- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.681
Esim ve oglum basakyok canım ben genelde her burcu severim ama yengeç ve başak erkekleri benden uzak olsunlar
Tabiki canım zaten sana her daim ulaşabiliyorum hiç sorun olmaz iyi düşünmüşsünaktardan kabuk tarçın zencefil aldım akşama ödemsavar yapıcam inşallah
Cherry Mom canım ben hep erken bildirim yapıyorum ama her ihtimale karşı yarın sabah ödemli çıkarsam diye 13.00 e kadar bildirim yapabilirim değil mi bi bakacağım işten gelip öğle arası. bu ara multi ödemliyim belki öğlen daha az cıkar uygunsa senin için
öyle mii biraz uzakta ama aklımda olsun sağol canımOooo kaptanım ananaslı yeşil çay müthiş güzel çok içtim ama ananaslı form çayı almış içmemiştim onu da bugün deneyeceğim bakalımbi dr a101de falan satılıyor ananaslı yeşil çay
Ya ben burda size çok alıştım sizinle konuşurken falan sanki en yakınlarımla konuşuyormuş gibi hissediyorum
Ben mezun olunca bile burda kalmam lazım hem sizinle konuşmak için hem de kilomu koruyabilmek içina canım ne tatlısınn hep buralarda olalım inşallah yaniiiiii zayıff bir şekilde
sağol canım benimTabiki canım zaten sana her daim ulaşabiliyorum hiç sorun olmaz iyi düşünmüşsün
sabahtan ödemli uyanan olursa onları da bekleyebiliriz kızlar
Allah sabır versin demiyorum canım Allah sabrının mükafatını versin :))Esim ve oglum basak
Oyle tabiki canim burc uyumlarina falan pek inanmam ama. Karakter yapisi olarak etkiledigini düşünüyorum. Ablam oglum esim basak ve gercekten cok benzer ozellikleri var.bazisi iyi bazisini da ne sor ne de ben soyleyimAllah sabır versin demiyorum canım Allah sabrının mükafatını versin :))
şaka bi yana anlaşmanın burçla alakası yok be canım insan olan her şekilde insan..
Aynen canim dikkat ederim bugun dengelemek icin salata yidim sadeceCanim lazanya olmasaymis cok iyimis
Aynen ortim bende birkac gun haslanmis yumurta gormek istemiyorummmTünaydın bugun herkes gec kalmis sanirim
Ben sonunda pazartesiden beri ilk defa eksiyle uyandim 76.2 -400 yarin insallah 75 ucundanda olsa gorurum hedefim o cunkubgun safprotein gunu ilan ettim aslinda dun oleydi.. yok yok ben saf protein yapmadan kilo veremiyorum gercekten dukan mi yapsam yine ne yapsam ama bugun haslanmis yumurtami yerken artim tiksinc geldi sanirim bi kac gun yiyemicm yulafli omlete devamke
Benim de bu 2. Ayim gecikmede sabah randevu alayim kadin hastaliklarindan dedim ama randevu alınmıyormuş. Hastaneye de randevusuz gidip su pandemide beklemek akil isi degil napcam bilmiyorum.
Kaptancim ben ne yazik ki her emzirmeden sonra 1,5 veya 2 bardak su iciyorum. Gece de buna dahil. Hem cok susuyirum hem de bol sut olsun diye. O yuzden sivi alimimi erken bitirmem imkansiz. Ama yemegi hergun zaten 18 gibi yiyorum o sorun degil.KIZLAR BUGÜN MENÜLERE LÜTFEN TİKKKKAAAT TİKKKATTT :)
KIRMIZI ÇİZGİM PERŞEMBE MENÜSÜ :d PERŞEMBE MENÜSÜNDE KAÇAMAK GÖRMEK BENİ ÇOK ÇOK ÜZÜYOR VE BENCE HERŞEYİN BELİRLEYİCİSİ OLUYOR O YÜZDEN FULL DİKKAT EDELİM
GÜNÜ ERKEN BİTİRELİM
SIVI ALIMINI BİLE GEÇ SAATE BIRAKMAYALIM
Selam ortim. Ohh ne guzel kuzenle gece sohbeti superdirKızlar kusura bakmayın dün akşam paylaşım yapamadım kuzenime gidip orda kaldım eve şimdi geldim
Notlara bayildimKizlar migros kurcalamasi sonucu buna karar verdimher poşetin uzerinde de farkli notlar var.icimi de yumusak.faydali da olur umarim.
Sinameki varsa dikkatli tüket tatlımKizlar migros kurcalamasi sonucu buna karar verdimher poşetin uzerinde de farkli notlar var.icimi de yumusak.faydali da olur umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?