Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar mrb yeni girebildim bugün orticigim nasıl gidiyor dünkü menübe de henüz bakamadim .yetisicem inşallah DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Daha isinma turlari atiyorum canim, pek iyi gittigi soylenenez. Ama en azindan erken saatte yemeyi bitiriyorum saat 18:00 den once. Sen nasilsin? Nasil gecti gunun? Bakarim menunu yazinca ama dunku gayet guzeldi 👍

Evet evet lifalifin de var yulaflı ama onlar ikisini dr çok seviyorum severek yiyorum tatlı isteğim çok olunca onlardan yiyorum😂
Afiyet olsun canim benim de protein yasagim kalkinca bitki cayinin yanina kucuk bi dilim çikolata yiyim dedim icinde sut varya agzima surmuyodum detoks boyunca anamm o nasi bi seker agzim sekerden yapis yapis oldu tadini unutmusum eskiden olsa gotururdum bi kutuyu simdi bi bar bile cok geldi 😂

Afiyet olsun canim benim de protein yasagim kalkinca bitki cayinin yanina kucuk bi dilim çikolata yiyim dedim icinde sut varya agzima surmuyodum detoks boyunca anamm o nasi bi seker agzim sekerden yapis yapis oldu tadini unutmusum eskiden olsa gotururdum bi kutuyu simdi bi bar bile cok geldi 😂
Ay ama hep öyle oluyor 2.5 aylık diyetimi doğum günümle noktaladım ay ama yedim yedim nasıl bi mide bulantısı oldu bende bi mutlu olmuştum sonunda bunlardan da soğudum diye ama yok öyle olmuyormuş😂

Kizlar selam nasilsiniz?
Kaptanim yarinki menum icin simdiden ozur dilemeye geldim😄 yarin benim dogum gunum normalde diyeti bozma planim yoktu ama yarin kayinvalidemler bize geleceklermis, muhtemelen pasta falan da olacak
Elimden geldiginde abartmamaya calisicam😇
El_Em El_Em
Dogum gunun kutlu olaun canim kotu olmus carsambaya gelmesi keskecuma gunu kutlasaydiniz.pazartesi kontrol tartisinda durum nasildi?

Kizlar selam nasilsiniz?
Kaptanim yarinki menum icin simdiden ozur dilemeye geldim😄 yarin benim dogum gunum normalde diyeti bozma planim yoktu ama yarin kayinvalidemler bize geleceklermis, muhtemelen pasta falan da olacak
El_Em El_Em
Mutlu yaslar canim sevdiklerinle 🤗🥰
Aman kuzu listedesin gene de çok abartma insallah 💞

Kizlar selam nasilsiniz?
El_Em El_Em
Ayy biz yılda bir kez doğduk siz kaç kez :confused:bitmiyor bu doğum günleri :-) :-)

Doğum günün kutlu olsun canım ❤️❤️ ailenle nice güzel yılların olsun inşallah 💕

Kilo konusuna gelecek olursak dengelemeye çalış bari olmadı Perşembe açlık is coming biz anlamayız :lülülü: pazartesi artı gelen tam 4 üyemiz var 4 :KK17:5.yi yürek kaldırmaz geç kaldın :işsiz:

Bugunku menum
Sabah: 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim tereyagli ekmek, 2 dilim peynir, 4 zeytin, 1 yk pesto.
Ara: 1 fincan sutlu kahve, 2 dilim cheesecake, 1 avuc findik.
Oglen: 1 tabak sebzeli tavuklu bugdayki corba. 3 bardak sekersiz komposta.
Aksam: oglenki corbadan. 1 kase salata. 2 dilim ekmek. 1 tk helva. 2 mandalina, 1 bardak sut.

Su: 3 litreyi gecti
Spor: yok
El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik zafer64 zafer64
orticogim sende ciskek bende 2 küçük kare dilim ev yapımı misir ekmegi ahh ahh bize.canim sana söz veriyorum bende yarın ciss goremiceksin.

canm 82 den 72 ye ne kadar sürede indin yazdıklarınla aynen beni anlattın sanki uzun süredir mehter takimi gibiyim artık ben de yoruldum diyorsun tam burası aklıma geldi yok yok yeniden denicem ve başarıcam inş
Oluyor insana bazen canım. Özellikle bizim gibi alıp verenlere. Burası toparlıyor gerçekten. Ben de hep yüksek bir motivasyonla gidemiyorum her zaman. Hele bir ara çok takılmıştı kilom. Ama sağ olsun arkadaşlar hemen destekliyorlar mesajlarıyla. İnsana bir umut geliyor tekrar. 💞 Öyle düşe kalka ilerliyoruz 😂
Canım tarihlere Bi bakayım ne kadar sürede indiğimi yazarım sana
Bugün alışkın olduğum saatten çok erken kalkıp yollara düştüğüm için çok yoruldum.
Arada birşeyler atıştırmamak için zor tuttum kendimi.
Zorla 500 trambolin yaptım. Birazdan astroloji dersim var ama sanırım derste uyuklayacağım. Menümü yazıp erkenden uyumayı düşünüyorum.
Astroloji dersi ne olaki canım 🤔 çok ilgi çekici valla 🤭
Takımınıza deli istermisiniz :KK53:
İsteriz 😂
Severiz delileri 😂
Canlar az dinlendim sayilir spor da yaparsam benden iyisi yok 🙃
Oh ne güzel canım. Anneciğin nasıl oldu
Valla canim ben sogudum su an genzim yandi 😂 insallah kalici olur bari 🤭🙃
Ben de öyleyim canım. Tatlı krizimi kuru meyveyle geçirebiliyorum artık. Normal şeker çok tatlı geliyor artık. E tabi tekrar gömülüresek tatlılara gelebilir eski alışkanlıklar geri 😂😂😂
Mesela şu anda annemler kavrulmuş fındık kurabiye ve kek yiyorlar kekle kurabiye neyse ama kavrulmuş fındığı çok severim kuruyemişlerden fındık yerken çok mutlu oluyorum😂
Ay ben de fındıkçıyım😍 ama neyseki çiğ severim. Diğerlerini de çiğ severim. 💞
Kizlar selam nasilsiniz?
El_Em El_Em
Nice güzel senelere canım sevdiklerinle sağlıkla sıhhatle inşallah 💞

X