Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4 Ocak

9.30
2 ceviz 2 incir 1 tk tahin 1 sade kahve

13.30
5yk biber kavurma 5 yk salata 1 dilim çavdar ekmeği

16.30
1 cb soya sütü 1 kivi 8 badem

19.30
5 yk kapuska 5 yk salata 2 wasa

Su 2 lt
Spor adimlar Nikide

yarimuhendis yarimuhendis
Afiyet olsun canim. Anladigim kadariyla diyet listene harfiyen uyuyorsun, super.

4 ocak pazartesi
10.30 .az omlet .2 dilim tam buğday.peynir domates.1 tatlı ks reçel
ara 1 parmak muz
15.00 1 bardak yarimyagli süt.1 küçük hurma
17.30 patlıcan güveç.2 bardak ayran 2 tam buğday ekmeği
20.00 1 bardak süt.1 küçük hurma
su 2.5 lt
spor 1 saat 15 dk yürüyüş
@_Reyyan DeryaOnDiet DeryaOnDiet @5Emnis
Su da menu de cok iyi ortim. Sporun super 👍

Hepinize iyi akşamlar💃
4 ocak pazartesi
11.15
2 küçük haşlanmış yumurta, süzme peynir(30gr), salatalık
14.30
Şekersiz türk kahvesi
15.30
1tane armut
18.00
7yk taze tane fasülye ve 2 küçük parça kendi yağında pişmiş tavuk
Su:3lt
Spor:1000tane ip atlama=200p
Namaria Namaria ortim sen ne yaptın bugün
1000 tane ip mi? Supersin. Ipsiz ip atlama olsa tamam ama iple 1000 ii atlama cok zir, masallah sana
4 Ocak Pazartesi

13.30: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 5 zeytin, 10 çiğ fındık, yarım ceviz, maydanoz, beyaz lahana

Ara: yarım ayva, 20 gr mayasız siyez ekmeği

18.00: 2 kepçe kıymalı tarhana, 1,5 tabak kereviz yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata

Su:2,5 lt
1 limonlu zencefilli yeşil çay
Spor: ortimde:)

El_Em El_Em @_Reyyan @Nikinik
Menunu cok begendim canim. Gayet saglikli ve doyurucu

Burda daha once gittigim diyetisyen komple unlu urunleri kesmisti canim. Oyle olacak gibi geldi bana biran. Ama haklisin kesinlikle bekleyeyim, bakayim ne gonderecek. Gerci onceki diyetisyenle de unsuz baslarda zor gelmisti ama alistim. Aylarca devam etmistim diyete ve verdigim kilodan daha zayif gorunuyordum yediklerimden dolayi.
Canim komple kesmek sıkıntı dedigin gibi insan yoksunluga girip daha cok saldirabiliyor mesela ben denedim uzun acliklar falan aman Allahim nasi saldiriyordum aksamlari en guzeli yavas yavas azaltmak zaten mide kuculdukce canin da istemiyo bir dilim ekmekle bilr doyuyorsun 🥰
Ben diyetin baslarinda 8 dilim ekmege bunla doymam diyordum gunde su an 3-4 dilim gayet yetiyor

Hepsi kalıplaşmış mantıkta mesela benim ortim Namaria Namaria nın diyetisyeni ne güzel değişik şeyler denettiriyor ama benim gittiklerimin hepsi fix aynı şey
Canim benimki yazarken mesela kabak cekirdegi onerdi veriyimi diye sevmem dedim o zaman sevdigin bisey yazalim olmaz oyle diyo herseyin bi alternatifi vardir onlari bulmak lazim bi de ben de masallah sevmedigim sey yok 😂😂 cok sikinti yasamiyorum 😬

Canim benimki yazarken mesela kabak cekirdegi onerdi veriyimi diye sevmem dedim o zaman sevdigin bisey yazalim olmaz oyle diyo herseyin bi alternatifi vardir onlari bulmak lazim bi de ben de masallah sevmedigim sey yok 😂😂 cok sikinti yasamiyorum 😬
Ne güzel işte benim gittiğimde sevdiğim şeyleri yazıyordu ama ille de 3 ana öğün yapacaksın diyordu en aonunda ben öğle yemeğini sabah akşama paylaştırdım😂ama onu da çok sürdüremeden eskiye döndüm😂

Carsamba-cuma gunune kadar gonderirim maille dedi. Bakalim ne yazacak. Gonderince paylasip fikrinizi alirim. Eger cok zor bir diyetse baska diyetisyenle gorusurum. Isyerinden saglik paketim var, odemiyirum birsey nasilsa.

Kucuk kizim bobrek sorunlu digdu canim. Bir bobreginin yarisini aldilar ameliyatla, 2 haftalikken. Sukurler olsun simdi cok daha iyi. Ama surekli kintrollerimiz var, duzenli almasi gereken igneker, ilaclar var. sukur ki ameliyatla hallolacak bir sorundu. Neler neler var hastanede insan onlari gorunce kendi durumuna uzulemiyor.
Çok geçmiş olsun canım dediğij gibi Allah dermansız dert vermesin kuzulara 🤲

Ne güzel işte benim gittiğimde sevdiğim şeyleri yazıyordu ama ille de 3 ana öğün yapacaksın diyordu en aonunda ben öğle yemeğini sabah akşama paylaştırdım😂ama onu da çok sürdüremeden eskiye döndüm😂
Ay bazi diyetisyenler herkese ayni listeyi veriyo 50 kilo 70 kilo 90 kilo 😂
En iyi kendi vucudunu sen taniyorsun aslinda biz kendimizin diyetisyeniyiz seni anlicak biri olmali 🥰

Olsun canim annenleri gördün hava degisikligi gene cok guzel cok sukur diyelim 🥰
Ankara da guzeldir hem buz gibi havasi insani sabah kendine getirir :rolleyes:
Evet bunada şükür canım 💕
Evimize gideceğiz elbet ne yapalım kuduruk oğlum fabrika ayarlarına bir dönsün iyice çoştu 🤣 disiplin şart 🤣 çok şımarıyor burda 🤯

Evet bunada şükür canım 💕
Evimize gideceğiz elbet ne yapalım kuduruk oğlum fabrika ayarlarına bir dönsün iyice çoştu 🤣 disiplin şart 🤣 çok şımarıyor burda 🤯
Ah tabi anneanne dede yaninda simarmaz mi 😂
Olsun hakediyolar simarmayi da ama arada otorite lazim cocuk icin yoksa ayarlari değişiyor yavrularin 🙃

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canim basladi canli yayin nerdesinnn 🙃
ehehe :KK74:
bu kim kizZzz

evet Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak senin icin geldim kuzu barbocun son dakika kaybetti ya hemen aklima sen geldin:)
evet yaa 2 puanla :KK70: sağol aşkım geldiğin :KK15: için sen nasılsın
Serhat birinci oldu kaptanim tebrikler sen onu tutuyodun 🙃 El_Em El_Em
Burcucum gelmedin finalde gelecem demiştin 😔 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Barbaros u tutan azınlıktandım başından beri vallaha oh iyi ki de onu tutmuşum aşkom :KK68: 2 puanla kaybetti sadece:rapci:gönlümün şampiyonu
El_Em El_Em kaptancım tebrikler :KK200:
Canim hosgeldin Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak gelmedi umut tacirligi yapti bana finalde gelcem dedi gelmedi :63:
ya gelicektim saat 10 filan olsun dedim,sonra baktım canlı yayın değil kandırdılar mı acaba dedim canlı olcak diye :KK70: hevesim kaçtı derse yumuldum youtube dan izlerim dedim :KK70:
hahaha :KK70: yaa işte dostluk kazandıı :21:
Yaa ben onu günlük olarak hesaplanmıştım. Vuu saat olarak düşüneyim bari :21: dua niyetine geçsin 😂😂

Valla süper oldu canım. Bizim site müsait çok şükür. Ara ara çıkıyoruz. Yoksa çocuklar için özellikle zor. ☹️
Geçmiş olsun kuzuya canım. Önemli bir şey yoktur inşallah 🙏

Kalbimizde yaşıyorlar 🤭 @Pain Killer Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Oyy kıyamam yaa. Benim oğlum da sokak delisiysi. Şimdi zor ikna ediyorum. Ev kuşu oldu. Neyse ki çıkınca girmek istemiyor ☺️Ne zor zamanlardan geçiyoruz. Geçse gitse şu hastalık 🙏

Ben yurdu temsilen hep evdeyim canım. İçiniz rahat olsun 😂😂😂

Hepten mi kesecekmiş canım. Sonuçta karbonhidrat da lazım. Genelde dengeler diyetisyenler ama. Nasıl bir liste hazırlıyor acaba 🤔
Canım etiketleyip sildin mi göremedim bişi :confused:

X