- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.021
Ortalama cok iyikızlar ben yemek yapmaya kaçıyorum o arada nazdan cevap gelirse listemizi ona göre paylaşırım sonradan düzeltme ile uğraşmayalım
güzel bir hafta güzel bir ortalama 1. oluruz olmayız emeklerin boşa gitmemesi kafidir
Kolay gelsjn canim. Ohh miss gibidir temiz mutfakKolay gelsin canimCherry Mom ben de mutfaktan yeni cikiyorum bugun is yapmayacağım dedim kendimi mutfak dolabi silerken buldum.iceri cok fena ama olsun mutfak temiz
Sagol canim. Hedefim nisan sonuna mezuniyet, olmasi icin elimden geleni yapacagim.Tebrikler canim ana listeye girisin kutlu olsun
Canim 3 aydir 45 gunde bir adet goruyorum oyuzden alistim gecikmelere bakmiyorum ilk ay bakmistimGebelik testi yaptin mi belki yerlesme kanamasidirsaka bi yana havalarin dengesizligi bize boyle yansiyyy yarin 75 cikacaksin insallahh kuzucum
Tesekkur ederim kaptanimEksi gelmen çok iyi canım
Ama uzatmadan listeye girmek lazım biraz hızlanalım bu hafta olur musadece bugün veya yarın kaçamak hakkın olsun sonrası tüm hafta sağlıklı güzel menüler bekliyoruz
ay diyorum ne diyor bu kız yanlış mı yapmışım kii :)) pardon canım yaa notlarımdan oraya gçerken seninkini yapıştırmamışım :)) ama ortalamnan ortalamaya dahilCherry Mom 76.5/75/0,01/%1,96
sağol cnm sanada ayy bizden bu kadarKolay gelsin canimCherry Mom ben de mutfaktan yeni cikiyorum bugun is yapmayacağım dedim kendimi mutfak dolabi silerken buldum.iceri cok fena ama olsun mutfak temiz
Kaptanım yolda int. Çok cekmiyor konusulanları çok anlayamadım sabah 10.30 dan beri yoldayım sabah +geldim ama ben her sabah artı geliyorum uyanınca vücudum çok şiş oluyor bugünde hareket edip tekrar tartılma fırsatım olmadı beni ablam la birlikte izine yazman mümkün mü acabakızlar ben yemek yapmaya kaçıyorum o arada nazdan cevap gelirse listemizi ona göre paylaşırım sonradan düzeltme ile uğraşmayalım
güzel bir hafta güzel bir ortalama 1. oluruz olmayız emeklerin boşa gitmemesi kafidir
sen sağol canım istikrarın düzenli paylaşımlarınla listede olman gerektirdiğine inandırdın
olsaydı çok iyi olurdu canım da izin hakkın yok senin listye gireli 2 ay olmadığı içinKaptanım yolda int. Çok cekmiyor konusulanları çok anlayamadım sabah 10.30 dan beri yoldayım sabah +geldim ama ben her sabah artı geliyorum uyanınca vücudum çok şiş oluyor bugünde hareket edip tekrar tartılma fırsatım olmadı beni ablam la birlikte izine yazman mümkün mü acaba
Iyi okumussunAhahahahhbitirdim sonunda canim 1 saatir butun bildirimleri okudum valla tek tek
Daha iyisi senin olsun insallah canim.ben bu hafta yogurt cok tukettim.ozellikle ayran olarak.bazilarini sisirir ama bana hep iyi gelmistir.Ya bende oleyim onceden daha cok giderdi simdi zorla kilo veriyorum bide metabolizmam 7 yas byukmus benden
Deldin gectin beni nerdeyse ayni baslamisiz cok pis kiskandim
Ama masallah sana canim aynı sekulde devamm
Yaaa harikasin dogru sole sp yaptin dimi
Harikasin masallah
Bundan sonraNikinik takip edicem ne yiyo ne iciyo bende aynindan istiyorum yaaa cok kiskaniyorum amaaaa
Cherry Mom Kptanik tesekkur ederim 1 kilo fena degil dun regl olmasaydim 75 grucektim ama olmadi malesef nese bunada sukur
Haftaya hedefim 75.3 kaptam bildirime yazmamisim
Ellerine saglik canimKolay gelsjn canim. Ohh miss gibidir temiz mutfak
Ben de sendenim canim bugun. Dedkm ki uykusuzum bugun cok is yapmayayimbaktim kizim biraz uyudu mutfak dolaplarinin bir kismini bosaltip temizledim. Ama bitmedi daha artik pazartesi devam
Ya bende oleyim onceden daha cok giderdi simdi zorla kilo veriyorum bide metabolizmam 7 yas byukmus benden
Deldin gectin beni nerdeyse ayni baslamisiz cok pis kiskandim
Ama masallah sana canim aynı sekulde devamm
Yaaa harikasin dogru sole sp yaptin dimi
Harikasin masallah
Bundan sonraNikinik takip edicem ne yiyo ne iciyo bende aynindan istiyorum yaaa cok kiskaniyorum amaaaa
Cherry Mom Kptanik tesekkur ederim 1 kilo fena degil dun regl olmasaydim 75 grucektim ama olmadi malesef nese bunada sukur
Haftaya hedefim 75.3 kaptam bildirime yazmamisim
Hımm 6 ay çok uzun bir süreolsaydı çok iyi olurdu canım da izin hakkın yok senin listye gireli 2 ay olmadığı için
ancak yarışmadan ayrılmak istiyor diyip listeden çıkarabilirim ondanda 6 ay asıl listeye giremezsin ama yine takım içinde olabilirsin afyon dönüşü öyle yapalım istersen
Canim 3 aydir 45 gunde bir adet goruyorum oyuzden alistim gecikmelere bakmiyorum ilk ay bakmistim
Gelecek ay kadin doguma gitmeyi dusunuyorum bunun icin bakalim
Malesef canim 75 goremedim76.3 gecen hafta cumartesi 77.3
Fark 1 kilo seni etiketlememisim hatta kimseyi caktirma
Insallah canim. Cok sagol. Simdilik 70i gorene kadar odul modul yok bana. Ordular ilk hedefimiz 70in altidir ileriiisen sağol canım istikrarın düzenli paylaşımlarınla listede olman gerektirdiğine inandırdınbundan sonrası içinde emzirdiğin için kati diyetler beklemiyoruz senden az gitsin uz gitsin ama durmadan durakmadan ve artı olmadan yolumuza devam edelim inşallah :) kafanda ödül günleri için belli limitler ve günler belirlersen emzirdiğin ve spor yaptığın için bence kısa zamanda ulaşacaksın hedefine
Sagol canim. Ben ancak 3 raf temizleyip yemek yapabildim. Sonra bebis uyandiIyi okumussunben kacirinca hepsini okuyamiyorum
Daha iyisi senin olsun insallah canim.ben bu hafta yogurt cok tukettim.ozellikle ayran olarak.bazilarini sisirir ama bana hep iyi gelmistir.
Ellerine saglik canim
Valla bende hiçbişey açıklamadan yazdım vaktim yoktuay diyorum ne diyor bu kız yanlış mı yapmışım kii :)) pardon canım yaa notlarımdan oraya gçerken seninkini yapıştırmamışım :)) ama ortalamnan ortalamaya dahil
düzeltirim eklerken sağol fark ettiğin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?