Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam, ben de bugün tartılanlardanım. Yılbaşı için değil de adet olacağım şişkinliği yarın başlar diye tartıldım iyi ki tartılmışım. Benim önce belirti verir sonra şişerim bugün ilk belirtiyi aldım:) uzun zamandır görmediğim bi arkadaş geldi bugün.onla karbonhidratlı bi menü yedim. İtiraf edeyim eğer tartılmamış olsaydım yemezdim. Tartılmış olmanın ve adet olmanın verdiği gazla biraz abarttım belki, yani böreği 3dilim değil 1 dilim yiyebilirdim ama o zaman da doymadım diye başka şeyler yerdim. yarın tekrar dikkat etmeye başlıyorum inşallah. Tartı fotosunu da yarın paylaşırım

Yeme o tatlıyııııı yemeeee

kızlar yavuz hocayı ara ara takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyor sizle de paylaşmış olayım

A canım gel burda birlikteli olalım
Oğlun ne güzel erkenden uyumuş sabah kaçta kalkıyor bizimkide erken uyanıyor ama yine uyaması 22
Gonuller bir canim sagolasin
Sabah 8.30 9.30 arasi kalkiyor canim 2 yasini doldurdu hemen ogle uykusunu birakti o zmandan beri aksam 8gibi yatar sabah da en gec 9.30da kalkar

Ben bunu şimdi gördüüm cevaplara bakınca kızz ben de izne ayrılmak istiyordum bu da denk geldi ortilik işte
E Emnis kapticim ben de tekrar yoğun şekilde derse başlıcam malum düzeni oturtana kadar giremicem 1 ay kadar yaklaşık
o yüzden resmi olsun istedim birşey söylemeden ayrılmak kötü olurdu çünkü
Bu akşam da yine yedim ailemle bişeyler ama çok mutluyum onlarlayım sağlıklıyız ve bol sohbet muhabbetle geçiyor
Özelden de mesaj attım sana haberleşiriz :)

conconlar hepinize mutlu yillar

bir kac gundur hic giremwdim siteye, oglum oglen uykusunu birakti, ve tek oyuncak eline almadan tepemde ziplaya ziplaya 15 saat grciruyoruz, halim cok fena

kilom ayni ne azaldi ne eksildi. yarin dogum gunum esim akilli bileklik almis bana hediye adimlarimi sayabilicem artik braz gec kaldi ama neyse

opuyprum hepinizi, guzel bir yil olsun saglikli sihatli maskesiz bol paracikli sporlu diyet yapmadan kilo vermeli filan

Giden gidene nereye yahu bizi birakip

Nice mutlu yaşlar canim ozledik dön artık sahalara

Ahh ahhh teker teker gelinnnn başka varmı söyleyinn

Canımcım senin yükün ağır biliyorum açıkçası ekibe gdlidğinde bile bu kadar uzun süreli ve sık takip edebileceğini düşünmemiştim buraları ders diyorsan yapacak birşey yok boynumuz kıldan ince
Yarın bildirim yapacaksın değil mi ? Hatta bugün kaçamaklı şeyler yendi ise foto sabahtan çekseydin çektin mi canım ?

E Emnis kaptanicem, beni beni bihterini alır misin takıma olmuyor, evde olmak iyice çığırından çıkardı beni
Aaaa duygu durumum karıştı iyiceeee birileri gidem diyor birileri geri geleem diyor üzülürken sevindim hoşgeldin canım alırım tabi başım üstünde yerin var nasılsın

Nice güzel yaşlara canım
Nabersinnn tam biizm kız biiz unuttu derkken geldiinnnn

Aaaa duygu durumum karıştı iyiceeee birileri gidem diyor birileri geri geleem diyor üzülürken sevindim hoşgeldin canım alırım tabi başım üstünde yerin var nasılsın
Neyse olsun olsun zayıf gösterir
Yara bandı mi oldum ben simdiNeyse olsun olsun,zayıf gösterir
İyiyim,şişman şişman oturuyorumSen nasılsın cancağızım?Katılım noktasında zor olur diye girmek istemedim ama gece de olsa gelip o hesap verilecek dedim ve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…