Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

belmayne canım haftalık profil resmi totemimi de yaptım haftaya sallıyo muyuz listeleri
Ay pek güzel bu hafta foton
Sallayalım orticim
Ama benim biraz dengesiz gidiyor biliyorsun. Seni aşağı çekmesem bari
Kuzu sen mankensin maşallah

Namaria biz kimlerle yarışıyoruzzzzzz
Ayy canım. Estağfirullah. 98 kiloyla yuvarlana yuvarlana doğuma girdi bu bünye. 4 yılda anca gitti kilolar. Siz benden daha azimlisiniz canım Yaza fit olacağız inşallah hep birlikte

Ayy canım. Estağfirullah. 98 kiloyla yuvarlana yuvarlana doğuma girdi bu bünye. 4 yılda anca gitti kilolar. Siz benden daha azimlisiniz canım Yaza fit olacağız inşallah hep birlikte
Benimde senden farkım yok balım, oğlum 4 aylıkken diyete başladım şimdi 5 yaşında hala diyetteyim

Yok ortim gayet guzel gidiyosun kilolar gittikce gidiyor masallah

Tmm kaptanım inşaallah Afyon dönüşü görüşmek üzere

Evet şükür korktuğum başıma gelmedi listedeyimm

Haklisin canim internetten siparis vermistim. Bugun iyi olsam cikip yuruyus yapip tartilacaktim olmadi. Haber ederim tabisi kaptancim.

Ortim harikasııın

Ben de aynısını düşünüyorum.eskiden olsa biraz dikkat etmeye haftada 1kg gidiyodu. Demek ki artık ona güvenmememiz gerekiyo

Bu nasıl bir yüzde canım harikaa tebrikler
Evet vücut da alıştı diyete
Şu zıplarken saymayı nasıl yapıyorsunuz ya
Canım adım dinsize çıkmazsa söylüyorum hareketli bir müzik açıp elime tesbihmatigi alıp yapıyorumyoksa sayarken yoeuluyorum
Ay benim sınavım var 5 dk sonra yemek işini az evvel bitirdim ama çok şiştim ya
Başarılar demek için geç mi kaldım
Yaaa Nikinik immmmmmmm tebrik ederim,senin sayende gördük bu birinciliği

Tesekkur ederim canim darisi hepimize olsun.verelim kurtulalim su kilolari insallah
birsevgi ortim yoksun ortalarda bende pek aktif olamıyorum ama seni hiç göremiyorum

Tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin bu hafta gelirsen menülerini yazarken beni etiketle olur mu canım
Evet canim sen de fazla aktif degilsin bu ara sanki insan burdan uzaklasinca motivasyonu dusuyor
Benimde senden farkım yok balım, oğlum 4 aylıkken diyete başladım şimdi 5 yaşında hala diyetteyim
Ahahha hepimizin kaderi ayni demek

Vay ortim süpersin
Cuma falan işlemez benim ortime yeaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…