Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa? 😂😂😂 Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2 😳😳😳🦸‍♀️🦸‍♀️💃💃💃💃💃💃
Masallah ortim. Heep boyle gitsin insallah kilolar ve hiic bir daha geri dinmesinler.

Kız siz baya duygusal takılmaya başlamışsınız, yine etiketleyin birbirinizi, yorumlayın menülerinizi, ben aranıza girmiş olmayım😂😂
Hahahhaah A asilr ay koptum! 😂😂😂 çok tatlısın😂😂😂 olur mu canım o mazide kaldı hayat devam ediyor!:KK70::KK70::KK70:
Sen bizim duygusal takılmamıza bakıp modunu düşürme bu hafta sallayalım buraları ortim😂😂😂

Daha temmuza cook var canim. SIkI calisirsan yaparsin, neden olmasin 👍
İnşallah canım yaa valla ablamın sınavı 2 hafta sonra bitiyor bana matematik çalıştıracak bende o sırada videolar izlicem önümüzdeki cuma dan pazartesi gününe teyzemde kalıcam haftasonu sonra derse başlayınca gidemem hiç bir yere

Ben de dunden bugune 200 gr verdim diye seviniyordum 🤣🤣🤣
Ben de sabit kaldım diye😭
Hahahhaah A asilr ay koptum! 😂😂😂 çok tatlısın😂😂😂 olur mu canım o mazide kaldı hayat devam ediyor!:KK70::KK70::KK70:
Sen bizim duygusal takılmamıza bakıp modunu düşürme bu hafta sallayalım buraları ortim😂😂😂
Mavi boncuk kimdeyse 😂😂😂
Bu ayrılık senin mideni kapatır belki benim de!🙈
Acı çekmek zayıflatabilir suskunum hakkımızda hayırlısı böyleymiş:KK70::KK70::KK70:
😂😂😂
Ay aklıma ne geldi! Geçen sene de El_Em El_Em beni S Suskunhanim ın eski ortisiyle orti yaptı diye o zamanda bana trip atmıştı ahahahaha şimdi de bana aşkı tuttu yaa S Suskunhanim hayat böyledir.... Hahah nerden hatırladım bunu yaaa😂😂😂 aynen A asilr gibi kendimi ikincil hissediyordum, araya giren kadın olmuştum:KK70::KK70::KK70:
Ay evet bak hatırladım,o zaman da ilk ortime yapmıştım bunu ama kimdi hatırlamıyorum😂😂🙈inşallah burda değildir

X