimi...

aklindakinide unutmus:roflol:
mazeretim vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr asabiyim bennnnnnnnnnnnnn
bende hic bilmem bu depresyon illetini... dedigin gibi girdiysemde habersiz girmisimdir valla benim bir sucum yoklülülülülülü

Ben datıyom annem sanada ii geceler. yaa yarın cuma değil mi kilo bildirimi varr off gene ekside çıkıcam korkarımm off offf halada regl olmadım kallis döf beni:))

aaa kaç saat oldu nihayet bitirdim ama arada kurtlar vadisine de gözüm kaydı yalan olmasın yanikaydirigubbakcemile3

günaldın kızlar hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum
honeycim yazını gördüm oraya yazdım ama sana burda daha detaylı anlatayım
biz eşimle sorunlu olduğumuz dönemlerde adam kilo verdi bişe yemiyo du midem de midem
en az 10 doktora gittik adanada bilirsin ii hastaneler var özelede gittik
endoskopi oldu filmleri çekildi
ilki reflü dedi ilaç verdi bir iki ilaçları kullandı
sonra mide de bilmem ne dediler
sonra göbek fıtığı dedi doktorun biri
sonra bi sürür ilaç adama çare yok
en son tanıdık bir doktora gitti
adam bazı şeyler sormuş cinsellik vs artık ne anlattı bilmiyorum sorunun psikolojik olduğuna inandırmış vel hasıl bunu
sonra bu geldi ben iyiyim dedi bor harç kafaya takınca ağrıyo bu dedi
bende artık üstüne gitmemeye başlamıştım yanı artık kavgada yoktu
derken eşimin iştahı açıldı 60 dan 65 e kadar çıktı
ve artık ne fıtıktı ne reflüydü nede midesi ağrıyodu

canım bir kaç doktora daha git
inşallah en kısa zamanda çözüm bulursun canım

kadisim canım arlkadaşım benim görüşemiyoruz yaa özledim seni arada gelsen keşke benim pazartesi bir filmim çekilecek o filmin sonucuna göre ameliayt olup olmayacağıma karar verilecek bakalım dediğin gibi bissürü doktor araştırıyorum hatta tüm doktor arkadaşları haberdar ettim herkes uğraşıyor sağolsunlar

benim bu aralar bahar alerjim iyice azdi gozler yaniyo kasiniyo acayip pespese hapsurmalar iyice halsizlikte var ilaclarim var ama etkisi olmuyo bende kullanmiyorum hem o ilaclari kullanirsam eger herseyi tuzsuz yemem gerekiyo aksi takdirde hergun 1 kilo aliyorum eller ayaklar sisiyo balon gibi iste boyle ama sukur yinede alistim artik bu alerjiye heryil mart ayindan mayisa kadar cekiyom
zenancığım benim en yakın arkadaşımdada var o allerjiden ondan biliyorum ne sinirbozucu bir hastalık olduğunu çok geçmiş olsun canım bitkisel çaylar iyi gelmiyormuş ama bu allerjiye bildiğim kadarıyla ben senin için bir araştırayım bakalım rahatlatacak birşeyler varmıymış

benim eski takımımdan yani 7. takımdan arkadaş trafik kazası geçirmiş yoğun bakımdamış belki biri haber alırda yazar diye bekliyorum ama yok çok üzüldüm... hani biz hikayelerimizi yazarken oda yazmıştı abetüş diye belki hatırlarsınız.. allah çocuğuna bağışlasın...

çok üzüldüm yaaa sabah evden çıkıyoruz ama akşam dönecekmiyiz belli değil allah şifalık versin arkadaşa görüşürsen geçmiş olsun dileklerimi ilertirsen sevinirim canım

selamlar takımcım
dün efe gelmişti ya eve akşam eve gittiğimde ateşi vardı öksürüyordu da biraz gece daha da fazlalştı sabaha kadar sürekli uyndı uyandırdı sabah hastaneye götürdüm penisilin iğne yaptılar birsürü ilaç verdiler demin göderdim annemle birlikte eve
bademcikleri şişmiş yine malesef
gülle konuştum ayağının şişi tam inmemiş hala yarım alçıyla oturuyor 10 güne kadar tam alçı yapacaklar 5 hafta ayağını yere basmayacaksın demiş doktor morali bozulmuş işimden olucam diye endişeli ama patronu onunlaçalışıcaz biz bekleriz demişler hayırlısı artı
selamlarınızı ilettim onun da size selamı var canım sıkıldı diyor gelen giden yok bunaldım evde diyor elişi örüyor şimdi
dün akşam teyzemin eşinin prostat kanseri olduğunu öğrendik annem çok üzüldü tabi hem eniştesi hem halasının oğlu sonuçta çok da yakınlardı teyzemlerle sürekli görüşürlerdi konyada
halam da hala doktorlarda kciğerinde böbreküstünde ve karaciğerinde kist tespit edilmiş birkaç doktorla görüşücek ameliyattan önce burası Türkiye tek doktora güven olmaz malesef
emelim seninde hepsi üstüste gelmiş canım yaa allah sanada kolaylık versin efeciğimiz de iyi olur inşallah çocuklar bu mevsimlerde hep üşütüyorlar atlatır annesi merak etme
eniştene ve halana da acil şifalıklar diliyorum :teselli:

Ben geldimmm:emir_bebek:
evet tahlil sonuçlarım süper çıktı vallaha doktor taş gibisin dedi bende sevindm hatta troid ameliyatını yapan doktor süpermiş (bunu başka doktorlardanda duymuştum) hiç sorun yok dedi 3-4 yıl oldu ameliyattan buyana tsh değerlerim hep normal çıkıyor çok seviniyorum.Ya birde %NEUT(nötrofil) değeri az düşük çıktı ne anlama geldiğini bir türlü bulamadım araştırdım doktordo çokönemli değil diyor ama kafam takıldı nasıl düşük çıkar neyse normala dönderecek onu yapam
stepimi yapacam canım hiç istemiyor ama yapacam hıı bu arada doktor bana l-carniten yazdı yorgunum falan diyince aslında kullanmıcam ama bugun step yaparken bir kez denicem çok merak ediyorum dedikleri gibi yorgunluk nedir bildirmiyormu aslında birazda herzamnki gibi stepi yarıd bırakmamak için denicem ama devamında kullanmam sanırım :))

maaşallah kız taş gibisin dimek ben dökülüyorum valla hertarafımdan ayrı ses geliyor anlatsam bu sayfayı doldururum yok yok bende ama bunada şükür ayaktayız işte sevindim iyi olmana bu dediğin krem neymiş bende bir araştırayım bakalım işimize yarayacak birşeyde bizde alalım eksik kalmayalım dimi kallisim:roflol:

arkadaslar nıhayet bı zaman bulup gırebıldım.sabahda bıa raa cdım ama yazamadım maalesef.dısardan yenı geldım cok soguk altı ınce bı ayakkabı gıymısdım yagmurdan cok ıslandım ayaklarımı hala hıssetmıyorum.corablarım sırılsıklam olmusdu.ıns usutmem.cay koydum kaynayana kadar bakayım dedım.dıyetım cok yolunda pazartesıden berı kacamagım yokdu ama dun aksam kuru kayısı ıle cevız yedım kucuk bır kase.ıns etkılemez kallıste sana msj yazıcam ılk fırsatta.
aman dikkat et güzelim havalar malum valla herkesler hasta bende de bir halsizlik var ama umarım hasta olmam bu akşam eşim de göndermedi spor salonuna göndermedi beni hasta olacak gibisin gitme dedi
hadi ben kaçar güzeller yarın sabah bakalım tartıda akla kara meydana çıkacak görüşürüz hadi ben kaçaaaarrrkaydirigubbakcemile4

kimsecikler yokkkkk....herkesler gitmiş emel abla çok geçmişler olsun,kallis abla ya senide benim olayımdan sonra hep üzüntülü olaylar buldu:( Allah yardımcıları olsun...
hepinizi özledim ama geldiğimde hepinzi bulamıyorum çok özledim...

Selam bayanlar nasılsınız.. Ben hala evle uğraşıyorum boya badana iş güç bitmek bilmedi... Umarım sizlerin keyfi yerindedir...

kolay gelsin süpürgesiz cadı...bak gördünmü herkes kavgalarımızı özlemiş,ben toparlanayım sende işin gücün bitir...yine burda bi kaynatalım:) özledim valllaaaa

Günaydın güzellerim .kallisim sanada günaydın listeyi aldım kendimide ekledimmm ne parlak sonuç demi 100 grpöfff:)

5. TAKIM

umuts76 ( 75.3 / )
honeybaby( 59.0 / )
reyhanxx54 ( 76.2 / )
zenan25 ( 73.9 / )
cedric ( 106.5 / )
GÜL78 ( 105.0 / )
Mehalim ( 61.3 / 61,2 / 0.1 / 0.16 % )
buseyrem ( 102.8 / )
emel42 ( 99.4 / )
Kalliste ( 74.6 / )

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 834.0 / )

aklindakinide unutmus:roflol:
mazeretim vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr asabiyim bennnnnnnnnnnnnn
bende hic bilmem bu depresyon illetini... dedigin gibi girdiysemde habersiz girmisimdir valla benim bir sucum yoklülülülülülü
ohhooo ben uçmuşumda haberim yok, akşam çıkınca aklıma geldi heh dedim :lepi: e-e-e-eee şimdi düşünüyorum yine yok:roflol: çokta önemli bişi değildi ya neyse umarım hatırlarım 3 aya kalmaz:delphin:
bakın arkadaşlar yönemtinden bulunduğumuz rica üzerine bizim için hazırlanan şeylere dahada devamı gelecek ama sevincimden sizlerle paylaşmadan edemedim

Sağlıklı Değerler - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
benimde çok hoşuma gitti bu akşam birde ben en son baktığımda yoktu ama bel kalça oranınıda eklemişler çok güzel yahu...delikafadulden

Ben datıyom annem sanada ii geceler. yaa yarın cuma değil mi kilo bildirimi varr off gene ekside çıkıcam korkarımm off offf halada regl olmadım kallis döf beni:))
kallis seni neden dövsünkaydirigubbakcemile5 bende tartılayım nasılsa istatistikleri sen yapıyorsun ben çizelgede az gösteriyim sende istatistiklerde ynama yap bzi mersine gidenlerde göster:1ninca: en azından böyle tatmin olalım...
kimsecikler yokkkkk....herkesler gitmiş emel abla çok geçmişler olsun,kallis abla ya senide benim olayımdan sonra hep üzüntülü olaylar buldu:( Allah yardımcıları olsun...
hepinizi özledim ama geldiğimde hepinzi bulamıyorum çok özledim...
bizim oralarda geldiğin saatlerde şey derler:utangac: tıçında pireler uçuşuyor şakkıdı

sabahın köründe kalkmış oluyoruz güselim o yüzden bazen yatıyorum o saatlerde...

Back