- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.041
Bende deniyim canimIyi okumussunben kacirinca hepsini okuyamiyorum
Daha iyisi senin olsun insallah canim.ben bu hafta yogurt cok tukettim.ozellikle ayran olarak.bazilarini sisirir ama bana hep iyi gelmistir.
Ellerine saglik canim
Bakalim haftaya keske daha fazla gitseCok guzel bi kilo gitmesi. Regl odemine ragmen baya iyisin. Benim tartim niye gelmiyo ya bendr tartilmak istiyorum artikin:)
Çok havalı olduValla bende hiçbişey açıklamadan yazdım vaktim yoktu
Tebrikler zezecimah dün hazir yemeler olmasa daha iyi sonuc gelirdi olsun eksi olsun bizim olsun
Teşekkurler arkadaşlar sabah acil okula çıkmam lazımdı tartılıp çıktım. Gelince 76.0 ı gördum ama kimseye bi faydası yok tabiTebrikler Canım bence dünkü öğünler olmasydı - 400 500 olacaktı :) haftaya olur artık iyi gidiyorsunnn
Şuan bildirim yapabilirsin canımTeşekkurler arkadaşlar sabah acil okula çıkmam lazımdı tartılıp çıktım. Gelince 76.0 ı gördum ama kimseye bi faydası yok tabi
Masallah canimSelam kızlar
İkea dan sevgiler
Canım süper görünüyorsun sen 68 olduğuna emin misin?Selam kızlar
İkea dan sevgiler
Canım eksi gelip bildirimlerde sıkıntı olmayacağını iletirsen devam edelim ama bu haftadan kötü oldu haftaya bir artı daha kaldıramayızHımm 6 ay çok uzun bir süreyaa
Ver gazı ver pAzartesi +3Masallah canimeee sen olmussun ben senin gibi olsam diyey miyet hak getire
Değil mi banada öyle geldi maşallah spor çok güzel inceltmişCanım süper görünüyorsun sen 68 olduğuna emin misin?
Çok daha zayıf duruyorsun
Yaaa yirim ortimi bu ne guzellikSelam kızlar
İkea dan sevgiler
Tmm kaptanım diğer arkadaşlarında hakkına girmek istememCanım eksi gelip bildirimlerde sıkıntı olmayacağını iletirsen devam edelim ama bu haftadan kötü oldu haftaya bir artı daha kaldıramayızyazık diğer kızlar 1.lik için nasıl uğraşıyorlar onlarıda düşünüyorum valla
1 2 3 4 5 .. oyle gidiyorŞu zıplarken saymayı nasıl yapıyorsunuz ya
1 2 3 4 5 .. oyle gidiyor
Vallahi bende senin hakkına girmek istemem keşke izin hakkın olsa ablanla önceden konuşmuş hesap etmiştik izin durumlarını ama ben seninde gideceğini bilmiyordum canımTmm kaptanım diğer arkadaşlarında hakkına girmek istemem
Kendimi kaldiramiyorum ki
Hİlal hadi katıl bugün zıpzıp Challenge var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?