Teşekkür ederim canımCanım doğumgünün kutlu olsun şimdiden iyi ki doğdun iyi ki varsın ve bu gruptasın
seyrekyagmur canım tebrik ederim seni de
Hemen verirsin o son gelenleri inşallah canım takılma girdik yola bir kereNeyse olsun olsun zayıf gösterir
Yara bandı mi oldum ben simdiNeyse olsun olsun,zayıf gösterir
İyiyim,şişman şişman oturuyorumSen nasılsın cancağızım ?Katılım noktasında zor olur diye girmek istemedim ama gece de olsa gelip o hesap verilecek dedim ve geldim
yok ya unutur muyum hic sadece cidden firsat yok biraz ypgun heciyo gunler... herkes iyi mi okuyamadim herseyi cok konusmussunuzNice güzel yaşlara canım
Nabersinnn tam biizm kız biiz unuttu derkken geldiinnnn
Yok canım listeyi olumsuz etkilemiyeyim ,herkes emek veriyor o kadar, alt listeden devam edebilirimHemen verirsin o son gelenleri inşallah canım takılma girdik yola bir kerehallederiz
Bende iyiyim canım annemlere geldim yine yazlık evdeyiz kafa dinliyorum birazonlarda torunlarına bakıyorlar
Yarın sabah bildirimi alırız o halde kurallar gittiğinden beri biraz değişti artık fotoğraf zorunlu + üye nick ve günün tarihi yazılıyor sabahtan kızlar paylaşır sende görmüş olursun canım sende muhakkak öyle paylaş kilona bakalım yüzde 5 üstü ise hemen listeye bile alabiliriz hızlı bir giriş olur oyalanmamış olursun
izinde olmaj cok guzel amaNice mutlu yaşlar canim ozledik dön artık sahalara
Hosgeldiniz izindeydiniz galibaYok canım listeyi olumsuz etkilemiyeyim ,herkes emek veriyor o kadar, alt listeden devam edebilirim59.2- 59.8 arasında gidip geliyorum uzun zamandır
Paylaşıma da yarın bakıp öğrenir paylaşırım inşallah
Merhaba hoşbuldumHosgeldiniz izindeydiniz galibaAlmıla ben de 2 aydir takimdayim 6 aydir diyette
Aynen bu platformda 6 ay benim de oncesi karanlikMerhaba hoşbuldumben de sanırım temmuzda ayrıldım, diyetteki aylarımi sayamadim bı an fi tarihi olabilir başlangıç
Sınıfın çalışkan kızı AlmilaHosgeldiniz izindeydiniz galibaAlmıla ben de 2 aydir takimdayim 6 aydir diyette
Ağustos ayrılışMerhaba hoşbuldumben de sanırım temmuzda ayrıldım, diyetteki aylarımi sayamadim bı an fi tarihi olabilir başlangıç
Rahatsız mı ettikyok ya unutur muyum hic sadece cidden firsat yok biraz ypgun heciyo gunler... herkes iyi mi okuyamadim herseyi cok konusmussunuz
Canım bakarım derece veya nota alma durumu olmaz ise sokarız listeye seni sende listeye girince öbür hafta 1. Olmamız için destek çıkarsın işte daha neYok canım listeyi olumsuz etkilemiyeyim ,herkes emek veriyor o kadar, alt listeden devam edebilirim59.2- 59.8 arasında gidip geliyorum uzun zamandır
Paylaşıma da yarın bakıp öğrenir paylaşırım inşallah
Oy canım kaptanımSınıfın çalışkan kızı Almila
S Suskunhanim tanıştınız mıama suskunda çalışkandır iradelidir iyidir iyi hele bir adapte olsun
Temmuz kalmış aklımdaAğustos ayrılış
Suskunhanim(54,9/ 54.6/0.3/%0,55) izne ayrılmak istiyor 2020 yılı 1.izin hakkı )
Sen ne dersen kabul kaptanımCanım bakarım derece veya nota alma durumu olmaz ise sokarız listeye seni sende listeye girince öbür hafta 1. Olmamız için destek çıkarsın işte daha nealt listeden bize destek veremezsin ne de olsa değil mi
Sen ne dersen kabul kaptanım
Canım senin de doğumgünün kutlu olsun şimdidenconconlar hepinize mutlu yillar
bir kac gundur hic giremwdim siteye, oglum oglen uykusunu birakti, ve tek oyuncak eline almadan tepemde ziplaya ziplaya 15 saat grciruyoruz, halim cok fena
kilom ayni ne azaldi ne eksildi. yarin dogum gunumesim akilli bileklik almis bana hediye adimlarimi sayabilicem artik braz gec kaldi ama neyse
opuyprum hepinizi, guzel bir yil olsun saglikli sihatli maskesiz bol paracikli sporlu diyet yapmadan kilo vermeli filan
Çok katilamayinca motive olamadım galibaanlaştık yarın durama göre bakacağız
Ayy nasıl sevindim gelmene diğer grup ne oldu bahsettiğin verimli olmadı mı?