Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım 1 ayda 5 kilo muhteşem. Bir de 13 ten 11 i yağ olması süper. Yağdan gidince incelme çok daha fazla oluyor. Sakın bozma moralini. Yağ oranı düştükçe normal olarak biraz daha yavaşlıyor verme.
Maşallah sana ya.🧿
Yeni listen de etkili olur inşallah 🙏💞💞
İnsallah canim ben de cok moral bozmuyorum illaki gidecek dikkat ettigim spor yaptigim surece 😇🥰

Bir daha uzun bir süre zıplayacagimı zannetmiyorum. 😅
Uzun süre ziplamayip tekrar zipladiginda yine aynı şeyleri yaşayacaksın ve yine yine yine uzun süre zıplamaya karar vereceksin😉 bu döngüyü kir ve bugün her saat başı 50 tane zıplayıp 200-300 e tamamla, bı hafta olmadan ikiye katlar son.nacizane ta sitem🥰
Günaydınlar herkese, güzel bi gün geçirelim hep beraber😊💗ve sınavlarım bugün başlıyor bana dua eder misiniz😊😊
Rabbim yar ve yardımcın olsun canim
Kızlar ben hâlâ yeni hedef listesini yapamadım ama bunda benim suçum yok
Cuma günü Kilo bildirimi ile yazmadığınız için tek tek herkesin geçmişine girip bakmak durumunda kalıyorum sonra mesajlar arasında kaybolup daralıp bırakıyorm 🤣
Hedefini göremediklerim
@asilr
S Suskunhanim
@azaydidem
@Smr3535
balpamuk balpamuk
@Zeze34
@miraysu_ hâlâ tartı yok mu ?
Ben yazmıştım ama reg olursam 57.5 olmazsam 58 demiştim ve nihayet bugün oldum😅karnım ağrıyor ama mutluyum😂 hedefim için de çok ucmusum 57.7 neyime yetmiyor diyorum🙈

Cok sağol canim ben de bu surecte baya bilinclendim diyetisyenler sayesinde 😇
Melisayi uyku problemi icin verdi canim yogunluk is guc spor diger seyler derken 2-3 ten once uyuyamiyorum o yuzden kiloyla ilgisi yok 🤭
Cok tesekkur ederim kaptanim bu iki haftadan umutluyum ☺️💞
Ha bende dedim varsa bir etkisi içeyim hemen 🤣🤣 gerçi ben bol bol içiyorum migren için iyi geliyor banada hafif ağrılarda ..
Bencede iyi olacak süt ürünleri olmadan 💃 maşallah canım sana o kadar isteklisinki hiç birşeye ön yargılı yaklaşmıyorsun diyetisyenin işi kolay 🤭🤣

Evet canim listeme gercekten harfiyen uyuyorum. En onemlisi 3 saatte bir yemek aralarda hicbir sey yememek dedi. Patates koftesini patatesi haslayip baharatkayip top seklinj veriyorum. Tabiki bak canim, 1 ay sonra yenisini alinca atarim yine. Tam listem soyle:
Aaa çok teşekkürler🙏🏻💜 hemen kaydettim. Karbonhidrat krizi olduğu zamanlarda değerlendiririm ben bunu.😊

Saldirmami engelliyir canim. Yoksa ben ac kalinca cok saldiriyirum kalorili yiyeceklere. Bu arada ben 68 kiloyken dusuk karbonhidratli diyet yapmistim. Liste cook uzun cunku tariflerle gramlarla mail adresimde ve lehce ama google translateden cevirirsin. Eger istersrn mail adresini ozelden yaz, mail atayim canim sana. O diyetle harika kilo verip sIKilasmistim. Burada cok unlu bir diyetisyen var dabrowska diye obdan almistim.
İsterim tabii Derya’cım çok mutlu olurum.💜❤️💜

Ha bende dedim varsa bir etkisi içeyim hemen 🤣🤣 gerçi ben bol bol içiyorum migren için iyi geliyor banada hafif ağrılarda ..
Bencede iyi olacak süt ürünleri olmadan 💃 maşallah canım sana o kadar isteklisinki hiç birşeye ön yargılı yaklaşmıyorsun diyetisyenin işi kolay 🤭🤣
ben hiç içmedim canım deneyeyim belki uykuya etkisi olur gün yetmiyor artık :))
Allah razı olsun canım benim gerçekten denerim faydalı olacak herşeyi inşallah iyi olacak :KK19:

Merhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim bekledigimden daha az cikti sonuc onun tartisinda 84.3 yani 2 haftada 500 gr 😶
Guzel yani hepsi yagdan gitmis.
Totale bakarsak bir ayda 5 kilo gitti ama senin ivmendeki biri icin sebeplere bakalim dedi bu hafta laktoz barindiran seyler yok peynir sut yogurt kefir boyle denicez cunku onlarin odem yaptigini dusunduk kacamak olup olmadigini sordu yok dedim gercekten sadece gecen hafta cok spor yapamadigimi soyledim.
Caylari arttirdik sabah yesil ikindi beyaz aksam melisa cayi var.
Sebzeli her türlü corbayi bi kase ekleyebilirsin aksamina dedi corba sorunca benden taraf böyle canlar.
Bir de normalde 20 kilo verecek birinden 16 kilo yag kalan ödem olsun isteriz sende 13 kilo gitti 11 i yagdan bu cok iyi ama odemden gitmesi de lazim bu hafta ona calisalim suyu 3 lt ic dedi caylar da var hayirlisi insallah 💞
Allahım şu çayları arttırınca da wc den çıkamamak yoruyor beni🙈 Ama kesinlikle ödemi ve yağı idrar yoluyla vücuttan attıran bir yöntem...Tebrikler Almiloş. Bazen de 2 haftada 500 gider yani her hafta 1’er 1’er gitmez gayet normal bence😃 Ben 1 ay boyunca aynı kiloda kalıp sonra birden düştüğüm günleri biliyorum... Sabır.🙏🏻💜❤️💜

Allahım şu çayları arttırınca da wc den çıkamamak yoruyor beni🙈 Ama kesinlikle ödemi ve yağı idrar yoluyla vücuttan attıran bir yöntem...Tebrikler Almiloş. Bazen de 2 haftada 500 gider yani her hafta 1’er 1’er gitmez gayet normal bence😃 Ben 1 ay boyunca aynı kiloda kalıp sonra birden düştüğüm günleri biliyorum... Sabır.🙏🏻💜❤️💜
aynen canım gecen 2 hafta 4.5 kg bu hafta 500 gr ikisi de ekstrem dedi diyetisyen orta yol bulucaz :KK6:
eve gidince listeyi atarım canım gruptan eve bıraktım işe geçtim :KK19:

Kusura bakma Cherry Mom Cherry Mom cim bu hafta ben de kendimi kaybettim, dalmışım. 🙈
Hedef: 69.5
Hadi çık artık o moddan canım canlan biraz yükselt modunu ♥️
Bugün spor yap karın ağrın sızın varsa çok iyi gelir inan en iyi kas gevşetici sert olmayan bir spordur 🤩 hem ruhende iyi gelir sana

ben hiç içmedim canım deneyeyim belki uykuya etkisi olur gün yetmiyor artık :))
Allah razı olsun canım benim gerçekten denerim faydalı olacak herşeyi inşallah iyi olacak :KK19:
Yani benimki karışım halinde içinde başka şeylerde var sadece sende Melisa işe yaramazsa söyle ben bendekş karışımıda söylerim canım sana genelde içtiiken yarım saat sonra bir ağırlık çöküyor 🤭

Yani benimki karışım halinde içinde başka şeylerde var sadece sende Melisa işe yaramazsa söyle ben bendekş karışımıda söylerim canım sana genelde içtiiken yarım saat sonra bir ağırlık çöküyor 🤭
tamam canım deneyim olmazsa isterim senden bana da öyle bişey lazım :D

Kızlar ben ilk kaçamağımı yaklaşık 15 dk önce yaptım 🙈🙈
IMG_20210119_153525.webp

Back
X