Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagll canim, erisin yaglar diye ugrasiyoruz amainatci cikti su dogum kilolariSporlarınız cok guzel kızlar
Aynen hem esime hediye olur hem bizeEllerine saglik kaptanim
Tebrikler kızlarr
Sende seviyorsan bence super hediye hepberaber oynarsiniz ne guzel :)
Amin insallah cnm
Eline emegine saglık canm
Ellerime saglık cnm
@Breeze96 tebriklerrr cnm
Evet cok haklisin cnm bidhakine oyle yapicam insallah
canim ortim. Himm gerci bilmiyorum hala orti miyiz. Yeni listeyi gormedim daha.
Aynen ortim sebzeli domates sosu. Kalorisi de az diye aliyorum bazen.Akşam ki kurabiyeyi bilemedim bı am güzel canim afiyet olsun
Mısır,dondurma. Kaçamak olarak birini sevseydin keşke canım . Afiyet olsun
3 dlm elmalı turta mi telafi edersin bugun canim
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Ajvar ne diye gittim baktım geldim. Domates sos heralde açılımı. Menü güzel afiyet olsun
1 paket mi cips mi
Afiyet olsun canim
ben de hepinizi birden istiyorum onu napcazAynen canıms tembel hayvan benim favori hayvanım beni tanımlıyor ben de onun gibi her bulduğum yerde sürekli yatayım dünyaya hayvan olarak gelseydim herhalde tembel hayvan olurdum
Sizin ortilik bitti artık bu hafta DeryaOnDiet biz istiyoruz
Kişilik özelliği biraz da canım ama ne bileyim arada yardım almak da iyi oluyorben temizlik yapmayı sevmiyorum öyle olunca sevmediğim işleri eşime yaptırıyorum (cam silmek, ütü, toz almak)
geçen hafta ben de öyleydim canım arada olur hiç moral bozmak yok o yüzden tam motive devam inşallah bu sefer kilolar verilecek ve geri de alınmayacak
Ben artık ekmek yiyemiyorum canım ne canım çekiyor ne de yiyince keyif alıyorum tamam ekmeğin yeri ayrı ama beni şişiriyor rahatsız ediyor ama wasa öyle mi kıtır kıtır beni tatlışım kesinlikle tavsiye ederim canım
Hen gidip haftasonu yeyip ictigibe goz atayim. Hatikaaasin canimGünaydın kizlar
Cuma:63.3
Bugün : 62.8
500 Gr eksideyim
Wuuwuuu walk walk walkBen sporumu yapmaya gidiyorum kızlar şöyle güzel 3 mil Leslie yapıp kalorileri yaktıktan sonra tartılırım paylaşırım
Halolur tabiki ortim. Daha 4 gun var. cok dikkat edersin, biraz sporda ekleyebilirsen super olurCuma 65.9
Pazartesi 66.2
+300 artidayim ama cumaya hallolacak canlar.
Ay ben beceremiyom onu bı tartilamdan durulmuyorGubaydjn kizlar. Esim ve bebiz baskulun oldugu yerde uyuyor. Ben bugun tartilamadim. Cumaya kadar dayanabilirsem surpriz kiloyka gelirim
El_Em hzlsel Ucmelekannesi
Birsey degil sabit diyelim bz onaKilo durumum:
Cuma: 73.5
Bugun: 73.6
Fark +100gr
Normaldem erken tartıldım ona baglıyorum cumaya guzel eksi gelicek inșallah
Halledilmeyecek bir aştı değil zaten halledersin senGünaydın kizlar
Cumaya göre 400 Gr artidayim, dün yedim tatlıyı, hafta içi telafi edecegim inşallah, bu hafta annem ve kayınvalidem bende nasıl dikkat edeceksen bakalım
Çok değil canimcim hallolurKilo durumum:
Cuma: 73.5
Bugun: 73.6
Fark +100gr
Normaldem erken tartıldım ona baglıyorum cumaya guzel eksi gelicek inșallah
Cumaya hallolur canim .Cuma 55.0
Güncel 55.5
Regl şişkinliğine merhaba dedim bu sabah
Harikasın veeeeGünaydın kizlar
Cuma:63.3
Bugün : 62.8
500 Gr eksideyim
Bende görmedim sanırım paylasilmasi dahacanim ortim. Himm gerci bilmiyorum hala orti miyiz. Yeni listeyi gormedim daha.
İns canim hallolurHalolur tabiki ortim. Daha 4 gun var. cok dikkat edersin, biraz sporda ekleyebilirsen super olur
Senin kursun da cocugunun okulu da hayirli olsun canim. Ikinize de allah zihin acikligi versinGunaydin hanımlar, bugun 300 gr eksik geldim tartıda umarım böyle devam eder. Fotoğraf cekmedim, pzt foto zorunlu değildi diye hatırladım sanki.
Okula başlayan çocuklarınıza mutluluklar diliyorum, insallah güzel olur her şey.
Bizimki ayın 1 inden beri gidiyor, ben de bugün dil kursuma yeniden basliyorum.
Cok aktif olamasam da elimden geldigince burayı takip edecegim, cok guzel motive ediyorsunuz birbirinizi.
Mesela aklıma kazındı bugun 10.000 adimi ve en az 1.5 lt yi tamamlamaya çalışacağım
Ben duruyorum. Baskule cikjnca en ufak bi artda moralim bozuldugu icin aslinda haftada bir iyi geliyor bana. Ama tabiki pazartesi de haftasonunu kontrol amacli iyiAy ben beceremiyom onu bı tartilamdan durulmuyor
Sabah 3 dlm ekmekle kızartma fazla göründü canim. Ki kızartma ninda miktarı yok
Neeyse profiterolu dengemissin hem içecekle hem akşam menunle
Bana demediğin kalmamış bir de 1 paket cipse verdiğin tepkiye bak pazartesi tartı sonucun ne bakim söyle ben de söylicem1 paket mi cips mi
Afiyet olsun canim
Ya senin fuffffunu sevsinlerr fluffy lovely thing im beniim üzülmeee çak bir instagram detoksu 4 gün eksiye geçAy oy haftasonu çok fena yedim kızlar ve korkunç bir tartım sonucu aldım maalesef... Paylaşmaya utanıyorum şu an.
Pazar günü yaptığımız piknikte dayanamayıp herşeyin tadına bakınca gitti 1 haftalık emek.
Artık daha dikkat edeceğim
fuffff tutamıyorum şu boğazımı kaç kere diyet yapıp güzelce kilo verdim sonunda yine eski halime döndüm
Çok kızgınım kendime
Yaa çok tatlısınAynen canıms tembel hayvan benim favori hayvanım beni tanımlıyor ben de onun gibi her bulduğum yerde sürekli yatayım dünyaya hayvan olarak gelseydim herhalde tembel hayvan olurdum
Sizin ortilik bitti artık bu hafta DeryaOnDiet biz istiyoruz
Ahaaaa yakaladımmm sen hesap ver bakalım nerden geldi bu artıCuma 65.9
Pazartesi 66.2
+300 artidayim ama cumaya hallolacak canlar.
Menulerimi goreysun bilemedim ki. Çok mu yiyeyrum acep .Ahaaaa yakaladımmm sen hesap ver bakalım nerden geldi bu artı