yazmaya utanıyorum valla.ama tartıldım bu sabah biraz hareket var moralim yerine geldi.
mehalim buseye iletmek üzere ben de bi mesaj yazayım:))busecim sana hitaben ben dahil arkadaşlar zaman zaman mesaj yazıyor ama cevap alamıyoruz canım:))
canım bu gün bende gelip gördüm seni ama çıkmam gerekti, kaç gündür seviniyordum diğer pc yaptık rahatladım diye dün ekran bozuldu kablodan sanırım cızcız ses geliyor ve bugün ufaklık wc ye gidince kaçak olarak gelip baktım buradan daha çok kızlarımızın başlığını kontrol ediyorum şu günlerde buraya pek gelip yazamıyorum..
yeme işini ben nasıl oturttum anlamıyorum çözemiyorum ama şu dinlediğim nilgün cd ve okuduğum kitabın faydası kesin oldu diyede düşünüyorum cdleri dinlemeyi kestim son günlerde sıkıldım çünkü ve iştahım arttı işte dün dayanamayıp tatlı vs yedim... bu akşam başlıyacağım yine dinlemeye eğer hemen faydasını görürsem kesin onun telkinleridir artık hiç kesmeyeceğim....
spora gittiğim yerdeki bayanlarda aynı dertten yakınıyor bir bayan 100 üzeri ama söylemiyo kilosunu tabiki hem diyetisyene gidiyormuş hemde şu bir ilaç var emelim bir ara kullanıyordu onu adını hatırlamıyorum şekerimi neyi düzenliyorduda kiloyada etkisi vardı hem onu alıyormuş hem spora geliyor fakat 1 aydır hiç değişmedi, eve gidip sürekli yiyorum çünkü diyor... sürekli benim arkamda dolaşıp bana bir şeyler soruyor yardımcı olmaya çalışıyorum ama dışarıdan söylemekte fayda etmiyorki kendimden biliyorum...
selam ugradim yine cabuk cikacam ama kizlar bugun hava guzel illa bahcede yiyelim diye tutturdular tabi toplamadilar oralari simdide ruzgar cikti
hadi ciktim kizlar opuyom herkezi
zenanım canım kötü bu bahar alerjisi benim kızdada var ortancada... o birde boğmaca olmuş gibi öksürür...
rüzgarda üşütmeyin birde sonra hasta olmayın.. bizde havanın ısınmasını bahçede kahvaltı ve kahve keyfini dört gözle bekliyoruz.. geçen yıl tam yaz sonu bahçeme sandalyelere masaya filan böyle rengarenk örtülr dikmiştik kızlarla onları açıp mis gibi bahar havasında oturup zevk içinde kahvemi yudumlamaya sanırsızlanıyorum...
akşam yine gezi gözlem kolu olrak gezmeye gidecem:
Yarın okula gitmiceğim sevk aldım hastaneye gidip bütün kan hormon ne kadar test varsa yaptıracağım bakalım inşlh bişi çıkmaz sonrada çarşıda az işlerim olacak ayrıca yarın kanda gebelik testi yaptıracam off hala umutluyum ya ne garip:))
doğru ve yerinde bir rütbe vermişiz size bayan -tatlicadiarzu- yahu kardeşim ne çok gezersin sen, yine nereye gidiyorsun...kaydirigubbakcemile bir akşam banada beklerim..
yarın için güzel haberlergetir olurmu şeker...
zenanım sen sormuştun değilmi bennuyu.. ben konuşmadım canım ama moralini hala toparlayamadı sanırım, o yaşı gereği yaşadığı olayın etkisinden zor kurtulur bire bir ahit oldu çünkü ufacık bedenin neler yaşadığına ve ruhunu teslim edişine kadar herşeyde yanındaydı, daha önce yakın bir ölümle karşılaşmamış olabilir bunu üzerinden kolay atamazki canım benim .. ilk fırsatta arar konuşur yazarım buraya..