Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de b12 kullanmaya başlayacağım zaman doktora kilo aldırır mı demiştim de bana hiçbir ilaç kilo aldırmaz insan yerse alır demişti😂😂. Geçen gün yine doktora gittim bi kadın ilaç kullanıyormuş 2 aydır doktora sordu bendr kilo artışı oldu ilaçtan mı diye doktor da yok hayır ilaçtan olmaz dedi o anda kadın resmen gerçeklerle yüzleşmiş gibi oldu😂😂
Doğru canım ilaç direk aldırmıyor ama bazı ilaçlar iştahı çok açtığı için kilo kontrolü zor oluyor. Eskiden alerji ilaçları çok zorladı beni. İştahım çok fena açılırdı. Allahtan yeni nesil alerji ilaçları öyle değil.

Kizlar kalorim cok dusuk geldi size ama belki benden daha iyi menuler var burda hesap yapilmadigi icin tahmin edilmiyor bu kadar dusuk oldugu benim yemegim bitti 2 cevizle kahveyi de 18.30da tuketecegim. Asagidaki menu 483 kalori.doydum mu hem de tika basa 🤩
Cok az hesaplamis canim kalorileri. Doyuyorsan iyi ama uzun sure az kalori alip sonra nirmal yemeye dindugunde kotu olur. Ama hep boyle yiyorum dersen ne guzel, kisa surede inersin istedigin kiloya.

Ne güzel o zman takım amacına ulaşıyor desene 🤗☺️☺️
Senin menülerin bence gayet iyi canım hamur işi yada kızartma vs birşey görmedim yanlış hatırlamıyorsam 🤗 sadece spor spor spor lazım o da olunca gidecek o kilolar 💃💃💃
Kesinlikle haklisin canim. Ben hep yedim ama cok da iyi spor yapardim. Bugun kucuk capli Leslieyle basladim. Ama artiracagim ve sonunda normal duzenime donecegim.

Ben var onu bilmemek, 5333 ne olaki🤔😅😅
Şöyle ki canım 5karbonhidrat grubu tüketmelisin 3protein 3meyve 3süt grubu diye ayırıyor. Mesela 1d.ekmek 1 karb.ya da 1kepçe çorba 1karbonhidrat, ama 1 yumurta 1 protein eder vb. gibi besinleri gruplandırıyor. Sen de hün içinde hangisinden ne kadar yemişsin onu hesaplıyosun. Böylece sürekli karbonhidrata dadanmamış oluyosun gibi bir şey:)

Şöyle ki canım 5karbonhidrat grubu tüketmelisin 3protein 3meyve 3süt grubu diye ayırıyor. Mesela 1d.ekmek 1 karb.ya da 1kepçe çorba 1karbonhidrat, ama 1 yumurta 1 protein eder vb. gibi besinleri gruplandırıyor. Sen de hün içinde hangisinden ne kadar yemişsin onu hesaplıyosun. Böylece sürekli karbonhidrata dadanmamış oluyosun gibi bir şey:)
Himm anladım canım teşekkür ederim🥰

6 ocak çarşamba
10.30
1 küçük haşlanmış yumurta, 1 çatal tulum peyniri, birazcık koyun peyniri, birazcık varil peyniri(toplasak bir porsiyonluk peynir eder), 4tane zeytin
15.00
1tane elma ve 6tane fındık
18.00
Hamsi buğulama ve 2 çatal fasülye
Su: 3.2lt
Spor: 26 dk kardiyo=130
El_Em El_Em @_Reyyan Namaria Namaria
Cok guzel canim afiyet olsun peynirlere agzim sulandi 🤤

Az menu yorumlayim dedim cumaya az kaldi genel olarak iyi gibi ama sıkıntı gibi gorduklerime yorum yapiyim 🙃
hayırlı gecelerr :KK200:
sabah: Kıymalı 2 dl- patatesli 2 dl börek ( hani kol böreğini kesiyorlar ya küçük dilim dışardaydık eşimle bikaç iş için dayanamadım)
Filtre kahve

öğle: 1 lavaç içerisine marul, 2 hindi füme ve 2 çatal ton balığı dürüm
ara: küçük çikeletaa, 3 badem bikaç fındık

akşam : 2 baget tavuk, brokoli soğanlı havuçlu salata, 2 yk erişte

su: 1 lt.
Spor: 11.350 adım

@_Reyyan @Naz03
Kuzu gerçi dünün menusu ama eriste borek cikolata lavas gordum 😂 4 etti karbonhidrat bu iki gün hafif gecir bence canisi ama sporun cok guzel 💞😍
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek tereyagli, 1 dilim cikolatali ekmek, 4 zeytin, 2 ceri domates, 1 yk pesto, 1 dilim peynir.
Ara; sutlu kahve, 1 avuc fistik, 1 tk kadar helva.
Oglen: 2 parca kizarmis tavuk gogsu, bolca salata, 1 avuc kadar esmer makarna.
Aksam: 2,5 lahmacun, 1 bardak ayran, 1 kase salata.

Spor: 15 dk Leslie : 22,5 puan
10 dakika 🙆‍♀️ stretching

El_Em El_Em @_Reyyan @Nikinik @zafer64
Canim genel olarak menulerin cok kalorili ve karbonhidrat agirlikli gorgudum helva cikolata ve tereyagli ekmek makarna aksam da lahmacun miktari fazla
nasi olsa diyete baslayana kadar yiyim psikolojisine girme kuzum yoksa bu yogun karbonhidratlarla dunyanin sporunu yapsan cok ilerleyemezein maalesef 😔

6 Ocak

9.00
1 incir 1 ceviz yarim ck tahin
1 yumurta bir yk yulaf yesillik baharat ile omlet
1 catal peynir

13.00
6 yk karnabahar yemegi
6 yk salata 3 yk yogurt
2 dilim cavdar ekmegi

16.50
1 bardak kefir 1 portakal 8 badem

18.40
6 yk karnabahar yemegi
6 yk salata 3 yk yogurt
1 dilim tam buğday ekmeği

su 2.5 lt
spor adimlar Nikide
yarimuhendis yarimuhendis
Çok iyi ortim maşallah😍

Spor da en zoru.akşam pertim çıkıyo. Şöyle 1 saat oturmak istiyorum😊 ama olacak inşallah başlıcam
Olur canım gözünde büyütme en yoğun olanımızın bile haftada 2 3 yarım saat 40 dakika bir boş varti oluyordur bence ☺️
Haklisin kaptancim. Bugun mesajini gordukten sonra uzuunca aradan sonra ilk defa spor yaptim. Ama artacak sporu cok severim de ben salonda yapmaya alisigim. Simdi evde de alistiracagim kendimi. Bugun leslieyle basladim. Karin kasim yerine otyrsjn jilliandan cok fayda gormustum bir ara, yibe onu yapasim var.
Jillian bencede çok iyi canım.spor salonu giibi olmuyor tabi ama ne yapalım bu sene şartlar böyle 🙈🤯
Düşük doz verdi uyku için
İnşallah faydasını görürsün canım uyku çok çok önemli az uyuyan insanlarda kilo alıyor 🤯
Kesinlikle haklisin canim. Ben hep yedim ama cok da iyi spor yapardim. Bugun kucuk capli Leslieyle basladim. Ama artiracagim ve sonunda normal duzenime donecegim.
🤩 Harika canım zaten sporu bir anda arttırmamak en iyisi zamanla kilo duraklmaya girdiğinde adım adım arttırmak herzman daha mantıklı ✌️ sen zaten biliyorsundıur bunları ☺️
A bayıldım bu basit mantığa 🤩🤩🤩
Kızlar bundan sonra parolamız 5333 🤣🤣🤣

X