• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence buse sadece istediği için vermiştir o kiloyu çünkü yeni başladı sayılır bu zamana dek normal yiyordu kaç haftadır yeme desekte ancak toparlandı... yeni olduğu içinde çabuk gidiyor kiloları başka bir şey yapmamıştır umarım....

ben biraz çıkıyorum arkadaşlar oturmaktan yoruldum gökçede okula gitmedi bugün ona devrediyorum sonra gelirim....

sekerler ben alisverise gidiyorum
kallisim sagol canim cok güzel modeller var bak yukarlarda gül kurusu bir ceket var belinden bagcikli onu yakasiz ve önü dügmeli yapsam nasil olur? hani karpuz kollu cok hos ya..
birde bu ceket yandanmi örülmüs? iyice inceliyemedim alisveristen dönünce tekrar bakayim

sekerler ben alisverise gidiyorum
kallisim sagol canim cok güzel modeller var bak yukarlarda gül kurusu bir ceket var belinden bagcikli onu yakasiz ve önü dügmeli yapsam nasil olur? hani karpuz kollu cok hos ya..
birde bu ceket yandanmi örülmüs? iyice inceliyemedim alisveristen dönünce tekrar bakayim

reyhan ablam karpuz kolluyu anladımda ceket hangisi onu anlayamadım..mesaj numarasını yada sırasını yazarsan anlarım...

oh maşallah ablamız örüp duruyo ne güsell emel gibi hiç boş durmuyo banada yapın ciciler yaa

mehalim tam sana not bırakmaya geldimdi sende gelmişsin.. hiç kontrol yapamadım bir kaç konu taşımanın dışında elleyemedim... özel mesajlara yetişemedim çünkü.. kaçıyorum biraz hoşçakalın...

reyhan ablama not bırakayım.. benim örgü konularının sırasına bak ablam birde şemalı modeller diye açtım .. sizde bakın he :))

Canım takımcım ben geldimm.Ve beni beklediğinizide biliyorum.kaydirigubbakcemile3
Gelelim bu hafta neler oldu.
Bir iki,Bir iki Mersin kalkıyor hadiiiiiiiii.....
emel42 ( 1.58% )----helal sana emelim:hooray:
cedric ( 1.02% )a.s.
honeybaby( 1.01% )a.s.

Yavaş yavaş yola devam diyenler....
umuts76 ( 0.92% )naniknanik
reyhanxx54 ( 0.39% ):dance:
zenan25 ( 0.14% )a.s
GÜL78 ( 0.47% ):smiley-cool:
buseyrem ( 0.19% )lülülülülülü

Bu hafta yerinde sayan arkadaşım yok......cokacimcoook
Ve illede tersine diyenler......utançla yazıyorumm:utangac:mehalim ( -0.99% ):mymeka:
kalliste22 ( -0.27%)Çok üzgünüm çoook

***Bu hafta gül tekrar listemize dahil oldu...
***BENNUU arkadaşımız aramızdan ayrıldı( kallisim neden diskalifiye oldu yaff ben kaçırdım)
)

çıkamadım ki.....

evet bennuyu açıklıyayım.. moralini toparlasın aramıza yine gelir yada liste dışı devam eder.. bennuyu hepimiz sevdik çünkü.. ama iki hafta bildirim yapmadı mecburen listeden çıkardım...listeden çıksada bizimle olacağını biliyorum :))

eline sağlık mehalim sonunda ağırda olsa mersine gidenlerin içine yerleştim umarım önümüzdeki haftalar hızla varanlardan olurum

zenan:
emelcim meraba bitek seni gorebiliyom
zenan:
bizim nette problem var
emel:
merhaba zenancım
emel:
benim de işim çok
emel:
çalışıyorum
emel:
sen nasılsın
zenan:
oglen kizlar oynamis kitlenmismi nolmus bilmiyom
zenan:
iyiyim ama
zenan:
google giremiyom
zenan:
baska seyler cikiyo
zenan:
dolayisiyle takimada giremiyom
emel:
ben anlamam o kadar eşin gelene kadar bekle
zenan:
hepsine seam soyle esime duzelttirip gece gelebilirim anca
emel:
varsa iletmemi istediğin bişey
emel:
ben yazarım
zenan:
sagol canim bide biz bugunlerde kiraci tarafinia kagit boya felan yapiyoz fazla gelemiyom
zenan:
hadi sana kolay gelsin hepinizi opuyom
zenan:
gece bakarim bi daha gelmeye calisirim
emel:
oldu tatlım bu şekilde kopylayıp ekliycem zaten bende
zenan:
sagol canim
zenan:
tesekkurler kolay gelsin tekrar

kallisim kallisim.. kis modasina bugün koyduklarin birbirinden güzel hepsinide yapmak istiyorum. semali örnekler tig isi birde örgü modelleri olsa semali. canim cocuklar gelecek aksam yemegine ben begendiklerimi toparlayip yazacagim sana
umutum telefon etti yavrusu ameliyattan cikmis demistin degilmi? insallah güzel gecmistir op. insallah aksama gelebilir umut meraktayim
mehalim canim nerdesin ya hic göremiyorum artik. liste icin tesekkürlera.s.

ıŞTEN ATILACAĞIMI DA BıLSEM BUGÜNLÜK BU KADAAAAAR
çok yoruldum beynim şişti kafatasımı patlatacak nerdeyse

umutcumun haberini aldım içim rahatladı çok şükür konuşursan selam söyle kallisim hatta numarası varsa bana da gönder ben de arıyayım

reyhan ablam yeni bir bluzum oldu benim de 2 gece evvel bitti çoğunu örmüştüm ben ama tamamlamak anneme nasip oldu gülümün bahsettiği bluz iştesana modelini ekliyim birazdan

mehalim liste için tebrikler ben kendimden emindim ama sizlerden daha fazlasını bekliyordum galiba birinci olacağımı ummuyordum açıkcası

neyse ben model ekleyip kaçıyım akşam yemeğine evde olmak istiyorum çünkü

emelim zenan yapmış yine yapacağını :))))

reyhan ablacım sen beğendiklerini eklede yinede hemen başlama yarın yine ekleyeceğim model... şişle örgülerde var şemalı ama bugün hiç vakit bulamadım kan aranan başlık için özel mesaj yağdı yetişemedim... ben yarına birde kızıma yaptığım kazağı ekleyeceğim ablam üzerinde çok güzel duruyor onada bakarsın...

resim ekleyecek zamnım kalmadı daha doğrusu sabrım
reyhan ablam buradaki lila işte

Son düzenleyen: Moderatör:
Back