• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman cedricim sonraki pişmanlığı çekmeye kahrolmaya ahh keşke yemeseydim demeye değmiyor biliyorsun ki... yeme...
yemedım canım kahve ıstahımı da aclıgımı da kesıyor.sutsuz tatlandırıcılı bı kahve ıcdım ıyı geldı
cedriccim ben de aranıza dönmekten mutluyum inan hayatım altüst olmuştu pek çok anına kallisim şahittir zaten görmese de ama artık değişim zamanı toparlandım isteklerime gem vurabiliyorum önceliklerimi gözden geçirdim ben ince ve hoş bir hanım olmalıyım artık kaybedecek zamanım yok anı yaşıyorum dün için üzülmüyorum yarın ne olacak kaygılarımdan kurtuldum belirsizlikleri sildim kafamdan şimdi mutluyum daha doğrusu mutluluk hissetmeyi öğrendim
canım zaten ınce olacagını hayal ettıkce gozunun onune o goruntuyu getırdıkce vucudta sartlanıyor.zayıfladıkca psıkolojımız de duzelıyor.kendımızı daha mutlu huzurlu hıssedıyoruz.oturmak bıle ıcımden gelmıyor.ve gecen hafta sonu arkadaslarımlaydım.ve oyle mutlu oldumkı hıc nefes nefese kalmadan onlar kadar hızlı yuruyebıldıgıme onlara ayak uydurabıldıgıme.dahada hafıfleyınce cok daha mutlu olucam ıns
cnm sakınhaaa bırak dolaptakiler orda kalsın. düşünme onları sonra pişman olmak var.
çık dolaş kafanı dağıt.
cnm evt almadım kilo oda güzel işde kalisim deidiği gibi düzenli beslenmeyi öğrenyoruz ya genelde az yiyoruz kilo vermesemde az yiyorum. düzen olmasada almadım vermedim.
canım emelde beni gaza getirdi onda gördükce örgüleri yapasım geliyo hele dün güzel bir kazak giymiş rengi fln çok hoşdu çok yakışmış örcem dedim ama seneye kışa ancak biter:)gamyoncuiremsu
canım yemedım sonunu ve pısmanlıgımı dusundum de degmıycek nasıl olsa bırazdan cıkıcam bıraz dolasıcam.bahar havasını yasıycam hava yagmurlu ama ıpılık.emel ın elının cok duzgun oldugunu tahmın edıyorum sıtesındekı kazak var efeye gormus galıba gayet muntazam.anneme emel den bahsetmısdım konyalılar cok becerıklı olur zaten oldu yorumu.yanı emel cıgım maharet konyalı olmandaymıs bılımıyorum artıkkaydirigubbakcemile3
cedricim canım çok güzel veriyosun daha da verceğine eminim
ve bu rakamları sende benim gibi diceksin ki aman neler vermişim ben yaaa
ıns canım ya cok heveslenıyorum ama yavasladı bıraz.tabı yıne benım oburlugumdan ama artık durmak ıstemıyorum.kılo almamana da cok sevındım ıns korursun hep
gunaydin hemen kilomu yazayim 73.9 bu hafta pazartesi sali carsamba siddetli yagmurdanve ruzgardan dolayi yuruyemedim dun 45 dk yurumusum yurumeyince ve spor yapmayinca sonuc bu emelimin benim icin hazirladigi olculerde beslenmeye dun basladim hersey yolunda
simdi acilen cikmam gerek yarim saat sonra falan yine gelcem insallah hepinizi cok opuyom

zenan cıgım bugunlerde yogunsun galıba cok az rastlasıyoruz

kallıste keske kan grubum tutsa gıder ankara ya gunubırlık gıder kan verırım ama maalesef.napabılırım dıye dusunuyorum.bızım unv de de tıp fakultesınde kana ıhtıyac oldugunda devlet yurtlarında anons yapılırdı.bazen aynı anons o kadar tekrarlanırdıkı cok calısma odasından kalkıp gıden arkadaslara sahıt oldum.ve aılelerın o kan veren ogrencıye nasıl davrandıklarına.keske heryerde bu uygulama olsa belkı bı care olurdu.

kallıste keske kan grubum tutsa gıder ankara ya gunubırlık gıder kan verırım ama maalesef.napabılırım dıye dusunuyorum.bızım unv de de tıp fakultesınde kana ıhtıyac oldugunda devlet yurtlarında anons yapılırdı.bazen aynı anons o kadar tekrarlanırdıkı cok calısma odasından kalkıp gıden arkadaslara sahıt oldum.ve aılelerın o kan veren ogrencıye nasıl davrandıklarına.keske heryerde bu uygulama olsa belkı bı care olurdu.

canım sağolasın dua et yeter başka bir şey yapamıyoruz... üniverisitede uğraşıyor arkadaşımız duyuruyor ama umrsamazlık var bir yerde... umarım bu bebeğimize edebiliriz yardım..bol bol dua edin arkadaşlar.

yine her zamanki gibi midem akşam aceleyle yemek yemedim misafirliktede pasta falan yemedim midem kıvranmaya başladım üşütme titreme derken hastaneye gittik ayda bir ziyaret ediyorum işte görmezsem doktorları özlüyorum sanırım :)) iğne vurup yolladılar
geçmiş olsun canım. miğde ağrısıda çok kötü oluyor.

hayirli cumalarr.
ben hala uyanamadim gidip bir kahve iceyim kilom 76,2a.s.
bende öyle reyhan ablacım. birazdan bir çay içip kendime gelicem.

gunaydin hemen kilomu yazayim 73.9 bu hafta pazartesi sali carsamba siddetli yagmurdanve ruzgardan dolayi yuruyemedim dun 45 dk yurumusum yurumeyince ve spor yapmayinca sonuc bu emelimin benim icin hazirladigi olculerde beslenmeye dun basladim hersey yolunda
simdi acilen cikmam gerek yarim saat sonra falan yine gelcem insallah hepinizi cok opuyom
kız zenan bir türlü karşılaşamıyoruz. herşeyin yolunda olmasına sevindim. bende bügün yürümeye başlıcam. şimdilik yarım saat bakalım.

şimdi ne yaptım kallisim biliyomusun
muhsin beyi aradım beyzanın annesini babasını teselli etmek istedim yüreğimden geçenleri söyledim çok metanetliydi ikisi de ben ağladım onlar ağlamadı
lösev beyzanın resimleriyle sergi yapıp satıp hastane temeli atacakmış çok mutlular bunun için
mersine yolunuz düşerse bir kapınız var dediler Allah acıyı veriyor ama sabrını da veriyor şükür yoksa dayanılır mı evlat acısına hasretine efe 3 gündür babannesinde de yastığını koklayıp uyuyorum ben onlar neyi koklasın benim Allah ömür verirse sarılma umudum var onlar ne yapsın
allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın. evladım yok ama ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum. rabbim yardımcıları olsun.

günaydın güzel hatunlar
hastalara geçmiş olsun
veren arkadaşlarımızı tebruk ediyorum
bakmadan edemedim size yine işim çok yoğun olsada

kendinize ii bakın
hepinizi gün be gün zayıfladığınızı görmek inanın çok güzel
hoşgeldin kadis. mezun oldun gittin özlettin kendini.kilonuda koruyorsun galiba. oh ne güzel.biz ne zaman mezun olacaz bilmem.

kalisim evt seyredemedik filmi ama yinede eylendik yemek yedik oturduk biyerde sohbet ettik. güzel geçti.ya regli olamamak hep diyorumya beni kötü etkiledi.işden ayrılmam yeniş düzeni kurmak fln etkiledi. napalım bundan sonra devam kaldığım yerden.
bende izledim o filmi. baya gülmüştüm. ama yinede güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel.
kıskandım valla ne zamandır hastane ev derken sıkıldım yani.

cedriccim elbette konyalı olmamın da etkisi vardır 5-6 yaşındaydım elime tığ şişi tutuşturduklarında hala da bırakamıyorum neyseki çok severek yapıyorum internete kavuşunca tüm dünya evime kadar geldi eskiden komşudakler vardı şimdi brezilyadakiler bile komşu

kallisim bekleme daha fazla acıları hafifliycek sen arayacaksın tekrar tekrar yaşayacaklar aynı şeyleri sıcağı sıcağına ara sadece ağlasan bile onlar ne demek istediğini anlarlar emin ol

matemcim gelelim sana da bir gün ya da hazır izinliyken haftaya sen gel izmire valla bize uyar ne diyim

kallistecim listemiz hazır, kontrol edermisin canım.

13. takım **95.etap**

ad1 (58.8 / 58.2 / 0.6 / 1.02%)
nereus (66.6 / 66.0 / 0.6 / 0.90%)
sidanur (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
kaymaklım [geri dönmek üzere ayrıldı, (son kilosu: 70.2)]
melis08 (63.0 / 63.1 / -0.1 / -0.16%)
karamanli (77.0 / 77.0 / 0.0 / 0%)
dosba (71.3 / 70.3 / 1.0 / 1.40%)
aspettami (61.0 / 60.5 / 0.5 / 0.82%)
melzeyit (82.2 / 81.1 / 1.1 / 1.34%)
löliz (59.4 / 58.5 / 0.9 / 1.52%)
patbori (78.0 / 76.9 / 1.1 / 1.41%)
şişgo (64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (681.5 / 674.6 / 6.9 / 1.01%)

Son düzenleyen: Moderatör:
5. Takım **95.ETAP**

umuts76 ( 76.0 / 75.3 / 0.7 / 0.92% )
honeybaby( 59.6 / 59.0 / 0.6 / 1.01% )
reyhanxx54 ( 76.5 / 76.2 / 0.3 / 0.39% )
zenan25 ( 74.0 / 73.9 / 0.1 / 0.14% )
cedric ( 107.6 / 106.5 / 1.1 / 1.02% )
GÜL78 ( 105.5 / 105.0 / 0.5 / 0.47% )
mehalim ( 60.7 / 61.3 / -0.6 / -0.99% )
buseyrem ( 102.8 / 102.8 / 0.0 / 0.00% )
emel42 ( 101.0 / 99.4 / 1.6 / 1.58% )
BENNUU ( diskalifiye)
kalliste22 ( 74.4 / 74.6 / -0.2 / -0.27%

5. Takım toplam kilo ( 838.1 / 834.0 / 4.1 / 0.49% )

kızlar keşke bir tanıdığım fln olsa ankarada yardımcı olurdum. çok üzüldüm ya duyunca..
kardeşim doğumda beklerken kadının biri acilsezeyan olcakmış bebeği zehirlemiş kadını kan kaybetmiş kan lazım dediler hemen verdim. bu minğe yardım edemicem off. dua ederim bol bol.

matemcim honeyle görüştük bir kaç saat önce ve 1-2 kilo daha verip yarışmadan ayrılacakmış çünkü ameliyat olması gerekiyor hedefini aşağı çekmiş bu durumda onu mezun eder etmez seni alabiliriz.. son anda bir kararla bennuyu çıkartmak zorunda kaldım bizimle yine beraber olur yine destek oluruz ve yer açıldığında beki yine aramıza gelir ama ablam beni affet hem moralin bozuk uğrayamıyorsun hemde kilo bildirimini bu haftada aksattın... listede yer almadan emel aylarca bizimle oldu yapılamıyacak bir şey değil bu yüzden kızıp darılma ve paylaşıma gel yine.. kendini biraz toparlada zaten konuşalım seninle.......

canım geç kaldım ama zamanlayımadım
ben 102,6 oldum
aslında geçen haftaki kilomda kalsaydım bu hafta birinci olurdum .mehalimde biliyo ben pazartesiden bu yana yani 4 günde ,çünkü daha bugün bitmedi
evet 4 günde 2,5 kilo verdim.ve kesinlikle devam edeceğim göreceksiniz.ilk defa bsu kadar azimliyiym ,çok mutluyum.hepinizi öpüyorum

busecim gelmişken yazayım bu haftadan itibaren kilo bildrimleri saat 12 de bitecekti yazmıştım daha önce çünkü kardeş takımımızdaki arkadaşımızıda bekletiyoruz onların üyelerinide ben beklemek zorunda kalıyordum ... bir gün önceden bildirebilirsin canım iyi olur.....

ben 102,6 oldum
aslında geçen haftaki kilomda kalsaydım bu hafta birinci olurdum .mehalimde biliyo ben pazartesiden bu yana yani 4 günde ,çünkü daha bugün bitmedi
evet 4 günde 2,5 kilo verdim.ve kesinlikle devam edeceğim göreceksiniz.ilk defa bsu kadar azimliyiym ,çok mutluyum.hepinizi öpüyorum

haftaya 1. yaparsın sen bizi ha gayret.. kaydirigubbakcemile5

ben 102,6 oldum

cnm nasıl verdin böyle 4 günde yalnız zararlı bir uygulama bu bırakınca birden alırsın bence.ne yedin yemedin de böyle gitti kilon.azmin çok güsel tebrik ederim ama merak ettim ne uyguluyosun

Back