Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi okumussun ben kacirinca hepsini okuyamiyorum

Daha iyisi senin olsun insallah canim.ben bu hafta yogurt cok tukettim.ozellikle ayran olarak.bazilarini sisirir ama bana hep iyi gelmistir.

Ellerine saglik canim
Bende deniyim canim
Cok guzel bi kilo gitmesi. Regl odemine ragmen baya iyisin. Benim tartim niye gelmiyo ya bendr tartilmak istiyorum artikin:)
Bakalim haftaya keske daha fazla gitse
Seninde artik tartin keske gelse ortim bende merak icindeyim

Tebrikler zezecim ah dün hazir yemeler olmasa daha iyi sonuc gelirdi olsun eksi olsun bizim olsun

Tebrikler Canım bence dünkü öğünler olmasydı - 400 500 olacaktı :) haftaya olur artık iyi gidiyorsunnn
Teşekkurler arkadaşlar sabah acil okula çıkmam lazımdı tartılıp çıktım. Gelince 76.0 ı gördum ama kimseye bi faydası yok tabi

Tmm kaptanım diğer arkadaşlarında hakkına girmek istemem

Tmm kaptanım diğer arkadaşlarında hakkına girmek istemem
Vallahi bende senin hakkına girmek istemem keşke izin hakkın olsa ablanla önceden konuşmuş hesap etmiştik izin durumlarını ama ben seninde gideceğini bilmiyordum canım
Sadece diğer takımdaki kızlarla olan yarışta artık yoksun onun dışında afyondan dönüşte yine tüm etkinliklere Challenge ortaklar menüler kilo bildirimleri aynen katılıyorsun tamm mı canım ??

Merhaba arkadaşlar, bişey sorucam iki gündür öğlen yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek yiyorum ve o kadar tok tutuyo ki akşam yemeği saatinde hala tok oluyorum acaba onu akşama mı alsam nasıl yapsam ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…