Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canim Cherry Mom ben de mutfaktan yeni cikiyorum bugun is yapmayacağım dedim kendimi mutfak dolabi silerken buldum.iceri cok fena ama olsun mutfak temiz
Kolay gelsjn canim. Ohh miss gibidir temiz mutfak
Ben de sendenim canim bugun. Dedkm ki uykusuzum bugun cok is yapmayayim baktim kizim biraz uyudu mutfak dolaplarinin bir kismini bosaltip temizledim. Ama bitmedi daha artik pazartesi devam

Gebelik testi yaptin mi belki yerlesme kanamasidir saka bi yana havalarin dengesizligi bize boyle yansiyyy yarin 75 cikacaksin insallahh kuzucum
Canim 3 aydir 45 gunde bir adet goruyorum oyuzden alistim gecikmelere bakmiyorum ilk ay bakmistim
Gelecek ay kadin doguma gitmeyi dusunuyorum bunun icin bakalim
Malesef canim 75 goremedim 76.3 gecen hafta cumartesi 77.3
Fark 1 kilo seni etiketlememisim hatta kimseyi caktirma

Eksi gelmen çok iyi canım
Ama uzatmadan listeye girmek lazım biraz hızlanalım bu hafta olur mu sadece bugün veya yarın kaçamak hakkın olsun sonrası tüm hafta sağlıklı güzel menüler bekliyoruz
Tesekkur ederim kaptanim, bugun de dahil kacamak yapmamayi planliyorum. Umarim basarabilirim. Bu hafta icinde buyuk arti gormustum, en azindan onun gitmesine cok sevindim

Kaptanım yolda int. Çok cekmiyor konusulanları çok anlayamadım sabah 10.30 dan beri yoldayım sabah +geldim ama ben her sabah artı geliyorum uyanınca vücudum çok şiş oluyor bugünde hareket edip tekrar tartılma fırsatım olmadı beni ablam la birlikte izine yazman mümkün mü acaba

Ayy listedeyim artik sagol kaptancim Cherry Mom
sen sağol canım istikrarın düzenli paylaşımlarınla listede olman gerektirdiğine inandırdın bundan sonrası içinde emzirdiğin için kati diyetler beklemiyoruz senden az gitsin uz gitsin ama durmadan durakmadan ve artı olmadan yolumuza devam edelim inşallah :) kafanda ödül günleri için belli limitler ve günler belirlersen emzirdiğin ve spor yaptığın için bence kısa zamanda ulaşacaksın hedefine

olsaydı çok iyi olurdu canım da izin hakkın yok senin listye gireli 2 ay olmadığı için
ancak yarışmadan ayrılmak istiyor diyip listeden çıkarabilirim ondanda 6 ay asıl listeye giremezsin ama yine takım içinde olabilirsin afyon dönüşü öyle yapalım istersen ?

Ahahahahh bitirdim sonunda canim 1 saatir butun bildirimleri okudum valla tek tek
Iyi okumussun ben kacirinca hepsini okuyamiyorum
Daha iyisi senin olsun insallah canim.ben bu hafta yogurt cok tukettim.ozellikle ayran olarak.bazilarini sisirir ama bana hep iyi gelmistir.
Kolay gelsjn canim. Ohh miss gibidir temiz mutfak
Ben de sendenim canim bugun. Dedkm ki uykusuzum bugun cok is yapmayayim baktim kizim biraz uyudu mutfak dolaplarinin bir kismini bosaltip temizledim. Ama bitmedi daha artik pazartesi devam
Ellerine saglik canim

Oooo masallah ortim regl oldum basim da agriyo yemek bile yapmadim daha yaf

Hımm 6 ay çok uzun bir süre yaa

Cok guzel bi kilo gitmesi. Regl odemine ragmen baya iyisin. Benim tartim niye gelmiyo ya bendr tartilmak istiyorum artikin:)

Insallah canim. Cok sagol. Simdilik 70i gorene kadar odul modul yok bana. Ordular ilk hedefimiz 70in altidir ileriii

Iyi okumussun ben kacirinca hepsini okuyamiyorum

Daha iyisi senin olsun insallah canim.ben bu hafta yogurt cok tukettim.ozellikle ayran olarak.bazilarini sisirir ama bana hep iyi gelmistir.

Ellerine saglik canim
Sagol canim. Ben ancak 3 raf temizleyip yemek yapabildim. Sonra bebis uyandi

Valla bende hiçbişey açıklamadan yazdım vaktim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…