- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.101
Duygulanmamak elde değilSana ozel copy paste :
Ay pek güzel bu hafta foton
Ayy canım. Estağfirullah. 98 kiloyla yuvarlana yuvarlana doğuma girdi bu bünye.
Benimde senden farkım yok balım, oğlum 4 aylıkken diyete başladım şimdi 5 yaşında hala diyetteyimAyy canım. Estağfirullah. 98 kiloyla yuvarlana yuvarlana doğuma girdi bu bünye.4 yılda anca gitti kilolar. Siz benden daha azimlisiniz canım Yaza fit olacağız inşallah hep birlikte
Diyet seviyorsak demek kiBenimde senden farkım yok balım, oğlum 4 aylıkken diyete başladım şimdi 5 yaşında hala diyetteyim
HastasıyızDiyet seviyorsak demek ki
Yok ortim gayet guzel gidiyosun kilolar gittikce gidiyor masallahAy pek güzel bu hafta foton
Sallayalım orticim
Ama benim biraz dengesiz gidiyor biliyorsun. Seni aşağı çekmesem bari
Ayy canım. Estağfirullah. 98 kiloyla yuvarlana yuvarlana doğuma girdi bu bünye.4 yılda anca gitti kilolar. Siz benden daha azimlisiniz canım Yaza fit olacağız inşallah hep birlikte
Tmm kaptanım inşaallah Afyon dönüşü görüşmek üzereVallahi bende senin hakkına girmek istemem keşke izin hakkın olsa ablanla önceden konuşmuş hesap etmiştik izin durumlarını ama ben seninde gideceğini bilmiyordum canım
Sadece diğer takımdaki kızlarla olan yarışta artık yoksun onun dışında afyondan dönüşte yine tüm etkinliklere Challenge ortaklar menüler kilo bildirimleri aynen katılıyorsun tamm mı canım ??
Valla canım eksi eskidir fikrini oturtmak gerçekten bana çok iyi geldi. Az gitse de sürekli gitsin ama bir daha gelmesinYok ortim gayet guzel gidiyosun kilolar gittikce gidiyor masallah
Bi daha gelmeyecek zaten canim bilinc altina olumlu mesaj veriyoruz kilolar gidecek ve koruyacagiz (geri gelmeyecek demiyoruz)Valla canım eksi eskidir fikrini oturtmak gerçekten bana çok iyi geldi. Az gitse de sürekli gitsin ama bir daha gelmesin
Hee tamam ortim.Bi daha gelmeyecek zaten canim bilinc altina olumlu mesaj veriyoruz kilolar gidecek ve koruyacagiz (geri gelmeyecek demiyoruz)
Aynen balim denemedigimiz sey kalmadi bu yoldaHee tamam ortim.
Gitsinler, kalsınlar, koruyalım. Bundan sonra anahtar kelimelerim
Evet şükür korktuğum başıma gelmedi listedeyimm
Canım bunları habire biz etiket yapmadan sabahtan sen söylesen bizde seni beklemesekBaskül nereden geliyor buarada canım yani liste giriş zamanın geldi kural gereği baskül olmadan ilerleyemiyoruz hemen hemen her markette güzel Basküller var onlarada bir bak istersen
Evet vücut da alıştı diyeteOrtim harikasııın
Ben de aynısını düşünüyorum.eskiden olsa biraz dikkat etmeye haftada 1kg gidiyodu. Demek ki artık ona güvenmememiz gerekiyo
Bu nasıl bir yüzde canım harikaa tebrikler
Canım adım dinsize çıkmazsa söylüyorumŞu zıplarken saymayı nasıl yapıyorsunuz ya
Başarılar demek için geç mi kaldımAy benim sınavım var 5 dk sonra yemek işini az evvel bitirdim ama çok şiştim ya
Yaaa
ORTAKLAR KAZANANLARI
(15-22 Ocak)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Namaria belmayne Nikinik S Suskunhanim @ummhnisa N Naz03 @yarimuhendis @nnurc hawar birsevgi @asilr @balpamuk Z Zeze34 Tempus @DeryaOnDiet @Ceylansnn @muhursuzpusula @Pain Killer
Eki Görüntüle 2766958
veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamaylaNikinik ve S Suskunhanim oluyoooor
Tesekkur ederim canim darisi hepimize olsun.verelim kurtulalim su kilolari insallahNikinik tebrik ederim canım
Evet canim sen de fazla aktif degilsin bu ara sankibirsevgi ortim yoksun ortalarda bende pek aktif olamıyorum ama seni hiç göremiyorum
Tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin bu hafta gelirsen menülerini yazarken beni etiketle olur mu canım
AhahhaBenimde senden farkım yok balım, oğlum 4 aylıkken diyete başladım şimdi 5 yaşında hala diyetteyim
Vay ortim süpersin22.01
8.30
2 yumurta bir avuc yesillik
3 kayisi 5 zeytin 1 wasa
Yesil cay soda
13.00
5 yk kapuska 1 galeta yesillik
16.30
1 elma 3 ceviz 1 bardak badem sutu
19.10
1 kase kereviz corbasi
7 catal brokoli salatasi
Bir tutam dereotu 1 galeta
Su 2 lt daha icerim
Spor 6000 adim 60 p.
belmayne Cherry Mom @_Reyyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?