Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayni sebebten bende arayamadım senağlamakalişim ama bu sabah onlar beni aradı bası ve annesi ... bizi unutmamış lar her nekadar çok üzgün olsalarda ....ayaktalar .....a.s allah onlara bol sabır versin ....a.s.arkadaşlar hani Beyza'mızı kaybettik biliyorsunuz ya babamız son gün yanlarında yatan hasta için onada yardım edebilirmisiniz demişti fiyuce dün gidip tanışıp bilgileri almı.. yavrum henüz 3.5 yaşında fotoğrafıda var ama eklemiyim size insan çok tuhaf oluyor.. şimdi onun yardım konusu için izin bekliyorum siteden... birde bennum gelirsen canım Muhsin beyle görüşebildinmi hiç nasıllar... ben hala konuşurken ağlamayacağıma emin olamadığım için henüz aramadım...
Kadis hatanı kendin söylüyosun canım kavaltı yok diyosun bundan iyi kilo verememe sebebi olurmu .......:mymeka: akşamda bolllboll yiyip ustüne bi güzel yatıyosun kendin itiraf etmişin işte .....kaydirigubbakcemilekötükedihüsokavaltı özellikle bol lifli tam bugdaylı ekmekli kavaltı seni gün boyu tok tutar ....... akşamıda azalt . ve yatmadan 2 saat önce ya bak . ozaman ...:dilcikar:Şeniz ( söyleyene bak ....)kallisim korudum diyebilirim 60.5 di lapayla şimdi 61-62 arası gidiyo geliyo
yani burda takılı kaldım
60-62 arası arası yani
evet düzenim aynı sabah kahvaltısı yok gibi öğlen çorbayla geçiştiriyorum
2 ara öğünüm hala var
çayın yanında bişeler yiyorum yine
hareketlerime çok devam ettiğim sölenemez akşam 7-8 gibi yatıyorum zaten
evet çok yoğunum izine ayrılcam fırsat bulunca çok yorgunum artık çünkü
tüm iş benim omuzlarımda ya
o konuda bi bilgim yok zenanım ....bi bakim ... kaliş yazmişmı ....eaben hosgeldin peki kucuk kizdan haber varmi eylulden o nasil acaba kan bulunabildimiki
evet hayatim... valla cok güzel olur durum musait alis büyümüs mehaliminde eli bos bu ara bir bebek sarsa fenami olur bak ben beyaz güllü takimlarini zenanda yatak örtülerini kafaya koyduk emeliminde yardimiyla bu is tamamdirdelikafaduldenreyhan abla emelcim merhaba kallisim spora gitmis reyhan ablam yeni model pesinde eli bos kaldi cunku dun bir orgu daha bitmis
emelcim le kallisim model yetistiremiyolar yuncu adamda ne kadar yun varsa gondermis sagolsun reyhan abla biraz daha hizlan bir torun daha geliyorsa eger onada ormek lazim bende yatak takimini dikerim demi
mehalim herseyin hayirlisi bitanem bende hamileyken hic bisiy yiyemezdim ilk 3 ay
ay heycanlandim ya takima bide kucuk mehal geliyomus ne guzel olur valla
:ecrin_bebek: demi reyhan ablam
reyhan ablam modelin resmini yakınlaştırmışlar şimdi baktım
modeli biliyorum bensana yazarım en kısa zamanda
şapka için de açıklama yaparım ben sana benzer şapkalar ben de örmüştüm eskiden
sen şimdilik ceketin robasını veya pantolonunu başla kendine göre sayılarla
zaten pantolonu çözmüşsün sen paçası 3-4 sıra haraşodan sonra düz devam edilmiş sonradan kurdele ile büzdürülmüş
benim yeleğe gelince sen istersen hiç uğraşma açıklamayla falan yaza ne kaldı şurda izmirde veya çeşmede ben sana veriyim baka baka ör bir tane var şimdi elimde zaten