• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizina sapka diye basladin büyük olunca etekmi oldu? ben sana ne deyim zenancigim birtanesin iste
gece vakti güldürdün beni allahta seni güldürsün.a.s.

günaydın hepinize canlarım benim, herkes uyuyor bende şöyle genel kontrolü yaptım çıkıp kahvaltı hazırlıyacağım bu gün beslenme düzenimi oturtuyorum kısmetse emelimin notlarını alayım artık ve alışveriş yapayım gelirken çünkü o yok bu yok diye sapıtabiliyorum..

bennu geçmişe bakmadığı için ona not bırakıp durumu anlattım sizde merak etmeyin diye yazayım dedim..

mehalim gelirsen bi yaz be gülüm ne haldesin düzeldinmi.

günaydın takımcım sabahtan yağmurla karşılaştık amcam aradı bekle ben götüreyim dedi de ıslanmadan geldim işe

reyhan ablam o model geldi ama zor bir model annem yakında örecek şimdi benim siparişlerime yardım ediyor ona başlayıp yoluna koyacağım modeli o zaman resimler eklerim sayılarını çok zevkli ama püf noktaları var her sıra için ayrı ayrı açıklama yazmak gerekiyor inşallah sen kızların heveslerini gidere dur ben sana açıklama yetiştiririm inşallah

kilo vermek bana da iyi geliyor şükür halime keyfim yerinde dün akşam yorgunluktan erkenden yattım bugün sabah dinlenmiş olarak uyandım şükür birazdan kahvaltı yapıcam inşallah çayı demledim biraz demini alsın diye bekliyorum

kallisim ve balım sitede mesaj yazmayanlar bir süre sonra diskalifiye oluyor malesef bir kere de ben atıldım sonra admine mail attım siz aranıza almazsanız ben nasıl paylaşım yapıcam diye maile cevap geldi tekrar kabul ettiler orada da çok iyi insanlar var gerçekten zamanla tanışıp kaynaştık bir ailem de orada oldu hasta olan derdi olan örgü örmeye uğğraşan herkese yardım eli uzatılıyor çok güzel yardım kampanyaları oluyor hatta geçen sene huzurevine örgüler yardımlar yapıldı nasıl sevindiler yaşlılar çocuklar gibi
ben eşimden ayrılıyorum dedim sohbet arasında onlarca özel mesajla halim hatrım soruldu benim için buluşma düzenlendi herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı hiçbir karşılık gözetmeden hem de

siteye üye olup biraz mesaj yazmak model eklemek yeterli üyelik için ama şimdi yeni üye alınıyormu bilmiyorum bir sorun oldu forum kapatılma noktasına geldi modeller izisiz kopyalanıp bloglara birebir eklenmiş yabancı sitelerdeki modeller tercüme edildiği için yasal yaptırımları var dkkat etmek zorundalar yani onunla uğraşıyorlar

orası kk gibi değil çok küçük bir forum örgü ve sohbet var sadece sahibi bir ev hanımı çocuklarından kalan zamanı ayırıyor yani benim çok takdir ettiğim bişey rusçası var tercüme yapıyor bir yandan örgü örüyor ama ne örgü sanırsın el değmemiş gencecik daha
inşallah bundan sonra sorunsuz üye olabilir modellerimize bakabilirsiniz

Günaydın canlarım dünden beri acayip uyukluyorum neden oldu bilmem akşam siteye giremedim bile sürekli uyku halindeyim.

canım kallisim hemen yazayım nasılım bişey yemesem iyim ancak azıcık bişi yesem midem çıkarmak istiyor bende az az yiyorum bişiler ee geçen hafta kantarın topuzu kaçınca midemde bana isyan etti.tamam zayıflamak işin artı tarafı ama keşke ağrı ve buluntı olmadan olsa değilmi.hala regl de olmadım aylardır ilk defa bu kadar şaştı.geçen okulumdaki bir bayan hoca beni hamile görmüş rüyasondan hayırdır diyorum vallahi bugun çarşıya çıkarsam bir gebelik testi alacam vallaha garip duygular içindeyim olsamı olmasamı sevinsem mi üzülsemmi karar veremiyorum sadece allah hayırslısını versin diyorum sanki hala hazır değil mişim gibi gelir

günaydinnnnnnnnn.
mehalim canim benim. hazirsin hazirkaydirigubbakcemile2
yani kimse tamam simdi hazirim ikinci yada ücücncü cocugum icin demiyor kendi kendine bir tesadüf gelmezse hicde hazir olunmuyor. ama doktor hamilesin der demek ne kadar hazir oldugunu hemencecik anliyorsunyerimseniben ne güzel olur beeee bir düsünsene. iki torunum birden olur hehehe hep kendimi düsünüyorum:jeyyar:
emelim örnek gercekten zor ama bir okadarda güzel. olsun ben kallisin yeni modellerini bekliyorum dün gece bitirdim bebek hirkasini. elim bos
emelim diger tarafta bir bebek takimi var bembeyaz güllerle islenmis inanilmaz güzel... bebek takimlarinda en sondaki model gerci yazdim ama yanlis yere yazdim galiba ilgilenen olmadi ben resmi baska yere tasimayida bilmiyorum. bu takimla ilgili bir bilgin varmi canim? yani belki benim bilmedigim baska yerde tarifi vardir. kiz modelleride cok güzel oluyor
mehalim nedersin oglun büyüdü birde minik cicegin olsa himmmyerimseniben

reyhan abla emelcim merhaba kallisim spora gitmis reyhan ablam yeni model pesinde eli bos kaldi cunku dun bir orgu daha bitmis
emelcim le kallisim model yetistiremiyolar yuncu adamda ne kadar yun varsa gondermis sagolsun reyhan abla biraz daha hizlan bir torun daha geliyorsa eger onada ormek lazim bende yatak takimini dikerim demi
mehalim herseyin hayirlisi bitanem bende hamileyken hic bisiy yiyemezdim ilk 3 ay
ay heycanlandim ya takima bide kucuk mehal geliyomus ne guzel olur valla
:ecrin_bebek: demi reyhan ablam

reyhan ablam modelin resmini yakınlaştırmışlar şimdi baktım
modeli biliyorum bensana yazarım en kısa zamanda

şapka için de açıklama yaparım ben sana benzer şapkalar ben de örmüştüm eskiden
sen şimdilik ceketin robasını veya pantolonunu başla kendine göre sayılarla
zaten pantolonu çözmüşsün sen paçası 3-4 sıra haraşodan sonra düz devam edilmiş sonradan kurdele ile büzdürülmüş

benim yeleğe gelince sen istersen hiç uğraşma açıklamayla falan yaza ne kaldı şurda izmirde veya çeşmede ben sana veriyim baka baka ör bir tane var şimdi elimde zaten

arkadaşlar hani Beyza'mızı kaybettik biliyorsunuz ya babamız son gün yanlarında yatan hasta için onada yardım edebilirmisiniz demişti fiyuce dün gidip tanışıp bilgileri almı.. yavrum henüz 3.5 yaşında fotoğrafıda var ama eklemiyim size insan çok tuhaf oluyor.. şimdi onun yardım konusu için izin bekliyorum siteden... birde bennum gelirsen canım Muhsin beyle görüşebildinmi hiç nasıllar... ben hala konuşurken ağlamayacağıma emin olamadığım için henüz aramadım...
ayni sebebten bende arayamadım senağlamakalişim ama bu sabah onlar beni aradı bası ve annesi ... bizi unutmamış lar her nekadar çok üzgün olsalarda ....ayaktalar .....a.s allah onlara bol sabır versin ....a.s.

kallisim korudum diyebilirim 60.5 di lapayla şimdi 61-62 arası gidiyo geliyo
yani burda takılı kaldım
60-62 arası arası yani
evet düzenim aynı sabah kahvaltısı yok gibi öğlen çorbayla geçiştiriyorum
2 ara öğünüm hala var
çayın yanında bişeler yiyorum yine

hareketlerime çok devam ettiğim sölenemez akşam 7-8 gibi yatıyorum zaten

evet çok yoğunum izine ayrılcam fırsat bulunca çok yorgunum artık çünkü
tüm iş benim omuzlarımda ya
Kadis hatanı kendin söylüyosun canım kavaltı yok diyosun bundan iyi kilo verememe sebebi olurmu .......:mymeka: akşamda bolllboll yiyip ustüne bi güzel yatıyosun kendin itiraf etmişin işte .....kaydirigubbakcemilekötükedihüsokavaltı özellikle bol lifli tam bugdaylı ekmekli kavaltı seni gün boyu tok tutar ....... akşamıda azalt . ve yatmadan 2 saat önce ya bak . ozaman ...:dilcikar:Şeniz ( söyleyene bak ....)

reyhan abla emelcim merhaba kallisim spora gitmis reyhan ablam yeni model pesinde eli bos kaldi cunku dun bir orgu daha bitmis
emelcim le kallisim model yetistiremiyolar yuncu adamda ne kadar yun varsa gondermis sagolsun reyhan abla biraz daha hizlan bir torun daha geliyorsa eger onada ormek lazim bende yatak takimini dikerim demi
mehalim herseyin hayirlisi bitanem bende hamileyken hic bisiy yiyemezdim ilk 3 ay
ay heycanlandim ya takima bide kucuk mehal geliyomus ne guzel olur valla
:ecrin_bebek: demi reyhan ablam
evet hayatim... valla cok güzel olur durum musait alis büyümüs mehaliminde eli bos bu ara bir bebek sarsa fenami olur bak ben beyaz güllü takimlarini zenanda yatak örtülerini kafaya koyduk emeliminde yardimiyla bu is tamamdirdelikafadulden
reyhan ablam modelin resmini yakınlaştırmışlar şimdi baktım
modeli biliyorum bensana yazarım en kısa zamanda

şapka için de açıklama yaparım ben sana benzer şapkalar ben de örmüştüm eskiden
sen şimdilik ceketin robasını veya pantolonunu başla kendine göre sayılarla
zaten pantolonu çözmüşsün sen paçası 3-4 sıra haraşodan sonra düz devam edilmiş sonradan kurdele ile büzdürülmüş

benim yeleğe gelince sen istersen hiç uğraşma açıklamayla falan yaza ne kaldı şurda izmirde veya çeşmede ben sana veriyim baka baka ör bir tane var şimdi elimde zaten

tamam emelim haberlerini bekliyorum. birtanesin sen canim benim a.s.

cedric seni görüyorum asagida.. nasilsin güzelim?
bugün cok güzel hava var disarda. aman allah nazarlardan korusun. tadini cikarmak lazim. örgüde örsem terasta örerim.

Ayy sözlerinizle beni heycanlandırdınız vallahi ama hayal kırıklığından korkutuğum için sürekli kendime yok yok sanmam diyip duruyorum bakalım

kızlar ben gırebıldım nıhayet bı kuafoe gıttım geldım yagmura yakalandım.reyhan ablam burda ablacıggım ne zamandır karsılasamıyoruz nasılsın

cedriccim sıhhatler olsun

mehalim hayırlısı olsun hakkında varsa bebiş alışır gidersin olsun varsın

reyhan ablacım sana özelden yazmaya başlıyorum modeli şimdi

saol emel canım bısey sorucam sana sımdı aklıma takıldı da gecen umut a yazmısdın meyvelerle bırlıkde ekmek sayını gecmısın dıye canım mesela bna dedıgın 7 porsıyon ekmege meyveyı dahıl edıcekmıyım yoksa sadece ekmek degısımınımı kullancam
sımdıye kadar gıttıgım dıyetısyenler bunu ayrı gruplar yapmısdı ama benmı yanlıs anladım acaba
bıde mesela dun aksam ekmek adetım eksık kaldı ıntegral makarnadan 2 kasık yedım ama 8 yada 8 ksık yesem yanlısmı olur

emelim canım sen şal örüyomusun model lazımmı . 2 model var bende resmini çekip koya bilirim işine yararsa .....bana bildir canım ....

Back