- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.501
Ben et döner salata ayran yedim valla çok güzel olduAksam yemekte ne var canlar ben balik yapcam insallah hazirladim posiricem az sonra yanina salatayla
Afiyet olsun canim missBen et döner salata ayran yedim valla çok güzel oldu
Hoş geldin kuzum. Dön artık yahu. Tarhana yalnız içilmiyorİ
İyiyim Esra kaptanım sen nasılsın
Canım aslında o sinir hali geldiğinde hiç bastırma. Siniri göndermeye çalışma aksine o duygunun içinde kal. O an çok sinirli olduğunu kabul et ve neyin tetiklediğini bulmaya çalış. Kendine kızma. Muhakkak vardır bir sebebi. Belli ki daralmışsın. Sinir genellikle alan işgali anlamına gelir. Sana ait bir alanın vaktin yokmuş gibi hissediyor olabilirsin. Belki işine yarar canım bu söylediklerim. Ama derin mevzular farkındayımYok canım rutin işlerden değil, şuan sebepsiz oluyor ama mutlaka vardır dolup taşan bişeyler ve ben farkında değilim sanırım.
neyseki şuana kadar kazasız belasız atlattık o anları, eşime söylüyorum ve ona göre davranıyor çocuklarla kendi ilgileniyor filan, tek zarar verdiğim kendim oluyorum en azından.
ve cidden gram lezzet almıyorum zaten o an yediklerimden. Mesela diyelim kahve içiyorum yok diyorum bu değilmiş istediğim sonra sırasıyla tatlı tuzlu filan ve hiçbiri güzel gelmiyor en sonunda pes ediyorum.
ama emnis kaptanımın dediği gibi o an temizliğe girişebilsem mutlu sonla çıkacam belki o halden.
Teşekkür ederim kuzucum. Arada kahvenin yanına böyle sağlıklı atıştırmalık ekliyorum. Hem keyifli oluyor hem doyurucu. Söylemesi ayıptır kurabiye de pek güzel olmuşcanımmm menün süper çok sağlıklı sporun da şahane
mor ekmek gitti mor kurabiye geldi
eleştirecek bişey bulamadım maşallah ortime
Yav o yüzde 4 ler nedir allasen. Nasıl yapıyorlar onu. Sonra geri gelmiyor mu o kilolar. Aklımda deli sorularKilo verenler normal duzeyde olursa olabilir de %4ler olursa o is yas
Oh masallah sana canımGünaydınlar herkese ben bu sabah 7de uyandım sınavım olduğu için çalışmam bitti vakit varken sporumu da çıkardım aradan ve tartı beni çok mutlu etti
Bu mesajı saat 6 da görmem ve heveslenmemBebegi anca yatirdim kizlar hadi bi kahve icelim en sadesinden
Afiyet olsun canım.Aksam yemekte ne var canlar ben balik yapcam insallah hazirladim posiricem az sonra yanina salatayla
Ben ketojenik tarzı beslendiğim için doktorum verdi ama cuma günğ kendime ödül günğ yapacağım ve ketojenik beslenmeyeceğim çünkü meyvesiz olmuyoorrrAfiyet olsun canim missgerci iki protein karismasini ben yapmiyorum ayni ogunde ama gene de süper
Ay bilmiyorum o yuzde nasil bir yuzdeHoş geldin kuzum. Dön artık yahu. Tarhana yalnız içilmiyor
Canım aslında o sinir hali geldiğinde hiç bastırma. Siniri göndermeye çalışma aksine o duygunun içinde kal. O an çok sinirli olduğunu kabul et ve neyin tetiklediğini bulmaya çalış. Kendine kızma. Muhakkak vardır bir sebebi. Belli ki daralmışsın. Sinir genellikle alan işgali anlamına gelir. Sana ait bir alanın vaktin yokmuş gibi hissediyor olabilirsin. Belki işine yarar canım bu söylediklerim. Ama derin mevzular farkındayım
Teşekkür ederim kuzucum. Arada kahvenin yanına böyle sağlıklı atıştırmalık ekliyorum. Hem keyifli oluyor hem doyurucu. Söylemesi ayıptır kurabiye de pek güzel olmuş
Yav o yüzde 4 ler nedir allasen. Nasıl yapıyorlar onu. Sonra geri gelmiyor mu o kilolar. Aklımda deli sorular
Oh masallah sana canım
Bu mesajı saat 6 da görmem ve heveslenmem
Kizlar kesinlestirmedik ama cuma gunu zip challenge dusunuyoruz dimi kaptanim cuma gelmeden netlestirelim
Cuma mıKizlar kesinlestirmedik ama cuma gunu zip challenge dusunuyoruz dimi kaptanim cuma gelmeden netlestirelimCherry Mom
Kizlar kesinlestirmedik ama cuma gunu zip challenge dusunuyoruz dimi kaptanim cuma gelmeden netlestirelimCherry Mom
Olmaz mıCuma mı
O yüzdeleri geneldeYav o yüzde 4 ler nedir allasen. Nasıl yapıyorlar onu. Sonra geri gelmiyor mu o kilolar. Aklımda deli sorular
Cuma azcik rahat yiyoruz ya onu da yakmis oluruzCuma mı
Oh afiyet olsun canımAksam yemekte ne var canlar ben balik yapcam insallah hazirladim posiricem az sonra yanina salatayla
OlarOlmaz mı
Yemen guzumCuma azcik rahat yiyoruz ya onu da yakmis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?