• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar, bişey sorucam iki gündür öğlen yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek yiyorum ve o kadar tok tutuyo ki akşam yemeği saatinde hala tok oluyorum acaba onu akşama mı alsam nasıl yapsam ne dersiniz ?
Aksami dene canim daha hafif kapatmis olursun gunu 👍

Ya bende oleyim onceden daha cok giderdi simdi zorla kilo veriyorum bide metabolizmam 7 yas byukmus benden😂

Deldin gectin beni nerdeyse ayni baslamisiz cok pis kiskandim😂😂😂
Ama masallah sana canim aynı sekulde devamm😍

Yaaa harikasin dogru sole sp yaptin dimi😂

Harikasin masallah😍

Bundan sonra Nikinik Nikinik takip edicem ne yiyo ne iciyo bende aynindan istiyorum yaaa cok kiskaniyorum amaaaa😭😭😭😭

Cherry Mom Cherry Mom Kptanik tesekkur ederim 1 kilo fena degil dun regl olmasaydim 75 grucektim ama olmadi malesef nese bunada sukur🥰
Haftaya hedefim 75.3 kaptam bildirime yazmamisim 😉
Hahaha daha ne yapayım Didem sp yaptım tabii😂

Pantalon düşecek 🤭🤭😅😅😅
Ay valla düşecekti 😂😂
Ama çok keyifli bir düşme yaaa🤗

Masallah canim🤩 eee sen olmussun ben senin gibi olsam diyey miyet hak getire 🤭🤭🤭
O zaman bu gece cips kola😂😂😂
Şaka şaka 😂 Kaptan beni de keser seni de😂 Bi dünya gözüyle 65 i göreyim kuzum😂
Canım süper görünüyorsun sen 68 olduğuna emin misin?
Çok daha zayıf duruyorsun :KK200:
Teşekkür edrim canım 🤗
kilomu pek belli etmeyen bir yapım var. Ama ben sınırları zorlayıp kilolu gözükmeyi başarabiliyorum 😂😂
Değil mi banada öyle geldi maşallah spor çok güzel inceltmiş 🤩🤩
Kesinlikle canım. Spora çok şey borçluyum. Canım Leslie 😂
Ahahah 😂 yok ya ben eski ortimi bilmez miyim yapmaz oyle sey🤗 belmayne belmayne
Di mi ama yapmam kuzum 😉
Yaaa yirim ortimi bu ne guzellik 😍🤩 masallah la kuvvete illa billah 🤲🏻💞
Oy güzel gören gözlerini seveyim orticim. 😍😍❤️

Ortim ben de seni tebrik ederim sinavlarina ragmen cok iyi zayifladin👏👏
Ben olsam sinav donemi diye diyeti birakirdim muhtemelen bravo gercekten 💕
Haftaya da aynen devam🥳
Ah ah bu dönemde kendi ellerimle bile pastalar yaptım ben😂😂bozacak olsam çoktan bozardım sınav haftası dinlemez😂😂hem de ben şubatta mezun olaceğiiiimm mezunnn dimi kaptanım😂😂😂 Cherry Mom Cherry Mom

22 ocak
11:30 2 yumurtayla kiymali patatesli omlet, 10 tane kadar zeytin, 2 dilim peynir

18:30 1 kase mercimek corbasi, hamsi bugulama, tursu, yesillik

19:00 10 tane antep fistigi, cay

su: 2.5 litre
Spor: 5850 adim 58 puan

yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Menün harika ortim maşaallah böyle devam😊kız ortim bu hafta ortaklar 1.si olur muyuz acaba😂😂

Namaria biraz rahatsizim. Kusura bakma tartim da gelmedi malesef paylasim yapamadim kilomu.
Canım bunları habire biz etiket yapmadan sabahtan sen söylesen bizde seni beklemesek 😔 Baskül nereden geliyor buarada canım yani liste giriş zamanın geldi kural gereği baskül olmadan ilerleyemiyoruz hemen hemen her markette güzel Basküller var onlarada bir bak istersen

Kızlar takım olarak 3.olduk ♥️
Bireyselde Nikinik Nikinik 2. :halay:
balpamuk balpamuk sende kıl payı derece kaçırdın 🤗 4.sün yanlış görmediysem canım

Herkesin emeğine sağlık bugün biraz fazla durdum buralarda gece tekrar girer hedefleri açıklarım 😘
Oh sonunda geldi derecemiz yaa😍😍
Nikinik Nikinik tebrik ederim canım. Aslında birincilik senin yüzden. Ben 2 küsürle 2. olmuştum. Demek ki yine çılgın bir yüzde göreceğiz 😂😂

balpamuk balpamuk sende kıl payı derece kaçırdın 🤗 4.sün yanlış görmediysem canım

Herkesin emeğine sağlık bugün biraz fazla durdum buralarda gece tekrar girer hedefleri açıklarım 😘

Oh sonunda geldi derecemiz yaa😍😍
Nikinik Nikinik tebrik ederim canım. Aslında birincilik senin yüzden. Ben 2 küsürle 2. olmuştum. Demek ki yine çılgın bir yüzde göreceğiz 😂😂
Tesekkur ederim 🤗🤗
3. Oldum 2. Oldum sira 1. likte insallah🤩.. Arkadas mezun olursa 😂😂😂

:KK19: ORTAKLAR KAZANANLARI:KK19:
(15-22 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

22.01 kazanan.webp

veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamayla Nikinik Nikinik ve S Suskunhanim oluyoooor :sampiyon::sampiyon:

ortalama gayet iyi canım kilo veren vermeye çabalayan herkesi tebrik ediyorum:halay:
Nikinik Nikinik canım bireysel dereceni tebrik ederim darısı 1.liğe :rolleyes:

(15-22 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.

Eki Görüntüle 2766958

veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamayla Nikinik Nikinik ve S Suskunhanim oluyoooor :sampiyon::sampiyon:
Ortim tebrikler 🤗🤗
Senin spor puanina ihtiyacin yok da benim vardi 😂

(15-22 Ocak)

Eki Görüntüle 2766958

Ellerine saglik canim 🤗💕

ortilerden pasif olanları daha aktif bekliyoruz arkadaşlar birsevgi birsevgi canım spor ve menülerini yazıp ortinle karşılıklı yorumlayıp diyalog halinde olursan daha iyi olur hawar hawar a haksızlık olmasın motivasyonunuzu yükseltirsiniz haftaya kadar inşallah :KK19:
S Smr3535 canım seni de çok göremedik bu hafta
izne ayrılanları da çıkartacağım haftaya sonuçlardan.

Back
X