- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
Hahaha kendimi gördüm biran El_Em gördün müŞoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim
Bu mesajı buraya yazacağıma gidip dua grubuna yazmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha kendimi gördüm biran El_Em gördün müŞoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim
Afiyet olsun canim tuvalet sorunu yaşıyorsan haslanmis patates yemeseydin keskeo da kotu etkilerPerş
11.00
3kaşık turşu kavurması
Yarım dilim krep
1d.peynir
2d.ekmek (bugün özellikle ekmek yedim. Wc ye cıkabileyim diye)
16.30
6kaşık ıspanak yemeği
1haşlanmış patates
17.30
3parmak köfte
Spor:Yarım saat koşu bandında yürüyüş
1lt.su 1 beyaz çay, 1 form çay( hamilelik emzirme filan derken 2 yıldır form çay içmiyodum.özlemişim:)
Suraya bir masallah birakayim14 Ocak
9.50
1 dilim peynir 4 badem
Yarim elma iki dilim portakal 1 ck tahin
12.30
7 yk turlu 4 yk yogurt
1 wasa
17.30
1 bardak kefir 8 badem
18.50
5 yk turlu 4 yk yogurt
1 wasa
Su 2 lt olmadi daha icerim
Spor 4300 adim 43 p.
@yarimuhendis El_Em @_Reyyan
Yine guzel menusuyle ortim yarina saatler kaldi heyecanla bekliyorum sonucunu14 Ocak Perşembe
12.30: 1 haşlanmış yumurta, 4 küp beyaz peynir, 3 zeytin, 10 fındık, beyaz lahana, turp
Ara: Sütlü Türk kahvesi(150ml sütle), 2 dilim armut
17.30: 1 kepçe tarhana çorbası, 1 tabak yeşil fasulye, bol salata
Su:2lt(devam)
Spor: 45 dk leslie (67 puan)
Gece yeşil çay inş.
El_Em @_Reyyan Nikinik
Sen de benim gibi az yiyenlerdensin canim afiyet olsunSaat. 12.30
1 kupa Sütlü kahve
Saat 17.00
1 fincan sade Türk kahvesi
Saat 18.30
Tavuk dolması yaptım 2 yk iç pilavı
Küçük bir parça tavuk
Su 1,5 lt
Spor 5 bin adım
Afiyet olsun.bugun keske tursu yemeseydin ödem yapabilir bir de göme ne merak ettimSabah
Kayısı çayı
1.5lt su
Saat 12de
1 haslanmis yumurta
1 domates
2 acı cin biber
Yarim kibrit kutusu kadar peynir
Zeytin
Kepek ekmek
Aksam
Yeşilmercimek çorbası 1 kepçe
3yk göme
Turşu
Gunsonu 2.3lt su
9544 adim
@Emnis
[USER=642499]@_Reyyan
@hawar
Nikinik
Kaderdaşım bende 2. Üniversite okuyorum bugün de bir karar aldım dgs ye girip hukuk için uğraşıcam yoksa milletin işe almasını bekliyorum bekleyene kadar en azından çaba sarf edeyim diyorum. İnşallah olurkızlar mrb.dun giremedim hic.kusuruma bakmayın lütfen.2. üniversite okuyorum.hafta sonu sınavlarım var.onlara hazırlanıyorum.
Çok haklısın.hiç o aklıma gelmedi.zaten 1 patates de değildir aslında. Ben buraya fazla bile yazıyorum bazen.yani bi kaç lokma atıyosam ağzıma,yuvarlak hesap 1dilim , 1tane vs yazıyorum. eksiği var fazlası yok:)Afiyet olsun canim tuvalet sorunu yaşıyorsan haslanmis patates yemeseydin keskeo da kotu etkiler
Ahaha aman oyle olsun.su diyette en buyuk sorunlardan biri wc sanirimÇok haklısın.hiç o aklıma gelmedi.zaten 1 patates de değildir aslında. Ben buraya fazla bile yazıyorum bazen.yani bi kaç lokma atıyosam ağzıma,yuvarlak hesap 1dilim , 1tane vs yazıyorum. eksiği var fazlası yok:)
Canım beni yanlış anlama lütfen ben artı gelirsin sabit gelirsin diye listeden çıkarmayı düşünmem öyle birşey de demedim söz konusu durum daha listeye gireli bir hafta bile olmamışken sömestr izin vs tartılamayacağım vs denmesi beni inan üzüyor sonuçta tartıya endeksli birşey yapıyoruz burda sizden öncelikle istediğim şey düzenli kg bildirimi başka şey değilEvet tartıyı götüreceğim inşallah. Bi arkadaş söyledi o fikri.mantıklı geldi. Listeden çıkmak istemem ama bu haftaki gidişata bakılırsa da hedefime ulaşamayacak gibiyim. Sizi üzersem ortalamayı düşürürsem çıkarabilirsin tabii.kaptan sensin.
Kendimde hiç yaşamadığım bir şekilde ilerliyor diyet işi. Ben akşam yemeğimi biraz erken yesem sabah tartıda eksi görürdüm. O yüzden kilo almaya çokkorkmazdım. Ama şimdi özellikle if yapıyorum ve tartı neredeyse oynamıyor. Yazın çok kolay,1 ayda 3 kilo vermiştim bu şekilde.Wc durumu berbat. hepsi metabolizmamın yavaşladığını gösteriyor bence. Böyle devam ederse bir diyetisyene danışacağım
Harika gidiyorsun canım bravo sporsuz hiç birşey olmuyor en güzel incelme sporla geliyor birde diyetin anlamı oluyor :)Kizlar yazamsdim sabah beri. Sporla desteklenince yagdan yakiyoruz cok guzel oluyor. Yazin gunde 40 dk spor yapiyordum bebek uyuyunca 5 kilo vermistim. Güzde yine aldim verdiklerimi. Bugun lesli yaptim ve simdiden 2 lt su bitirdim. Suyu cok tujetince cok acikmiyorum sanki.
HarikaŞoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim
Aman canım dikkat et kabızlığa meyve yiyorsun değil mi ?Akşamı 1 kase yoğurtla kapattım
Wc sorunu yaşıyorum birazdan kayısı çayı ve yeşil çay içicem
Bugün bu gruba katılalı tam 1 ay oldu ve ben 3kiloyu arkamda bıraktım El_Em
Canım tartı olmazsa olmaz foto şart çünküEl_Em Kaptanim ben hala kardesimdeyim ve yarin aksama ancak gece bilicem eve ne yapalim bu hafta listeye giremicem sanirim dimi keske tarti olsaydi burda tartilirdim sabah
Kolay gelsin canım bende neden katılımı az diyordum menülerini aksatmayaya ve günde 3 4 paylaşım yapmaya çalışırsan iyi olur devamlılık olmayanları asıl listeye alamıyoruz biliyorsunkızlar mrb.dun giremedim hic.kusuruma bakmayın lütfen.2. üniversite okuyorum.hafta sonu sınavlarım var.onlara hazırlanıyorum.
Hahaha kendimi gördüm biran El_Em gördün mü
Koaly gelsin canım iyi gecelerYarin ilk bildirim benden gelecek muhtemelen canlsr cunku iskenderuna goreve gidiyorum 8 de
Erken uyuyacagim sikinti olmasin hepimize tartida bol eksiler
Arada sırada elma yiyorum sabahları yediğim kuru inciri de sayarsak günde 1 meyve yiyorumAman canım dikkat et kabızlığa meyve yiyorsun değil mi ?
Ard arda atarız ozaman tartılarımızı Bol eksiler olsun inşallah hepimiz içinYarin ilk bildirim benden gelecek muhtemelen canlsr cunku iskenderuna goreve gidiyorum 8 de
Bence biraz ağırlık ver canım belliki sıkıntı olmuş bakArada sırada elma yiyorum sabahları yediğim kuru inciri de sayarsak günde 1 meyve yiyorum
Peki kaptaniçemBence biraz ağırlık ver canım belliki sıkıntı olmuş bak
Hosgeldin
İyiyim ve biraz şişkoyum kaptancımm özlemişim buralarıAaaaa yok artık eskiler furyası devam ediyor
Hoşgeldin canım burdayım tabi
Bizde seni özledik gel gel nasılsın
Ahahahah bende öyle olmuştum 3. Gün geçiyor
Ayy canımmm dün gece yatarken aklıma geldi saatime bir baktım heeh dedin paine verdiğimiz süre doldu umarım kilo almamıştır neyse can sağlığı olsun hızlıca gidecektir bence o kilolar hiç dert etme hoşgeldinnnnnn
Olsun buraya zayıfları almıyoruz zatenHoşbuldummmm
İyiyim ve biraz şişkoyum kaptancımm özlemişim buraları
Yarın cuma listesinde beni listeye ekleyemiyorsun değil mi? İzne ayrıldığım kiloda olmam gerekiyordu sanırım kaçla ayrıldığımı unuttum ama
Hahaha ay ne kadar almışıııımmm aramızda kalsın 78.3 oldum 3 kilosu ödemdir kaç gündür geç saatte günahlar işlediğim için ama 75 olsa bile çok almış olacakmışımOlsun buraya zayıfları almıyoruz zaten
Direk asıl listeye alamıyorum canım bu konu biraz karışık kurallar flan değişti birde senden önce listeye girmeyi bekleyen 3737427373 tane eski üye var ne yapacağım bende bilmiyorum önce bir alt listeyi şenlendir kilo aldın madem ne kadar verip üst listeye girsen bizim için kâr yüzde 5 den fazla mı aldın acaba az mı :)) az ise eski kilona dönmeni bekleyeceğiz çok ise ekstrem kuraldan sıran gelince sokarız :)
Birsevgi 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
iyi yolculuklar canımYarin ilk bildirim benden gelecek muhtemelen canlsr cunku iskenderuna goreve gidiyorum 8 de
Senin de menü çok güzel ortimAfiyet olsun canim tuvalet sorunu yaşıyorsan haslanmis patates yemeseydin keskeo da kotu etkiler
Suraya bir masallah birakayim
Yine guzel menusuyle ortim yarina saatler kaldi heyecanla bekliyorum sonucunu
Sen de benim gibi az yiyenlerdensin canim afiyet olsun
Afiyet olsun.bugun keske tursu yemeseydin ödem yapabilir bir de göme ne merak ettim
Hayırlı yolculuklar canım.Yarin ilk bildirim benden gelecek muhtemelen canlsr cunku iskenderuna goreve gidiyorum 8 de
Senin de menü çok güzel ortim
Yarına güzel bir eksi görelim inşallah
Hayırlı yolculuklar canım.
Amin