Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Perş
11.00
3kaşık turşu kavurması
Yarım dilim krep
1d.peynir
2d.ekmek (bugün özellikle ekmek yedim. Wc ye cıkabileyim diye)
16.30
6kaşık ıspanak yemeği
1haşlanmış patates
17.30
3parmak köfte

Spor:Yarım saat koşu bandında yürüyüş
1lt.su 1 beyaz çay, 1 form çay( hamilelik emzirme filan derken 2 yıldır form çay içmiyodum.özlemişim:)
Afiyet olsun canim tuvalet sorunu yaşıyorsan haslanmis patates yemeseydin keskeo da kotu etkiler
14 Ocak

9.50
1 dilim peynir 4 badem
Yarim elma iki dilim portakal 1 ck tahin

12.30
7 yk turlu 4 yk yogurt
1 wasa

17.30
1 bardak kefir 8 badem

18.50
5 yk turlu 4 yk yogurt
1 wasa

Su 2 lt olmadi daha icerim
Spor 4300 adim 43 p.

@yarimuhendis El_Em El_Em @_Reyyan
Suraya bir masallah birakayim 🤗
14 Ocak Perşembe

12.30: 1 haşlanmış yumurta, 4 küp beyaz peynir, 3 zeytin, 10 fındık, beyaz lahana, turp

Ara: Sütlü Türk kahvesi(150ml sütle), 2 dilim armut

17.30: 1 kepçe tarhana çorbası, 1 tabak yeşil fasulye, bol salata

Su:2lt(devam)
Spor: 45 dk leslie (67 puan)
Gece yeşil çay inş.

El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik
Yine guzel menusuyle ortim 🤩🤩 yarina saatler kaldi heyecanla bekliyorum sonucunu
Saat. 12.30
1 kupa Sütlü kahve
Saat 17.00
1 fincan sade Türk kahvesi
Saat 18.30
Tavuk dolması yaptım 2 yk iç pilavı
Küçük bir parça tavuk
Su 1,5 lt
Spor 5 bin adım
Sen de benim gibi az yiyenlerdensin canim 😂 afiyet olsun
Sabah
Kayısı çayı
1.5lt su
Saat 12de
1 haslanmis yumurta
1 domates
2 acı cin biber
Yarim kibrit kutusu kadar peynir
Zeytin
Kepek ekmek
Aksam
Yeşilmercimek çorbası 1 kepçe
3yk göme
Turşu
Gunsonu 2.3lt su
9544 adim
@Emnis
[USER=642499]@_Reyyan

@hawar 🤗😘😘😏😬😬
Nikinik Nikinik
Afiyet olsun.bugun keske tursu yemeseydin ödem yapabilir bir de göme ne merak ettim

kızlar mrb.dun giremedim hic.kusuruma bakmayın lütfen.2. üniversite okuyorum.hafta sonu sınavlarım var.onlara hazırlanıyorum.
Kaderdaşım bende 2. Üniversite okuyorum bugün de bir karar aldım dgs ye girip hukuk için uğraşıcam yoksa milletin işe almasını bekliyorum bekleyene kadar en azından çaba sarf edeyim diyorum. İnşallah olur

Afiyet olsun canim tuvalet sorunu yaşıyorsan haslanmis patates yemeseydin keskeo da kotu etkiler
Çok haklısın.hiç o aklıma gelmedi.zaten 1 patates de değildir aslında. Ben buraya fazla bile yazıyorum bazen.yani bi kaç lokma atıyosam ağzıma,yuvarlak hesap 1dilim , 1tane vs yazıyorum. eksiği var fazlası yok:)

Çok haklısın.hiç o aklıma gelmedi.zaten 1 patates de değildir aslında. Ben buraya fazla bile yazıyorum bazen.yani bi kaç lokma atıyosam ağzıma,yuvarlak hesap 1dilim , 1tane vs yazıyorum. eksiği var fazlası yok:)
Ahaha 😂 aman oyle olsun.su diyette en buyuk sorunlardan biri wc sanirim 🤦‍♀️

Evet tartıyı götüreceğim inşallah. Bi arkadaş söyledi o fikri.mantıklı geldi. Listeden çıkmak istemem ama bu haftaki gidişata bakılırsa da hedefime ulaşamayacak gibiyim. Sizi üzersem ortalamayı düşürürsem çıkarabilirsin tabii.kaptan sensin.
Kendimde hiç yaşamadığım bir şekilde ilerliyor diyet işi. Ben akşam yemeğimi biraz erken yesem sabah tartıda eksi görürdüm. O yüzden kilo almaya çokkorkmazdım. Ama şimdi özellikle if yapıyorum ve tartı neredeyse oynamıyor. Yazın çok kolay,1 ayda 3 kilo vermiştim bu şekilde.Wc durumu berbat. hepsi metabolizmamın yavaşladığını gösteriyor bence. Böyle devam ederse bir diyetisyene danışacağım
Canım beni yanlış anlama lütfen ben artı gelirsin sabit gelirsin diye listeden çıkarmayı düşünmem öyle birşey de demedim :KK43: söz konusu durum daha listeye gireli bir hafta bile olmamışken sömestr izin vs tartılamayacağım vs denmesi beni inan üzüyor sonuçta tartıya endeksli birşey yapıyoruz burda sizden öncelikle istediğim şey düzenli kg bildirimi başka şey değil 😔
Durumunu yarına kadar netleştirirsen ona göre not düşelim ayrılma durumu var ise cuma sonrasında not düşmekte yasak çünkü.
:KK76:Kizlar yazamsdim sabah beri. Sporla desteklenince yagdan yakiyoruz cok guzel oluyor. Yazin gunde 40 dk spor yapiyordum bebek uyuyunca 5 kilo vermistim. Güzde yine aldim verdiklerimi. Bugun lesli yaptim ve simdiden 2 lt su bitirdim. Suyu cok tujetince cok acikmiyorum sanki.
Harika gidiyorsun canım bravo sporsuz hiç birşey olmuyor en güzel incelme sporla geliyor birde diyetin anlamı oluyor :)
Şoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim

Bu mesajı buraya yazacağıma gidip dua grubuna yazmışım :KK70: :KK70:
🤩🤩🤩🤩 Harika
Akşamı 1 kase yoğurtla kapattım 💪🏻

Wc sorunu yaşıyorum 👀 birazdan kayısı çayı ve yeşil çay içicem👀
Aman canım dikkat et kabızlığa meyve yiyorsun değil mi ?
Bugün bu gruba katılalı tam 1 ay oldu ve ben 3kiloyu arkamda bıraktım💃💃 El_Em El_Em
:halay: :halay: :halay: :halay:
El_Em El_Em Kaptanim ben hala kardesimdeyim ve yarin aksama ancak gece bilicem eve ne yapalim bu hafta listeye giremicem sanirim dimi keske tarti olsaydi burda tartilirdim sabah🙈🙈
Canım tartı olmazsa olmaz foto şart çünkü
Liste durumunu eskilerde daha öncede yazdığım gibi genel ortalamaya bakarak ekleyeceğim canım birde o var maalesef sende artı kg ile gireceksin ya listeye 😔 yarınki durum ne olacak birde onu bilmiyorum 👀
kızlar mrb.dun giremedim hic.kusuruma bakmayın lütfen.2. üniversite okuyorum.hafta sonu sınavlarım var.onlara hazırlanıyorum.
Kolay gelsin canım bende neden katılımı az diyordum menülerini aksatmayaya ve günde 3 4 paylaşım yapmaya çalışırsan iyi olur devamlılık olmayanları asıl listeye alamıyoruz biliyorsun:KK43:
Hahaha kendimi gördüm biran El_Em El_Em gördün mü 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hoşbuldummmm😍
Aaaaa yok artık eskiler furyası devam ediyor :rolleyes: :halay:
Hoşgeldin canım burdayım tabi :confused:
Bizde seni özledik gel gel nasılsın

Ahahahah bende öyle olmuştum 3. Gün geçiyor 🙈

Ayy canımmm dün gece yatarken aklıma geldi saatime bir baktım heeh dedin paine verdiğimiz süre doldu umarım kilo almamıştır 🙈 neyse can sağlığı olsun hızlıca gidecektir bence o kilolar hiç dert etme ❤️ hoşgeldinnnnnn 🤩
İyiyim ve biraz şişkoyum kaptancımm 😂😂😂 özlemişim buraları 😍😍
Yarın cuma listesinde beni listeye ekleyemiyorsun değil mi? İzne ayrıldığım kiloda olmam gerekiyordu sanırım kaçla ayrıldığımı unuttum ama 🙈🙈🙈

Hoşbuldummmm😍

İyiyim ve biraz şişkoyum kaptancımm 😂😂😂 özlemişim buraları 😍😍
Yarın cuma listesinde beni listeye ekleyemiyorsun değil mi? İzne ayrıldığım kiloda olmam gerekiyordu sanırım kaçla ayrıldığımı unuttum ama 🙈🙈🙈
🤣 Olsun buraya zayıfları almıyoruz zaten 🤭
Direk asıl listeye alamıyorum canım 🤯 bu konu biraz karışık 🙈🙈 kurallar flan değişti birde senden önce listeye girmeyi bekleyen 3737427373 tane eski üye var :confused: ne yapacağım bende bilmiyorum önce bir alt listeyi şenlendir kilo aldın madem ne kadar verip üst listeye girsen bizim için kâr yüzde 5 den fazla mı aldın acaba az mı :)) az ise eski kilona dönmeni bekleyeceğiz çok ise ekstrem kuraldan sıran gelince sokarız :)

Birsevgi 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

🤣 Olsun buraya zayıfları almıyoruz zaten 🤭
Direk asıl listeye alamıyorum canım 🤯 bu konu biraz karışık 🙈🙈 kurallar flan değişti birde senden önce listeye girmeyi bekleyen 3737427373 tane eski üye var :confused: ne yapacağım bende bilmiyorum önce bir alt listeyi şenlendir kilo aldın madem ne kadar verip üst listeye girsen bizim için kâr yüzde 5 den fazla mı aldın acaba az mı :)) az ise eski kilona dönmeni bekleyeceğiz çok ise ekstrem kuraldan sıran gelince sokarız :)

Birsevgi 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Hahaha ay ne kadar almışıııımmm🙈🙈🙈😂😂😂😂😂 aramızda kalsın 78.3 oldum 👀👀👀👀 3 kilosu ödemdir kaç gündür geç saatte günahlar işlediğim için 😂😂😂 ama 75 olsa bile çok almış olacakmışım 🙈😂
Ee napıyoruz hakime hanım 🧐

Persembe

12.30
Firinda patlican kabak
3yemek kasigi yogurt

Ara
Madensulu kayisili form
Yarim portakal
1 elma
1 mandalina

18.00
Yarim kase haslanmis karnabahar
Yarim kase kavrulmus kuru biber
4 kasik yogurt

Su 2.5 olur yatana kadar
Spor 4899 adim

El_Em El_Em @_Reyyan belmayne belmayne

Suraya bir masallah birakayim 🤗

Yine guzel menusuyle ortim 🤩🤩 yarina saatler kaldi heyecanla bekliyorum sonucunu

Sen de benim gibi az yiyenlerdensin canim 😂 afiyet olsun

Afiyet olsun.bugun keske tursu yemeseydin ödem yapabilir bir de göme ne merak ettim
Senin de menü çok güzel ortim 😍
Yarına güzel bir eksi görelim inşallah 🙏
Yarin ilk bildirim benden gelecek muhtemelen canlsr cunku iskenderuna goreve gidiyorum 8 de 😒
Erken uyuyacagim sikinti olmasin hepimize tartida bol eksiler 😍💞
Hayırlı yolculuklar canım. 💞
Amin 😍

Dogru kaptanim sende haklisin ama bu hafta tartilabilseydim garanti eksi cikardim ama olsun haftaya bakalim neler olucak🥰 ben verdigim kiloyu almadan evime gidimde baska bsey istemiyorum🤭🤭

X