Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İ

İyiyim Esra kaptanım sen nasılsın
Hoş geldin kuzum. Dön artık yahu. Tarhana yalnız içilmiyor
Canım aslında o sinir hali geldiğinde hiç bastırma. Siniri göndermeye çalışma aksine o duygunun içinde kal. O an çok sinirli olduğunu kabul et ve neyin tetiklediğini bulmaya çalış. Kendine kızma. Muhakkak vardır bir sebebi. Belli ki daralmışsın. Sinir genellikle alan işgali anlamına gelir. Sana ait bir alanın vaktin yokmuş gibi hissediyor olabilirsin. Belki işine yarar canım bu söylediklerim. Ama derin mevzular farkındayım
canımmm menün süper çok sağlıklı sporun da şahane
mor ekmek gitti mor kurabiye geldi
eleştirecek bişey bulamadım maşallah ortime
Teşekkür ederim kuzucum. Arada kahvenin yanına böyle sağlıklı atıştırmalık ekliyorum. Hem keyifli oluyor hem doyurucu. Söylemesi ayıptır kurabiye de pek güzel olmuş
Kilo verenler normal duzeyde olursa olabilir de %4ler olursa o is yas
Yav o yüzde 4 ler nedir allasen. Nasıl yapıyorlar onu. Sonra geri gelmiyor mu o kilolar. Aklımda deli sorular
Günaydınlar herkese ben bu sabah 7de uyandım sınavım olduğu için çalışmam bitti vakit varken sporumu da çıkardım aradan ve tartı beni çok mutlu etti
Oh masallah sana canım
Bebegi anca yatirdim kizlar hadi bi kahve icelim en sadesinden
Bu mesajı saat 6 da görmem ve heveslenmem

Ay bilmiyorum o yuzde nasil bir yuzde geri gelmeyi birak bir de 2 ya da 3 hafta ust uste ayni kisi ayni yuzdelerle birinci oldu biz de 1 kilo verdik diye havalara ucuyoruz

Kizlar kesinlestirmedik ama cuma gunu zip challenge dusunuyoruz dimi kaptanim cuma gelmeden netlestirelim Cherry Mom

Evet cuma daha iyi olur gibi canım önceden duyurusunu yaparız

Tempus sen çarşamba demiştin galiba ama o gün walk Challenge var ya ordaki düzeni şimdilik bozmayalım bakalım ne kadar katılım olacak görelim duruma göre eski düzendeki gibi aralara 2 gün zıp atarız

Yav o yüzde 4 ler nedir allasen. Nasıl yapıyorlar onu. Sonra geri gelmiyor mu o kilolar. Aklımda deli sorular
O yüzdeleri genelde
emziren+ diyet +spor yapan
Detoks + spor yapanlar elde ediyor
Yada bazen önceki hafta birden anormal bir artı görmüştür regli vs sebebi ile ertesi hafta hem onu atmış hemde ekstra dikkat etmiştir o kişi 1.oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…