Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aksami dene canim daha hafif kapatmis olursun gunu

Hahaha daha ne yapayım Didem sp yaptım tabii

Pantalon düşecek
Ay valla düşecekti
Ama çok keyifli bir düşme yaaa

Masallah canim eee sen olmussun ben senin gibi olsam diyey miyet hak getire
O zaman bu gece cips kola
Şaka şaka Kaptan beni de keser seni de Bi dünya gözüyle 65 i göreyim kuzum
Canım süper görünüyorsun sen 68 olduğuna emin misin?
Çok daha zayıf duruyorsun
Teşekkür edrim canım
kilomu pek belli etmeyen bir yapım var. Ama ben sınırları zorlayıp kilolu gözükmeyi başarabiliyorum
Değil mi banada öyle geldi maşallah spor çok güzel inceltmiş
Kesinlikle canım. Spora çok şey borçluyum. Canım Leslie
Ahahah yok ya ben eski ortimi bilmez miyim yapmaz oyle sey belmayne
Di mi ama yapmam kuzum
Yaaa yirim ortimi bu ne guzellik masallah la kuvvete illa billah
Oy güzel gören gözlerini seveyim orticim.

Ortim ben de seni tebrik ederim sinavlarina ragmen cok iyi zayifladin
Ben olsam sinav donemi diye diyeti birakirdim muhtemelen bravo gercekten
Haftaya da aynen devam
Ah ah bu dönemde kendi ellerimle bile pastalar yaptım benbozacak olsam çoktan bozardım sınav haftası dinlemezhem de ben şubatta mezun olaceğiiiimm mezunnn dimi kaptanım Cherry Mom

Menün harika ortim maşaallah böyle devamkız ortim bu hafta ortaklar 1.si olur muyuz acaba

Namaria biraz rahatsizim. Kusura bakma tartim da gelmedi malesef paylasim yapamadim kilomu.
Canım bunları habire biz etiket yapmadan sabahtan sen söylesen bizde seni beklemesek Baskül nereden geliyor buarada canım yani liste giriş zamanın geldi kural gereği baskül olmadan ilerleyemiyoruz hemen hemen her markette güzel Basküller var onlarada bir bak istersen

Oh sonunda geldi derecemiz yaa
Nikinik tebrik ederim canım. Aslında birincilik senin yüzden. Ben 2 küsürle 2. olmuştum. Demek ki yine çılgın bir yüzde göreceğiz

Oh sonunda geldi derecemiz yaa
Nikinik tebrik ederim canım. Aslında birincilik senin yüzden. Ben 2 küsürle 2. olmuştum. Demek ki yine çılgın bir yüzde göreceğiz
Tesekkur ederim
3. Oldum 2. Oldum sira 1. likte insallah.. Arkadas mezun olursa

ORTAKLAR KAZANANLARI
(15-22 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamayla Nikinik ve S Suskunhanim oluyoooor

ortalama gayet iyi canım kilo veren vermeye çabalayan herkesi tebrik ediyorum
Nikinik canım bireysel dereceni tebrik ederim darısı 1.liğe

Ortim tebrikler
Senin spor puanina ihtiyacin yok da benim vardi

Ellerine saglik canim

ortilerden pasif olanları daha aktif bekliyoruz arkadaşlar birsevgi canım spor ve menülerini yazıp ortinle karşılıklı yorumlayıp diyalog halinde olursan daha iyi olur hawar a haksızlık olmasın motivasyonunuzu yükseltirsiniz haftaya kadar inşallah
S Smr3535 canım seni de çok göremedik bu hafta
izne ayrılanları da çıkartacağım haftaya sonuçlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…