Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni gelen üyelerimiz sizleride ortaklar listemize ekleyelim dedik :KK19: nedir ne değildir üst kısımda detaylı yazıyor 🤗 2 haftalık bir ortaklığınız olacak birbirinizi sıkı takip etmeniz ve en iyi yüzdeyi yapmanız gerekiyor 🤩🤩

Tamamdir kaptancim. Ortimi zafer64 zafer64 takipteyim.

Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar 🌺
Cuma 87.2
Pazartesi 86.2
Fark 1 kg 👀
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Vuuu gözlerim yuvalarından oynadı🧿
Maşallah canım. 😍
Sagol canim benim 🥰 ama menum değişecek cumaya kadar az daha gider ama bireyselde gözüm yok artik haftada 5 kilo verenleri girunce 😂😂
Beş kilo mu 😱
Ya hiç sağlıklı değil bence de
Perşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
@Namaria ortim vallahi perşembe günü biraz cozutmuştum ama bugüne kadar yokedebileceğimi düşünüyordum(gerçekten o gün yediklerimden mi yoksa atladığım iplerden mi bilmiyorum)ve listeye girdiğim hafta böyle olması hiç iyi olmadı moralim bozuldu ya😭😕
Canım hiç bozma moralini. Gayet güzel gidiyorsun. O kadar dalgalanma olur. Cumaya eksi görürsün bence 💞
Gunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim 😁
Ooo ortim eksiyle başlamak süper🤩
Menülerin gayet güzeldi bence👍👍
Masallah cok iyi cumaya kadar 1i gecer bence🤩

Cok gecnis olsun

Ortim yarin adet olursan cumaya kadar iner sislik merak etme

O zman dans dans 💃💃💃💃😂

Iplerden olabilir findiklardan olabilir persembe yedigin kalmamistir bence biraz dikkat edelim cumaya kadar canim
İnşallah canım. Genelde cumaya kalmıyor. Bu sefer de öyle olsun inşallah 🙏
cok güzel sonuc canım bravo :KK51:

kuzum regl ödemi yoksa menülerin şahane hiç moralini bozma gider :KK19:

cumaya daha da gider canim inşallah :KK200:
Teşekkür ederim canım 😘
Eskiden çok fena bozulurdu moralim. Ama artık tanıdım vücudumu. 🤷‍♀️ Arada kafası karışıyor 😂😂 sonra yola geliyor 😂😂

Kızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu.😂 Hiç ümitli değildim!🙈
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldum El_Em El_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.😃

Eklentiler

• 28C8CC51-9780-4D82-A987-17AD50448DB5.jpeg
    28C8CC51-9780-4D82-A987-17AD50448DB5.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 11
Birazdan dersim baslayacak ilk bildirim benden gelsin🙂
Cuma 59.2 fark -700 ama El_Em El_Em dünde aynı çıkmıştım,dün ile sabit😔 balpamuk balpamuk

Günaydın kızlar
Bugün baskül bana gülmedi ☹️ ama yarın adet olacağım için normal sayılır
+900 Gr 🥴
Cumaya kadar artıları atıp eksiye dönmek için kolları sıvayacağız artık 🤷‍♀️

El_Em El_Em Nikinik Nikinik
Aynı kaderi paylaşıyoruz balım ama ben sucluyum 🙈
Gunaydin🌸☕
Cuma 66.5
Bugun 66.4
Fark 100 gram

Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar 🌺
Cuma 87.2
Pazartesi 86.2
Fark 1 kg 👀
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Gunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim 😁
Tebriiiiikkler kızlaar acmi gezdiniz naptınız yahu hele almilaaaa 😍😍💐ben kahvaltı yaptım geri kalan süreyi aç geçirmeyi düşünüyorumm:KK12::olamaz:

Kızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu.😂 Hiç ümitli değildim!🙈
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldum El_Em El_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.😃
Tebrikler canim, masallah hedefibe gelmissin

Günaydın hatunlaaarr 💐
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1 :KK14::KK14::KK14:

Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu

Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın :KK59::cool:
Al benden de o kadar. Pazartesiye eksiyle başlayanları alkışlıyorum valla bende çok fena idi sabah tartısı. Üstelik dün akşam yemeğini erken ve az yemiştim sabaha belim bile daha ince geldi elime ama tartı fena bozdu beni. +600le 65 geldim.lütfen ödem olsun😭o kadar da yememiştim sanki yaa

Al benden de o kadar. Pazartesiye eksiyle başlayanları alkışlıyorum valla bende çok fena idi sabah tartısı. Üstelik dün akşam yemeğini erken ve az yemiştim sabaha belim bile daha ince geldi elime ama tartı fena bozdu beni. +600le 65 geldim.lütfen ödem olsun😭o kadar da yememiştim sanki yaa
Ödemdir bozma moralini yakınız boy kilo oranlarında🤗 bu hafta dikkat edicez artık,akşamları çorba ile yollamak lazım sindirim ve kilo verisi hızlandırmak icin 🙄

X