Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunu ben liste olarak düzenleyeyim ya da fotoğraf atabilirsen özelden çok sevinirim Almila’cım. Bitkisel arınma olduğu için özellikle ilgimi çekti. Şimdiye kadar hep protein diyetleri yaptım arada bir arınma için iyi gelir diye düşündüm. Bu arada ben de diyetisyenle ilerliyorum eğer benim listelerimden de isteyen olursa seve seve paylaşabilirim.😊💜
Çok teşekkür ederim Almiloşum.🙏🏻🥰💜
Canim dur dolabun ustunde asili yuruyusten geldim cekip atiyorum 😂🥰

Diestisyenle telefon gorusmesi yaptim az once kizlar. Liste hazirlayip cumaya gonderecekmis. Ama karbonhidratlari kesmemiz lazim eski kilona donmem istiyorsan filan dedi. Emin degilim o konuda cok erken karbonhidratlari kesmek icin.
Canim bence karbinhidrattan kasti basit seker ve basit karbonhidrattir hamurisi seker vs
Yoksa meyve de karbinhidrat ya da tam bugd cavdar ekmegi ama kompleks karbonhidrat onlar saglikli yani onyargili olma canim lsiteye bi bak

Eklentiler

• 16097798730407980453314586693156.jpg
    16097798730407980453314586693156.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 22
Hepinize iyi akşamlar💃
4 ocak pazartesi
11.15
2 küçük haşlanmış yumurta, süzme peynir(30gr), salatalık
14.30
Şekersiz türk kahvesi
15.30
1tane armut
18.00
7yk taze tane fasülye ve 2 küçük parça kendi yağında pişmiş tavuk
Su:3lt
Spor:1000tane ip atlama=200p
Namaria Namaria ortim sen ne yaptın bugün
Ortim Zeynebim super menu cok sağlıklı ablacim 🥰
Benim menü guzel de yuruyusten geldim challenge icin az daha bekliom adin artsin diye 😬

Carsamba-cuma gunune kadar gonderirim maille dedi. Bakalim ne yazacak. Gonderince paylasip fikrinizi alirim. Eger cok zor bir diyetse baska diyetisyenle gorusurum. Isyerinden saglik paketim var, odemiyirum birsey nasilsa.

Kucuk kizim bobrek sorunlu digdu canim. Bir bobreginin yarisini aldilar ameliyatla, 2 haftalikken. Sukurler olsun simdi cok daha iyi. Ama surekli kintrollerimiz var, duzenli almasi gereken igneker, ilaclar var. sukur ki ameliyatla hallolacak bir sorundu. Neler neler var hastanede insan onlari gorunce kendi durumuna uzulemiyor.
Geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın

Carsamba-cuma gunune kadar gonderirim maille dedi. Bakalim ne yazacak. Gonderince paylasip fikrinizi alirim. Eger cok zor bir diyetse baska diyetisyenle gorusurum. Isyerinden saglik paketim var, odemiyirum birsey nasilsa.

Kucuk kizim bobrek sorunlu digdu canim. Bir bobreginin yarisini aldilar ameliyatla, 2 haftalikken. Sukurler olsun simdi cok daha iyi. Ama surekli kintrollerimiz var, duzenli almasi gereken igneker, ilaclar var. sukur ki ameliyatla hallolacak bir sorundu. Neler neler var hastanede insan onlari gorunce kendi durumuna uzulemiyor.
Çok geçmiş olsun canım. Şükür atlatmışsınız. Rabbim bir daha göstermesin 🙏

Benim de küçüğüm 15aylık ve neredeyse doğduğundan beri evde olduğu için ilk başta dışarıda bizden hiç ayrılmıyodu.ama yürümeye başladığından beri çok seviyor
Benim kucuk kizim da oyle artik disari ciktigimizda ne kucak istiyor ne de bebek arabasi pesinden cok fena kosturuyor😄

Masallah cok iyi cumaya kadar 1i gecer bence🤩

Cok gecnis olsun

Ortim yarin adet olursan cumaya kadar iner sislik merak etme

O zman dans dans 💃💃💃💃😂

Iplerden olabilir findiklardan olabilir persembe yedigin kalmamistir bence biraz dikkat edelim cumaya kadar canim
Ay inşallah geçer🥰🥰
cok güzel sonuc canım bravo :KK51:

kuzum regl ödemi yoksa menülerin şahane hiç moralini bozma gider :KK19:

cumaya daha da gider canim inşallah :KK200:
💜💜
Kızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu.😂 Hiç ümitli değildim!🙈
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldum El_Em El_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.😃
Aslanım graliçem(7 numarayı izler mıydın)💜💜
💜💜💜🥰🥰
Takımımızın güzel öğretmenleri 💖sormak istediğim bir şey var bilmiyorum ilkokul öğretmeni olan var mıydı hatırlamıyorum bilen var ise 1.Sınıfların okul saati standart mıdır kaç kaç oluyor ?
1.sinif annesiyim, salı Perşembe öğleden önce,diğer günler öğleden sonra

Kuzum olsun iyi yanindan bakalim bugun parka ciktin oglusunla o bile guzel :rolleyes:
Ay tabi kuzum çok şükür. 💞Sağlıklıyız, huzurlu, sıcak evimizdeyiz. E Arada darlanıyoruz tabi ama o da insanlık hali 🤷‍♀️

Şu hayvansal gida detoksunu ben de denemek istiyorum ya. Belki önümüzdeki hafta yaparım. Benim kahvaltıda peynirle yumurta fiks. Onlardan vaz geçmeyi göze alabilirsem yapacağım 😂😂

Ben de galiba bir diyetisyene gidicem gibi duruyor. Kendiliğinden regl olamama sebebimin tek gerekçesi olarak zamanında kilo verişimi gösteriyorlar hormonların ultrasonum falan hepsi temizmiş şükür ama yetersiz ve dengesiz besleniyorsan şu anda tek sebep o olarak gözüküyor ve bi diyetisyene başvur dediler🙈

4 Ocak
11.30
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Bol maydanoz
4 dilim portakal

14.00
2 tane eti form bisküvi
3 tane haylayf (çocuklar yerken dayanamadım)
1fincan form çayı

17.00
1 kase mercimek çorbas
2 dilim çavdar ekmeği

Su: 1lt
1lt de detoks suyu
Spor: 110 ip atlama 22p
2000 adım 20p
Toplam: 42p
El_Em El_Em nnurc nnurc
Ortim menun cok guzel kalorisi dusuk. Doyabildiysen 👍 Bazen ben de aksamlari yagsiz mercimek corbasiyla gecistiriyorum ama birkac kase iciyorum😄

Sabah:
-Tereyağlı kahve

Öğle:
-160 gr kırmızı et
-1 tk hardal
-yeşil salata

Ara:
-10 çiğ fındık
-Tereyağlı kahve

Akşam:
-2 yumurtayla kıymalı yumurta
-Yeşil salata

Spor: yürüyüş yaptım adımlarımı El_Em El_Em veya @_Reyyan a bildireceğim. Hanginize iletiyorsum arkadaşlar?🙈8
S Suskunhanim ortim buyur menüm burada.😍
Adimlari bana gonderiyorsunuz:KK54:

Oh ne botirdim😂😂Ama olmaz ki bugün herkes yürümüş😂😂ben de zipliyayim bari😂

X