Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel cağnıımm hatunlar, rakamlar değişmesiyle belki bişey değişmiyor ve aynı sabaha uyanacağız yarın... İnsanoğluyuz ama vesile olmadan geleceğe Umut yüklemeyi unuttuk.

Yeni yıl bir rakamdan da ibaret olsa biz gene umut ve hayal ekelim İnşallah her birinizin niyeti hayali bu yıl ile filiz versin güzellikler olsun hep 🌱

Mehfam Mehfam kuzum doğum günün 3 saat önceden kutlarım 💐🤗 çok çok mutlu olacağın bı yaş olsun ❣️
Teşekkür ederimm canım benim 🥰

Sınıfın çalışkan kızı Almila 🤗🤗
S Suskunhanim tanıştınız mı 🤭 ama suskunda çalışkandır iradelidir iyidir iyi hele bir adapte olsun :KK73:
Kaptanim okuma bayraminda ogretmeninden aferin alan cocuk gibiyim di mi 😂🙃💞
İnsallah zaten arkadasin kilosu cok iyi fazlaliklarini de ativeriri 🥰

Güzel cağnıımm hatunlar, rakamlar değişmesiyle belki bişey değişmiyor ve aynı sabaha uyanacağız yarın... İnsanoğluyuz ama vesile olmadan geleceğe Umut yüklemeyi unuttuk.

Yeni yıl bir rakamdan da ibaret olsa biz gene umut ve hayal ekelim İnşallah her birinizin niyeti hayali bu yıl ile filiz versin güzellikler olsun hep 🌱

Mehfam Mehfam kuzum doğum günün 3 saat önceden kutlarım 💐🤗 çok çok mutlu olacağın bı yaş olsun ❣️
Aminnn canımm ne güzel yazmışsın ❤️

Giden gidene nereye yahu bizi birakip 🥺
Bırakmıyorum aşkısıım arada yazarım ben de hem daha masterchef finali var pazar akşam burdayım kesin :rolleyes:
E Emnis kaptanicem, beni beni bihterini alır misin takıma😭 olmuyor, evde olmak iyice çığırından çıkardı beni😭😭
canım sen aralıklı oruç grubunda da var mıydın bir yerden hatırlıcam ama :KK19:
Ahh ahhh teker teker gelinnnn başka varmı söyleyinn :kızgın::bicak:

Canımcım senin yükün ağır biliyorum açıkçası ekibe gdlidğinde bile bu kadar uzun süreli ve sık takip edebileceğini düşünmemiştim buraları ♥️ ders diyorsan yapacak birşey yok boynumuz kıldan ince 🤩
Yarın bildirim yapacaksın değil mi ? Hatta bugün kaçamaklı şeyler yendi ise foto sabahtan çekseydin çektin mi canım ? 👀
Ayy değil mi valla ben de şaşırdım online bir gruba böyle devam edeceğime kapticim ve arkadaşlarım hepinizi çok seviooore ama ikisi birden yürütemem ilk başta o yüzden benim de Pain Killer Pain Killer gibi günlük rutin oluşturmam lazım şu kadar saat internet,şu kadar ders şu kadar roman/dizi/hobi vs
Ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah :rolleyes::KK200::KK19:
Ayy bugün çekmedim ama yarın da olursa minik bi artı olur hoşçakal hediyem :KK70:
Aaaa duygu durumum karıştı iyiceeee birileri gidem diyor birileri geri geleem diyor :-) üzülürken sevindim 🤗🤗🤗 hoşgeldin canım alırım tabi başım üstünde yerin var nasılsın 🤩
evet yaaa işte ilahi adalet :KK70: evren sürekli denge halinde :KK70: listeye alt listeden girecek olanlar da var :KK8:

Yarın bildirimlerimizi dikkatli ve eksiksiz yapalım kızlar ♥️
Foto + tarih + nick :kahve:

seyrekyagmur seyrekyagmur Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Namaria Namaria belmayne belmayne Pain Killer Pain Killer G gamzem23 ummhnisa ummhnisa hawar hawar Nikinik Nikinik nnurc nnurc yarimuhendis yarimuhendis S Smr3535 N Naz03 Z Zeze34 E ElbetOlacak A asilr S Suskunhanim

***5.Takım 707. Etap ***

thequeensgambit (66.5/
amatördiyetci (65,3/ izne ayrılmak istiyor.
Namaria (88.7/

Belmayne (70,4/
Pain Killer (58.1/ )
izne ayrılmak istiyor
Gamzem23 (58.9/
ummhnisa(79,8/
hawar (70,1/
nikinik (85,4/
nnnurc (66,7/ 662.etapta 66.7 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 45 e bölündü.
Yarimuhendis (57/ ) Yeni üye başlangıç tarihi 14.12.2020 başlangıç kg 58.5 hedef kg 51

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,8/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Smr3535 ( 65,8/yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
Naz03 ( 80,05/) yeni üye baslangıç tarihi 08.12 başlangıç kg 81 hedef kg 68**
Asrın23 ( 65,5/ yeni üye başlangıç tarihi 22.12.20 başlangıç kg 78.5 hedef kg 70
Elbetolacak ( 85/ ) 450.etapta 72.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü eski nick kkkmevsim5
Asilr ( 66/ ) yeni üye başlangıç tarihi 23.12.20 başlangıç kg 66 hedef kg 59,4
Suskunhanim ( 54,6/ ) 688.etapta 54.6 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

Bırakmıyorum aşkısıım arada yazarım ben de hem daha masterchef finali var pazar akşam burdayım kesin :rolleyes:

canım sen aralıklı oruç grubunda da var mıydın bir yerden hatırlıcam ama :KK19:

Ayy değil mi valla ben de şaşırdım online bir gruba böyle devam edeceğime kapticim ve arkadaşlarım hepinizi çok seviooore ama ikisi birden yürütemem ilk başta o yüzden benim de Pain Killer Pain Killer gibi günlük rutin oluşturmam lazım şu kadar saat internet,şu kadar ders şu kadar roman/dizi/hobi vs
Ayy bugün çekmedim ama yarın da olursa minik bi artı olur hoşçakal hediyem :KK70:

evet yaaa işte ilahi adalet :KK70: evren sürekli denge halinde :KK70: listeye alt listeden girecek olanlar da var :KK8:
Cok ozlicem canim insallah cok guzel duzenini kurur gelirsin 💞 masterchef finalinde etiketlerim gelmesen bile 🙃

Herkesin yeni yılını da kutluyorum canlarım inşallah 2020 den çok daha güzel olur ve hepimiz hedeflerimize ulaşırız, hastalar şifa,dertliler deva bulur inşallah :KK200:
2020 nin en güzel yanlarından biri KK oldu benim için kesinlikle, çok güzel duygular,sevinçler yaşadım,çok eğlendim ve ben bile çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim. Asla bırakmayı düşünmüyorum ve hepinizi çok seviyorum :KK19::KK200::rolleyes:

Ayy değil mi valla ben de şaşırdım online bir gruba böyle devam edeceğime kapticim ve arkadaşlarım hepinizi çok seviooore ama ikisi birden yürütemem ilk başta o yüzden benim de Pain Killer Pain Killer Pain Killer Pain Killer gibi günlük rutin oluşturmam lazım şu kadar saat internet,şu kadar ders şu kadar roman/dizi/hobi vs
❤️❤️ böyle minnoş doktor görülmedi 🤗🤗🤗 çok tatlısın çok
Ama bugün foto çekmedim diyince bi soğuk duş oldum :KK53: niden ya 🤣 :-)

Son düzenleme:
Herkesin yeni yılını da kutluyorum canlarım inşallah 2020 den çok daha güzel olur ve hepimiz hedeflerimize ulaşırız, hastalar şifa,dertliler deva bulur inşallah :KK200:
2020 nin en güzel yanlarından biri KK oldu benim için kesinlikle, çok güzel duygular,sevinçler yaşadım,çok eğlendim ve ben bile çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim. Asla bırakmayı düşünmüyorum ve hepinizi çok seviyorum :KK19::KK200::rolleyes:
❤️❤️❤️
Bizde seni seviyoruz canım iyiki varsın iyiki tanıdık nice güzel sağlıklı yıllara inşallah

İyi geceler 🤗

Son düzenleme:
Yaa ne güzel dilekler böyle. Aminnn. Bende seni çok seviyorum, iyiki kesişti yolumuz 💙

X