• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

emelin elislerine bakiyordum ne marifetli masallah ya..
emelim lila kazagin cok güzel olmus canim eline saglik iyi günlerde giy insallah. 3. sayfada 3 bebek yelegi var üsüste ortadaki beyaz harika ya emelim aciklamasi varmi modelin?cok zarif olmus. örmeside zevkli olur.
gerci biri daha sormus onu sen annem örnek icin konyaya götürdü demissin. belkide gelmistir bu aradagamyoncuiremsu
kallisim cok fazla model begendim simdide ne yapayim bilemedim. sende dedinya bugün baslama ablam yarin yeni modeller var diye. bende bekliyorumdelikafadulden

iyi geceler reyhan abla modellere bende baktim hepsi cok mutus cok super modeller ya simdi sen bunlarin semasina bakip aynisini yapiyomusun reyhan abla cok buyuk bi yetenek bide cabuk oruyosun o cok guzel keske benimde orgu uzerine yyetenegim olsaydi neyse ben dikisi ilerleteyim ben dikeyim sen or reyhan abla krize meydan okuylim ne dersin

bizde seni özledik canim bennu. aksamlari yani geceleri beni hic yalniz birakmiyorsun sagoldelikafadulden

uykuyla pek aram yok...alıştım okuldan dolayı bu tempoya:)
evet ya gerçekten emel ablayla melek ablam kallis ablam çok becerikliler...e sende onlardan aşağı değilsn reyhan annem,hepinize maşallah...:nazar:

iyi geceler reyhan abla modellere bende baktim hepsi cok mutus cok super modeller ya simdi sen bunlarin semasina bakip aynisini yapiyomusun reyhan abla cok buyuk bi yetenek bide cabuk oruyosun o cok guzel keske benimde orgu uzerine yyetenegim olsaydi neyse ben dikisi ilerleteyim ben dikeyim sen or reyhan abla krize meydan okuylim ne dersin

ya maşallah size,keşke benimde elimden bişiler gelse...

zenancigim ben cok örerdim cocuklöar kücükken giyerlerdi büyüyünce giymediler bende örmeyi biraktim bir iki ay öncesine kadar kallisin kis modasi sayfasini görünce heveslendim simdi ne örsem paylasamiyorlar. birde bebek esyalarini örmeyi cok severim ama bu gidisle bebek acikta kalacak benim koca kizlar rahat vermiyorki bebege öreyimdelikafadulden

bendede gece uykusu pek yoktur bennu. sabah uykusunu severim tembelligi severim canim kiymetlidir. baykus gibi geceleri otururum elisi yaparim okurum hatta temizlik yaparim

bennucum insallah cabuk gecer bu kriz falanda canim sende hayal ettigin isi yapabilirsin canim bellimi olur gun dogmadan neler dogar ne zaman bitiyo okulun canim
insallah acarsin canim sende cok cocuk sevenlerdensin belli

modelleri kizlarmi seciyo reyhan abla
eee sende guzel oruyosan tabiii paylasilmaz kalliste getirip getirip en can alici modelleri getiriyo ben hepsine ic gecirerek bakiyom dogrusu annemde guzel orgu yapar annnneeeeeee nerdesin bak su cicilerden banada or noolur diyorum

evet tam canalici modelleri getiriyor kallisim kaydirigubbakcemile3
örgü örmek zevklidir zenanim ögrenmeside cok kolaydir bir dene istersen

zaten gecen gun kizimin ayicigina bir kazak ordum kizim elifte bir cicek ordu tiglan onuda onune diktik basladim yani ufak ufak reyhan ablakaydirigubbakcemile3 onu bir resim cekip gostereyim sizedelikafadulden sanada yeni model olur ogrencem galiba bide kucuk cadima bir etek ormustum sapka diye basladim oda cok buyuk olunca etege donustu boyle yani insallah ilerletirim gercekten modelleri gorunce deliriyorum ne yalan soyliyim cok guzeller

bendede gece uykusu pek yoktur bennu. sabah uykusunu severim tembelligi severim canim kiymetlidir. baykus gibi geceleri otururum elisi yaparim okurum hatta temizlik yaparim

gece en güzel zararlı ışınların olmadığı güneş ışınları vb.insanın kafasını dinleyebildiği engüzel zamandır bencede...

bennucum insallah cabuk gecer bu kriz falanda canim sende hayal ettigin isi yapabilirsin canim bellimi olur gun dogmadan neler dogar ne zaman bitiyo okulun canim
insallah acarsin canim sende cok cocuk sevenlerdensin belli

çok seviyorum çocukları tüm dünyam onlar üzerine kurulu...onlar dünyanın en masum varlıkları,ömrüm boyunca onlarla olmak yeni dnyalar keşfetmek,oyunlar oynamak hayalllerine ortak olmak istiyorum...
haklısın zenan,belkide nasip kısmet,birgün açabilirim inşallah..okul bu dönem bitiyor Allahtan birşey çıkmazsa...

annem eskiden bizim kuculen kazaklarimizi sokup pas pas oruyodu bizede yeni kazaklar oruyodu o beceriyo istede ben kime cekmisim dikiste dikis diye tutturdum gidiyom bu evi alinca ilk dikis makinasi aldim sonra araplardan hep parca kumaslar aldim onlarla ugrasa ugrasa biraz ilerlettim simdi pijama etek falan dikebiliyorum kizlara yazin giysinler diye kisa pantalonlar falan ama iste model dergileri var ceket yelek onlari tam daha byapamiyorum keske orguye merak salsaymisim yada incik boncuga ne guzel olurdu kizlara degisik seyler yapardim ama kizlar var bunlara ilgi onlar yaparlar diye dusunuyorum benim hayalimde soyle gece elbiseleri dikmek falan var abiyeler falan

zenan ablam reyhan annem bana müsade,herkes yattı pc ses yapıyor:)
iyi geceler dilerim öpüyrum ikinizide mükemmel bayanlar...Allah rahatlık versin...yarın görüşmek üzere,Allaha emanet olun...

o zaman senin kimbilir kac cocugun olur kiz bennu bende cok severim cocuklari hatta bi ara canim soyle yeni dogmus bebek cektiydi gulun yegenini gorunce ama reyhan ablam kadayifmi bu canin cekecek yeter 4 tane dedide zor durdum valla demi reyhan ablam canim ablam

gitmis allah rahatlik versin bende cikayim iyi geceler sizlere hadi birazda yarin laflayalim coook opuyom sizi

Back