Yeme o tatlıyııııı yemeeeeİyi akşamlar
Dün menü paylaşmayı unutmuşumbugün daha erken yazayım istedim
10.30
Melemen yarım dlm ekmek 1tane mandalina 2 tam ceviz
Yeşil çay
15.00
Türk kahvesi
18.00
Bir kase işkembe çorbası
3yk kaşıgı barbunya
1yk kereviz
2lt su
2mil leslie
İlerleyen saatlerde Bi tatlı yiyesim var sanki
Bende izlerim hatta başka bir videosunu burda kızlarda paylaşmıştım kilo verme ile ilgili güzel sade özet bilgiler veriyor gerçektenkızlar yavuz hocayı ara ara takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyor sizle de paylaşmış olayım
A canım gel burda birlikteli olalımOglum yatti esim ise gitti var mi bugun benim gibi yalniz olanlar
Aynen canim cok dogru şeyler söylüyor 8 yiyecek saymis keten tohumu haric hepsini yiyorum sevindimBende izlerim hatta başka bir videosunu burda kızlarda paylaşmıştım kilo verme ile ilgili güzel sade özet bilgiler veriyor gerçekten
Gonuller bir canim sagolasinA canım gel burda birlikteli olalım
Oğlun ne güzel erkenden uyumuş sabah kaçta kalkıyor bizimkide erken uyanıyor ama yine uyaması 22
Ben bunu şimdi gördüüm cevaplara bakınca kızz ben de izne ayrılmak istiyordum bu da denk geldi ortilik işte
Giden gidene nereye yahu bizi birakipBen bunu şimdi gördüüm cevaplara bakınca kızz ben de izne ayrılmak istiyordum bu da denk geldi ortilik işte
E Emnis kapticim ben de tekrar yoğun şekilde derse başlıcam malum düzeni oturtana kadar giremicem 1 ay kadar yaklaşık
o yüzden resmi olsun istedimbirşey söylemeden ayrılmak kötü olurdu çünkü
Bu akşam da yine yedim ailemle bişeyler ama çok mutluyum onlarlayım sağlıklıyız ve bol sohbet muhabbetle geçiyor
Özelden de mesaj attım sana haberleşiriz :)
Nice mutlu yaşlar canim ozledik dön artık sahalaraconconlar hepinize mutlu yillar
bir kac gundur hic giremwdim siteye, oglum oglen uykusunu birakti, ve tek oyuncak eline almadan tepemde ziplaya ziplaya 15 saat grciruyoruz, halim cok fena
kilom ayni ne azaldi ne eksildi. yarin dogum gunumesim akilli bileklik almis bana hediye adimlarimi sayabilicem artik braz gec kaldi ama neyse
opuyprum hepinizi, guzel bir yil olsun saglikli sihatli maskesiz bol paracikli sporlu diyet yapmadan kilo vermeli filan
Ahh ahhh teker teker gelinnnn başka varmı söyleyinnBen bunu şimdi gördüüm cevaplara bakınca kızz ben de izne ayrılmak istiyordum bu da denk geldi ortilik işte
E Emnis kapticim ben de tekrar yoğun şekilde derse başlıcam malum düzeni oturtana kadar giremicem 1 ay kadar yaklaşık
o yüzden resmi olsun istedimbirşey söylemeden ayrılmak kötü olurdu çünkü
Bu akşam da yine yedim ailemle bişeyler ama çok mutluyum onlarlayım sağlıklıyız ve bol sohbet muhabbetle geçiyor
Özelden de mesaj attım sana haberleşiriz :)
Canım doğumgünün kutlu olsun şimdiden iyi ki doğdun iyi ki varsın ve bu gruptasınTeşekkür ederimmmiyiki varsın. Çok çok mutlu oldum.
daha gece doğacam. Sanırım bu vakitler gelme hazırlığı yapıyorumdur
Nice güzel yaşlara canımconconlar hepinize mutlu yillar
bir kac gundur hic giremwdim siteye, oglum oglen uykusunu birakti, ve tek oyuncak eline almadan tepemde ziplaya ziplaya 15 saat grciruyoruz, halim cok fena
kilom ayni ne azaldi ne eksildi. yarin dogum gunumesim akilli bileklik almis bana hediye adimlarimi sayabilicem artik braz gec kaldi ama neyse
opuyprum hepinizi, guzel bir yil olsun saglikli sihatli maskesiz bol paracikli sporlu diyet yapmadan kilo vermeli filan
Aaaa duygu durumum karıştı iyiceeee birileri gidem diyor birileri geri geleem diyorüzülürken sevindim hoşgeldin canım alırım tabi başım üstünde yerin var nasılsın