- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
A doğru dün ona bulayım menüler arasında dedim denk gelemeyince unuttum demekki hani şu ortime attım diyip atmadığın adımlarCanım benim pazartesi 8144 adım vardı. 23 e kadar göndermeyi başaramadığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A doğru dün ona bulayım menüler arasında dedim denk gelemeyince unuttum demekki hani şu ortime attım diyip atmadığın adımlarCanım benim pazartesi 8144 adım vardı. 23 e kadar göndermeyi başaramadığım
Aa 2 tane aynı anda mıŞimdi farkettim nasıl olmuş ya hangi ara uyudum tel nereye gitti yaa bide bu ilaçlar kilo yaparmı ya 2 tane yazmış zaten anlamadığım bir şekilde 2 kilo artışta yım
Sabah 1 tane akşam Bi tane ayrı ilaiçlar etkileri farklı antidepresan oluyor galiba canm sabah içtiğim sanmıyorum ama uyku ilacı kilo yapacak galiba yarın yine if yapmaya devam edeyim cuma büyük artışla geliyorımAa 2 tane aynı anda mı
Uyku ilacı hiç kullanmadım canım antidepresan tarzı mı oluyor acaba onlarda öyle ise aldırır ben kullanmıştım aldım ama yiyordumda yani yalan yok tek suçlu hap değil
Ne guzel canim 3 gun dinlenirsin.iyi akşamlar arkadaşlar işten yeni geldim gene pertimiz çıktı :)
Allahtan yarın müdür ankaraya gidiyor sunum için cuma günü de iznimi aldım
yarın annem de dönüyor mersine arkadaşım gitcekti onla göndericem içime bi hüzün çöktü gene
Ay anlamıyorum seni. Bugün annemle görüntülü görüştük ağlayacaktım nerdeyse Çok özlemişim. Allah sağlık sıhhat versin de kavuşursunuz inşallah canım.iyi akşamlar arkadaşlar işten yeni geldim gene pertimiz çıktı :)
yarın annem de dönüyor mersine arkadaşım gitcekti onla göndericem içime bi hüzün çöktü gene
Ben kalorine çok takılmadım hafta içi 500 olur hafta sonu 1000 olur dengelenir dediğin gibiKizlar kalorim cok dusuk geldi size ama belki benden daha iyi menuler var burda hesap yapilmadigi icin tahmin edilmiyor bu kadar dusuk oldugu benim yemegim bitti 2 cevizle kahveyi de 18.30da tuketecegim. Asagidaki menu 483 kalori.doydum mu hem de tika basa
A canım Allah kavuştursun şimdideniyi akşamlar arkadaşlar işten yeni geldim gene pertimiz çıktı :)
500 çok az değil mi canım kızlar ben kalori saymaya üşeniyorum ama Ayça Kaya'nın 5333 var ya ona göre saymaya çalışıyorum günlükKeske mideye degil de buzlaga gitselerdi +700 opmazlardi bugun ve yarin sebze tuketmeye calis odem atici bir seyler de icebilirsen gider insallah. Ben de kalori diyeti yapiyorum 500u zor geciyorum ve cok da doyuyorum
Çok iyi motivasyon sağlıyosun canım sağol. Aynen öyle devam etmemiz lazım ama ben mesela kendi başıma olunca hemen pes ediyorum.akşama buraya yazacağım,tartılacağım diye baya frenliyorum kendimi. Yani menüme bakıp ne çok yiyor demeyin bu benim frenlemiş halimMoral bozmak yok illa kilo olarak düşünmeyelim canım az su içmiş olabilirsin spordan ödem olmuş olabilir ayağını üşüttüğün için bile gaz yapmış tartı bugün farklı yansımış olabilir yarın belki bir anda düşücek pes etmek yok
Tam tam mı başladın canım genelde yarım yarım başlarlar bu tarz ilaçlara bünye alışsın diyeSabah 1 tane akşam Bi tane ayrı ilaiçlar etkileri farklı antidepresan oluyor galiba canm sabah içtiğim sanmıyorum ama uyku ilacı kilo yapacak galiba yarın yine if yapmaya devam edeyim cuma büyük artışla geliyorım
Haklisin canim.Ekmek yersem onun yanina tahin pekmezler ballar receller ekleniyor kahvaltida o yuzden haftaici dokunmamaya çalışıyorum. Peyniri de arada yiyorum canim çektikçeBen kalorine çok takılmadım hafta içi 500 olur hafta sonu 1000 olur dengelenir dediğin gibi
Ekmeği tamamen mi kestin canım ? Mesela kestiysen onu en azından sabahları 1 dilim bırakma derim buğday türevleri vücudun alması gereken besinlerdenmiş öyle duydum
Bu menü bana sağlıklı geldi afiyet olsun sadece yerinde olsam kahvaltıya dediğim gibi 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 dilim peynir eklerim
Program kullaniyorum canim kolay oluyor yukarda 500luk bi gun biraktim inceleyebilirsin inan az degil500 çok az değil mi canım kızlar ben kalori saymaya üşeniyorum ama Ayça Kaya'nın 5333 var ya ona göre saymaya çalışıyorum günlük
Ne güzel o zman takım amacına ulaşıyor deseneÇok iyi motivasyon sağlıyosun canım sağol. Aynen öyle devam etmemiz lazım ama ben mesela kendi başıma olunca hemen pes ediyorum.akşama buraya yazacağım,tartılacağım diye baya frenliyorum kendimi. Yani menüme bakıp ne çok yiyor demeyin bu benim frenlemiş halim
Vitamin alacağım zaman eczacıya kilo aldırır mı demiştim. İştah açar ama yeyip yememek size kalmış demiştiAa 2 tane aynı anda mı
Uyku ilacı hiç kullanmadım canım antidepresan tarzı mı oluyor acaba onlarda öyle ise aldırır ben kullanmıştım aldım ama yiyordumda yani yalan yok tek suçlu hap değil
Ben de b12 kullanmaya başlayacağım zaman doktora kilo aldırır mı demiştim de bana hiçbir ilaç kilo aldırmaz insan yerse alır demişti. Geçen gün yine doktora gittim bi kadın ilaç kullanıyormuş 2 aydır doktora sordu bendr kilo artışı oldu ilaçtan mı diye doktor da yok hayır ilaçtan olmaz dedi o anda kadın resmen gerçeklerle yüzleşmiş gibi olduVitamin alacağım zaman eczacıya kilo aldırır mı demiştim. İştah açar ama yeyip yememek size kalmış demişti
Spor da en zoru.akşam pertim çıkıyo. Şöyle 1 saat oturmak istiyorum ama olacak inşallah başlıcamNe güzel o zman takım amacına ulaşıyor desene
Senin menülerin bence gayet iyi canım hamur işi yada kızartma vs birşey görmedim yanlış hatırlamıyorsam sadece spor spor spor lazım o da olunca gidecek o kilolar
Haklisin kaptancim. Bugun mesajini gordukten sonra uzuunca aradan sonra ilk defa spor yaptim. Ama artacak sporu cok severim de ben salonda yapmaya alisigim. Simdi evde de alistiracagim kendimi. Bugun leslieyle basladim. Karin kasim yerine otyrsjn jilliandan cok fayda gormustum bir ara, yibe onu yapasim var.Güncel sporlarımız
Yes fit kızları geride
Sporları az olan
@thequeensgambit
@nnurc ( hergün adım oluyor ama 4000ler çok aZ biraz arttıralım canımmm )
@Zeze34
A asilr
DeryaOnDiet
El_Em
@_Reyyan
S Smr3535
@Amor-a haydi kızlar bizim puanlarımız diğer arkadaşlara göre çok çok az sporsuz diyet olmaz olmamalı en güzel incelme spordan geçiyor unutmayalım kendimize yapabileceğimiz haftalık bir spor programı belirlersek harika olur fikir öneri isteyen varsa paylaşsın konuşalım
Eki Görüntüle 2755350