- 18 Ocak 2017
- 1.673
- 5.688
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.061
Aksami dene canim daha hafif kapatmis olursun gunuMerhaba arkadaşlar, bişey sorucam iki gündür öğlen yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek yiyorum ve o kadar tok tutuyo ki akşam yemeği saatinde hala tok oluyorum acaba onu akşama mı alsam nasıl yapsam ne dersiniz ?
Hahaha daha ne yapayım Didem sp yaptım tabiiYa bende oleyim onceden daha cok giderdi simdi zorla kilo veriyorum bide metabolizmam 7 yas byukmus benden
Deldin gectin beni nerdeyse ayni baslamisiz cok pis kiskandim
Ama masallah sana canim aynı sekulde devamm
Yaaa harikasin dogru sole sp yaptin dimi
Harikasin masallah
Bundan sonraNikinik takip edicem ne yiyo ne iciyo bende aynindan istiyorum yaaa cok kiskaniyorum amaaaa
Cherry Mom Kptanik tesekkur ederim 1 kilo fena degil dun regl olmasaydim 75 grucektim ama olmadi malesef nese bunada sukur
Haftaya hedefim 75.3 kaptam bildirime yazmamisim
Ortim maşaallah çok iyi ta tebrik ederim
Ortim ben de seni tebrik ederim sinavlarina ragmen cok iyi zayifladin
Ay valla düşecektiPantalon düşecek
O zaman bu gece cips kolaMasallah canimeee sen olmussun ben senin gibi olsam diyey miyet hak getire
Teşekkür edrim canımCanım süper görünüyorsun sen 68 olduğuna emin misin?
Çok daha zayıf duruyorsun
Kesinlikle canım. Spora çok şey borçluyum. Canım LeslieDeğil mi banada öyle geldi maşallah spor çok güzel inceltmiş
Di mi ama yapmam kuzum
Oy güzel gören gözlerini seveyim orticim.Yaaa yirim ortimi bu ne guzellikmasallah la kuvvete illa billah
Ah ah bu dönemde kendi ellerimle bile pastalar yaptım benOrtim ben de seni tebrik ederim sinavlarina ragmen cok iyi zayifladin
Ben olsam sinav donemi diye diyeti birakirdim muhtemelen bravo gercekten
Haftaya da aynen devam
Menün harika ortim maşaallah böyle devam22 ocak
11:30 2 yumurtayla kiymali patatesli omlet, 10 tane kadar zeytin, 2 dilim peynir
18:30 1 kase mercimek corbasi, hamsi bugulama, tursu, yesillik
19:00 10 tane antep fistigi, cay
su: 2.5 litre
Spor: 5850 adim 58 puan
yarimuhendis Cherry Mom @_Reyyan
Teşekkür edrim canım
Canım bunları habire biz etiket yapmadan sabahtan sen söylesen bizde seni beklemesekNamaria biraz rahatsizim. Kusura bakma tartim da gelmedi malesef paylasim yapamadim kilomu.
Oh sonunda geldi derecemiz yaa
Tesekkur ederimOh sonunda geldi derecemiz yaa
Nikinik tebrik ederim canım. Aslında birincilik senin yüzden. Ben 2 küsürle 2. olmuştum. Demek ki yine çılgın bir yüzde göreceğiz
|
|
| S Suskunhanim |
| N Naz03 |
|
|
|
|
A asilr |
|
Z Zeze34 |
|
|
|
|
|
ortalama gayet iyi canım kilo veren vermeye çabalayan herkesi tebrik ediyorum
Ortim tebrikler
ORTAKLAR KAZANANLARI
(15-22 Ocak)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Namaria belmayne Nikinik S Suskunhanim ummhnisa N Naz03 yarimuhendis Monica_ hawar birsevgi A asilr balpamuk Z Zeze34 Tempus DeryaOnDiet Ceylansnn muhursuzpusula Pain Killer
Eki Görüntüle 2766958
veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamaylaNikinik ve S Suskunhanim oluyoooor
Sagolasin canim hep beraber insallah. Tum siralamayi dolduralimortalama gayet iyi canım kilo veren vermeye çabalayan herkesi tebrik ediyorum
Nikinik canım bireysel dereceni tebrik ederim darısı 1.liğe
Ellerine saglik canim
ORTAKLAR KAZANANLARI
(15-22 Ocak)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Namaria belmayne Nikinik S Suskunhanim ummhnisa N Naz03 yarimuhendis Monica_ hawar birsevgi A asilr balpamuk Z Zeze34 Tempus DeryaOnDiet Ceylansnn muhursuzpusula Pain Killer
Eki Görüntüle 2766958
veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamaylaNikinik ve S Suskunhanim oluyoooor
düşün bi de canım spor yapsan ne olcakOrtim tebrikler
Senin spor puanina ihtiyacin yok da benim vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?