• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol umutcum geçenlerde bişey farkettim kendimle ilgili ben yasak bişey görürsem kesin yemeliyim ama görmezsem özelikle aramam
büroda pazar günden kalma poğaça varmış yarım poğaça ancak vardır ama öyle çok değil haftasonu avukat bey çalışmış büroda
pazartesi gördüm sabahtan bunu ama yemedim akşamüstüne kadar sabrettim ama aklım onda kaldı biliyorum başka bişey düşünemiyorum içimdeki kurt git onu ye diyor sürekli olarak

dayanamayıp yedim kendimi aç hissettiğim biranda ama farkettim ki midem dolu sıkıntı verdi ama yemiş bulundum bundan sonra açlık hissettiğim her an su içim 5 dk sabredicem faydası olacağını sanıyorum

Merhaba arkadaşlar okuldan geldim güzel bir gündü. hemen özet geçeyim
sabah. 1 kase sütlü kellogs k flex 1 kuru kayısı
ara: kahve
öğlen ıspanak yemeği 1 yumruk:)) 2 kaşık yoğurt üstüne
ara: okuldan gelince 1 ilim tam buğday ekmeği azcık peynir 2 zeytin 1/2 bardak süt.
akşamada: biber dolmaı yapacam 1 tanede ondan yerim yoğurtlu inşallh

akşam yine gezi gözlem kolu olrak gezmeye gidecem:
Yarın okula gitmiceğim sevk aldım hastaneye gidip bütün kan hormon ne kadar test varsa yaptıracağım bakalım inşlh bişi çıkmaz sonrada çarşıda az işlerim olacak ayrıca yarın kanda gebelik testi yaptıracam off hala umutluyum ya ne garip:))

yazmaya utanıyorum valla.ama tartıldım bu sabah biraz hareket var moralim yerine geldi.
mehalim buseye iletmek üzere ben de bi mesaj yazayım:))busecim sana hitaben ben dahil arkadaşlar zaman zaman mesaj yazıyor ama cevap alamıyoruz canım:))
canım bu gün bende gelip gördüm seni ama çıkmam gerekti, kaç gündür seviniyordum diğer pc yaptık rahatladım diye dün ekran bozuldu kablodan sanırım cızcız ses geliyor ve bugün ufaklık wc ye gidince kaçak olarak gelip baktım buradan daha çok kızlarımızın başlığını kontrol ediyorum şu günlerde buraya pek gelip yazamıyorum..

yeme işini ben nasıl oturttum anlamıyorum çözemiyorum ama şu dinlediğim nilgün cd ve okuduğum kitabın faydası kesin oldu diyede düşünüyorum cdleri dinlemeyi kestim son günlerde sıkıldım çünkü ve iştahım arttı işte dün dayanamayıp tatlı vs yedim... bu akşam başlıyacağım yine dinlemeye eğer hemen faydasını görürsem kesin onun telkinleridir artık hiç kesmeyeceğim....
spora gittiğim yerdeki bayanlarda aynı dertten yakınıyor bir bayan 100 üzeri ama söylemiyo kilosunu tabiki hem diyetisyene gidiyormuş hemde şu bir ilaç var emelim bir ara kullanıyordu onu adını hatırlamıyorum şekerimi neyi düzenliyorduda kiloyada etkisi vardı hem onu alıyormuş hem spora geliyor fakat 1 aydır hiç değişmedi, eve gidip sürekli yiyorum çünkü diyor... sürekli benim arkamda dolaşıp bana bir şeyler soruyor yardımcı olmaya çalışıyorum ama dışarıdan söylemekte fayda etmiyorki kendimden biliyorum...

selam ugradim yine cabuk cikacam ama kizlar bugun hava guzel illa bahcede yiyelim diye tutturdular tabi toplamadilar oralari simdide ruzgar cikti
hadi ciktim kizlar opuyom herkezi
zenanım canım kötü bu bahar alerjisi benim kızdada var ortancada... o birde boğmaca olmuş gibi öksürür...

rüzgarda üşütmeyin birde sonra hasta olmayın.. bizde havanın ısınmasını bahçede kahvaltı ve kahve keyfini dört gözle bekliyoruz.. geçen yıl tam yaz sonu bahçeme sandalyelere masaya filan böyle rengarenk örtülr dikmiştik kızlarla onları açıp mis gibi bahar havasında oturup zevk içinde kahvemi yudumlamaya sanırsızlanıyorum...

akşam yine gezi gözlem kolu olrak gezmeye gidecem:
Yarın okula gitmiceğim sevk aldım hastaneye gidip bütün kan hormon ne kadar test varsa yaptıracağım bakalım inşlh bişi çıkmaz sonrada çarşıda az işlerim olacak ayrıca yarın kanda gebelik testi yaptıracam off hala umutluyum ya ne garip:))
doğru ve yerinde bir rütbe vermişiz size bayan -tatlicadiarzu- yahu kardeşim ne çok gezersin sen, yine nereye gidiyorsun...kaydirigubbakcemile bir akşam banada beklerim..

yarın için güzel haberlergetir olurmu şeker...

zenanım sen sormuştun değilmi bennuyu.. ben konuşmadım canım ama moralini hala toparlayamadı sanırım, o yaşı gereği yaşadığı olayın etkisinden zor kurtulur bire bir ahit oldu çünkü ufacık bedenin neler yaşadığına ve ruhunu teslim edişine kadar herşeyde yanındaydı, daha önce yakın bir ölümle karşılaşmamış olabilir bunu üzerinden kolay atamazki canım benim .. ilk fırsatta arar konuşur yazarım buraya..

canım kallisim biliyor musun buraya yazana kadar bu kadar gezdiğimin farkında değildim hatta eşimle sürekli derdikki yaff biyere çıkmıyoruz hiç arkadaşımız yok hep evdeyiz derdik anacım ne zaman takıma bunu yazmaya başladım baya geziyormuşum ya diyorum.ama inanın bu sene böyle oldu.akşamada eşimin çocukluk arkadaşına gitcez bende eşini çok severim burayada üye ettim kendini takılarda yer arıyordu oda eminebeyza kullanıcısı bahsetmiştim bir ara.

çok acıkıyorumm çokk kurt gibi ne olsa yemek geliyor içimden

reyhan ablam gelirsen diye sana not bırakayım cedricim sağolsun eşinin aldığı kremi yollamış bugün bende kullanımını merak ettim normalde selülit kremleri günde 2 kez sürülüyor bu nasıl kullanılacak birde kapağında pelingi var onu duştamı kullanacağız yoksa kuru cildemi uygulanacak.. çok güzel kokuyor birde şimdiye dek 2-3 marka kullandım onlar biraz fazla oğuşturunca dökülüyor insanın cildinden kir gibi :) bugün azcık denedim bacağımda bu yapmadı.. sen hiç etki görmedinmi 10 günü geçti ..

sağol umutcum geçenlerde bişey farkettim kendimle ilgili ben yasak bişey görürsem kesin yemeliyim ama görmezsem özelikle aramam
büroda pazar günden kalma poğaça varmış yarım poğaça ancak vardır ama öyle çok değil haftasonu avukat bey çalışmış büroda
pazartesi gördüm sabahtan bunu ama yemedim akşamüstüne kadar sabrettim ama aklım onda kaldı biliyorum başka bişey düşünemiyorum içimdeki kurt git onu ye diyor sürekli olarak

dayanamayıp yedim kendimi aç hissettiğim biranda ama farkettim ki midem dolu sıkıntı verdi ama yemiş bulundum bundan sonra açlık hissettiğim her an su içim 5 dk sabredicem faydası olacağını sanıyorum

emelcim.. benim ideolum.. zayıflamakda en büyük destekcim nasılsın hatırladınmı benii.. bak gene buralara geldim.. verdigim kiloların hepsini aldım..:mymeka::mymeka:
kalista sen nasılsın.. şu arkadaşınız baya üzüldümm.varmı bir haber allah yar ve yardımcısı olsun .. dualar boşa cıkmaz inşallah

bu arada gurubunuza slm olsun

canım haber yok doktorlar bekleyin demiş başka bilgi yok.. sende hoşgeldin canım cumaya bakacağım sana takım sende gelirsen göz at olurmu..

kallisim bennu ile konustunmu hic sanki bir sikintisi var yada bana oyle geldi bilmiyom gelip bir merhaba deyip cikiyo ben cevap yazana kadar gitmis oluyo
neyse kizlar bende cikayim oglene bisiy hazirlayayim ne yapacagimida hic bilmiyom ya bakalim bu arada benimde reglim gecikti kizlar karnim davul :CüvCüv:gibi bide oyle bicimsiz bir halim varrki cok kotu bide komik bacaklar ince karnim firlamis gogusler yine oyle buyuk daginik bide bu govdenin en ustunde guccuk bir kafa hele saclari toplayinca guccucuk kaliyo cok cirkin bi durum iyiki adam gunduzleri evde yok sadece aksamlari goruyo kaydirigubbakcemile3 cok cirkin buluyom kendimi bugunlerde

canım ablammmm tşk ederim beni nasılda merak etmişsin sağol...toparlanmaya çalışıyorum ben,geceleri rüyalarıma giriyor çok etkilendim yaşadıklarımdan...biliyormusunuz cenazeyi gönderdikten sonra muhsin abiyi aramadım bile,elim gitmiyor ağlarım ben...oda beni aramadı,biliyorum ben aramadan aramazda,dayanamaz sesimi duymaya:(...bir dahada yardım melekleri konusuna girmedim...birşeyler oldu bana toparlanmam gerek,herkes diyor neşen gitmiş gibi,sahte gülüyorum önceden hiç gülmeden duramazdım ben gülmesem gözlerim gülerdi...

bi yerlerden tutunmam lazım hayata...gruptan çıkarıldım ben,üzüldüm ama kurallar böyle,henüz yeni başlamıştım ama bi türlü sorunlardan dolayı paylaşım yapamadım ve atıldım:(...gelip okuyorum geçmişi,birşeyler yazmak konuşmak istiyrum ama olmuyor...herşey tersine gidiyor sanki,neşem çalınmış gibi...

hepinizi çok özledim hepinizi çok seviyorum ben...hep aklımdasınız..

kallis ablam melek ablam...ben seni arayacağım konuşuruz telefonda inşallah,hep ağlarken konuşmuştuk seninle...hiç unutmuyorum hatta ağlamaktan konuşamadığımızı...

hepinizi kocaman öpüyorum melek insanların grubu...

selammmmm
kallisim bendekiGARNIER BODY TONIC DRANAIGE EFFEKT CELLULITE-GEL
bunumu almis cedricin esi? bendeki bu canim
bunu sabah ve aksam kullandim ben önce sicak sonra serin suyla yikayip kurulayip sürdüm sabah aksam cok az farketti kallisim ama mucize bekleme caniminici. fakat sporda yapiyorsun sende daha cok farkeder en önemlisi yasin genc insallah faydasini görürsün

bennu güzel kizim::
sen guruptan falan cikartilmadin. kendini toparlaman icin izine ayrildin kabul et sen onu.
yasadigin bukadar üzücü bir tecrübeden sonra. diyete odaklanman beklenmezdi. kendini toparla sen.
güzel gözlerin yine gülsün. lütfen ama lütfen toparlan. biz seni cok seviyoruz..listede olmasanda, kalbimizde yerin kocamannnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

ablam görmedim geldiğini baknıyordum öyle sağa sola.. evet o seninkinden aldı cedricin eşi.. anladım nasıl kullanldığını bende duştan sonra kullanırım hep normalde.. ablam mucize beklemem çünkü tamamen suyla alakalı bir şey bu ve ben vücuduma şimdiye kadar yapacağımı yapmışım hiç su içmezdimki 40 yaşından sonra eh işte kötü görüntü gitsin yeter...

bende cok su icmem canim halada alismis degilim. kadisin bir sözü var onu aklimda tutmaya calisiyorum hep. tuvaletten cikince hemen bir bardak su icin diyordu. aslinda iki bardak diyorduda ben bir bardagi icmeye calisiyorum en azindan. sen simdi spor yapiyorsunya kallisim? spor bir mucize gerceklestiriyor vücudunda. yag tabakasi yerini kas tabakasina birakiyor yagin vicik vicik hali ve görünüsü gidip yerine sert kaslar geliyor. 1 kilo kas her saat 9 kalori fazla harcatiyor senden yatarkende uyurkende devamli.
insanin moralini bile düzeltiyor spor insanin ne üzüntüsü kaliyor nede hayatinda kötü düsüncelere yer kaliyor. yani her bakimdan positif. keske hepimiz yapsak

evet ablacım son zamanlarda kendim için yapabildiğim en iyi şey spora başlamaya karar vermek sanırım...
su içmeyede sporla başladım ister istemez içiyorum... ve vücut nasıl dinç nasıl esnekliğine kavuşuyor şaşıyorum artık oflayıp puflamadan yapıyorum bazı şeyleri çünkü gün içinde vücudum hiç bir şeyi fazla bulmuyor ağır gelmiyor buda sporun sayesinde..ama hep ben şey derdim bende ödem yok ödem yok bu hafta ödem oluştu neden bilmem karnım şiş ve ayaklarım bacaklarımda, bu haftada ödemden veremezsem kilo diyorum ama moralimide bozmamaya çalışıyorum neyse...

Ziraat Bankası: 0502 491 172 40 5001

umutum bu kızımızın hesap numarası yeni açılmış zaten aktifmiş.. isim gerekirse bankadan Ahmet Şenol - Mizgin Şenol babasının ismi ve kızımızın ismi....

ama hic degilse ödemden oldugunu bilirsin kilo veremesende. son iki gün az tuzlu yemeye calis tursuya falan bakma. birde gereginden fazla su ic birkac fincan isirgan otu cayi icersen ödemi atar

benim eski takımımdan yani 7. takımdan arkadaş trafik kazası geçirmiş yoğun bakımdamış belki biri haber alırda yazar diye bekliyorum ama yok çok üzüldüm... hani biz hikayelerimizi yazarken oda yazmıştı abetüş diye belki hatırlarsınız.. allah çocuğuna bağışlasın...

ama hic degilse ödemden oldugunu bilirsin kilo veremesende. son iki gün az tuzlu yemeye calis tursuya falan bakma. birde gereginden fazla su ic birkac fincan isirgan otu cayi icersen ödemi atar

ablam neden oldu bilmiyorum normalde olmazdı ama seyrekte olsa oluyor arada sırada sizden kıskanıyor galiba :) tuzlu sevmem ben hiç yemeğim hiç tuzsuzda olsa sonradan tuz ekleme adetim yoktur... turşuyuda yılda 2-3 kez yerim o kadar ama sağol yinede ablacım belki çok kahve içtim ya suya ara verdim aksattım ondandır..

aman allahim ya inanmiyorum.. allah korusun nedir bu basimiza gelen. bir haber alirsan bizede bildir kallisim ay cok üzüldüm

yazarım tabiki ablam işte hayatın gerçekleri hep uzaktan duyunca bize olmazmış gibi geliyor tvde izliyoruz veya gazetede okuyoruz geçip bitiyor ama malesef bizede her an her şey olabilir ben artık şu çocuklardan sonra çok faklı düşünmeye başladım çocuklarıma farklı yakşalmaya eşimle farklı konuşmaya başladım...

bu kızcağızda daha gencecik bir anne, kulağından ve burnundan kanaması varmış bir şeyde dememişler bekleyeceksiniz demişler sadece çok yazık allahım oğluşuna bağışlasın amin...

Back