eminim reyhan abla dunden hazirlanmissindir ben pek bisiy yapmiyorum simdilik sadece arada maske yapiyorum bide gunluk nemlendirici krem o kadar hele bi zayifliyayim sonra yapariz bisiylerbas bas zenancigim görüsürüz seker. ya sorma zenanim saclarimi yaptim tirnaklarimi yaptim parlak taslar yapistirdim tirnaklarima. cicilerimi giydim.kokularimi süründümkaydirigubbakcemile5 hay allahim ya tam kokosdelikafadulden
keyfinede duskun ya bu kadin cayda terasda iciliyo illa ic mutfakta calkala bardagi koy yerine cik :1rolleyes: alemsinben ciktim kizlar terasta bir cay icip kacarim artik allaha emanet olun .öpüyorum hepinizi
yap guzelim o ebru gibi kuruma yalniz kadinin kemikleri sayiliyoyasakkelime iyi diil o kadarkaydirigubbakcemile3 TAM ÜSTÜNE BASTIN .... PLATESİMİ YAPTIMDA GELDİM ....:sm_cool: BASKÜL İNAT ETSEDE BEN ZAYIFLIYORUMMMM ....sositososito
allah gecmisini versin insallah iyi bir doktor denk gelirde cabuk atlatirzenancım galeta yağsız bir kraker türü
parmak kalınlığında ince uzun sopa gibi ısırınca dağılır çok gevrektir yani
ne biliyim nasıl tarif edeyim sana birileri yardımımıza koşar nasıl olsa biraz bekleyelim
reyhan ablam sağol zenancım sen de sağol geçmiş olsun dilekleriniz için
şimdi aradım kan seviyesi çok düşük diye ameliyat etmeye korkmuş doktorlar başka doktor araştırıyorlar
bu doktorlar da bir alem biri acil diiyp yürek hoplatıyor biri bu aşamada ameliyat yapamayız diyip geri gönderiyor sabır Yarabbim
galetayi anladim gormustum bir yerdede adinin galeta oldugunu bilmiyodum
canim cigim ben arada boyle fazla alinti yapiyorum kusura bakma canim takima gelemesende ugra canim buraya benim gibi sorular sor mutlak cevap veren olur takima girip giremeyeceginide kaptanim bilira.skızlar ben de aranıza katılmak istiyorum eni de kabul eder misiniz?a.s.
ailene selam cedric cim insallah cabuk yerlesirsinkolay gelsin canimarkadaslar hepınızden cok ozur dılıyorum.sıze dolayısıyla kendıme yeterınce zaman ayıramıyorum.anlayısınızı hosgorunuzu rıca edıeyorum.hepınızın basından gecmısdır tasınma ıslerı ama gercekden ısın ıcıne bıde tadılat gırınce cok zor oluyor.allah dan evın ıcınde degılız.saolsun aıle m burda yukumu hafıfletıcekler ıns aklım hep burdaa.s.
demeyizde kallisim ben hep kapali seylerin icinde ne var cok merak ederim :uhm: tuh be neden birazdaha once gelip gormedim :çok üzgünüm:sizin bunu yapmanız site tarafından yasaklanmıyormu...
mesajı ditledim gören ne diyor demesin yasak bir mesaj vardı