Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin bennu cum koy kiz resim ozledik seni valla saskinida ozledim kizlar varya az kalsin dun takimdan cikiyodum ya esim zor ikna etti beni cikma devam et diye aslinda bende bugun guzel kilo vermis olarak gelebilirdim ama olmadi bunada sukur reyhan ablayi da goruyom asada yaaa cok ozledim sizi birgun gelemeyince be umutcugumu da gecmis olsun diycektim coook opuyom oglusunuda
çok geçmiş olsun canım yaa falla benim midemden çektiğimi bir allah birde ben biliyorum seni de çok iyi anlıyorum allah şifalık versin datlum:teselli:yine her zamanki gibi midem akşam aceleyle yemek yemedim misafirliktede pasta falan yemedim midem kıvranmaya başladım üşütme titreme derken hastaneye gittik ayda bir ziyaret ediyorum işte görmezsem doktorları özlüyorum sanırım :)) iğne vurup yolladılar
ohh çok şükür yaa inşallah minik kuş hemencecik iyi olurda annesini de bizide sevindirir bende öpücüklerimi yolluyorum şehzademizeŞenizarkadaşlar umutun oğlu çıkmış ameliyattan hepinize selamı var iyilermiş...
yine birinci olamadım yaaa :çok üzgünüm:ama en azından dereceye girmişimdelikafaduldenCanım takımcım ben geldimm.Ve beni beklediğinizide biliyorum.kaydirigubbakcemile3
Gelelim bu hafta neler oldu.
Bir iki,Bir iki Mersin kalkıyor hadiiiiiiiii.....
emel42 ( 1.58% )----helal sana emelim:hooray:
cedric ( 1.02% )a.s.
honeybaby( 1.01% )a.s.
Yavaş yavaş yola devam diyenler....
umuts76 ( 0.92% )naniknanik
reyhanxx54 ( 0.39% ):dance:
zenan25 ( 0.14% )a.s
GÜL78 ( 0.47% ):smiley-cool:
buseyrem ( 0.19% )lülülülülülü
Bu hafta yerinde sayan arkadaşım yok......cokacimcoook
Ve illede tersine diyenler......utançla yazıyorummmehalim ( -0.99% ):mymeka:
kalliste22 ( -0.27%)Çok üzgünüm çoook
)
sisin forumdan beni 2 oldu attılar paylaşım yapmıyorum diye( bu yüzden bakamıyorum.. bir haftada ne paylaşım yapacaksam bizzat ilet emelim şikayetlerimi......çok sinirlendirdiler beni.
sagol bennucum sende cok tatlisin cok seviyoruz seni insallah guzel kilolar vercez mehalim sanada cok gecmis olsun kallisim senin spor yaparken hafif bir rahatsizligin olmustu sanada gecmis olsun canim ya kizlar kafa anca yerine geliyo kusura bakmayin bizimde iste heryerde olan ayni sorun kriz bu ara bizde cok sikintidayiz krizden dolayi esim isyerinde durum kotu diyo simdiden kendine is bakiyo bide dunya kadar ev kredi borcumuz var her ay kira gibi oduyoz aslinda kiracimiz olsa bu kadar cok daralmiycaz ama bizim ev eski bir ev ve sehre 17 km uzak ve bu kadar uzak bir yere kiraci gelmiyo biz bugunlerde kiralik yere boya duvarkagidi falan yapiyoz ondan gelemiyom pek kusura bakmayin kizlar hatta dun biraz canim sikildi gecen yaz turkiyeye gitmedik eger esim isten cikartilirsa bu yazda gidemeyiz hadi biz neysede cocuklar hep yazin turkiyeye gitcez diye hayaller kuruyolar tabii bende bizim arabayi satacaktik biri beyendi cumaya almaya geliyom dedi bizde sevindik hic olmazsa biraz rahatlariz diye kucuk eski rabayla idare ederiz dedik adam gelmedi almaya telefonda etmedi kalakaldik su an cocuklara hissettirmemeye calisiyoz bakalim sukur yinede halimize allah once bizden daha kotu durumda olanlara yardim etsin saglik sabir versin diye dualar ediyorum ve su kriz bitsin artik diyorum herkez icin guzel gunler gelsin artik diyorum
hepinize coook opuyorum sizleri cooook seviyorum
zenanım canım bende seni çook özledim canımmm :teselli: Sıkma canını canım yaa inşallah bugünlerde geçecek...
Bu arada kilo çizelgemi değiştirdim... şuan için ilk hedefim olan 65 i yaptım.. 65 olduktan sonrada 59 a çekicem hedefimi böylelikle biraz olsun yol aldığımı hedefe yaklaştğımı görüp motive olurum diye düşündüm... Nasılımmm? Sengözlerimebaksanab